| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 14:21
- Nahlásit
corleona
no tak tam vám šťastnému vrhu nepřálo už od začátku.
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Led 2006 14:41
- Nahlásit
No tak to je teda drsny...to musel byt byvaly manzel urcite nadsen vid...to sis urcite pak asi jeste vyslechla - zakon schvalnosti...
Ja jsem byla ted chvilicku doma. Normalne jsem rano dala Tine velkou buvoli uzenou kost a jeste takovou tu tycku na rychle rozkousani a normalne ani jedne se snad ani nedotkla. Takovou mela radost ze jsem prisla a litala s tou kosti a delala blbiny, jenze ja zase musela hned odjed protoze jsem musela vyzvednout auto v servisu a dojet pro nahradni klice, protoze se na vysypala FABka...uz vidim jak bude vecer urazena...bobanek muj...
Jee jak ja bych si ji sem hned vzala, to by bylo super...
Jo ona mela Giordi dost spicatou hlavu vid?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 14:47
- Nahlásit
Pajus
no ono to bylo tenkrát spíš blbě nafocený. Na dalších fotkách už vypadala jako Tip a Tap - hlavičku do špičky má hodně štěnítek boxíka, ale na té ítyovské fotce tam měla jaksi i sešikmený oči...
No však myslím, že to ještě je na fotkách z Ungeltu... šišoid z vrhu I...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 14:56
- Nahlásit
Denisa
tam maji šišatý hlavičky všichni tří a Giordi má ty očička jak marťan a tváří se hrozně nasraně.
Už jdu konečně domu spočítat škody. Mějte se.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 15:01
- Nahlásit
corleona
Bylo mě řečeno,že když má pes špičku ocasu tmavou/jako má ta moje/,tak by neměla mít bílá štěňata.Tak doufám,že bych se tomu mohla popřípadě vyhnout.
Jinak ty problémy s tvým vrhem jsou opravdu smutné a třeba pro mne i trochu odstrašující.
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Led 2006 15:05
- Nahlásit
Tak me ted bylo zavolano ze mame babicku v nemocnici se zlomenou nohou v kycli...tak to je uz dneska drsny...vubec to dnes nevypada na poklidny den...no des
Jo to ze je maji sisaty to vim, ale uz kdysi jsem si Giordasky vsimla jak tam z nich vycuhuje!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 15:08
- Nahlásit
Pajus
Babičce nohu odoperují a za pár dní bude v pořádku.Klidný den to asi ale nebude.
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Led 2006 15:13
- Nahlásit
no jenze ji je nejakych osmdesat a ma budika...no tak snad to bude v poho...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 15:16
- Nahlásit
Pajus
Snad bude.Dnes už se nemusí 2měsíce ležet,tak to bývá docela v poho.....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 15:16
- Nahlásit
Pajus
to je mi líto s babičkou, naše měla zlomenou nohu v koleně, trvalo to delší dobu, ale už je vpořádku, vaše bude taky
Jo, Giorďaska oproti těm dvěma neměla ty bílé znaky, které přece jen obličejík rozšiřují, no ale jinak ten sveřepý výraz to už mě tenkrát mělo varovat co to bude za dračici.
Na další fotce jak už je k odběru, tam už se tváří jako andílek, no ale dnes vím, že mě chtěla jen obalamutit!
Jinak jsem se na ni jela 2x mrknout a to byla vždy jak milius, ale při odběru už jak drak! No nic, tak jsem si zavzpomínala... Zatím ahojky!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 15:33
- Nahlásit
- spičatá hlava u štěněte je přednost - kulatá nedostatek.. protože časem se hlava zakulacuje a rozšiřuje. Štěně, které má v budoucnu pěknou hlavu, ji má úzkou.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 15:48
- Nahlásit
ahojky, tak jsem se vcera vecer pokousela vložit fotku, ale na foťáku máme tak vysoký rozlišení že to má přes mega a to galerie nepobere
nevíte někdo o nějakým prográmku který zmenší rozlišení?
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 15:51
- Nahlásit
mám nádhernou fotku z hor. byla tam s náma ještě jedna placatka a jsou vyfocený jak leží a objímají se v posteli
|
Pajus
|
# Zasláno: 25 Led 2006 15:51
- Nahlásit
ja to vetsinou prebastlim v photoshopu...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 16:11
- Nahlásit
corleona
Takže např. když mrkneš k Ungeltom a vidíš vedle sebe fota Orfeus a Orwel, tak ten Orwel má tu hlavičku o dost kulatější, že jo? Nějvětší šišounek je ta Oxana... Ale třeba tu naši prokletou asymetrii čelisti nepoznáš u prcka ani když sleduješ štěňata těch deset let, že ne? Nebo jo?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 17:13
- Nahlásit
Potkaly jsme na procházce tu kámošku Sáru, tak jsem je cvakla aspoň telefonem, je to v galerii.
Jinak Eliška měla taky pěkně šišatou hlavu, když byla úplně malinká. Mě zase lidi říkali, že to znamená, že je moc chytrá, že se jí mozek tlačí ven z hlavy
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 17:21
- Nahlásit
ola
Oxana má teda tu hlavičku megašišatou, tak to bude asi megachytrá
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 17:45
- Nahlásit
Libka
Ale přitom mi přijde, že je Oxanka ze všech největší žouželka... Na fotkách ze 3 týdnů vypadá jak morčátko!
FeeBee měla taky šištičku a pamatuju, že mi chovatelka říkala, že právě šišatá hlavička značí, že bude mít pěkný tvar hlavy. Tak nevím.
|
Markét
|
# Zasláno: 25 Led 2006 17:46
- Nahlásit
Ještě k těm bílým - nevím, kdyby mě to ve vrhu potkalo, zda bych měla sílu je utratit. Ale Standova Daisy měla ve vrhu čtyři běloby (tři odešly) a ta jedna čubina sice není hluchá, ale má šílený potíže s alergiema, hlavu má celou olezlou a poďobanou jako puberťák, o zánětech a plísních v meziprstí nemluvě. Je celoživotně na kortikoidech a naštěstí ji mají starší manželé, kterým už dcery odešly z domu a paní je navíc zdravotní sestřička. Jinak nevím, nevím, zda by ji někdo vydržel tak piplat. Je to faktu chudinka.
K šišatým hlavám - já věřím, že čím šišatější, tím je hlavička v dospělosti hezčí. Moje Charley měla hlavičku nejšišatější (a taky to byla jediná čubina ve vrhu)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 17:51
- Nahlásit
Markét
Naše FeeBee byla taky jediná čuba ve vrhu. Jeli jsme se na ni podívat až do Rynholce. A měla taky bráchy bělouše. To, že bílá srst je u boxišů hodně zdrojem kožních chorob je docela častý.
Libka
Teda z Elišky je už kus ženský! Je moc hezká. Vypadá to dobře, takový dvě žihadla...
|
Markét
|
# Zasláno: 25 Led 2006 17:52
- Nahlásit
Pajus
Tak to jsme asi myslely každá jinou akci. Čeřínek je "jen" výcvikový víkend se zkouškama na závěr.
V tom únoru to bude sice nějaká akce na Vysočině, ale pořádají to Brňáci (JMZBK).
A proč by to Tinu nebavilo, ona snad není boxer?
Kamarádka má malou kníračku, kterou strašně opečovává a ochraňuje. V listopadu jsme byli na víkend Šumavě a napadlo sněhu po koleno. Kámoška tvrdila, že to její konec, že jí tam Arinka prostě nepůjde - a hle, teď tráví celý týden "na lavinách".
Nezapomeň, že obxera baví všechno! Teda když to baví páníčka.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 17:53 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Asi záleží, jak moc ta čelist je šikmá..
No u těch štěňat je to komplikovanější. Víc než ta šiša, je důležitá šířka hlavy a plnost čenichu. Taky výrazná brada, široké postavení zubů ve spodní čelisti a malinký předkus. Když má několikadenní mimino skus, tak je jasné, že bude mít malý předkus. Když už v těch prvních dnech je u těch dásniček vidět předkus, tak je jasné, že předkus bude větší.
V mém prvním vrhu byla fena Alexis s ultra šišatou hlavou, ale čenich neměla nic moc. Spíš nic , zkrátka žádná "krasavica".
Zkrátka vybrat v bedně exteriérově hezké štěně je věda nad vědy.
A už zase školím.. já jsem hrozná.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 17:54
- Nahlásit
ola
Je pravda, že z vrhu "N" má nejšišatější hlavičku Nela, a ta byla hodně malinká
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 18:01
- Nahlásit
Ty fenky v N vrhu jsou všechny moc hezké. To je sen každého chovatele - vyrovnaný vrh. Samozřejmě krásou. Taky jsem viděla pár vyrovnaně pekelných vrhů
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 18:16
- Nahlásit
Myslela jsme tím samozřejmě jinou ch. stanici..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 18:25
- Nahlásit
ahá, no vidíte, vlastně ten můj šišoid měl přednost
corleona
škol, škol, nás to zajímá, že jo?!
Ale jinak já až si budu podruhé super ultra pečlivě vybírat, tak nejdřív podle povahy a pracovního "drajvu" , upřednostním toto před exteriérem... no jsem zvědavá jak se mi to podaří, cha cha, a ještě zdraví k tomu... chm chm
Jdu mrknout na Elišku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 18:30
- Nahlásit
Libka
pěkný žíhadla žíhaný!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 18:37
- Nahlásit
Denisa
Deni, nemas nahodou po Giordi neco, co by se mohlo hodit v utulku? Jukni rady do klubu "pomahate v utulku", dela se v brne sbirka pro psy odvezene z detmarovic...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 18:49
- Nahlásit
Halóóó, tak takhle dnes vypadal ten pracovní dozor na polstrované židličce...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 18:56
- Nahlásit
wami
bohužel nedávno jsem kamošce dávala rozjezený pytle, kurňa. Ale můžu přihodit nepoužitý kapky do ušisek a 3kilovku Fitminu, no ještě pohledám...
ola
dobrý!
|