| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 15:22
- Nahlásit
ola
Týýýýý brďo.. tak to mi ani nedošlo. Sice ještě nekryjem, ale před čtvrt hodinou už jsme se s Tomem zhádali, jaké dáme jména na A. Syn to psal, pořád musel škrtat, až jsme se jakž takž dopracovali ke kompromisním jménům.. No nejsme cvoci.. ?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 15:25 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
Jo.. a ty jména potenciálních ženichů pro ty tři naše feny máme už týden napsané na A4 a nalepené na kuchyňské lince. Jsme blázni? Řekněte mi pravdu a nešetřete mě..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 16:43
- Nahlásit
corleona
Je to zvláštní druh bláznovství. Ale úplně to chápu a fandím této nemoci/boxerviróza?/.Jen ať se klidně dostane do dalšího stádia.Ale jak by to asi pokračovalo to teda nevím?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 17:18
- Nahlásit
corleona
Budete krýt tuzemskou nebo zahraniční elitou? A budou mít každá svého ženicha, nebo některého "použijete víckrát"? A na kdy krytí plánujete?
Denisa
U vás se dá ještě běžkovat? U nás je teda pěkná srágora. Sníh leze dolů, dokonce i pršelo. No, hnus. Přišli jsme z procházky celý promáchaný. Jestli teď uhodí ty mrazy, jak prorokují, tak to bude klouzanice, že to nechci vidět.
|
Mata&Jerry
|
# Zasláno: 21 Led 2006 17:28
- Nahlásit
Aj ja sa tesim az budem mat konecne boxerku s PP a potom prave zacne mania
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Led 2006 18:07
- Nahlásit
ola
Ke grifonkovi jsem se dostala pátráním po vhodném minidoplňku s boxerovi. Zamilovala jsem se do mopsů, ale ti jsou chrochtavá prasátečka a já jsem potřebovala, aby s námi malíček v pohodě zvládnul třeba půldenní výlet. A pak jsem narazila na grifonka (příměs mopse je jednoznačnáv exteriéru, ale zvlášť v povaze) a bylo rozhodnuto. Čtyřměsíční Cillinka s námi odšlapala svých prvních 15 km, dvakrát mi dala jsně najevo, že půjde sama po svých a nenechá se nosit (dvakrát vyskočila z batohu z mých zad). A teď pravidelně běhá záchranářsou vytrvalostku (20 km v limitu dvou hodin). Anča se v cíli sotva plouží a Cilla štráduje vesele kolem a očuchává okolí ))
A cena? Dvojnásobek boxera ani náhodou, je to tak nastejno. Cca od 10 000, zahraniční krytí pak samozřejmě víc.
Denisa
Já jsem kdysi poznala čtyři rozkošná buldoččí prasátka u kamaráda, byli hrozně přítulní, ale teď se setkávám spíše s malými drsoni. Má je pár lidí kolem boxerů.
Ale viděla jsem je taky na testování na canisterapii, kde bohužel neuspěli (neprojevovali se agresivně, ale vůbec je netěšil kontakt s lidmi), ovšem paní Vladimíra Tichá (co píše do Psa), rozhodčí a znalkyně psů, je moc pochválila a říkala, že kdyby takové buldočky posuzovala na výstavě, ocenila by jejich povahu, protože ve srovnání s těmi dvěma posuzovanými vídá buldočky spíše nerudné a netýkavé.
|
Markét
|
# Zasláno: 21 Led 2006 18:12
- Nahlásit
Omlouvám se, zapomněla jsem se v předchozím příspěvku podepsat. Tedy: Markét
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 20:05
- Nahlásit
ola
ty ši-tzu jsou samozřejmě ostříhaní, na výstavě by je rozhodně nepochválili, no a vlastně ani neposoudili...!
jo, u nás se běžkovalo pěkně, aspoň jsem měla měkčí pády, jako do peřinky mazala jsem běžky voskem na plus teploty, takže dobrý, no ale radši mám taky zamrzlejší stopy, líp to valí.
Markét
no já pravda neznám žádné výstavní buldočky, ale jen samé akčňáky, postavami ne výstavní, ale povahou, takové jaké jsem psala už předtím. A dva canisterapeutické fr. buldočky znám taky + coursingáře atd.
Ale to máš tak, jak jsem teď nedávno četla na diskuzi na mujpes - 2 holky se bavili o tom jak se oba jejich boxeři strašně báli lidí (ne nedůvěřivost, ale bojácnost) a že jejich buldočci jsou pravý opak. Já si vůbec nedovedu představit boxera, který se bojí lidí!? Takže ono asi záleží na tom, jaké psi a jejich majitele člověk zná a co si z vrhu vybere a jak s tím pak dělá a nebo taky jiné věci mezi nebem a zemí.
Dneska je Zlatá mříž, normálně to nesleduju, ale dnes mají být vtipy o psech, tak doufám, že to bude aspoň trochu vtipné...
Ha ha
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 20:16
- Nahlásit
Hm, tak velmi vtipné co?!
Jdu mrkat na pidi Ungelťáky, už je nafocená i druhá várka!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 20:51
- Nahlásit
corleona
My měli tak promaštěný koberec, že jsme ho hned vyhodily, my to tedy měli stejně v plánu, Allis to jen uspíšila. Jinak myslím, že co se týka plánování štěňat, tak ani blázni nejste. Syn už naplánoval Allis 10 štěňat a vymýšlel jména , a to má Allis ještě spoustu času.
U nás je sněhu ještě dost, ale když jsme byli na procházce, tak začalo poprchat .
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Led 2006 13:42
- Nahlásit
Teda Alli, to se ale máte...alespoň jste se k tey k novému koberci dopracovali dříve
Všichni mají pozitivní vliv a uspíší nákup nových věcí, Včelka má díky tomu nový mobil, my by jsme potřebovali spoustu mových věcí na zahradě apod.
Včera naše celá smečka dostala buvolí kostičky a Tina byla do ní samozřejmě úplně zabraná, ale jakmile jsem jí řekkla že jdeme ven, tak to byla jiná...to z toho hned byl tanec HULA HULA a nervozita u dveří.
Corleono, to jsem zvědavá kolipak tedy budete mít štěnisek...já se tedy na letošek omlouvám, ale v nějakém roce bych tvou nabídku ráda využila! Jste dicela mí favoriti!!! JO a nemáte někdo náhodou nějakou zkušenost s chovatelskou stanicí HENYBOX???
JInak tady taky taje sníh jak jen může, včera jsem hodila pěknou držku na ledu a dnes je tu pěkný mráz...budeme asi teď na těch pár dní co hlásí ty velké mrazy přestěhovat zbytek smečky do sklepa
Já mám teda zkušenost že buldočci chrochtaj fakt dost.
Tak i my držíme Jerrymu pěsti t se brzy uzdraví!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 14:55
- Nahlásit
Ahojte,
tak jsme byli dopoledne na skvělém výletě, počasí super, mrazivo a slunečno, Giordi po návratu sežrala téměř kilo hovězího a stále ještě chrníííí, sláva!
Zde fotka - krmení dravé zvěře - to byl jediný okamžik kdy tu bandu šlo zachytit v počtu všech členů, jinak můj foťák nestíhal jejich řádění.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 15:35
- Nahlásit
Zdar, tak jsme dnes byli na nákupech a drahý choť mi pořídil celou novou sjezdovou soupravu (moji první vlastní!!!), takže už se nemám na co vymlouvat a příští víkend se tomu asi nevyhnu... Ale docela se těším.
Mrkla jsem na Ungelťáčky - zdá se mi, že ten první vrh je líp vybarvený (a Denis, mělas pravdu, z tý Odetty se dělá moc hezká fenečka!!!) V tom druhém vrhu vyšli líp pejsi - čubinky mají ty ksichtíky hodně nepravidělně znakatý. Docela hezký štěnda mají taky v CHS Ze země lva. Ta fotka bílé fenečky, kde vypadá, jakože se něčemu děsně chechtá je dost dobrá...
Jinak u nás je teď -14!! Hrůza. Bobule chrní na křesle a o procházce vůbec neuvažuje...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:42
- Nahlásit
Ta fotka je jak se chechtá je dobrá, zato tomu bílýmu pejskovi to tam moc nesluší, je blbě vyfocený. Ale za pár týdnů to bude jiný, to už budou krásný tlamičky.
My sme byli včera plesat a spali sme u našich, takže měli Vikyho na hlídání,máma dneska prohlásila že si připadá taky jak po flámu. Napřed s Fíkem furt blbnuli, pak se jí prý obá nacpali do postele, pak je teda vyhnala a když sme mi přišli tak to bylo rodeo. Snažili sme se potichu odemykat, jenže ty spustili takový kravál že byl rázem celý barák vzhůru, naši se museli asi pěkně leknout. Dneska zase celý dopoledne blbnuli, tak chrněl co sme přijeli domu skoro do teďka
Včera sme přišli z prochajdy pěkně vyfoukaný, šli sme na proti manželovi a děsně foukalo a i padalo, bylo všude mokro, to dneska je tu taky pěkný mráz. Docela mám s toho příštího týdne strach, aby Viky ještě nenastydnul. V dílně sme mu tam ještě udělali takovou ohrádku, kolem pelíšku aby na něj určitě těma prolejzacíma dvířkama nefoukalo, jenže mám strach aby nechodil moc venku a neseděl na tý zmrzlý zemi. Ještě mu tam přimrznou kulky a co s nim pak.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:48
- Nahlásit
Vcelka
Neboj, když bude mrznout, tak on si zaleze... Neměj strach, že by čučel venku a zmrzoval. Když jsme dnes dorazili z nákupu, tak bobule byla taky zalezlá, ani přivítat nás nešla. Bylo vidět, že se právě probudila. A tak si myslím, že takhle tráví většinu dne, když jsme v práci... Teď si tady žoudá prasečí ucho (velikost jak ze slona indického) a smrdí s tím na celej barák! Fůůůj!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 17:01
- Nahlásit
ola
no snad bude zalezlej, chtělo by to nějakou kameru aby se člověk mohl v práci podivat co ten pes doma zrovna dělá. Třeba když přijíždim z práce k baráku, tak on skoro každý den už sedí u plotu a vyhlíží, tak mám právě strach jestli tam takhle neprosedí půlku dne. Tuhle už si na to asi vytahnul i deku aby ho nestudila prdel.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 17:25
- Nahlásit
Zdravím vespolek!
Jsme byli včera plesati a dnes se celý den léčím z fernetové smršti. Dnes jsem totálně vybuchla jako matka i chovatelka.. Tom vaří, venčí, krmí. Celý den jsem v noční košili, polehávám a snažím se vyhnat ty permoníky z hlavy. A v tombole jsme vyhráli zas prdlačky
Co se týč krytí - tak krýt budem každou někým jiným. V úzkém výběru zůstali dva Francouzi a pět Italů. S některýma už jsme si mailovali, takže je vše dohodnuto, stačí se jen rozhárat a vyrazit nějakých těch pár tisíc km
A co říkám na Henybox. Jirku Šilara znám, je hodně přes výcvik a má teď i přepychově krásnou Connie Ifrit. Akorát bych jí vybrala jiného ženicha. Je to šupa fena a zasloužila by si špičkového psa. Ale to je samozřejmě jeho věc, já do toho nikomu kafrat nechci..
Kdo ví, co nám porodí ty naše nádhery
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 18:07
- Nahlásit
ola
tak to Giordi už tu zase poskakuje, říkám jí sice, že když dopoledne prolítala ve sněhu s psiskama, tak že má jako správný gaučák chrápat, ale bohužel nee, takže jakmile dorazí páník, tak jdeme ještě na sáňkovačku... Běžky teď večer už neriskuju, to by i bolelo!
A sjezdovkám zdar!
Vcelka
no jo, ale kdybys měla tu kameru a viděla přenos v práci, tak by to bylo ještě horší, lepší leckdy nevidět co se v naší nepřítomnosti děje! Leda, že bys to mohla na dálku ovlivnit a s kamerovým systémem měla na zahradě i amplión a vždy bys mohla Vikouše usměrnit-zařvat povel (fuj!) Taková kontrola na dálku.
corleona
Hmmm, fernet, tak ten už nějakou dobu nepiju, lépe řečeno od jedné doby... Tak to by chtělo vyprošťováčka!
A Taloše a Frantíky - ty já můžu taky, to by nebyli vůbec špatní ženichové! Teď to asi vyzní dvojsmyslně - a taky že jo, je to tak!
|
Markét
|
# Zasláno: 22 Led 2006 18:25
- Nahlásit
Pajus
HENYBOX - zdá se že odchovy mají úspěch, já osobně znám chovatele, je to príma chlap, dobrý výcvikář. Pro boxery žije. vůbec bych se neostýchala si "k němu sáhnout" - teda kdyby nabídl taky něco žíhaného
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Led 2006 21:40
- Nahlásit
Olo, tak to tedy gratuluji ke své sjezdařské výbavičce!!! To bude paráda!!!
Tak vám tedy povím že venku je šílená zima. Šla jsem k sestře a vzala s sebou Tinu (samzřejmě jsem neměla čepici) a když jsem k ní došla myslela jsem že mi asi uši upadnou. Takže zpátky jsem si nasadila alespoň čepici
Dneska Tina zbaštila velkou véču a teď si tu spokojeně chrupká.
Jo fernet, tak ten také od jedné doby nepiju astačí si jen přičichnout
Na stránky HENYBOXU nakukuju docela často, ta Connie Ifrit se mi líbí moc a celkově zatím vrhy co pan Šilar měl se mi líbyly. Asi bych si vybrala a navíc Lanšroun od nás moc daleko není, takže kdo ví jak to časem dopadne
Teda už jen představa jak zítra ráno vstanu a půjdu na bus do práce mě úplně děsí...já snad musím někde zmrznout
Tak snad budu mí čas sem zítra nějak z práce nakouknout
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 22:03
- Nahlásit
Já byla dneska s Eliškou na cvičáku, a pěkně jsme promrzly. Mám celý týden dovču, tak jsem se těšila, že budeme pořád venku a teď to moc nevypadá, uvidíme jak strašnej ten mráz bude.
ola
Přivezla jsem Elišce z nákupu taky ucho, a naivně jsem si myslela, že jí zabavím tak na hoďku, a ona ho zlikvidovala asi za deset minut!!!
Jo a Ungelťáčci jsou boží
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 06:42
- Nahlásit
Ahoj, dorazila jsem do práce, udělala si kafčo,snědla koláč,přečetla drbárnu za víkend a ještě než začnu svou práci tak píšu.Ráno bylo u nás -14 Sníh skoro žádný, u nás na západě není skoro nic, jenom na horách.
corleona
Jenom sé chci zeptat, kde se budou nacházet ty malé nádhery
až se narodí moc ráda bych tolik prcků viděla.Stačilo mi když jdme si byli vybrat Megginu a bylo jich tam 7.Vůbec se mi nechtělo jet domů a stále bych se s nimi muckala je to něco nádherného S náma na 1+1 nepočítat, to by asi naše babi nepřežila, stačí jeden pošuk na hraní a na boj o gauč!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 07:29
- Nahlásit
Taky zdravím po ránu. Zdeněk ráno nenastartoval auto, takže zustal s Vikym doma, jsem docela ráda že bude nakonec v teplíčku. Za to mně bylo řečeno že tuhle noc bude mít v garáží auto on, protože má diesla a já mýho benzíňáka za tohodle mrazu nastartuju spíš než on,takže mně zítra ráno asi čeká velký škrábání skel. S toho jsem fakt odvařená. No já cesta do práce taky děs, protože se mi zasekává plyn u auta a děsně mi klepe pravý zadní kolo, ak už se těšim na cestu domu.
Asi budeme muset ještě s Vikym k vetovi, protože jsme v pátek dobrali ty antibiotika a dneska měl po sebou zase trochu mokrý prostěradlo. Ono to sice může být od toho jak se líže že ho oslintá, ale radši vezmem zase vzorek moče na rozbor, aby jsem nic nezanedbali.
corleona
už se těšim až se vám ty prďolkové narodí a budeme se kochat jejich fotkama. Koukala jsem že tam máte novější fotky z prací v kuchyni. Takhle mi Viky taky leze do myčky, stačí když slyší ten zvuk že jí otevřu a už je u mně a nejradši olizuje příbory a talíře.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 07:41
- Nahlásit
Ahoj, u nás dnes bylo -20C . Včera, když jsme byli na procházce, tak v lese bylo celkem dobře, ale jak jsme vylezli s z lesa na pole, tak tam foukalo a byla pěkná zima. Nový koberec kupovat nebudeme, necháme tam stávající lino než ta naše feňule dostane rozum
Deniso, zrovna včera jsem také mluvila s dědem a probírali jsme, že by bylo zajímavé umístit do kuchyně webkameru a sledovat Allis, co provádí, myslím, že by to bylo dobré video do neváhej a toč . A také že bych to mohla sledovat v práci a případně na ni řvát fuj! to nesmíš
|
Pajus
|
# Zasláno: 23 Led 2006 08:07
- Nahlásit
Dobre rano,
teda koukam na ten prispevek ze vcerejska, jaky jsem tam psala nesmysly a pravopisné chyby (to je hruza). Samozrejme jsem si od sestry nenasadila cepici (tu jsem preci nemela), ale kapucu od bundy a na chyby radsi upozornovat nebudu.
Tak jsem vcera celou smecku zazimovala. Basetka se spagetkou si pekne hovi ve sklepe u radiatoru a Tina samozrejme v me postylce. Do rana s nami jeste chrupal kocour, takze byl zase "plny dum".
Ted tu v praci postupne rozmrzam, ale moc teplo tu nemame...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:23
- Nahlásit
Pajus
Z těch chyb si nic nedělej to byla ta představa toho dnešního dne a čekání na autobus.alli
Jenom k té mastnotě,kamarádka má čivavu a tá ji ve špajzce vlezla do sklenice se sádlem,a to bylo potom mytí, měla promaštěný kožich několik dní a hlavně blila kde se dalo.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:30
- Nahlásit
Pajus
chyby ani neřešim, sama jich mám asi taky dost.
ola
teprv dneska sem si všimla fotky FeeBee se sluchátkama, fééšandáá. Aspoň jí nefouká do oušek, Vikymu se v sobotu furt obraceli jak foukalo, tohle by mu bodlo.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:32
- Nahlásit
U nás je Sibiř! Mínus 25 !!!!!!
Tom celou skoro celou noc nespal, z okna ložnice pořád svítil na kotce, jestli mu ty "jeho kočičky" nepláčou. Ráno je všechny přestěhoval do domu, měly tam chuděry jen deset stupňů, i když se jim topí na plný výkon.. Plný dům placatých tlam. Kterékoliv dveře otevřeš, vyřítí se boxer.
Chodka
Já se bojím,ať to nezakřiknu, ale pokud se něco narodí, tak to doufám bude nějak rozumně postupně, alespoň s měsíčním rozestupem. A bydlíme cca 25 km od Ostravy na úpatí Beskyd, v kotěhůlkách Baška. Včera nám psala nějaká paní, že jim umřela boxerka a že by chtěli štěně a jestli prý někdy pořádáme Den otevřených dveří
Je to sice bomba, tolik štěňat - pokupě naposled jsem viděla dva vrhy najednou v Moraviaboxu. Když se na vás vyřítí tlupa, čtyři vám rvou nohavice, čtyři visí na rukávu a dva jsou zakouslí do popruhu od foťáku, kterým jsem je přijela nafotit.. A pak zjistíte , že jiní dva vám ukradli tašku a vláčejí ji k potoku. Pak ještě třeba vypustila jejich matku a ta je nevybíravě urputně vítací, takže mě povalila.. A do toho se Alena zeptala "Dáš si kafe?" Většinou pak u toho kafe bývám taková hrouda od směsi chlupů, slin, bláta a tvarohu s totálně zamatlanou čočkou na foťáku..
Vcelka
Viki se soustřeďuje na ty fujtajbl zbytky, co se zachytí dole u filtru. Někdy mi olizuje i už čisté talíře, takže můžu program spustit znovu..
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:44
- Nahlásit
corleona
Dík za sdělení škoda, je to od nás z Domažlic trochu z ruky tak se ráda podívám potom alespoň na nějaké foto.
Naše Meggina už by venku na dvoře asi dlouho nevydržela,brzo si zvykla na teplo domova a když zůstane venku a jdu potom pro ní tak sedí u dveří na rohožce a klepe kosu.Rychle domů a lehnout k radiátoru.Když lítá s kamarádkou boxerkou tak to jí zima nevadí.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 08:51
- Nahlásit
Chodka
Tédáá.. Tak z ruky, jo? My se jeli "podívat na štěně" do Lyonu.. I když moje mamka tvrdila, že oba nejsme normální a že nemůže nikomu říct, protože by jí to stejně nikdo nevěřil..
|