Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:59
- Nahlásit

Markét
Teda to máš krasavice! Ta grifuška je nádherná. Už máte štěníky prodaný?!

Lenda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:36
- Nahlásit

Pajus

V HK nevím,ale v říjnu určitě klubovka na Žernově.

Pajus
# Zasláno: 23 Led 2006 14:49
- Nahlásit

Olo to je uplne presny...to je vzdycky jak naschval, ale celkove mi prijde ze se toho ve vychodnich cechach deje cim dal min ...
Jo to bych musela vedet kde je ten Zernov, ikdyz o bude nekde u toho Hronova ne? No taky to ale neni zrovna nejblize a jeste ke vsemu az v rijnu...teda holky ja asi usporadam neco tady a vy pekne prijedete sem

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:10
- Nahlásit

Klubovku může uspořádat každá pobočka. Musí se to nahlásit s předstihem na Boxerklub. Není nikde řečeno, že musí být jen výstavy, které doteď jsou. Stačí najít si místo, pozvat rozhodčí a tradáááá. Oslovit sponzory, nakoupit poháry a ceny, natisknout diplomy, katalogy, nastříhat stužky no a pak jenom trnout, ať přijede minimálně 60 jedinců, aby se mohly zadávat tituly... Máte hned příspěvek do diskuse na členskou schůzi, kam patříte..

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:12
- Nahlásit

Jsem totiž v takovémhle týmu, co pořádal výstavy, byla pěkně dlouho.. cca 10 let. Teď jsem si dala na čas oraz

Barča
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:13
- Nahlásit

Prosím,všichni milovníci boxerů.Přestanou někdy skákat na lidi?Přejde je to věkem?Nebo budu na každé procházce pořát řvát NESMÍÍÍŠ?

petra a beatrice
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:16
- Nahlásit

ahojky,
určitě vymyslete způsob jak se na výstavě poznat. Jdeme tam taky z Betynkou.
Denisa
jdeš v sobotu na schůzi na cvičák?

bude někdo vystavovat v miminách (do 9 měsíců) v Brně?
betynka a zizala

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:17
- Nahlásit

Někteří nepřestanou nikdy - to jsou ti ultra vítací a když jsou na vodítku, tak vypadají jak opičky na gumě

petra a beatrice
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:18
- Nahlásit

barča
nepřestanou, ale ty se časem naučíš že říkat "nesmíš" je naprosto zbytečný

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:27
- Nahlásit

Barča
no, my jsme s tím měli docela problém když byla malá a i teď je to super vítací boxer - jak píše Corleona - ale už si dovolí vítat jen ty, které jí povolím vítat, ale to jsou pak výskoky! Částečně to s věkem přejde, ale u nás jsem to musela tvrdě potlačovat odmala. Opička na gumě - to je přesný! Na druhou stranu můžeš být ráda, že má ráda lidi, furt lepší než aby se jich bála anebo byla agresivní. No ale vím jak je to nepříjemný, musíš být tvrdá, to se nedá nic dělat.

petra a beatrice
ahóóoj, no já si říkala, že ještě vy jdete na výstavu!Super!
Na schůzi jdu určitě!!!! Teď jsme měli vždy o víkendu plnej program, tak jsem tam dlouho nebyla.
Co Žížalka? Už vyrostla?

Pajus
# Zasláno: 23 Led 2006 15:27
- Nahlásit

u nas je to vcelku nekdy taky zbytecny...i v knizkach o nich pisou ze skakani se spatne odnaucuji...proste to jsou janci

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:54
- Nahlásit

Naše Unity vítá tak, že vám dá pecku do zubů.. Fakt prííííma.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 15:55
- Nahlásit

Tak pokud někdo potřebujete místo na nové zuby, tak si v Brně pak přijďte..

zzizalka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 16:08
- Nahlásit

už je z ní velká placatka, má 21 kilo

Pajus
# Zasláno: 23 Led 2006 16:16
- Nahlásit

ZZizalko, tak to uz je z ni tedy poradny kousek, to za chvili dozene Tinu!
A mas nejake aktualni fotecky?

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 18:38
- Nahlásit

zzizalka
jé, tak to musí být už velká holka! Se těším až ji uvidím!
Pajus
nás teda Betynka asi taky brzo i předžene, jak jsem si libovala, že pěkně G. přibrala, tak dnes jsem ji vážila u veta neb jsme brali odčervovadla a váží 26 kg! A já si myslela, že aspoň 28! Ale i tak dobrý no. Ono zase od pátku do neděle měla fakt záhul, samý lítačky s psékama a běžkaření a sáňkování... tak možná kdyby víkend prolenošila, tak má víc kilčo, ale takhle - asi jsme taky odsouzeny k hubeňourství, ne že ne, tak si z toho nic nedělejte

Jo a potřebovala bych vysvětlit Giorďasce, že dnes nemůže lítat venku, že je tam kosa! Ona to nějak nechápe a dělá si z obyváku opičí dráhu, Opice zrzavá orangutí!

Zobrazuje se vám tady ta fotka? Mně to nějak blbne?

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 18:41
- Nahlásit

jo, tak tato fotka nešla...

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 18:42
- Nahlásit

jo, asi dobrý.

Mě si nevšímejte, jen jsem si chtěla něco vyzkoušet...

Jinak je to ze včerejšího venčení - název fota Somráci!

Chodka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 06:25
- Nahlásit

Barča
S tím vítáním je to stejné,a hlavně po přivítání když odejdeme zase tak na 5 minut se to opět opakuje jako by jsme se neviděli celý den, kamarádka co má 3 letou boxerku ta ji má abnormálně klidnou a já stále srovnávám a ona říká, že to není ta správná boxeří povaha, je to taková velká kliďaska!!
Ale říká, že když měli předešlého boxíka tak ten se uklidnil těsně před smrtí.
Jinak přeju další mrazivý ráno u nás na západě hlásím -15.

alli
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 06:27 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Denisa
Pěkná smečka! Včera jsme také byli jen na krátké procházce a jinak jsme blbli doma. Allis by taky potřebovala na vyblbnutí takovou smečku. V neděli jsme potkali jednoho kamoše, tak se vyblbli, ale Allis opět zlobí, nechtěla přijít na přivolání, pořád jen skákala kolem psa .

Včera ráno měl už manžel naskládaný dítě a psa v autě, ale nepodařilo se mu nastartovat , to byla Allis nasr..., když musela nakonec zůstat sama doma. Syn šel do školy pěšky (prý jen cikal, když tam došli) a manžel jel vlakem. Když jsem přišla domů, tak kuchyň vypadala jak po malířích či zednících, všude byly bílé ťápoty (škrabala zeď a do toho si vylila vodu).

Barča Allis je také vítací pes, velmi vítací, každou návštěvu vítá nejméně deset minut a skáče... .A venku také, jakmile na ni někdo promluví, tak se může zbláznit a někteří jsou pak poněkud zaskočeni její vřelou nákloností

alli
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 06:31
- Nahlásit

U nás na východě dnes opět -20.

Chodka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 06:54
- Nahlásit

alli
To je ale holka šikovnáNám Meggina oloupala přes léto omítku na baráku a hrabe díry (jámy),říkám že si hraje na horníka Emila.Jinak doma ještě sama nebyla máme chůvu (tchýni) v důchodu tak holky vegetí spolu doma.
Tam akorát probíhají boje kdo kde bude po obědě spát na gauči

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 07:31
- Nahlásit

My měli dnes na teploměru -22. Je to možný? Možná nám to blbě měří. No ale byli jsme měkký, zželelo se nám miláčka a nakonec sme mu nechali z dílny pootevřený dveře do bytu, takže může býti v bytě a i chodit ven. Jen doufám že si uvědomí že toho nemá zneužívat a že se má chovat slušně a že nám nevynosí půlku bytu na zahradu. Když sem odjížděla tak chrněl v ložnici v posteli.
Včera jsme s nim zajeli k vetovi se vzorkem moči, tak moč už měl v pořádku, antibiotika zabrala, akorát řikal že má něco jako zánět v předkožce, něco jako chlamydie. Že to má ale hodně pejsků a dá se to leda léčit výplachama, ale že to má většinou jen krátkodobý efekt. Že to prostě neni nijak zdravotně závažný. No tak nám předvedl jak provádět ty výplachy, týden to budeme dělat a pak to už necháme být.

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:28
- Nahlásit

Chodka
jo jo, jak je boxer nějakej moc klidnej, tak je buď nemocnej anebo to není boxer!
alli
mimiGiorďaska taky nebyla odvolatelná od psa... lepší je si pro ně dojít a nekazit si přivolání, který jinak máte - myslím u mlaďochů neposluchů.
Smečky jsou príma! Jestli se na jaře budou dělat velký výlety jako loni a předloni, tak se můžete přidat, nebydlíte tak moc daleko
Vcelka
Jejda a to on si nechá ty výplachy? Hlavně, že už má v pořádku tu moč.

NO u nás v centru Brna -19 v osm hodin a u nás večer -22, G. udělala čury, kaky, pár zběsilých koleček po zahradě a přistála u dveří a jakože hotovo a můžeme jít do tepla.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:40
- Nahlásit

Tady je kosa jak blázen Syna jsem dnes raděj nechala doma, známky na pololetí už mají stejně uzavřené. Ráno v sedm bylo mínus 26, teď to "kleslo" na 24. A největší paradox je, že když jsme vzali feny z kotce do domu, tak je jim tady horko. Vždycky pustím jen jednu (dvě zůstanou v kleci), ať nedojde k úrazu. Viktorína pak tráví většinu té doby v kuchyni, vysává drobky,šňupe a sápe se po kuch. lince. V noci se některý z psích chlapců poblil a v důsledku toho pak ožral listy asi z metru pokojové kytky cca 1,5 m vysoké. Vypadá teď jak palma, jen pověsit kokosy.. Já se z nich jednou picnu. Ještě že v té Tomově pracovně, kde chlapci bydlí, nemáme ten jedovatý oleandr. Tak jsem jim akorát řekla, že jsou hňupi, protože nevím, kdo z těch dvou chytráků to byl.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:54
- Nahlásit

corleona
já jsem radši všechny kytky co mám v květináčích na zemi dala dneska ráno do vyšších míst, protože to je jediná zeleň která nám ještě vydržela, tak o ně nechci přijít když je Viky sám doma. Akorát tu palmu co máme až ke stropu sem tam nechala, no tu snad neožere. Stejně když sem jela do práce tak celou cestu sem si přehrávala v hlavě celý byt, jestli tam někde nebylo něco o co bych nerada přišla. Sem zvědavá, jestli neobstojí tak zítra bude muset přežít v dílně bez milosti.
Denisa
No včera mu dělal ten výplach vet, my stáli u něj, takže to docela držel jaký měl strach. Až mu ho budu dělat já tak to možná bude rodeo, hlavně řikal že to máme dělat někde aby sme si nenasvinili, protože ta vodička pěkně barví že to pak nejde dolu. Prostě si udělám žlutou vodičku a stříkačkou mu vypláchnu pindíka. To se mně zase bude pokoušet sežrat.

alli
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:13
- Nahlásit

Vcelka
Hlavně, že vám zabrala antibiotika a Viky je v pořádku.

corleona
Vy tedy máte pěknou kosu ! Allis jednou rozkousala tchýniny jazyky, ty jsou také jedovaté, naštěstí jí nic nebylo.

Denisa
Já si pro Allis šla, když jsem viděla, že ji nezavolám, ale ten náš šašek přede mnou ještě uhýbal.

Pajus
# Zasláno: 24 Led 2006 09:15
- Nahlásit

Tak u nas je taky kolem -20 co? je fakt síla. Teda na Corleonu fakt nemame
U nas taky byla rychla curacka a pak honem domu. Tina dostala uzenou slachu a holky dole buvoli kosticky, takze si myslim ze dneska maji o zabavu postarano. Jee jak ja bych nekdy chtela byt psem...ty se stejne maji nejlip

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:32
- Nahlásit

Pajus
Já bych vám to prvenství klidně přenechala..
Topíme na plné pecky, ale já mám pracovnu těsně pod střechou a asi budu brzy tady u PC sedět v kulichu a rukavicích.. Levou ruku mám zastrčenou v rukávu mikiny a pravou mám totálně omrzlou. Nunda je mi sice pořád věrný a je tady nahoře pořád ještě se mnou, ale předpokládám, že prchne dolů, vypleštit se na vyhřívanou podlahu. Mimochodem: topíme tak, že v koupelně to na boso nelze ustát a hrozí popáleniny a i tak je v bytě chladno. Před chvílí jsem viděla, že máme námrazu i vevnitř, v obýváku kolem zámku na dveřích na terasu!
Až se nebudu delší dobu hlásit, tak je vám to jasné - umrzli jsme...

Chodka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:41
- Nahlásit

Tak koukám že u nás na západě je hic.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání