Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 12:24
- Nahlásit

Markét
Koukám na mapu a kousek od Vás je vesnice Líšnice tam jsme si jeli pro naši Megginu.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 16:30
- Nahlásit

Tak jsem právě posbírala bobany. Přece jen má ten mráz něco do sebe. Člověk "urazí" hovňouse lopatkou a paráda. Lepší, než když prší atd.
Dnes jsem udělala nákup v masně. Bobule po mém příjezdu přilepila frňák na igelitku v mojí ruce a utrhla se od ní, až když jsem skládala ty dobroty do papiňáku. Teď sedí u sporáku a hlídá, aby náhodou něco z hrnce neuteklo. Budu muset asi stírat, protože už se pod ní dělá kaluž...

ola
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 16:35
- Nahlásit

Tak tenhle vtip v tomhle počasí fakt sedí....

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 16:39
- Nahlásit

ola

ola
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 16:41
- Nahlásit

corleona
Jak to vypadá u vás? To musíte mít jak uprchlický tábor, ne? Tolik placatých papul v domě?

Teď jsem četla na www.nalezenci.cz o tom, jak v nějakém útulku umrzlo několik pejsků - hrůza. Úplně se mi udělalo blbě...

Markét
# Zasláno: 24 Led 2006 17:39
- Nahlásit

Lenda
Proč jsou Budějky bez šance? Protože vím, že máme strašně velkou konkurenci (jihočeši jistě dorazí) a navíc "předseda" neposuzuje podle mého názoru férově. Zkrátka nelíbí se mi, když chovatel plemene je zároveň rozhodčím, jelikož se to bohužel ve většině případů odrazí na pořadí psů. Ale to je jen moje zkušenost a nechce se mi zbytečně utrácet peníze (grifonky málokdy posuzuje někdo z Česka, výjimečně je to zároveň chovatel, většinou si klub zve zahraničního rozhodčího - a to pak ráda přijmu i VD, když je hodnocení korektní). Doufám, že V s Charley získáme celkem s přehledem (kvůli chovnosti) a spíš zkusím štěstí ve třídě pracovní.

Vcelka
Jéje, tak to "přes vás" někdy jezdíme do Prahy, tedy v létě, protože jinak to kolem Cunkova nejde (na Cunkov jezdím dvakrát týdně s dětmi na hipoterapii).

Chodka
A jaká je Meggina CHS? Já jsem totiž náplava z Vysočiny, tak se tady v boxerech až tak neorientuju

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 18:03
- Nahlásit

Markét
no tak to vidíš čéče konečně je tu taky někdo z nedaleka. Třeba se někde potkáme. Řikala jsi že děláte záchranářinu, kde cvičíte?

ola
ty jsi zase pobavila, je to ale fakt že ty hovňase ukopneš a pohoda. I když ono je to tak přimznutý že to snad ani nejde ne? Zkoušela jsem ukopnout přimrznutýho peška na zemi a nešlo to.
No a s tim slintánim taky dobrý.
Za chvíli dorazí brácha s Bártem tak tu bude zase mela.
Viky zase až tak vzorný doma nebyl, vytahal dvoje boty ven a mně u boty ukousnul takový kousek na zachycení tkaničky a taky mi vytahal ven dvě 1,5 kilový činky na cvičení, tu jednu pěkně nakousal. Asi se chtěl v tom mraze zahřát a zacvičit si. Tak sem mu vynadala a zítra už asi bude jen v dílně.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 19:01
- Nahlásit

Vcelka
Jsem si taky málem ukopla palec..

ola
No přesně tak - furt kombinujem, koho kdy pustit z klece a hádáme se, kdo komu nadržuje, kdo byl dýl o deset minut atd. Každý máme svou favoritku.. Já Ginu s Unitkou a Tom hyperaktivní Viktoru..

Před chvílí jsem našla v pracovně za dveřma v koutě nechutnou hroudu - vyblité listy z noční "úpravy pokojových rostlin"

ola
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 19:50
- Nahlásit

Vcelka
Sice je to přimrznutý, ale na druhou stranu, když to šikovně urazíš, tak sbíráš jen to, co máš. Musím ovšem podotknout, že můj sběr bobků vypadá, jak souboj zlatokopa s tvrdou horninou. Kousky lítají okolo, a když mi pak manžel oznamuje, že mám "VOLAČO" ve vlasech, tak ho s debilním úsměvem ujišťuji, že to bude asi jenom hovno! (sorry)

corleona
Aby mi čubu uchovnili, tak musí na výstavě získat V? Jestli jo, tak s tou její asymetrií asi moc šancí nemáme, co?

Anonymní
# Zasláno: 24 Led 2006 20:33
- Nahlásit

ola
Kdepak. V chovném páru musí mít pes minimálně VD a fena minimálně D. Takže buď v klidu

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 20:34
- Nahlásit

A je to zde: http://www.boxerklub.cz/czech/index.asp
a zapomněla jsem se přihlásit..

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 20:41
- Nahlásit

a napsat, že klikneš na Řády a pak na Chovatelský řád

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 22:24
- Nahlásit

Tak v Brně je třída mladých žíhaných fen nejnabitější - 5 kousků.. Naše čubiny mají každá ve třídě dvě konkurentky, kromě Unitky, ta je ve třídě sama.. No, uvidíme..

alli
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 06:10
- Nahlásit

Á jé, tak my máme 4 konkurentky, tak to jsem zvědavá, jak dopadnem...

alli
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 06:28 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Jinak Allis si včera dala pohov v ničení , ale páníček si stěžoval, že ho venku zlobila, nechtěla k němu přijít, na konec ji nalákal na míček .

Ve třídě mladých v žíhaných psech je 1, mohl by to být Allisin brácha (na podzim jsme se domlouvali, že by tam mohli být taky), tak jsem zvědavá zda to bude on. Už se mi začíná svírat žaludek, já jsem strašný nervák....

ola
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 07:42
- Nahlásit

corleona
Díka za odpověď. Tak to je snad v pohodě. Já jsem hlavně zvědavá na zkoušku chovnosti. Jak jsem řekla, FeeBee je v tomhle nevypočitatelná, a když o něco jde, tak se mění v blbouna nejapného.

Teda to setkání na výstavě vám fakt závidím. Já si chci vzít v pátek dovču a jet si zalyžovat. No, spíš vyzkoušet, jak moc toho neumím...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 09:35
- Nahlásit

corleona
jak se tady tak nudim, tak sem očumovala na těch vašich stránkách a našla sem tam odkaz na Barona z Dobřichova, teda musim říct že se mi strašně líbí je krásnej, hlavně jak má ty bílý znaky to se mi líbí. Na těch jeho oceněních co už získal je vidět že se nelíbí jenom mně.A u těch jeho fotek jsem se docela pobavila. Nedalo mi to a musela jsem jim napsat pochvalu.

Pajus
# Zasláno: 25 Led 2006 10:17
- Nahlásit

Ahojda, ty jo tak Tina od vecerjska az do dneska travi svoji vcerejsi veceri a ja mela stale pocit nez jsem odesla do prace ze je to tam jak v plynove komore...a to kdyz ji to ujelo, tak se vzdy zatvarila jako "co to bylo???" Komediantka jedna

Markét
# Zasláno: 25 Led 2006 10:25
- Nahlásit

Vcelka
Záchranařinu cvičíme tak různě, jsme v brigádě na Vysočině a je to dost ježdění, na cvičáku se dělá poslušnost a pak jezdíme do rozpadlých baráků (sutin), na hory na lavinový výcvik, v létě různě na vodu, 3x jsme byli v "na vodě" i v Itálii.
Co se týče sportovního výcviku, budu teď muset mákonout na Charley, doporučili mi Sezimák, tak to tam omrknu. U nás v okolí se žádný výcvik moc nekoná.

Pajus
# Zasláno: 25 Led 2006 10:40
- Nahlásit

Markét z Vysociny k nam obcas na nejake to cviceni prijede par lidicek. Ted se tam nekde na Vysocine kona dokonce i nejaky lavinovy vikendovy vycvik s lidma z Vysociny...neznas nahodou Gabinu Krpatovou? Se treba nekdy nekde potkame

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 10:54
- Nahlásit

Markét
jo o Sezimáku mi tady napsali dvě holky když sem tady scháněla jestli někdo neví o nějakym cvičáku poblíž. Mám na ně i internetovou adresu kdybys neměla.
Já sem jezdila 2,5 měsíce do Sedlčan na kurz pro štěňata, tam mi to ale na nějaký další větší výcvik nepříde. Teď jsem objevila že se cvičí v Benešově, už jsme si s tim pánem napsali, tak mu musim zavolat, nějak se k tomu nemůžu furt dokopat. On mi totiž napsal že už můžu přijít v neděli před týdnem, no a já bych radši počkala až bude teplejší počasí, tak se nechci moc vymlouvat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 11:01
- Nahlásit

Ahojtes,
včera jsem viděla krásného boxera, žíhaňáka, ale ouha, ono to mělo cecíky a byla to fena, to bylo překvapení, vypadala prostě jak papírovej pes! Pán říkal, že má tak kolem 35 kil a ptal se kolik měsíců má to moje štěňátko...!?
Markét
a vy už nejste v Jihočeských záchr.?
Pajus
a vy jste s Tinou v jaké brigádě?

Chodka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 11:13
- Nahlásit

Ahój
Markét
Z žádné cov. stanice nejsme jsme bez PP
Pajus
U nás s tím trávením je to podobné a dost časté,Meggina dělá jako nic a naše rodina je přiotrávená, kolikrát mám pocit, že to musí bouchnout jak je natlakováno.

Libka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 11:29
- Nahlásit

Tak nakonec z mojí dovči sešlo, v pondělí ráno mi zavolali kolegové, že jsou nemocní, tak ať naklušu do práce, myslela jsem, že mě trefí šlak, ještě jsem tam trávila celý dny, dneska mám konečně volno, tak se budu věnovat tomu mýmu miláčkovi Elince. U nás je taky pěkná zima, ale Elině to evidentně nevadí, vůbec nepozoruju, nebo spíš Ondra, který s ní teď ty dva dny byl, že by spěchala z prochajdy domů. Do Brna bych se taky jela strašně ráda podívat, ale my jsme z Kladna, tak se na to Ondra zrovna moc netvářil, a já si sama autem až do Brna netroufnu. myslíte si, že to tam bude tak našlapaný jako v Olomouci? Myslím jak tam nebylo k hnutí.

Markét
# Zasláno: 25 Led 2006 11:44
- Nahlásit

Pajus
Jo, tak přesně na ten víkend jedeme - je to na Čeřínku a v neděli píská zkoušky "váš" Strouhal. Ještěže jsem vylítla ze "zetka" a nemusím se teď s karlou nervit v lavině.

Markét
# Zasláno: 25 Led 2006 11:48
- Nahlásit

Pajus
Jo, tak přesně na ten víkend jedeme - je to na Čeřínku a v neděli píská zkoušky "váš" Strouhal. Ještěže jsem vylítla ze "zetka" a nemusím se teď s karlou nervit v lavině.
Gábinu neznám, protože jsme do brigády přestoupili od Jihočechů teprve teď. Tak doufám, že bude příležitost členy co nejdřív poznat.

Vcelka
Jo, internetovou adresu na Sezimák uvítám. Moc to tady pejskařsky neznám. Školičku nepotřebuju, tu absolvujem v rámci záchranařiny, ale potřebuju hlavně kousačky, ať v létě na zkouškách neděláme ostudu.

Denisa
Jihočeši bydlištěm, ale přestoupili jsme na Vysočinu. Je tam hodně začátečníků, ale dobrá parta. A hlavně skvělé sutiny, které nemáme tak daleko.

Markét
# Zasláno: 25 Led 2006 11:52
- Nahlásit

Zde na fóru "Srst smrdí" probíhá debata o smradlavých psech.
Co vy na to? Taky souhlasíte s tím, že boxeři prostě voněj?
A zejména štěněcí tlamičky, my tomu říkáme "kafíčko", nemůžu se toho vždycky dost načuchat. Je to možná pro nepejskaře trošku úchylný, ale už to je dost dobrý důvod proč se vrhnout do chovu.
PS: Grifonkům voní z tlamičky, ale celkově se to nedá srovnat. Ne, že by smrděli, ale boxer je prostě boxer

Chodka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 11:53
- Nahlásit

Libka
No to čumím já jsem taky z Kladna teď ale bydlím už několik let v Domažlicích.

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:02
- Nahlásit

Markét
ano, nejen mně jako majitelce ale dokonce i lidem co přijdou třeba jen na návštěvu, tak říkají, že je zvláštní, že to u nás není "cítit psem"!
Ale jednou jsme si tady o tom psali a myslím, že všichni to nepotvrdili. Ale mně naše boxerka voní.
A já teda taky čuchám, k hlavě, k ušiskám a vůbec, ale asi je to i tím, že je to byťák a valí se po křeslech a gaučích, asi kdyby byla permanentně kotcovej pes, tak to by bylo asi horší. Ale takhle fakt voní a to ji koupu celou tak 2x do půl roku, ani ne, jinak jen občas "podvozek". A ještě má heboučkou srst, na LVT jí říkali Plyšák!
Boxeři jsou navíc ještě úžasně samočistící! Sice se zaprasí, ale než dojdeme domů, tak Giordina je čistá a já jsem pořád jako prase!

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:03
- Nahlásit

Od ní zaprasená samozřejmě!

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání