Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:50
- Nahlásit

Jde to dolů, jde to dolů !!! Mínus 19 ! Toš to su klidná...
Idu si napustit bazééén..

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 09:52
- Nahlásit

Vlastně nahoru! Kdyby mě slyšela tchýně (profesorka fyziky)

Pajus
# Zasláno: 24 Led 2006 10:06
- Nahlásit

No tak to nam taky omrza zamek zevnitr v chodbe...si vzdycky rikam jestli se jednou dostaneme ven
Clovek by si myslel jak musi byt venku krasne kdyz tam tak sviti slunicko...z poza okna je to super, ale ven se clovek radsi ani neodvazuje. V patek jdu fotit svatbu, tak jsem zvedava jak to vubec preziju. A hlavne se obavam aby mi vydrzel fotit muj fotecek...asi si vezmu dva a budu doufam ze jeden z nich bude odolnejsi...jezis jak me se do toho nechce...a kort v tomhle pocasi...a to me uz za tri mesice ceka dalsi svatba a pak dalsi a v srpnu jeste jedna...ze ja se vzdycky necham ukecat a pak z toho akorat mam zaludecni krece

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:16
- Nahlásit

Pajus
no já jak jsem fotila v neděli na té psí prochajdě, tak jsem vždy udělala max. 1 fotku a zoom si zas zalezl, prostě foťákovi se nechtělo fotit, pak už teda ani mně, měla jsem totál zmrzlý prsty, nakonci procházky už foťák ani "nenastartoval".
Ale ty máš asi taky lepší foťák, ten můj není nic moc.
A teda lituju ty lidičky co se berou v takové kose a jestli ještě v kostele to aby nevěsta měla na sobě šatky z medvědí kožešiny!

Markét
# Zasláno: 24 Led 2006 10:39
- Nahlásit

Pro všechny:
omlouvám se všem, že mi to hned nedošlo - vlezla jsem vám do fóra a ani jsem se nepředstavila. Takže: Že jsem Markéta, to je asi jasné, žijeme teď kousek od Tábora a v současnosti vlastníme (jsme na to s přítelem dva) boxerku Anču - Catty ze Zámeckého Žerotínu, 8,5 roku, boxerku Charley Canis Ludens, její vnučku, bruselskou grifonku Cillu a border teriérku Laku.
Všechny čubiny používám pro canisterapii a děláme s nimi hlavně záchranařinu (Cillinka míň).

A takhle to teď u nás vypadá:
to je raná socializace (jen si nejsem jistá, zda socializuju grifonky nebo Charley)

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:48
- Nahlásit

Markét
to jsou krásný držtičky! Jak jsou starý?

A co Michla? Taky by mohla přijít občas sem. Ví tady o tomto fóru?

Pajus
# Zasláno: 24 Led 2006 10:49
- Nahlásit

To jsou ale bobanci
No Denis sice asi lepsi fotacek mam, ale i tak se toho moc obavam. Je to totiz digitalni zrcadlovka a ty moc mrazy rady taky nemaji...takze nevim co mam ocekavat a rozhodne nerada bych si znicila kvuli tomu fotak...
Oni se totiz brat musi a navic ja budu muset delat veskery fotky nekde na radnici, protoze je tehotna asi mesic, dva, takze pry nesmi nastydnout. No jak rikam uz ted je mi z toho zle...
Ty jo ja kdybych musela, tak to asi radsi odlozim az by bylo tepleji i za cenu toho ze to hold bude poznat.
Jo jinak vcera jsem mluvila s jendou pani ve zveraci co ma chovatelskou stanici chodaku a rikala ze se jeji sampionka nechce harat. Ted se ji tak pry hara jednou za tri roky. Tak jsem se zminila o tom ze Tina od dubna taky stale nic a ona rikala at tak do dubna pockam a pokud nezacne at s ni zkusim dojit na vyter. Ze ta jeji cubina ma nejake cysty a je to podmineno tim. Tak jsem zvedava...

ola
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:51
- Nahlásit

Markét
No, to je konec. Radši sem ty fotky ani nedávej, nebo už to u nás doma bude o rozvod. Kňučím o druhýho psa a manžel pravil, že dokud je kočka, tak druhý pes NE! A kočce je teprve cca 5-6 let?!
Máte jen kluky nebo i holky? Jsou fakt k poňuňání...

Pajus
# Zasláno: 24 Led 2006 10:53
- Nahlásit

Charley ale vypada ze se ji grifonci miminka libi...
Vcera jsem Tine pripravovala veceri a dostalaval masicko s granulkama a ta potvora si zacala hlidat uz pode mnou misku a najednou vyjela po nasem kocourovi, tak ten z toho samozrejme mel smrt, tak dostala karnaka a pak spolu bastili...to je des jak ona si hlida svoje veci...jen kdyby si tak chtela jeste takhle hlidat svoji panicku

Chodka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:55
- Nahlásit

Markét
Krásné mimina, konečně někdo blíž k západu.

ola
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 10:57
- Nahlásit

Vcelka
Jo, s tím výplachem... Naši sousedi to museli u boxera dělat taky. Sousedka říkala, že mu kape nějaká žlutá (hustější) tekutina z pindíka. Jeli na veterinu a taky jim dal nějakou vodičku na výplach. Řekl jim ale, že se to hodně opakuje...

Pajus
# Zasláno: 24 Led 2006 11:03
- Nahlásit

Ted jsem koukla na fotogalerii Canis Ludens a ty mimina bordiku jsou uplne k sezrani

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:06
- Nahlásit

Pajus
na veterinu určitě zajdi kvůli tomu hárání. Ono to nic být nemusí, ale je lepší vyloučit případný zdravotní problémy...
Zrcadlovka digiťák - já chci taky!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:07
- Nahlásit

Grifonci jsou super. Kámoš měl černého - kupírovaného, vypadal jako malý ČERT. A to mi připomíná jednu veselou historku o tom panu rozhodčím, co bude v Brně. V Jižních Čechách se konala nějaká klubovka a bylo to i s noclehem v chatkách. Kámoš měl s sebou toho černého grifonka - Frankieho. Pan rozhodčí se po divokém večeru ocitl ráno v úplně jiné chatce, než měl - v chatce, kde spali ti mí známí. Prý se probudil a z deseti cm na něj zíral Frankie. A on prý říká: "Tak. A už si pro mě přišli."

ola
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:09
- Nahlásit

corleona

Markét
# Zasláno: 24 Led 2006 11:10
- Nahlásit

ola
Máme tři holky, jedna je černá a černej kluk. Naštěstí červenéý čubinky jsou už zadané, přítel už měl hříšné návrhy na rozšíření smečky
Pajus
Charley malíčky přímo zbožňuje (řádila už i s bordíkama), hrozně si užívá, když ji pustím do ohrádky. Malíčové jsou z ní unešeni a vztekají se, když ji odvedu. Ačkoli je ně opatrná, bojím se, aby se moc nerozřádili a ona je omylem nepřišlápla, lítají jí mezi nohama jak šusi a hrozně si troufají.
Chodka
Říkáš západ - a to ještě nevíš, že moje polovička nejdražší je přímo z "vaší" metropole. Celé léto trávíme v Plzni na chatičce (už aby to bylo)
Denisa
Michla ještě asi neví, ale teď se nedozví, protože se v Deštném chystá s Aidou na Šediváčkův long .Tedy přinejmenším se tam prohání střídavě na sjezdovkách a střídavě v zápřahu na běžkách.

Markét
# Zasláno: 24 Led 2006 11:14
- Nahlásit

Výstava Brno - já budu taky, beru Charley, ale nevystavuju, pod tímto pánem to pro nás nemá cenu (alespoň dokud nebudeme v pracovní třídě). Bude tam však Charley brácha, kterého chci vidět, byl to největší pejsek z vrhu, tak jsem zvědavá, co z něj vyrostlo.
A taky se motat kolem grifonků, kámoška vytavuje "našeho synáčka" z minulého vrhu a bude bonitovat.
Tak jsem ráda, že nebudu muset pobíhat po kruhu, jupí!
Denisa
Ten transparent bude? I když tebe samozřejmě poznám

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:14
- Nahlásit

corleona
no ale je fakt, že ten jejich výraz a ještě z deseti cenťáků - to není jen tak Jsou to takový roztomilý zrůdičky, my jim s přítelem říkáme "C(K)ritrsky"

ola
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:16
- Nahlásit

Markét
Tak hříšné návrhy od mého chotě taky přicházejí, ale bohužel se netýkají rozšíření smečky... Grifoušci jsou fakt povedení - tatínek byl černej? Mně se líbí ještě taková ta varianta černá s pálením (black and tan??).
Hned bych šla do toho! Ach jo, ale co s tou naší kočkou? Nechcete někdo starší, dobře vypadající kastrovanou černobílou kočku (poměrně plachou, se psy nesnášenlivou ) Je ze Zverimexu a chtěli ji utratit, tak já blbec ji dotáhla před cca pěti lety domů v krabici autobusem...

Pajus
# Zasláno: 24 Led 2006 11:20
- Nahlásit

Denis ano musim rict ze jsem se svym nikonkem oprvadu spokojena a zatim si na nej nemuzu v zadnem pripade stezovat...preci jen uz je to pan fotak!
Tak to je Charley frajerka ze si s nima takhle hraje!!!
Teda ja se snad opravdu taky o toho Brna vydam...takhle to nejde si cist jak se tam vsichni krasne sejdete...auuuuu

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:25
- Nahlásit

Markét
No to se musí vyslovit většina, zda se chce poznat osobně - pod transparentem... já už někoho znám, někoho poznám podle fotek...
Anebo sem můžeme ještě nasázet aktuální fota sebe a svých psů... ale pak se už nikdo nesmí jít ostříhat apod.!

aha vlastně Michla to psala! No to je můj člověk, taky vyzkouší se psem každou kravinu! No a teď jít v tom mrazu, to teda má můj obdiv. Snad dojdou. Anebo snad radši aby ani nevyšly v takovým počasí!

Pajus
# Zasláno: 24 Led 2006 11:27
- Nahlásit

Tak to ja bych urcite umrzla pri prvnim odpocinku

Markét
# Zasláno: 24 Led 2006 11:31
- Nahlásit

Denisa
A až ten Šediváčkův long s Aidou vyhraje, tak se to přejmenuje na Žíhaňáčkův long
Doufám, že chápete, že Michla skijoringuje amatérsky, my jsme totiž rodina sjezdařů, takže to dělá hlavně kvůli nevycválané Aidě, aby byla vycválaná.

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:36
- Nahlásit

Taky mě mrzí,že jsem propásla uzávěrku na to Brno.
A na jakou další výstavu se chystáte?

Markét
# Zasláno: 24 Led 2006 11:48
- Nahlásit

Lenda
Zkusím ukázat Karlu panu Dolejšovi v Praze.
"Předsedovi" v Budějovicích ji už ukazovat nebudu, to je bez šance. Vezmu jen Cillu, když už to máme tak blízko.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:53
- Nahlásit

Vy jste se tu zase rozkecali za tu chvíli co mi nešel internet. Doufám že už pude, šéf odjel na dva dny na služebku do Německa tak tu mám pohodičku.
Jo Markét a kterym směrem od Tábora bydlíš? Já bydlim od Tábora cca 25 km směrem na Benešov.

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:56
- Nahlásit

Markét
to jsou vtipy! Já jsem myslela, že je to nějaký dogtreking (+skijoring)! Hm, tak na Šediváčkův long by si musela vypůjčit asi větší smečku a ta vaše by asi neprošla co?!
Ale náhodou takový psí spřežení v čele s boxerkama a vzadu s borderkou a grifonkou, to by byla bomba!

Markét
# Zasláno: 24 Led 2006 11:57
- Nahlásit

Vcelka
Já bydlím 20 km směrem na Písek - v Opařanech. V blázinci.

Lenda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:59
- Nahlásit

Markét
Proč je to bez šance?Já o Budějovicích tak trochu taky uvažuju.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 12:06
- Nahlásit

Markét
no tak to jsme od sebe asi 23 km, přesně bydlím Sedlec-Prčice.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání