Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 08:58
- Nahlásit

corleona
To mě by to nevadilo,jezdila jsem do Ostravy za manželem na vojnu, ale jeho bych teď nepřemluvila.Když jsem scháněla boxera, tak jsem sehnala na netu paní od Písku a už tam se mu moc nechtělo, je fakt , že teď nelituje protože máme od ní naše štěstí.Víš mi jsme začátečníci se psem a asi to nebude u nás tak žhavé jako to máte vy.Nám bude stačit mít psa pro radost.
Ale je fakt, že Vás obdivuji.
Manžel je spíš přes sport.

Pajus
# Zasláno: 23 Led 2006 09:02
- Nahlásit

Corli, tdy trosku z ruky Baska oprvaud je
Ikdyz Lyon teda taky...

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:09
- Nahlásit

Tak Baška City je daleko.. No to je pěkné.. a já se chystala udělat ten DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Lenda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:36
- Nahlásit

Zdravím.U nás je -22.Tak čekáme na poledne s venčením.To bude třeba jen -20?Jak ten mráz řešíte vy?I když se zdá,že Brauny se rozhodla ten mráz spíš prospat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:50
- Nahlásit

Ahojte,
tak včera jsme mráz neřešili, takovej zas nebyl,
ještě jsme si zasáňkovali, bylo to o hubu,ale jen půl hoďky, no a dneska ráno když jsem venčila, tak na hnědých Giordininých zádíčkách byla hned bílá vrstva mrazu!? Normálně se mi pokryla bílou námrazou?! Oblek nemáme, takže dnes to vidím na krátký venčeníčko a stavíme se k vetovi pro odčervovadla a zastřihnout drápy a to jí musí dnes stačit a budu si s ní hrát doma na "hledání drog"...

Chodka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:55
- Nahlásit

corleona
To by se musel udělat hromadnej zájezd do Bašky
Lenda
Meggina se ani nechce jít někdy vyčůrat, musím jí násilím vystrčit ven a potom sedí a čůrá a vypadá jako přimrzlá.

Markét
# Zasláno: 23 Led 2006 10:01
- Nahlásit

U nás bylo tak -20. Anča se vyvenčila a když se vracela ke mně, vůbec nedošlápla na levou přední. Trošku jsem se lekla, co se děje, ale když jsem jí tlapu prohmátla, bylo mi jasné, že ji jen studí. Malá Cillinka běžně běhá v mrazu po třech, ale boxeři to nedělají. No, holt asi to stáří...

Pajus
# Zasláno: 23 Led 2006 10:23
- Nahlásit

Tak my vcera problem nemeli, Tina byla na volno, takze se zahrala tim jak splasene litala, ikdyz jakmile jsmes se vratily kde dverim, tak uz cekala az ji pekne pustim domu. Taky si ale myslim ze je to jen na kratsi venceni...alespon Tina toho sadla rozhodne moc nema
No asi tedy budem muset udelat k Corleone nejakej ten zajezdek, preci si nenechame ujit den otevrenych dveri, to by byla desna skoda!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:24
- Nahlásit

Chodka
to jo hromadný zájezd do Bašky to by nebylo špatný. Jeden autobus by vzal Čechy a druhý Moravu. Od vás by se vyjíždělo, mně by jste nabrali cestou, pak by jsme zajeli pro Pajus a tradá směr Baška. No a Morava by vyjížděla z Brna, nabrala by všechny při cestě a pak tradá nahoru.

Teď sem volala Zdeňkovi, tak řikal jak je Viky rád že je s nim doma. Že se šel vyčurat, za chvíli byl zpátky a jak viděl že tam Zdeněk furt je tak začal lítat po bytě jako pošuk.

Markét
u nás bude asi taky k těm -20. O víkendu když sem Vikymu vždycky čistila packy, tak na pravou přední si nechtěl nechat moc šahnout a koukala sem že má ten polštářek nějaký odřený.

Markét
# Zasláno: 23 Led 2006 10:39
- Nahlásit

Všem zamrzlíkům posílám zimní pozdrav od placatek:

Chodka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:49
- Nahlásit

Vcelka
No už to vidím na sobě tričko s fotkou svého boxíka, v tašce něco na kuráž a v Bašce by čučeli
Teď jsem mluvila s babi (tchyně) a říkala, že Meggina ráno jenom honem čůrat a tradá domů.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:12
- Nahlásit

U nás ráno bylo -19

Vcelko
pěkně jsi to naplánovala!

Všichni
kdo budete ať na čumendu nebo vystavovat teď v Brně?!
Dáme si tam sraz?! Vím jak je vždy chaos, ale ráda bych vás některé poznala, které ještě neznám. Tak jak to provedeme?
Že bych vyrobila transparent CZ-PES a kdo by chtěl, tak by se ke mně hlásil...?!Nebo dejte jiný návrh!
Corleonu snad poznám (z fotek), Danu s Bonnie taky, Allis nee, a ještě někdo měl být v Brně?!

Dannie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:15
- Nahlásit

Ahojky všichni!!! Tak se za váma jdu po delší době podívat- a kdo to má všechno číst? Vy nemáte v práci co dělat? Pracujte,pracujte!!

Jinak já jedu na výstavu do Brna určitě!!! Jedeme tam vystavovat... Takže se přiznejte,jestli máte někdo přihlášenou žíhanou fenku do mladejch... S kým se potkáme v kruhu?

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:25 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

My jsme přihlásili všechny tři ochechule. Akorát, jak dopadnem, ví Bůh.. Máme už jen týden na to,aby Gi zhubla a Unitka přibrala. Takže Unit dnes snídala půl vánočky s máslem a Gi samozřejmě nic a večer dostane dietku. No a Viktora je dlouhá jak jezevčík, tak doufám, že nebude v kruhu konkurence. Jsme v mezitřídě žíhaných a v otevřených (zlatá+žíhaná). Obávám se, že budu trošku na nervy.. To já na výstavách bývám. A nás poznáte. Tomáš vede tři feny, které vraždí vše kolem sebe a já vezu klec a na ní řachtá druhá klec, složená. My tomu říkáme, že jede Cirkus Humberto.

Dannie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:30
- Nahlásit

Corleona
No to ještě že jste nebyli v Olomouci, tam byste se nepohnuli!! Tam na nějakou klec nebylo místo... Tam občas prý nebylo ani místo na vlastní nohu!!! No já jsem zvědavá,jak my na tom budeme s tou asymetrií... Jestli tam fatk je nebo jestli ji viděl jen pan Karban... Takže jsem zvědavá... Ale co, i kdyby ji měla, tak nám to ve výcviku vůbec nebrání...

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:35
- Nahlásit

Dannie
No, to úplně nesnáším, jak není místo. Teď v neděli jedem na CACIBovku do Trenčína, tam je to taky vždycky hrůza s místem..
A já pracuji jako šroubek, snad už konečně tento týden dokončím anglickou verzi našich stránek a dodělám ÚP Rychvald tu on-line přihlášku na výstavu v Hradci..

Lenda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:49
- Nahlásit

corleona
Tak na tu čekám.Tam bych chtěla jet s Braunikem.

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:55
- Nahlásit

Dannie
tak hlavní je, aby ti tou tlamou udržela rukáv!
No vidíš, tak se uvidíme ještě před výcvikáčeme v Kromclu!
p.Karban G. zase hledal dost dlouho v tlamě zuby, prohlížel, prohlížel, fakt dost dlouho, úplně zblízka se jí koukal do tlamy, říkala jsem si, že jsem jí měla radši vyčistit zuby, jinak už jsem toho měla já plný zuby, co pak teprve Giorďaska, už se začínala kroutit jak žížala Ale jinak se mi pán velmi líbil, byl pohodovej. A dal nám CAJCe, tak mi byl pak i velmi sympatický!
corleona
vás teda nepřehlídnu! Cirkus Maximus Deus!
Ale vy už těch výstav máte za sebou, že se divím, že tě to ještě nějak nervuje a psiska už budou asi taky řádně ostřílené výstavama ne? a zvyklé aplausu a oslavným výkřikům z davu...!

No já se těším, že si to vklidu pěkně užiju, vyfotím atd. a budu fandit!

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:02
- Nahlásit

Denisa
No.. oslavných výkřiků.. né že né, ty bych slyšela ráda..ale něco takového jsem teda ještě nezažila. Proto mám hrozně ráda světovou výstavu ATIBOX, tam je ve finále vždycky atmosféra, jak na fotbale. Běhá mi z toho vždycky mráz po zádech.. Letos dělali největší rachot Rusi..

Dannie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:02
- Nahlásit

Denisa
No to ona rukáv jooo!! Ten ona udrží!!! Na ten je jako divá... Ale co, mě to nevadí, že jsme dostali VD. Na výstavy jsem s ní stejně nechtěla jezdit,tak co...

corleona
Já už se taky těším na ten cirkus!!! A budu křičet : "mamí, mamí - hele,tam je cirkus!!! Jéé a jede sem!!! "

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:04
- Nahlásit

Lenda
já si teda pospíším..

alli
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:06
- Nahlásit

Dannie
Tak my budeme v Brně konkurence, jsme ve stejném kruhu! Tedy jestli nezačne Allis hárat, tak máte ještě naději

S námi (já,manžel,Allis) tam bude asi i skřítek, tak to nás poznáte, až uvidíte klučinu pošťuchujícího se se žíhandou, tak to jsme my. Dnes šel do školy se škrábancem přes celou tvář, včera se škádlili s Allis a dostal tlapou přes obličej (měl štěstí, bylo to těsně u oka) a to jsem chvíli před tím na ně volala, ať toho nechají.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:09
- Nahlásit

Denisa
Já už nebývám nervózní v kruhu a z vystavování samotného, to si říkám, no co, uvidíme... to už mám za sebou. Ale mívala jsem kdysi úplnou neurózu a bolení břicha jak před zkouškou. Teď ale jsem na nerv, než s těma bestiema přejdeme přejímkou mezi tolika psy, než najdem kruh, než najdem místo na klece, než zjistím, jakou mám konkurenci a do toho se mi chce většinou na záchod a tam je fronta jako blázen..

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:10
- Nahlásit

alli
a do prkýnka... zlatá nebo žíhaná? A jak vypadá? Hezká, hezká?

alli
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:14
- Nahlásit

corleona
Žíhaná, a přeci ta nejhezčí ! Ale pro vás ještě ne konkurence, jsme ve třídě mladých.

Dannie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:14
- Nahlásit

alli
Tak to se těším!!! Ale nás se nemusíte bát... Až uvidíš v kruhu i jednu opičku a budeš si říkat,sakra co tady dělá mezi těma boxíkama -tak to jsem já s Bonnie... Takže žádná opička,ale boxík...

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:18
- Nahlásit

alli
uff

Dannie
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:19
- Nahlásit

corleona
To se tak bojíš alli a tlamičky její malinkaté?

alli
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:20
- Nahlásit

Dannie
Já už teď mám strach, že potáhne jak blbá, když nás tam bude víc. Když jsme byli sami, tak také měla snahu skákat, musela jsem ji krotit. Hmm ...už začínám mít takový divný pocit kolem žaludku, když tu o tom tady tak píšeme.

Ale jinak se těším, že se poznáme.

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:22
- Nahlásit

Dannie
bojim bojim..

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání