| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:56
- Nahlásit
Ahojte, dneska nestíhám... ale aspoň jsem si vás v rychlosti přečetla...
Allis moc gratulujeme k prvním narozeninám, hodně zdraví a radosti v boxeřím životě!
Vítám tu novou boxerkářku Chodku, ahoj!!!
S háráním - G. hárá pravidelně po 8 měsících! Takže zanedlouho se můžu opět těšit... asi v únoru nejpozději začne zase hárat...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:00
- Nahlásit
Jenom mám takový dotaz co znamená ten citát, mám u toho změnit, nevím jestli jsem neudělala něco blbě? Jsem začátečník.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:25
- Nahlásit
Chodka
Ahoj, úžasně se to tu rozrůstá, to se mi líbí
Vcelka
Taky je vtipný to, že sem nechodí žádnej chlap, je to tu pěkný babinec
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:26
- Nahlásit
alli
Přidávám se ke gratulantům a přeju nejen Allis, ale i vám zdravíčko a pevný nervy při společném soužití...
Chodka
Já jsem si říkala, když jsem viděla v galerii fotku boxerky (Meggi), že je divný, že nechodíš na "naši drbárnu" Tak tě taky vítám a těším se na další poznatky ze života s boxerem?!
Lenda
Naše bobule hárala v cca 8 měsících a podruhý tuším, že po půl roce. Taky nás to čeká někdy na jaře, ale spíš březen (nevím, musela bych mrknout doma do kalendáře). Hlavně jsem ráda, že se jí zlepšila ta falešná březost. Poprvé to měla dost hrozný, teď podruhý jsme to zmákly bez zásahu veta!
Jinak dnes ráno opět děsná cesta do práce, dokonce jsem na rádio Metuje hlásila dopravní nehodu u RK. Auto na střeše pod cca 2,5m srázem a už odjížděla sanita. Nic moc! Kolona, hasiči s jeřábem, policajti...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:28
- Nahlásit
Teď mi přišla pozvánka na schůzi BK, chodíte na ně? Je to nějak přínosný?
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:30
- Nahlásit
Lenda
jelikož jsem začátečník Meggina je můj první pes a ještě jenom pro radost je bez PP tak jsem s háráním neměla zkušenosti ale mám dobrou kamarádku s boxerkou (už je její pátá v pořadí), tak nám radila.Že hárá zjistil manžel nějak se mu přimáčkla na kalhoty a bylo to.Koupila jsem kalhotky měla 5 druhů-byla fešná.Spotřeba slipovek byla dost velká.Ani se k nám nepřitoul žádný nápadní.
Ještě ta kamarádka, když měli první boxerku tak nosila takové ty modré dívčí trenýrky na cvičení a v kapse měla kapesníík aby ji mohli otírat oči a jeden den si to s pánem štrádovali přes náměstí jelikož ji zapoměl z nich odstrojit.Musel to být ohromný pohled.
|
Pajus
|
# Zasláno: 19 Led 2006 11:36
- Nahlásit
Chodko, vitam te taky do babince!!! Uz drive jsem omrkla tvoje fotecky a presne jak psala Ola, rikala jsem si jakto ze ses nepridala k nam, ale hlavni ze tu jsi
No tak to my haraly zatim jen jednou a to v jedenacti mesicich (takze v dubnu) a ted stale nic, tak moc nevim co si o tom mam taky myslet...
|
Pajus
|
# Zasláno: 19 Led 2006 11:39
- Nahlásit
Jo tak to muselo byt sper...to alespon vzbudili pozdvizeni
Jinak ostani fenule co mame doma haraji pravidelne po sesti mesicich...
Tak to Megii mela teda pekny pocet haracich kalhotek...to my mame jedny a staci
Jo mozna jak psala Ola , tak se spis mozna priprav ze po haracce bude mit falesku. Nevim, ale prijde mi ze na to ty nase placatky docela trpi. Ani my jsme se ji nevyhly
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:43
- Nahlásit
Chodka
já si taky jednou vyšla s Giordi v trenclách na ulici... spěchala jsem na sraz s hafany na venčení a šli jsme dolů ulicí k MHD, že pojedeme šalinou a na ostrůvku jsem si všimla, že má hárací kalhotky... no ještě jsem se vrátila domů, je to kousek, a přišla jsem později...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:50 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit
VŠEM DÍK ZA PŘIVÍTÁNÍ!!!: Ještě še špatně orientuju která a s jakým psem, ale to se brzo napraví, určitě mě seznámíte. Mimochodem když jsme si byli pro trumpetu (tak jí důvěrně říkám) uvažovali jsme i o jméně FeeBee-podle seriálu Přátelé nakonec zvítězila Meggi (Simpsnové).
Aještě co se týče ničení, tak se jí podařilo oloupat fasádu, že koukají kabely a na jaře nás čeká nová omítka.je fakt, že to bylo potřeba a Meggina to pouze urychlila.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:56
- Nahlásit
Nejmenuje se ta v seriálu Phoebe? Já znám fenky co se píší jako Phoebe spíš, ale FeeBee je i zajímavější a zdá se mi hezčí jméno pro psa.
Teda doufám, že se Phoebe čte stejně jako FeeBee.
Jo, sranda, setkala jsem se s jednou holkou co jsme se znali jen z mejlíků a ona na našem setkání na Giordi zavolala Giordi tak jak se to píše, ne "džordi" ... tak jsem měla záchvat smíchu, že určitě bych složitě vyslovovala Giordi... To než by přišla...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 11:58
- Nahlásit
Chodka
ta fotka co jsi teď přidala je skvělá, nádherná držtička.
To s těma kalhotkama to muselo být dobrý, živě jí vidim v těch modrých trenclích a ještě v kapse na zadku zastrčený kapesník. To se lidi museli bavit.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 12:02
- Nahlásit
Chodka
co znamená to citát to nevim, ale to změnit tam má každý u svýho příspěvku, to kdyby si tam chtěla po odeslání něco opravit, tak klikneš na změnit a můžeš to opravit.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 12:05
- Nahlásit
Nevím jak se to píše, ale asi se to vyslovuje stejně.U nás nakonec vymyslel jméno manžel, pročetla jsem hodně jmen ale tohle k ní docela sedělo.Kdyžjsme si ji vezli domů tak jsme se zastavili u jedné známé a ta tam měla sousedku a pojmenovala ten náš uzlíček ,, megerka,, .je fak že když zlobí tak jí tak občas pojmenuju, nebo ji vyhrožuju,že ji vyměním za jorkšíra.Ona potom čučí co se děje.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 12:07
- Nahlásit
Chodka
my pro ni máme taky spoustu dalších "jmen", a často je to pro mého přítele MAGOR/KA... to když s námi někdy jde ven a vidí co s ní dokáže udělat ta její energie...
|
Pajus
|
# Zasláno: 19 Led 2006 13:29
- Nahlásit
No vidis to me ani nikdy nenapadlo jak na ni volas Denis, mozna bych ji taky rekla proste Giordi...tak to by ses pobavila jeste nade mnou
Je a co my pro Tinu mame jmen...skoro pokazdy neco jineho, dle jejiho stavu...je to proste tlamicka!!!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 13:43
- Nahlásit
Pro dnešek se s Vámi loučím odcházím k domovu a potom do terénu na vycházku, dneska sama , zítra s kamarádkou a její boxerkou Korou) .Minimálně jednou týdně vyrážejí holky spolu a jsou na sebe hrozně nadržený.
A ještě k autu jezdíme fabii a psí holky sedí spolu vzadu.Tedy ta naše je tam jako na trní než olíže a opusinkuje svou psí kamarádku.A to je krásný pohled jak se milují!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:10
- Nahlásit
Denisa
Když jsme byli na svodu, tak ten posuzovatel (nebo jak se mu říká) četl F e e B e e, jako když mečí koza a pak řekl, "Bože co to je za jméno?!" Nechápala jsem, že neví, že se to čte "FíBí" ??? Jinak jméno už vybrala chovatelka a mně si líbilo. Měla i hezký jména u bratrů např. Fram, Fergus, Fido atd. Někdy ty jména jsou děsný. Nezdálo se mi moc ani Mirco (to byl Rocky, ne?). Jinak všechna boxeří jména tady na diskuzce se mi líbí...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:18
- Nahlásit
ola
mééé féé béé tak to mně pobavilo. Stejně jako když přede mnou dneska uklouzla na sněhu jedna načančaná panička odtud. Mám s toho úsměv na tváři ještě teď.
Jo Rocky je Mirco z Ungeltu. Vikyho papírové jméno by se mi bývalo taky líbilo, kdyby už Bárta neměl brácha. Jinak mu řikáme Viky, Vikouš, Vikomt, tlama, držka, Vikoušek, miláček atd.
Za chvíli už jdu domu, konečně.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:34
- Nahlásit
ola
no tak to nééé e e éééé! Tak to jsem se teď nasmála! Dnes tu mám tak blbý statistiky a vůbec a teď jsem se tedy odreagovala!
Já jsem ovšem jednou četla, hlásila do ampliónu ke všemu, jména coursingových závodníků a přečíst ta jména např. chrtů!!!!, tak to byl horor, to se fakt zašmodrchal jazyk, ale to byly pro středoevropana nevyslovitelný jména! Jakýsi arabský atd.!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:55
- Nahlásit
ola
Já si to teď četla s tím jménem při obsluze zákazníka, a normálně jsem se neudržela a začala se smát
|
Markét
|
# Zasláno: 19 Led 2006 16:34
- Nahlásit
Denisa
Aida je trošku pitomec (jak jinak v našem chovu) a zatím se ještě nerozhodla hárat. Tak se čeká (i chudák Gaston)...
ola
Já mám placatky dvě velké a jednu maličkou. Abych to uvedla na pravou míru - dvě boxerky žíhanice, babičku Anču a její vnučku Charley, se kterou se teď výcvikově potýkám. A k tomu malou placatku bruselskou grifonku Cillu.
Měli jsme až tři placatky, ale dvě už nám "odešly", tak jsme na tom takhle. A přítel si dal od boxíků pauzu a cvičí teď s bordíkem.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 16:44
- Nahlásit
Zdravím všechny,
jak to čtu, tak hned mohu přispěti s troškou do mlýna. Teď máme čubiny v kotci, tak to nehrozí, ale když jsem měla moje první dvě boxerky, tak se mi běžně stávalo, že jsme je vypustila ven v háračkách.. Jednou pískám a volám je zpátky do domu a chudák Bakarka přiběhla a měla v kalhotkách i nakaděno.. To jsem byla pěkná panička, co.. A Adéla si zase vždycky do rána sežrala vložku. Bez následků - dožila se 11ti let.
A ohledně toho ničení - včera byl asi DEN ZTRÁT. U nás taky. Max totiž pokračoval v likvidaci IKEA pohovky, za kterou už před 14ti dny dostal do držky.. Asi se mu nelíbí tento její strohý severský design, tak tam pro oživení vykusuje díry jako prase. Pitomec pitomý. Sedačka je na totální přečalounění
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 16:51
- Nahlásit
Tak FéééééBéééééé to je góóóĺ!!!
Nebyl to Sucháč???
Nám na ZCH taky skonil všechny jména, hlavně těch stanic. Ten tam koktal !!!!
A jedna fena se tam jmenovala Michou a to taky četl, jak viděl..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:31
- Nahlásit
No to jsem ráda, že se bavíte, ale my s manželem tenkrát byli za pitomce, co to máme za psí jméno?
corleona
Byl to Dolejš. Pod něj spadáme (jakože poradce chovu atd.) Se čtením jmen se taky dost potýkal... S tou IKEA pohovkou a Maxovou úpravou jsi mě pobavila. Naše bobule dnes neměla příležitost nic vyvést, protože byl choť doma, takže prý "jenom opruzovala"!
Markét
Ježíš ty máš grifonka? Ty se mi strašně líbí. Jakou má barvu a máš někde fotky? Když jsem ukecávala muže na druhýho psa, tak abych ho uchlácholila,tak jsem mu nabízela menší varianty a právě ten grifonek se mu taky líbil. A jak se snáší s boxama??
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:43
- Nahlásit
ola
Jo Pepa, to je ďábel! Nám jednou "zapomněl" přijet na ZCH. Jsme museli volat pro náhradního rozhodčího. Lidi museli čekat až do odpoledne. Ale Dolejš dal mému Nundovi BOB a to už jsme pak ve finále běhali jen s Yékém. Bylo to nekonečné. Málem jsem vyplivla plíce, jak dlouho jsme běhali. Říkala jsem si, sakra, mám jazyk na vestě a stejně to dá Jukimu.. a prd! Dal to nám! byla jsem šťastná jak blecha, hned jsem šla na ferneta
A malého kámoše k boxovi doporučuji např. i bostona. Byla jsem předevčírem u našich a Nunda absolutně nechápal, jak může být něco tak rychlého. Phill mu podbíhal pod nohama, zakousával se do krku, lezl mu do huby a já jsem nepoznávala Nundu-známého vraha malých psů. Byl z něj úplně přisposerinkaný.. asi ta placatá držka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:47
- Nahlásit
corleona
Mně připadá Dolejš jako ze starýho filmu, takovej elegán. Jo, Yéké je papínek naší bobu. Jak je ten svět malej.
Naše Fee si dnes opět užila prochajdu s RR Wendy a byl to opět mazec. Z obou teklo až kapalo a jazyky měly na vestě. FeeBee pak futr žrala sníh, což jsem jí zakazovala, jenže ona měla asi po tom lítání žízeň. Ted opět chrní a je šťastná, že je v teplíčku.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:19
- Nahlásit
ola
No to já vím, že to je její tatík.. Rodokmeny, ty já mám v hlavě.. řekni mi jméno psa třeba o půlnoci a vysypu ti rodokmen
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:24
- Nahlásit
ola
jo a fotky našeho bostona Fifina mám taky na stránkách : www.maximusdeus.cz/phill.htm
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:32
- Nahlásit
corleona
No, ten bostonek taky není špatnej, ale jak znám mého mužíčka, tak by se mu zdálo, že má moc daleko od sebe a moc vykulený oči. Hodně lidí, co jsem viděla na boxeřích výstavách, chová jako druhou rasu mopse. A taky jsem viděla boxera a brabantíka. Fakt je, že ten bostonek není takový tintítko jako třeba york nebo čivava a nehrozí mu od šílené boxerky tolik nebezpečí.
|