| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:41
- Nahlásit
Jo, a musíš do Galerie, a tam je Vylepování uší....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:54
- Nahlásit
Denisa
Holky, sorry ze vam sem lezu, jsem u rotviku - ale neda mi to... Co se boju ve smecce tyka - ja mam 3 feny - 2 rtw a erdelku - cili by mohl nastat sekec mazec. Ale kdyz spolu je smecka po cely cas v baraku, porovna se, maximalne si nejstarsi fena lehne na neposlusnou mladici... Mit je v kotci, tak mam doma Sajgon. Kdo z koho....
Jinak se tak trosku hlasim i k placatym tlamam, ja zacinala cvicit v utlem mladi NB bez PP a meli jsme hooooodne uspechu! Placakum zdar a hlavne - zadny rvacky!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 21:18
- Nahlásit
Tak to je mazec.No prostě smečka. Snad si to holky vyjasnily a bude klid!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 21:20
- Nahlásit
Lenda
Pojedeš v létě na výcvik. tábor do Český Skalice?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 21:25
- Nahlásit
ola
Myslíš od 1.7.?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 21:27
- Nahlásit
Jo, jo, myslím, že je to ten první týden v červenci!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 21:28
- Nahlásit
No ráda bych jela.Ty se chystáš jet?Já jsem teda zatím nevěděla,že to je ve Skalici.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 21:32
- Nahlásit
Lenda
No, bývá to tam u Skalice - jak je svod dorostu. Myslím, Spyta se to jmenuje přesně?! Jela bych moc ráda, ale jde o to, kam umístím dětičky a jestli budu moct mít dovolenou. Letos to budou po dlouhé době prázdniny, kdy už jsem zase zaměstnaná, tudíž musím počítat, co s klukama a kolik dovolené si můžu urvat.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 21:36
- Nahlásit
ola
Já taky nevím,jak s klukem.Ale od nás to je kousek,tak to snad nějak půjde.Nevíš,kde se dají zjistit nějaké informace?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 21:41
- Nahlásit
Lenda
No, loni mi přišla taková ta "upoutávka na Letní výcvikový tábor" od pobočky boxerklubu. Možná o tom bude řeč na té výročce v HK v únoru. Zatím je čas, ale uteče to...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 22:13
- Nahlásit
ola
Já jsem tam taky chtěla jít,ale asi budu muset být v práci.Tak se tě pak vyzpovídám,co tam bylo.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 22:47
- Nahlásit
ola
Olo děkuji za odkaz, ale moc moudrá z toho stejně nejsem No asi je zkusim taky žmoulat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 23:49
- Nahlásit
Fifi
ahoj, roťase já moc ráda! Dnes jsme s jednou zrovna byli venčit. A s erdelkou taky chodíme. Máš doma pěknou smečku!
Jen aby nedošlo k omylu, já mám bohužel jen 1 placatku-jedináčka Corleona tu má doma 6 kousků!
Ale jinak přijď klidně pokecat na boxíka a pochlub se s úspěchy bývalého boxíka!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 07:43
- Nahlásit
Já mám teda z rotvíků respekt. Jako psi se mi líbí, ale možná, že jsem měla často smůlu na ty méně vychované. Ale např. můj oblíbený figurant má taky dva kousky. Jezdí s nima v trabantu - to je bomba pohled! A ten je má teda "v lati"! Jo, vlastně ještě jeden kluk chodí na cvikoš s rotvičkou a ta je taky dost dobrá. Teď měl dělat zkoušky, ale jelikož padl sníh, tak bylo po všem. Pořád trénoval, až z toho byla čuba zblblá. Pak mu vybíhala od první makety hned na figuranta... Ta dostala sodu!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 08:09
- Nahlásit
Tak jsem byla na kontrole v tom lazaretu. Holky jsou pobité z toho boje. Jedna kulhá, druhá má hubu, jak by jí popíchaly včely. Dvě kolem sebe zas chodily jako lvice, tak jsme je zase rozdělili. No a jak se mě někdo ptal, tak musím říct, že alfy jsou asi všechny tři. Ale k vyjasnění vůdcovství asi nemůže dojít, protože vůdce by už stejně neměl komu vládnout. Zabily by se. Měli byste to vidět. Mě se sice staré boxerky taky občas servaly, ale to se s tím nedá vůbec srovnat. A rvačka vzešla od drobků z rohlíku, které jedly pod dozorem, aby se neporvaly Ještě, že tam nebyli psi, to by dopadlo ještě hůř. To už se nám taky stalo, že se rvalo pět psů najednou. Nebo naposledy syn zapomněl zavřít dveře a do baráku vběhli Koki a Max a začali se řezat s Nundou po jídelním stolem. Židle lítaly po celém obýváku.. Krev sice taky byla, ale nikdy taková hrůza, jako ty feny.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 08:22
- Nahlásit
Jo a k těm táborům.. Teď v té Lukové u Lanškrouna nevím, ale v když byly tábory v Ošíkově, tak tam většina jezdila i s dětma. To bylo úžasné, jak partneři-manželé brali děti na výlety do okolí - jeskyně, hrad Bouzov,... Ženské si celý den cvičily se psy a děcka lítaly kolem nebo jely na výlet. Bývalo tam tolik dětí, že jednou přijela kontrola z hygieny, že dostali hlášku, že je tam nepovolený dětský tábor. Asi jak děcka viděli chodit ve štrůdlu s "vedoucími" vesnicí A na závěr tábora byla tradičně soutěž dětí se psy. Vyhráli pochopitelně všichni..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 08:25
- Nahlásit
corleona
Fakt to bude asi tím, že jsou věkově nastejno. Každá z nich si myslí, že má na vůdcovství nárok a podle toho dává do rvačky všechnu sílu. To je teda hrůza. Naše bobule je kliďaska, je ta podřizovací. Jednou jedinkrát jsem ji slyšela zabrblat, a to na cvičáku, když už jí jedna čuba móóc dlouho jezdila po zádech... Ale na tý výstavě v Otěšicích si šly ostatní čuby docela dost po krku. Ta vážnost, tvrdost a ochota, s jakou po sobě šly, mě úplně zarazila.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 08:45
- Nahlásit
ola
To je úplně normální. Nejvíc je to vidět na výstavách více plemen. U všech ostatních kruhů je ve finále klídek, jen když je finále boxerů, je jich v kruhu hodně, tak je tak řevu, že není slyšet vlastního slova, natož rozhodčího. A každý se snaží zahryznout toho nejbližšího.. Já mám problém hlavně s Unitou už při jednotlivém posouzení. Když s ní běhám, napadá všechny okolní feny v kruhu. Jednou jsem ji vyškubala a rozhodčí mě chtěl vyloučit. Jenže nevyškubat ji, tak ji neudržím, je hrozně veliká po tatíčkovi - černém panterovi , zkrátka krapítek přerostlá jako on.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 09:01
- Nahlásit
corleona
Jak to teď budete řešit? Budou holky odděleně? Už se někdy takhle naostro servaly?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 09:06
- Nahlásit
corleona
Moje první fenka byla opravdu drsná na všechny konkurentky.Byl to docela problém.A zvlášť kolem hárání,to byla jak rapl.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 09:11
- Nahlásit
ola
Tak moc už se servaly asi desetkrát. Ony se vlastně neumí ani servat málo Nejblbší na tom je, že pak jsou zas po pár dnech největší kámošky a to nás právě mate. V autě na výstavy vozíme všechny tři vzadu v kufru a jsou v poho. Kdyby se vůbec nesnesly, tak je oddělíme a hotovo, tak jak se nikdy nesnese Nunda s Maxem a Kokim. Feny se vždycky porvou o něco. Známé se feny jednou servaly o odštíplý kousek dřeva z boudy. Nebo nám naposled o vyblitou tabletu. Unita brala antibiotika, vyblila piluli, chtěla ji znova sežrat, ale Viktora ji nutně potřebovala taky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 09:18
- Nahlásit
Je to i tím, že jsou strašně žravé. Ony snad ani nemají pojem o tom, co jim člověk dává. Suchý chleba zhltnou stejně jako kus salámu. Říkala jsem, že jim budeme dávat ochucený plast, že jim to jedno. Koko s Maxem by taky sežrali, na co přijdou. Jen ten Nunýnek.. ten se musí přemlouvat. Vždycky nechá aspoň hrst granulí. Dostane misku granulí a podívá se do ní, na mě, do ní, na mě a pak začne pomaloučku žrát, cca deset minut. Kdežto všem ostatním stačí dát misku se žrálem a : jednadvacet, dvaadvacet, třiadvacet a miska je vyleštěná. Teď už Nunýk cítí trošku konkurenci, tak to žere líp. Ale bývalo třeba, že jsem na něj šišlala: "Ze ti to vežmu ?! Ja ti to špapam!" Aby chlapeček papal..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 09:21
- Nahlásit
corleona
To jsem se chtěla zeptat,čím krmíš takovou hladovou bandu?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 09:29
- Nahlásit
corleona
Tak to je dobrý!
Mimochodem :
Ať mi nikdo netvrdí, že pes, když něco ničí, tak ani neví, že dělá něco, co nemá. Teď jsem byla kouknout z okna na FeeBee, jestli už je jako vyčuraná, že ji vezmu domů. V jednom místě je na zahrádce malý buxus, který si pěstuju do tvaru kuličky (nedávno jsem zjistila, že mi kulička z jedné strany povážlivě mění tvar). No, a FeeBee kráčí okolo a najednou šup, už má držku v keříčku a vší silou rve za větev. Už jen když uslyšela svistot kroužků po záclonové tyči, jak jsem švihem odhrnula záclonu, tak odskočila od buxusu jak klokan s výrazem "co jako?" Zatloukla jsem na okno a vehementně jsem ji gestikulací upozornila, že jestli ještě čuchne ke keříku, tak nebude mít čím kousat ani granule natož keřík. (okolojdoucí soused na mne zahrozil holí, neb si myslel, že ty ksichty a gesta pěstí mířící si na bradu, dělám na něj )
Tak ať mi někdo ještě říká : "vždyť ona ani neví, že to ničí..."!!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 09:49
- Nahlásit
Allis je celkem pohodářka, co se týká jiných psů, ale nesmí na ni vrčet, to pak oplácí stejně. Ale běda, jak jde o její žrádlo či vodu, to je nekompromisní a každému psovi dá hned najevo, že to je její.
ola
Také si myslím, že po určité době pes už ví moc dobře, co se smí a co ne a je si toho vědom.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 10:02
- Nahlásit
Lenda
Krmíme Acanou. Nundu aktivkou - protože z normalky hubne.
ola
Oni to ví moc dobře, hajzlíci.. Když jedeme pryč, zavíráme Nundu do klece, nebo v létě do kotce.
Jednou nám hopikal kolem auta a přítel říká: "Ty by jsi chtěl jet taky, Nundo? Tak pojď, dneska tě vezmeme.." (občas si totiž někoho ze smečky bere do práce do kanclu, ať poznají jiný život). Jenže to neměl říkat pod oknem své pracovna, kde bydlí Koki. Vrátili jsme se odpoledne a TAKOVOU spoušť jste neviděli. Nablito, nakděno, pochcáno (i gauč na kterém spí) a všechno rozšlapáno po celém pokoji. Ze stolu shozená složka se zničenými - potrhanými, zmačkanými, posra a pochcanými dokumenty. Všechny smlouvy, týkající se domu - Smlova o prodeji, dražbě, smlouvy s plynárnymi, stavební povolení, s obecním úřadem, atd atd. Úplně vidím přítele, jak sedí v křesle, drží půl utžené smlouvy, se které setřel hovno a říká: "Tak s tímto prosím, mám jít pozítří na katastrální úřad.."
A všechno to bylo proto, že ráno slyšel, že bereme Nunýna. Tak to ze závisti udělal.
PS: Smlouvy nemůžeme vyhodit, tak jsme je otřeli, vysušili a máme je v garáži, ať nám v domě nezapáchají
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 10:23
- Nahlásit
Naše FeeBee škodí víc na zahradě, protože když je doma, tak s ní většinou někdo je a baví se s ní (pokud zrovna nechní). Tuhle akorát vytahala odpadkovej koš. No, trošku na tom mám podíl, protože jsem tam vyhodila kosti z vyvařené slepice a ona mě u toho viděla. Pak jsem šla pro něco nahoru a po návratu už kostičky (a možná i jiné jedlé věci) nebyly... Zahrádečka se ovšem z okrasné mění spíše na legrační! Od roztahaných novin, peří, klacků, jejích hraček až po bonsajovou úpravu stromků a keřů to má ta potvora na svědomí. Vždycky když utěšuju manžela (většinou nad ztrátou nějaké důležité věci čmajznuté bobulí z garáže), tak říkám : "když ona se chudinka nudí...., co bys tu dělal ty celý den sám?" Načež on praví : "no, určitě bych celý den nesr.l, nedělal bordel a nerozdíral si hubu větvema z okrasných stromečků...!"
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 10:30
- Nahlásit
ola
to je přesné..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 10:37
- Nahlásit
No atady kolem domu jsou takové ostrůvky, které jsou dílem nějakého zahradního architekta a původní majitelé měli irskou setřici před domem v kotci a celkem to udržovali. Nastoupila naše demoliční četa nebo také likvidační komando, jak jim říkáme a zahrada vypadala po měsíci děsivě. Největší prča je totiž běhat okrasnými stromky, orvávat je a válet se v záhonech okrasných rostlin. Než jsme dostavěli kotce, tak to stihli pěkně splundrovat. Čemu nepomůžeme, jsou stromky, které značkují tři psi. Všichni chtějí být alfa samcem, tak "chčijou a chčijou.." Stromky máme rezavé a pomalu asi zhynou. Takže výběh byl nutný. Raději jsme jim obětovali půlku zahrady, než celou.
|
Pajus
|
# Zasláno: 12 Led 2006 11:22
- Nahlásit
Tak mam taky pocit ze Tina patri k tem ostrejsim...kolikrat me to az stve...
S kazdym pesanem se rozhodne nesnese a pokud s nejakym jo a ma nejaky aportek ci neco, tak si to najednou desne brani (a to ji to kolikrat samotnou ani nezajima, ze). Nejhorsi je vetsinou kdyz na ni nejaky pes zavrci...to fakt nema rada a jen v minimalnich pripadech se podridi. Servala by se s nejakyma pesanama za plotama, uz mame nastesti vytipovane ty ktere nemusi, tak si ji vic hlidam...pritom ona vi ze nesmi...
Rikam si ze jestli nekdy v budoucnu dovezeme dalsiho boxerka, jestli to bude v pohode nebo ne?!?
A zahradu tu taky miluje v primem slova smyslu...uz radsi nepocitam kolik je ozuzlanych stromku a podobnych rostlin a tech dir
|