| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:58
- Nahlásit
Denisa
Jo.. jo.. sponzoři se těžko hledají
Dannie
Kristýna Ti určitě poradí.. to jsem v klidu. A nejsem to já, ten jiný cvok. To bylo tuším u Balatonu, už nevím, proč jsme nejeli.. v létě jsme se stěhovali, tak asi proto.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:01
- Nahlásit
corleona
Týý jo!!! Tak to existuje tolik cvoků co jezdí tak daleko?
Kristýna se ze mě možná dřív zblázní... Ale teď má oddceh,dlouho jsem ji nepsala...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:01
- Nahlásit
Dannie
Jo ale komické třeba bylo, že jsem se třeba třičtvrtě roku nikde nepotkaly, až na výstavě v Eidhovenu (NL) Takže letos ji budu vyhlížet v Lisabonu, vyřiď jí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:03
- Nahlásit
Dannie
To je normál.. Třeba Žarští (Moravia Box) tvrdí, že když je výstava do 1000 km, tak je blízko.. My už jsme na tom podobně..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:06
- Nahlásit
corleona
Ať žijou blázni!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:20
- Nahlásit
Vzpomínám, jak mě můj bývalý vezl někam brzy ráno výstavu, tuším, že to bylo do Českých Budějovic - byla neděle, cca 6 ráno, dálnice prázdná, jenom samé kombíky se psy za oknem a na zadním okně měli samoplepku "toho svého" plemene.. On říkal: "Ježišmarja, všichni normální lidi spí, a jenom ti debilové psíčkaři jedou na výstavu. Zaplatí pět set za přihlášku, benzín a dostanou za to modrou stužku a možná diplom.. A já debil, jedu taky."
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:22
- Nahlásit
a zpátky se mě ptal, proč jsme tam jeli, když byl Nunda druhý..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:30
- Nahlásit
corleona
no to já znám taky, ty kydy mého přítele leckdy... jenže dřív to myslel 100% vážně a kafral proti všemu kynologickýmu a proti pejskařským nadšencům a teď je naštěstí už v pohodě, nějak si zvykl, zamiloval si Giordinku, ale občas si nějaký rýpanec neodpustí, ale už je to spíš ze srandy... Občas ho i přiměju k tomu, že si s náma vyjde a drží mi v poli psa než si našlápnu v poli stopu a párkrát mě už taky někam vezl a nějakých pár minut tam s náma i setrval, no ale pak raději uháněl za svou zábavou mezi "normální lidi" prý...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:33
- Nahlásit
corleona
Teď jsem zjistila, že jste byli na výstavě v Olšanech?! Řekla bych dokonce, že mám tvého muže s Viktorkou na fotce. Vystavoval on? Bohužel mi to nejde vložit do galerie.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:42
- Nahlásit
Jo? Je to možné.. ale Viktorína jsem tuším vystavovala já.. nevím.. ale možná jsme se rafli, že to dělám blbě a šel pak ve finále on. To je taky dost obvyklý scénář
No, to byl zrovna taky ten případ - jeden den v Olšanech, pak domů a druhý den na CACIBovku do Szilvásvárádu (Maďarsko).
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:43
- Nahlásit
ola
Tak jestli můžeš, tak mi to pošli na corleona@seznam.cz
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:46
- Nahlásit
corleona
Tak jsem to odeslala. Doufám, že to dojde. Měl by to být muž sedíci v pozadí, "zadumaně čtoucí" a Viktorka ležící... ?!? Mám recht?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:48
- Nahlásit
No, ještě teda nevím, hned tam kouknu, ale to BUDE URČITĚ ONO
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:56
- Nahlásit
corleona
Tehdá tam vyloučili zlaťáka za pokousání při ukazování zubů - pamatuješ? Tak to bych brácha Denisiný Giordinky! Jak je ten svět malej!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 15:23
- Nahlásit
ola
Moc dík!!! Jo, je to on - muž zadumán, hledíc do katalogu přemýšlí, kdo nás ve finále ohrozí. Ještě že byla tenkrát Viktorka sama ve třídě, Petřice z ní dvakrát nadšená nebyla.. A vyloučení psa si nepamatuju.. Já jsem tam právě potkala ty organizátory toho tábora a s nima bokem kecala Akorát vím, že děsně fučelo a syn celou výstavu proseděl v autě, protože měl krátké šortky. Asi stopadesátšestkrát se mě zeptal, kdy pojedeme domů....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 15:29
- Nahlásit
corleona
Jo, přesně! Z celý výstavy si pamatuju hlavně to, jak mě začalo bolet ucho z toho fičáku a celou dobu jsem měla na hlavě kapucu! My jsme byli pouze s chotěm na kukačku (bez FeeBee i bez dětí) a moc jsme si to užili. Psi se nám celkově líbili víc než potom v těch Otěšicích. Musím říct, že mi ta Petříková byla docela sympatická (víc než Suchý)! Vy jste byli jenom s Viktorkou? S "klukama" už nevystavujete?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 15:40
- Nahlásit
ola
Kluci už skončili. Koko už je Šampion a má další tituly, ale hlavně má už špatné nohy. Max udělal jen juniorské šampionáty (český a slovenský) a na výstavě mu vždycky klaplo ucho. Teď už se mu rozjela i hlava, takže by toho moc nevyhrál. A Nunda už posbíral co se dalo, je šampion dvou zemí, akorát na český šampionát a klubový šampionát mu chybí právě ta ZVV1.. Takže tu kdyby udělal.. Tak máme trojnásobnou radost.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 15:45
- Nahlásit
Koko je Question MB, Max je Ulliaris MB a Nunda je Unabomber MB - abyste, teda chápali, o kom píšu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 16:04
- Nahlásit
corleona
Znamená to, že s CHS MB jsi spokojená? Koukala jsem na sestru těch vašich dvou fešáků (tuším, že Uskaja) a ta má taky pořádnou hlavu!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 16:10
- Nahlásit
ola
Ona Ferdži (Uskaja) je i hodně veliká. A jo, MB se drží na špičce už dlouho.
No ajinak můj šampión právě shodil s horního patra dolů do obýváku velký květináč, když se musel nutně podívat dolů, kam jdu. Takže mám hlínu všude, po celém obýváku - naTV, sedačce ... zkrátka jako když hodíš květináč ze tří metrů na dlažbu.. Ach jo. Kytka na půlku.. Jdu uklízet
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:12
- Nahlásit
Naše slavná trojka!
PS : Slibuju, že už si koupím ten digitální foťák.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:17
- Nahlásit
ola
Ahojky, tak jsem zase koukala na feebee, jak má krásně posazený uši, chovatelka když viděla Elišky uši na posledních fotkách, tak mi psala, že by na nich mohla klidně lítat, že mi pošle návod na lepení uší, ale asi v tom šrumci kolem patnácti mimin pozapoměla.....Tak já nevím, jestli lepit nebo nelepit....Ty odstátý uši úplně mění výraz, tak mi to alespoň připadá
corleona
Co si myslíš ty o lepení uší?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:24
- Nahlásit
Libka
Jo, FeeBee má uši krásně nesený. Ale vzpomínám si, že v cca 4-5 měsících se jí jedno jakoby skládalo "do listu". Nic extra jsem jí s tím nedělala, nevylepovala, jen jsem jí ho tak jednou denně mnula a rovnala. A jak je vidět, tak se to srovnalo. Máš nějakou Eliščinu fotku, kde by ty uši bylo vidět?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:31
- Nahlásit
ola
Teď jsem zrovna v práci, ale zítra jí vyfotím a ukážu
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:48
- Nahlásit
Brý večír!
Teď jsme dorazili z prochči a roztáváme, byli jsme s rotvicí, stafbulem a naší oblíbenou ridgebačkou a byl to cvrkot! tak doufám, že se G. stulí do klubíčka a dá mi dnes večer svátek...!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:08
- Nahlásit
Libka
Lepit, lepit a lepit, ať není pozdě... (pokud to neklape, tak jak má)
Nám se dnes feny porvaly. Krve jak z prasete. Viktora nemá kus ucha, Gina má prokouslý pysk a Unita díru v uchu. Paráda Viděla jsem z okna, jak se tam přítel s nima válí po zemi ve výběhu a snaží se je rotrhnout od sebe. Ginu hodil přes plot výběhu, ale ta to oběhla otevřenou brankou a zakousla se do Viki znova. Přiběhla jsem já, jen tak v papučích, odervala Unitu, odnesla ji do kotce a zavřela. Pak jsem držela Ginu a Tomáš Viktoru. Viktora byla zakouslá Gině do pysku a tak jsme je nejdřív tahali od sebe a mlátili po hlavách. Vikina jí vůbec nechtěla pustit. Asi minutu. Hrůza. Jak pitbul. Tomáš ji musel zalehnout do sněhu, mlátit po hlavě, tahat za uši a až pak Ginu pustila. No děs běs. Vydesinfikovali jsme jim rány, nedali za trest nažrat a zavřeli. Tomášova kanárkově žlutá bunda má velké krvavé aplikace Tom má navíc prokouslý prst a málem dostal infarkt. Jo jo.. Máme co jsme chtěli..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:12
- Nahlásit
corleona
A sakra, to musel být mazec! Ono se říká, že čuby se kolikrát rvou víc jak psi?! Možná taky je to tím, že jsou si tak věkově blízké a těžko si vyjasňují pozice? Proč rvačka začla? Víte to? A co na to "kluci"?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:23
- Nahlásit
corleona
no já se právě ptala (asi jsi to přehlídla) jak se spolu ty tři téměř stejný feny snáší a kdo je alfa-samice... To je drsný, ale co jsem tak slyšela, tak docela klasika... Lidi je mívají i různě rozpartičkovaný, že ta se snesou s tou, ale nesnesou se s tou atd.
No hlavně, že to ještě dopadlo takhle, to ještě není tak strašný, to bude dobrý... akorát by si měly nějak ujasnit každá svý postavení ve smečce... Ještěže jste byli doma oba!
Nám se občas servali na prochajdě - víc psů v jednom chumlu a každej majitel měl co dělat, aby vyrval z toho chumlu toho svýho darebu...
Tak pozdravuj bojovnice Xeny!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:34
- Nahlásit
corleona
Tak teď si mě úplně vyděsila s těma ušima, snad ještě úplně pozdě není, já bych začala lepit hned, ale netuším jak na to
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:40
- Nahlásit
Libka
Říkala jsem si, že jsem ten návod na vylepování uší někde viděla... a je to tady :
http://home.tiscali.cz/jitkabaxova/rootframe.html
|