Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 8 Led 2006 19:01
- Nahlásit

Milovníci boxerů jak vysoko a případně na čem mají vaši čumáčkové miky na vodu a žrádlo?

Anonymní
# Zasláno: 8 Led 2006 19:02
- Nahlásit

Milovníci boxerů jak vysoko a případně na čem mají vaši čumáčkové misky na vodu a žrádlo?

Anonymní
# Zasláno: 8 Led 2006 19:04
- Nahlásit

Milovníci boxerů Jak vysoko mají Vaši čumáčkové misky na vodu a žrádlo a případně na čem?

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 19:38
- Nahlásit

Anonymní
můj čumáček žere normálně z misky, která je na zemi... Asi vím na co myslíš, ale já jsem to neřešila. Kdybych měla třeba dogu, tak možná ano. ?!
Jinak se dají koupit 2 misky (na vodu a žrádlo) na takovým stojánku a výška se dá nastavit. Nebo si to podle toho můžeš vyrobit.

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 19:40
- Nahlásit

Anonymní
Naše bobule má misku na schodu(schodě?!), tj. cca 20-25 cm nad zemí!

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 19:41
- Nahlásit

Anonymní

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 19:42
- Nahlásit

Už vidím jak by Giordina z tohoto způsobně papala!

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 19:47
- Nahlásit

Denisa
Jo, FeeBee by rypákem nadzvedla misku, vyklopila
ji a pak to ze země sežrala...

Denisa
Onehdá jsem na tebe vznášela dotaz ohledně zápisu výsledku Spondy do PP? Jak to je? Zapisuje se to tam nebo ne?

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 19:52
- Nahlásit

ola
Giordina občas i misku plnou vody vylije a zahodí o pár metrů vedle... ale to udělá jen když je sama doma a je to jen na kachličkách... ona vodu miluje, tak si občas chce asi udělat koupačku!
Teda ten tvůj dotaz si vůbec nepamatuju. No a hlavně ani ho neumím zodpovědět. Já to nevím?! Ale nikdy jsem ani neslyšela to někoho řešit, tak si myslím, že se to do PP nezapisuje. Zkus poradkyni chovu vaší pobočky!

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 19:54
- Nahlásit

Jestli to nebude třeba tak, že by se to řešilo až při zkoušce chovnosti... že by to zapisovali až tam... jestli se to dovíš, tak napiš! Ať jsme taky chytřejší!

ola
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 19:59
- Nahlásit

Denisa
Já bych to taky neřešila, ale můj figurant má RTW a něco o tom říkal, že se to zapisuje do PP. Možná, že jen u RTW?! No, každopádně má naše pobočka boxerklubu v únoru 2006 schůzku, tak tam vznesu dotaz...

alli
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 07:46 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

U nás je sněhu zatím dost a včera byla také pěkná zima, ale v poledne už se to dalo, byli jsme sáňkovat. Z kopce Allis bežela před saněmi nebo lítala kolem nich, do kopce pěkně pomáha tánout za šňůru od saní Také si chvíli pohrála s kamarádkou Bárou (kříženec), al epak mě naštvala , protože asi po čtvrt hodině, co šla Bára dále s paničkou, tak se Allis najednou rozhodla, že půjde za nimi (nebyli už vůbec vidět), nasála, nohy na ramena a byla v trapu, na volání vůbec nereagovala. Musela jsem za ní, tak daleko ještě nikdy neutekla. Když jsem ji došla, hned věděla, která bije, nechtěla se nechat chytnout, hned se otočila a mazala nazpět, tam kde jsem sáňkovali. Dostala vyhubováno, a pak šlapala jak hodinky, pěkně u nohy. Asi na ni přichází puberta , protože začíná mít problém s přivoláním, a vždy kouká, zda daný příkaz myslíme opravdu vážně.

Myslím, že při zkoušce chovnosti zapisovali výsledky RTG do PP.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 08:12
- Nahlásit

alli
myslim že pes má asi vždycky období kdy najednou přestane trochu poslouchat hlavně na to přivolání. Co takhle čtu, tak ten problém má nebo mělo dost lidí. Je to většinou v tý pubertě. U nás to taky najednou bylo z ničeho nic, napřed zdrhnul manželovi a pak mně, šel prostě po stopě až už nebyl skoro vidět, najednou se otočil a vrátil se sám. Teď chodíme na stopovačce a když vidim že nikde nic nehrozí, nejsou vidět žádný srnky apod., tak ho pustim, ale stopovačku táhne za sebou. Na jaře pak budu zase zkoušet pouštět ho uplně na volno.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 08:55
- Nahlásit

alli
Už si neuvědomuju - kolik je Allis? Já, že naše bobule má teď taky tendenci nad každým mým příkazem hloubat a dumat, zda ano či ne. A taky se vzdaluje víc,než dřív.

alli
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:01
- Nahlásit

ola
Allis bude teď 19.ledna jeden rok.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:44
- Nahlásit

Zdravím do holomrazu!
Ad zápis do PP: Do PP to při zrentgenování zapisuje veterinář. Na zadní straně PP je kolonka veterinární záznamy (tam se píše i např. vylomený zub, atd. - kvůli výstav). Zkrátka se tam píše, že RTG byl proveden, datum, razítko, podpis. Do Zkoušky chovnosti to musíte mít provedeno. Snímky posílá sám veterinář, vám přijde jen výsledek spondylózy.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:47
- Nahlásit

Co se týče chovu, výstav a jiných věcí, tak se klidně ptejte. Já, stará puška už se v tom pohybuju tak dlouho, že toho vím dost

alli
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:48
- Nahlásit

A kdy nejdříve se může RTG na spondylozu dělat?

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:49
- Nahlásit

Jasně, zrentgenuje - zapíše.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 09:50
- Nahlásit

pardon, telefonuju, jsem na chatu a v téhle diskusi a blbě jsem si přečetla otázku.. 14 měsíců

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:03
- Nahlásit

Jo a vy k tomu vetrináři musíte přijít už s tím formulářem na spondylózu. Doktor posílá obě části, ta jedna zůstává u BK, druhá s vyznačením stupně spondylózy vám přijde domů. Formuláře rozesílá pobočka nebo je rozdává na svodu anebo vám je dal chovatel. Já jsem ho dala na stránky ÚP Rychvald http://boxerklub.wz.cz nebo je myslím i na stránkách Deckera - www.decker.cz

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:44
- Nahlásit

ola
To je v tom tenisovém klubu,že?Jestli si vyměním službu,tak se tam taky chystám.
corleona
Já jsem se chtěla zeptat,jakou zkoušku musí mít do třídy pracovní?
alli
Taky taháme za sebou stopovačku,protože se začala občas dost vzdalovat.Takhle mám klid.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:54
- Nahlásit

Lenda

Pracovní zkoušky opravňující k zařazení do třídy pracovní: ZVV, ZV, IPO, VPG a tuším, že tam byla i nějaká záchranářská zkouška, ale to nevím, jestli se nezměnilo. V záchranařině se neorientuji.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 10:55
- Nahlásit

VPG je bývalá SchH, ale to asi víte..

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:00
- Nahlásit

corleona
Já právě nerozumím tomu co je to ZV?Je to to samé jako ZM nebo něco jiného?

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:04 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Ne ne, ZV bylo. Už je jen ZVV. V jednom období cca 1998-2000 se zkouška jmenovala jen ZV. Tak je to v propozicích, aby to bylo v souladu s certifikáty těch psů, kteří v tom období udělali zkoušku. Všechny zkoušky musí být minimálně I. stupně, ZM je málo

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:10
- Nahlásit

corleona
No to je škoda.Tak to asi nezvládnem,protože já s výcvikem začínám.A než to pochopím já,tak půjde Brauník do důchodu.

corleona
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 11:17
- Nahlásit

Venku je úúúžasně. Jak se u nás říká "slunko pere jak sedlak cepem" Musím jít vyběhat naši Ginku, nějak se nám přes vánoce vykrmila, vypadá jak vepřová konzerva. A to ji čeká v lednu mezinárodka! Vezmu létající talíř a zkusím udělat i nějaké to foto.. Snad nezapadnu, je tady u nás v podhůří Beskyd pořád po kolena sněhu. Tak zatím..

ola
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 12:42
- Nahlásit

corleona
Budu za blba, ale... veterinář mi do PP zapsal, že ji rentgenoval (za velké asistence mě a mého otce ve stokilových protiUVzáření odolných vestičkách ), ale není tam výsledek. Jen to, kdy byl proveden RTG. Je to tak Ok?
A další dotaz : jak to funguje, když si koupíš nebo chceš koupit štěně v zahraničí?! Podle vaší psí smečky s tím máte určitě bohatou zkušenost. Ptám se protože mě to zajímalo,když jsem si pořizovala FeeBee. Líbilo se mi štěně v Polsku, ale nevěděla jsem jak na to. Mimochodem.. ehm, ehm, manžel o víkendu konstatoval, že než druhého psa (boxera), tak by se radši nechal ukecat na třetí dítě ?!?!?

Libka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 13:00
- Nahlásit

Teda dneska je opravdu luxusně, no a protože jsem byla celý víkend v práci, a teď si užívám zaslouženého odpočinku, Eliška už je v pohodě, tak za chvíli vyrážíme za jednou velkou psí smečkou. Včera byl Ondra na testovací velký prochajdě, vše dopadlo o.k., tak jsem strašně ráda. Ale na veterinu musíme stejně, protože Eliška má na bříšku nějaký egzem, tak nevim. Taky jsem se chtěla zeptat, jestli stříháte drápky sami, nebo si to necháváte dělat na veterině, já jen, že Elina je má teď nějaký dlouhý a ostrý, a já mám docela strach, že kdybych se do toho pustlila sama, tak abych jí neublížila.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání