| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 13:13
- Nahlásit
Chachá a můžeme drbat dál. Kdo co napsal na str. 51 o granulích prosím zopakovat! Např. ten internet. obchod atd.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 13:15
- Nahlásit
Sbohem staré fórum, ahojky nové!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 13:26
- Nahlásit
Pápá staré fórum bude se mi po tobě stýskat, koukala jsem na statistiku a naše forum Německý boxer vede jako nejpopulárnější forum. Hned za nim jsou JinoniceI., ty sice už pomalu budou začínat Jinonice III., ale my je určitě brzy doženem.
No jinak o těch granulích tam Lenka2 psala že nakupuje v Buddy obchodu, tak jsem na to hned koukla a má pravdu ten Happy dog je tam jen za 1100,- takže dost velký rozdíl. Takže moje další objednávka bude už tam.
http://www.mujobchod.atlas.cz/shop/default.aspx?id_shop=279&id_languag e=19&ts=38ec128
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 13:45
- Nahlásit
Vcelka
Díky, že jsi se k tomu vrátila. Taky jsem tam mrkla. Docela jsem se pobavila u smaltových tabulek na branky. Např. to o dotěrném psu je dost dobrý!
|
Lenka2
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 14:29
- Nahlásit
Vcelka
U Buddy jsem nakupovala víckrát a jsou rozhodně na internetu nejlevnější,taky díky poštovnému,které mají nejnižší.A občas mívají dobré akce.Minule jsem koupila Proplan Puppy a dostala jsem 3kg navíc.A s dodáním nejsou žádné potíže-do tří dnů to mám poštou doma.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 14:40
- Nahlásit
Já se nestačim divit co se tady děje. Člověk se vrátí po poradě a hned tu máme nové fórum.
Já jsem již po třetí nakupvala u Shnauzer Shop. Když jsem pročítala internetové obchody, zdály se mi tam ceny nejnižší.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 14:41
- Nahlásit
Lenka
já jsem tuhle adresu už měla v oblíbených, jednou jí tu někdo psal v jinym fóru, jenže jsem na to nějak zapomněla a jak jich tu mám víc, tak mi nedošlo že tady vlastně měli ty dobrý ceny, takže jsem to objednala u Eurobenu kde mně to vyšlo vlastně o dvě stovky víc. Je to fakt děsný jak se ty ceny všude liší.
Už mi přišla odpověď od Barona jak sem se ptala na ty dvířka, na ten náhradní díl, tak ten U-RÁM co Viky nejvíc ohlodal by stál 250,- a z jinýho materiálu než plastu by nebyl. Tak to zkonzultuju doma jestli ho objednáme, manžel to o víkendu totiž docela dobře opravil, narovnal to co to šlo a přidělal k tomu kovový destičky, takže už to Viky nekouše a i to už zase dovírá.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 14:58
- Nahlásit
Vcelka
je otázka jestli neobjednáte díl za 250,- a Viky ho zase neupraví
Lidi já mam dneska takovou radost. Teď mi volal přítel, že se mu podařilo přes znánýho našeho známýho zjistit kdy se cvičí na tom cvičáku kam chceme začít chodit. Takže uplný začátečníci chodí v sobotu od 14:00. tak se tam chystáme a už se strašně těšim. Je to zvláštní že z toho mam takovej dobrej pocit. To když jsem šla sem k nám tak jsem z toho bylapěkně vyklepaná.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 15:02
- Nahlásit
Jestli to nebylo tim že jsi na ten cvičák u vás neslyšela nic moc dobrýho, takže jsi s toho měla krapet nervíka. Tak ať jste v sobotu spokojený.
To už máme vymyšlený že kdyby sme ten nový díl koupili že ho Zdeněk hned upraví jako tenhle, takže to už by pak neměl Viky rozbít. Tak se mějte jdu domu.
|
Lenka2
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 15:04
- Nahlásit
Ala
Kolik je tvému boxíkovi?Já už jsem s Brauny chtěla taky chodit na cvičák,ale všichni mi říkají,že až po půl roce.To bude v prosinci.A určitě 10 pod nulou,tak nevím.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 15:07
- Nahlásit
Lenka2
Rockymu je 6 měsíců. Na ten předchozí cvičká jsme začali chodit když mu bylo nechelých pět. A tam mi každý říkal že je brzy, že stejně s nima cvičit nemůžeme že je ještě malý. NO prostě příšerný přístup ke každému kdo tam přišel se štěnětem. Já jsem tam s Rockym byla asi 4x. A většinou kdo tam přišel poprvé se tam pak už neukázal.
takže teď se chystáme na ten nový. Myslím že v těch 6 měsících už je to akorát, že to začnem konečně brát trochu vážně
|
Pajus
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 15:16
- Nahlásit
No tak já tedy taky koukám, jsem si říkala jestli se mi to zdálo že se to zaseklo na té 50 stránce
Tak přemýšlím jestli dám Tině ještě týden volna a nebo vyrazíme na cvikoš...ale když je venku tak pěkně tak tam asi vyrazíme
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 15:25
- Nahlásit
Ahoj. Nevíte, jestli v nejbližší době bude v Praze nějaká výstava boxerů? Chtěla bych se tam jít podívat, jak to probíhá atd. a vzít s sebou Esterku. Díky. Věra
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 15:29
- Nahlásit
Anonymní - Věra
V Praze bude 13.11.2005 Národní výstava. Teda pokud si dobře pamatuju.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 15:38
- Nahlásit
ola
A kde v Praze? Pustí mě tam jen tak na čumendu se štěnětem? Věra
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2005 16:00
- Nahlásit
Anonymní - Věra
Já myslím, že na čumendu můžeš, ale nevím jestli nemusí mít čubina nějaký veterinární potvrzení, že je zdravá?! To ti možná někdo z ostatních upřesní. A o výstavě se dozvíš víc na www.boxerklub.cz , pod heslem Výstavy - Národní!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Říj 2005 16:04
- Nahlásit
ola
Děkuju. Jdu se tam kouknout. Věra
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 07:03
- Nahlásit
Anonymní Věra
Já jsem byla na čumendu teď v Č.Budějovicích. Jediný co po mě chtěli byl očkovací průkaz. Dost důkladně si ho prohlídli. Ale jinak vše bylo v pohodě. Ale nevim jak to je když jedeš mimo kraj, to by asi mělo být nějaký potvrzení od veta že je psisko v pořádku.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 07:26
- Nahlásit
Lenka2
S Brauny by jsi mohla chodit na cvičák už od tří měsíců když už je naočkovaná proti vzteklině. Většinou to bývá jako kurz pro štěňata. My jsme začali chodit teda až v 6,5 měsíci, protože dířv jsem po tom nějak nepátrala ale k nám do skupiny chodí i s mrňousama od tří měsíců. Jde o to aby si zvykla na jiný psi a naučí se základní povely. Záleží ale na cvičáku jak to tam maji.
To by mně taky zajímalo co stačí mít na čumendu, jestli jen ten očkovák a nebo i to potvrzení.
VIky se včera opět vyznamenal. Potřebovali sme si dojet něco vyřídit na úřad, byli sme pryč ani ne půl hodiny. Nechali sme mu otevřený dveře z obýváku do zahrady. Když sme přijeli tak já až po dvou hodinách když už byla tma začala postrádat mobila, věděla sem že sem ho nechala na lince a on prostě nikde, tak mi to začínalo být jasný že si ho určitě pučil a odnesl ho na zahradu. Tak sem se šla podivat jen tam kde bylo vidět a mobílek si ležel v trávě přední část jinde a zadní kryt taky jinde, no a mobil pěkně prokousaný i pod krytem i baterka a zadní kryt hodně že to ani nepasuje. Tak to vypadá že si budu muset napsat ježíškovi o nový mobil.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 07:38
- Nahlásit
Vcelka
No tak vidíš, Viky si řekl, že tvůj model mobilního telefonu je krapet zastaralý, tak aby ti to ulehčil a donutil Ježíška, tak si ho půjčil....
Naše FeeBee včera dělala zahrádkářskou výstavu - po příchodu na zahradu jsem zjistila několikero vystavených plastových květináčů (u nichž v rámci vlastní tvorby zakrátila horní okraje), pár cibulí, jež už byli uskladněné na zimu, jednu chryzantému-bez květináče (zřejmě pokus o přežití květiny bez zeminy a částečně i bez kořenů), no a zlatý hřeb byl obrovský kořen od stromku, který se nám neujmul, a který nyní trůnil v té jámě uprostřed zahrady (gumová slepička byla přemístěna neznámo kam) .... Nevím, co si o nás už lidi ze sousedství pomyslí?!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 07:54
- Nahlásit
Ta Feebee je rozená zahradnice, žádný sportovní výcvik, na zahradní školu bych jí dala, takhle talentovaný děcko by mohlo krášlit městský parky a zámecký zahrady.
Viky nás asi slyšel jak sme tuhle řešili muj mobil že by mi slušel už nějaký nový, nakonec sme ale řikali že ty co se mi líbí jsou ještě furt docela drahý, tak že mi ještě do příštího roku vydrží. No tak nevydržel, teď už ho nebudeme moct dát ani do bazaru. Asi ho dostane Víťa na hraní.
|
Pajus
|
# Zasláno: 27 Říj 2005 08:01
- Nahlásit
Vcelko, tak to se můžeš chlubit svým inteligentním a šikovným pesanem...no uznej kterej jinej by ti to takhle pěkně zařídil...mít novýho mobila a bez práce při vymýšlení jak nejlépe se ho zbavit
Olo, u nás je to hóóódně podobný. Zahrada to je naší Tiny taky království. Loni se nám pustila do takové nižší tůje a pak jí nechala...takže ona se začínala vzpamatovávat a teď už zase stůně, protože si ji Tina opět vybrala za oběť...jedna strana je už ohlodaná jak nevím co. Ale jinak kdo se u nás porozhlédne, tak vidí támhle okousaný keřík, támhle jámy, roztahané polena od krbu a podobné...prostě jak je venku sama a nudí se, tak to stojí za to
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 08:13
- Nahlásit
Pajus
Opět popis naší zahrádky! FeeBee měla spadeno taky na jednu tůjku a začla ji ohlodávat, když jsme ji čerstvě přesadili. Pak tůjka začla usychat a jakmile uschla (neujmula se), tak pro ni už nebyla asi tak atraktivní a ani se jí nedotlka. My jsme ji tam schválně nechali chvilku i suchou, jakože si ji může teda hlodat,ale vyprdla se na ni. A začla hlodat jinou... Jenže to už můj choť nevydržel a když jednou měla hlavu v tůjce a lomcovala s celým stromkem, tak se k ní připlížil a popadl ji za kůži-vyvěsil a vyhuboval, znova vrazil frňák do tůjky a opět vyhuboval a od tý doby se tůjce vyhýbá... Teď jsem koupila nový stromek, jenže to už má bobulka smůlu, protože to je cesmína a ta má děsný trnitý listy,takže si to snad rozmyslí...
|
Pajus
|
# Zasláno: 27 Říj 2005 08:31
- Nahlásit
No tak u nás jsme jí to zatím neodnaučili...ona to dělá většinou když nikdo není doma, takže máme zatím smůlu, ale já jí třeba někdy vychytám. A taky čemu se musím zasmát, tak každé ráno když ji vypustím na zahradu aby se vyvenčila, tak běží k té ohlodané tůji a chodí do kola a otírá se o ní, teda spíš se asi drbe...tak to je docela komický a pak se ani nedivím že jí hryže...třeba si upravuje její tvar aby se co nejlépe podrbala, že
Akorát táta už z ní někdy dost roste
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 08:35
- Nahlásit
Jak vidim holky, tak asi tu úpravu naší zahrady nechám ještě na jiný rok. Když to slyšim že i vaše dvouletý boboulky furt maji tendence ty zahrádky upravovat, tak asi fakt nemá cenu něco nově vysazovat. Myslíte že když vysázíme celou stranu plotu tůjema cca 20 kusů, že je Viky všechny zamorduje?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 08:41
- Nahlásit
Zdravím pilné včeličky!!! To by jsme si to druhé fórum mohli třeba i pokřtít Využívám toho, že moje mimi usnulo a běžím na pokec.....
Vcelka
To s tím mobilem, když byl Denis ještě malý mimino, tak jsem byla u našich na návštěvě, a taky to odnesl můj mobil, ale dva měsíce starý......Tenkrát mi bylo úplně do breku, měla jsem lehce ohlodaný celý kryt a prasklý displej
Ala
Krásná fotečka, Roky je fešák!!!
Jinak včera jsme byly poprvé doma sami delší dobu, a skvěle to zvládla ta moje šikula. Taky než jsem odcházela, tak do jednoho rohu pokoje jsem naaranžovala prasečí ucho, do druhýho bůvolí kostičku, a ještě jsem jí tam nechala mojí starou ponožku, aby měla pocit, že jí ukořistila, no a samo, že tam měla pelech plný hraček! Udělala čurinu a káko, ale s tím se počítalo, no ale byla tak šikovná, že si ulevila před WC!! No celý den jsem se v práci nervovala, a nakonec fakt super!
|
Pajus
|
# Zasláno: 27 Říj 2005 09:09
- Nahlásit
No tak snad všech 20 tůjí by zničit nemohl, ikdyž jde taky o to, jak by byly veliký...když oni je ty klacíky tak přitahujou
Libka, tak to tedy gratuluji k podařené výchově...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 09:17
- Nahlásit
Vcelka
Pokud se k riskantnímu kroku výsadby přece jen odhodláte,tak doporučuju zavřít Vikyho (zamezit i výhled na zahradu) a vysadit tůjky, aby u toho nebyl. Četla jsem,když se toho pes účastní, tak pak má taky tendenci ty vysazený věci "udržovat"! Prostě je vyhrabuje, okusuje atd. jakože když oni mohli před tím udělat díry atd., tak můžu taky! Když jsem teď sázela ten nový stromek,tak jsem FeeBee zavřela a ona si ho pak vůbec nevšímala. Zato když jsem tuhle v její přítomnosti (a za jejího mohutného funění do hlíny) zasadila trvalku,tak jsem pak milou trvalku našla vyhrabanou, decentně okousanou a uloženou mimo záhon...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:10
- Nahlásit
Doporučuji všem nahlédnout do fóra " Likvidace zahrady"!!! Ach to je balzám na duši, že ta katastrofální úprava našich zahrádek není doménou jen u boxerů....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:29
- Nahlásit
ola
Teda ale, koukám že jedna placatá FeeBee zvládne možná víc práce než moje pracovitá LR smečka!!! U nás se koná pořád jen streotypní hloubení zemljanek spojené s lovem hrabošů. Pěkně spolupracují, každý jde z jedné strany a vzájemně si to nahánějí... A žluťáci nosej z lesa dříví na topení-veliké klacky a souše, co kluci pak musí rozřezat a nasekat.
|