Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
alli
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 10:44
- Nahlásit

Denisa
Tak to já kdysi byla zvyklá, že musím se psem ven i za škaredýho počasí, už jsem jednoho psa měla, ale to ty procházky stačili na půl hodiny, přece jen nebyl, tak akčí jak Allis a čím byl starší, tak raději vydržel déle nejít ven než aby šel do deště. A pak jsem měla asi 5 let pauzu bez psa a tak jsem zase trochu zpohodlněla.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 12:55
- Nahlásit

No víte, já jsem rozenej sangvinik a optimistka až za hrob a myslím jen pozitivně... takže já mám fakt radost z každý kraviny... no ale tím psem a navíc boxerem se to ještě víc posílilo, takže dřív jsem milovala jaro a léto, a podzim a zimu jsem nějak přežívala, kdežto teď jsem šťastná i v těch plískanicích...:upoufám, že u nás bude opět trocha sněhu, no anebo si zajedeme na chaloupku nebo na hory... Ve čtvrtek je už Martin na bílém koni! To musí Giordi říct pánečkovi Marťasovi, aby už nachumelil...

ola
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:14
- Nahlásit

Ahojda všici,šéf mne opustil,tak sláva!
Denisa
jsem zvědavá, zda ti ten optimismus ze zprasených kaťat vydrží, až s sebou budeš vláčet nějakýho toho caparta... Nevím, nevím, jestli budeš moct tý tvojí atletce poskytnout takový vyžití jako dosud?! Přeci jen je to už omezení, když máš tahat do deštiváckýho počasí nějakou tu ratolest. Že ty odkládáš potomstvo i proto... ???
Nevím jak u vás,ale tady svítí slunko,takže já dnes až dorazím dom, tak nacpu dětičky a bobulku do auta a valím na cvikoš. Našlápnu stopičku, oběhnu pár maket.... pak zase nacpu zaprasené děti a mokrýho psa do auta a hurá do teplíčka. Už aby bylo jaro!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 13:40
- Nahlásit

Olo,
mně rozhodně anojsem si tím 100% jistá! Horší už to bude s tím jak se na mé počínání bude tvářit ono nebohé dítko!Bude muset být holt po mně anebo bude mít smolíka anebo ho šoupnu k babičkám či prababičkám Mám teď vzor ve své kámošce jak chodíme na ty stopy spolu, tak ona má synka 1,5 + boxerku temperamentku 4,5 + pšt ale v bříšku 4 měs. dalšího očekávaného, no sice neplánovaného, ale prostě potomka! No a pohodička, pravda je asi trochu odlišná od některých matek... Ale jak třeba matky odkládají děti v supermarketech do "čekáren s hradem a kuličkama...", tak ona odloží dítě u golfáče a jde našlápnout stopu, synek již má pěkné dlouhodobé odložení, ani nekvikne...!!!
Chm až budu muset Giordinku omezit, tak to mi bude samotné líto, protože tím hlavně budu omezovat taky sebe a svoje hobby! Dítě plánuju až tak za 2 roky a právě jsem si psa pořizovala, abych si ho mohla maximálně užít, bohužel to nešlo dřív, jinak by už byla G. nyní stará babička... Ač jsem tak stará, tak kolem mě je ještě pořád víc holek i starších co děti ještě neplánují, takže se v tom tak pěkně utvrzujeme, že ještě počkáme (no abychom se dočkali)... no a o pejskařkách, to už vůbec nemluvím... No ještě zkrátka čas nedozrál, snad mě ty mateřský pudy někdy chytí, ale to asi budu muset nejdřív odejít z práce... když tu dělám s těma problémovýma dětičkama... Zrovna teď čekám na jednoho chlapečka... hodinka s ním=antikoncepce do konce života No ale on za to nemůže..., stejně je príma ďábel

ola
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 14:02
- Nahlásit

Denisa
Pokud děláš s dětičkama, a navíc problémovýma, tak se nedivím, že si do baráku žádný neplánuješ... Já, kdyby mi ukázal někdo moje dva hošánky na počítači než jsem si je pořídila, tak budu taky ještě bezdětná! Ne, to zase kecám. Když nejsou chvilku doma, tak už se mi stýská a když je o prázdninách vezl manžel v sobotu na týden k babičce, tak už v pondělí jsem měla depku, chtělo se mi zvracet, pořád mi něco chybělo, no a pak jsem zjistila, že jsou to dětičky... Ovšem venčit s nima tu naši bláznivou boxeřici je někdy fakt záhul pro mé chabé nervy...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 14:13
- Nahlásit

Ta tvoje kámoška musí být skvělá a ty tak nějak asi budeš to samý až budeš mít nějaký ty caparty. Možná že já časem budu něco podobnýho, tak nějak už si to plánuju že budu jezdit s kočárem a Viky bude cupitat vedle nás, akorát to chce aby se trochu zklidnil, protože jinak bych asi nevěděla co držet a honit dřív. Jsme vlastně stejně starý, my už tomu necháváme volný průběh, takže kdo ví třeba už za rok nějaký to mimino bude. Já osobně bych si klíďo vystačila jen s tim psem, docela nám to tam doma vyplňuje dobře, ale jelikož sem řikala že bych chtěla první dítě do třiceti, tak je nejvyšší čas začít s tim něco dělat.Jen bych si přála aby to pak Viky nějak neodnášel, no ale řikám si že když budu na mateřský, tak s nim budu doma vlastně víc než teď a na prochajdy budu pak chodit denně. A když mi nebude tahat mimino z kočáru tak to bude o.k. a snad si na něj zvykne.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:28
- Nahlásit

Vcelko,
to jsme na tom fakt podobně, zatím si taky bohatě vystačíme, ale jednou bych chtěla mít rodinu jakou mám teď okolo sebe... jsme taková ta rodinka o milionu příbuzných co se furt schází... taková normální rodinka.
Sice vím, že si to maluju jak to bude príma a taky si myslím, že budu vlastně se psem víc než teď dokonce, no ale to my už kámošky říkaly, že je to trochu jinakale zas záleží jak si to uděláme že jo?!
Olo,
no já mít dejme tomu roční Giorďasku a 3letého klučíka, tak nevím nevím, asi bych sama zašla do poradny! Navíc moji oba dědečkové jsou z dvojčat, tak očekávám přes koleno taky dvojčata... no už se těšííím Si říkám, s cizíma dětma to umíš, sama dáváš rady do zahrady, tak s vlastníma to bude brnkačka, cha cha anebo spíš jako s tou kovářovou kobylou...?!
Jo a já jsem úplně zapomněla na otce svých potencionálních dětí! Ne k babičkám a prabábám, ale taky otec bude hlídat!!! Cha, já to mám vykoumané, uvidíme pak tu realitu.
Pa, jdu dovádět a trénovat svého chlupatého jedináčka!

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 15:31
- Nahlásit

...té hrubky jste si zajisté nevšimli, že jo?! ...

ola
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2005 19:07
- Nahlásit

Denisa
Teda fakt mi to dost trvalo, než jsem tu chybičku našla! Musela jsem to číst nejmíň třikrát! Kdybys neupozornila, tak si nevšimnu!
Jinak s tím : dítě + pes - nechci vás holky děsit, abych nebyla příčinou snížené porodnosti v ČR. Ale... když je prcek kojenec, tak se to točí kolem kojení, přebalování, kočárkování.... když je batole, tak se mixují kašičky, odstraňují květináče atd. a hoblují rohy u nábytku.... no a cca od tří let začíná puberta... teda aspoň u chlapečků. Někdy je to fakticky o nervy, ale bez toho by 100% život nebyl ONO!

alli
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 06:19
- Nahlásit

Olo
Jen mohu potvrdit, co jsi tu napsala o dětech. Také jsem si plánovala, jak bude mimi odné bude pěkně spát, ale realita byla dost odlišná. Do jeho 1 roku absolutně nevyspaná, neustálí kolotoč, jak píšeš kojení, přebalování,atd. Ve 4 měsících začal "lézt" , takže neustálé hlídání, co kde zkoumá A babičky u nás moc nefungují, jedna ještě pracuje a druhá je trochu z ruky a navíc má neustálé zdravotní problémy A tatínek, ten byl neustále pryč, začínal z podnikáním..

Včera mě Allis opět svůj den, když jsem přišla domů a viděla kuchyň..., nebylo tam kam šlápnout. Nádobí vytahané ze dvou skříněk, ze šuflete vytažený box s příbory, příbory po celé kuchyni, vytahané nože (divím se, že se ještě nepořezala), otevřená trouba a z ní vytahané plechy a pánev, rozkousané všechny vařečky....Syn se mě ptal, jak teď budu vařit, když mi je rozkousala, já na to, že tedy vařit nebudu a on na to, že tedy budeme trpět hladem

alli
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 06:35
- Nahlásit

Včera jsem vážila Allis, tak má 28kg.

Pajus
# Zasláno: 10 Lis 2005 07:55
- Nahlásit

Alli: to je fak tfrajerka...no rozhodně by mě nenapadlo že si i otevře troubu a ještě ke všemu z ní vytahá plechy...přitom mi přujde že ten materiál jim musí být strašně nepříjemnej (Allis je teda asi vyjímka ). To je jako když pes nevezme do papuly klíč...ten matroš nemusej...
Tak my s Tinou jsme si včera užívaly sami sebe...byly jsme spolu ve městě, pak na cvičáku a ještě u kamarádky. Oni mají takovou kříženku která pesany moc nemusí. Tina ji ignoruje, ale když na ní začně fakt vrčrt tak si to jednoduše nenechá líbit a začne na ní vrčet taky. Tak jsem tam chvíli pobyla, Tina si tam pěkně chrupká na koberci a já se rozhodla že už pojedu...tak si na chodbě v pohodě nazouvám boty a najednou koukám kde mám pesana. Kámoška jí našla pelechu jejich feňule...ještě jsme si řekly jak je asi ospalá atd... Nakonec se z toho vyklubalo že můj miláček si tam nešel lehnout, ale ten pelech jí asi docela hodně označkovala (to už jsem byla doma, když jsem se to dozvěděla)...tak si říkám jestli se tam ještě někdy ukážu

Pajus
# Zasláno: 10 Lis 2005 07:56
- Nahlásit

Jinak to má tedy Allis pěknou váhu, to my se můžem přidat do party k Denis a Giordi...nad 25 se asi taky nedostanem...

alli
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 08:14
- Nahlásit

Pajus - tak to mě také nenapadlo, že ji bude zajímat i trouba a navíc to muselo dělat pěkný kravál, když je vytahovala Teď už zbývá jen lednička , ale to už by asi někdo nepřežil .

Pajus
# Zasláno: 10 Lis 2005 08:18
- Nahlásit

Alli tak to musíš brát z té druhé stránky...kdo se takhle pobaví když přijde domů...alespoň můžeš říct že máš vyjímečnýho psa, kterej má tendenci vařit
A třeba něco v jiném pokoji nevytahává? Je zvláštní že zrovna bere útokem kuchyň

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 08:23
- Nahlásit

Teda tak to je Allis taky pěkný číslo, taky se divim že jí věci s tohodle materiálu zajímaji, ale asi se prostě jen nudí a něco musí dělat. Ta váha na fenu je docela pěkná, kdo ví jestli to nakonec nebude fakt doga to má vlastně stejně jako boxer pes v jejim věku. Nemáte teda nakonec doma kluka místo fenky?
Pájo, to s tim označkovánim to včera vzal manžel Vikyho k jeho rodičum a taky přijel s tim že jim Viky počural v obýváku toho bobíka na sezení. Prostě zvednul nohu a už to bylo, od tý doby co se naučil zvedat nohu, tak to pouští všude. Teda doma naštěstí ne, ale jak s nim někam jdu, tak očurá co může, tuhle pochcal zeď u veterináře v čekárně. Naštěstí tam zrovna nikdo nebyl a mi byli na odchodu tak sme se nenápadně vypařili.

Pajus
# Zasláno: 10 Lis 2005 08:31
- Nahlásit

No ona doma taky nic neudělá, ale možná jí už štvala tím jejím vrčením, tak jí ho z trucu prostě poch...

alli
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 08:45
- Nahlásit

Pajus - ona jinam nemá přístup vzhledem k jejím demoličním sklonům.
Když jsme s ní o víkendě doma, tak celé dopoledne prospí, ale jak je doma sama, tak zkouší, co jinak nemůže.
Vcelka - no je fakt, že zatím ještě nehárala . No ona se blíží hodně k vrchní hranici kohoutkové výšky.

ola
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 08:49
- Nahlásit

alli
Jako když píšeš o naší rodině... Včetně těch babiček, jen ta co je od nás daleko, tak nemá naštěstí žádné zdravotní problémy... Moje rodiče jsou sice u nás ve městě, ale když jim tam chci kluky dát, tak se na to připravují jak na bitvu na Bílé hoře! Allis je teda kuchařka. To se fakt nevidí.
Vcelka
Jak Viky ochcal zeď u veta... to jsem se nasmála!!!

Jinak FeeBee tentokrát docela zvládá pohárácí období a cecíky se jí natékají jen maličko. Teď ale začla nějak podezřele s sebou všude tahat plyšovou žábu (táhne ji vždycky za to vypoulené oko... ), tak jí ji asi budu muset zabavit!

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 08:55
- Nahlásit

Ahoj holky!!
Já vždycky než se k tomu počítači dohrabu, to si tak maximálně přečtu příspěvky, úžasně se pobavim a tím to končí.
alli
Včera jsem se opět kochala fotkama Allis, strašně se mi líbí, je fakt povedená.

Tak to moje zlatíčko je zatim v pohodě, ale počítám s tím, že se ještě vybarví My jí necháváme ložnici, protože ji budeme stajně od podlahy předělávat, ale zatím žádný velký demolice neprobíhají.Jen třeba rozházený polštáře a peřina, hračky všude, ale jinak o.k. Přítel touží po tom, až tam bude sama, tak jí natočit, co tam asi tak dělá, ale myslím, že na allis by to fakt nemělo Jinak Elišku jsme si přivezli a měla asi 5kg a už má 10.....
Jo ještě jsem chtěla k dětem, taky plánuju až po třicítce, je mi pětadvacet, a v okruhu mých kamarádek to není jinak.....Za chvíli půjdeme ven, tak vezmu foťák a nefotim nějaké aktuální foto

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 08:59
- Nahlásit

alli
A taky si myslím, že Eli bude veliká, byla druhý největší štěně, proto jsem jí nechtěla, chtěla jsem tu drobnější - vybírala jsem si ze dvou. No ale když ke mě přišla, a začala mi pacinou škrábat ruku, tak jsem nic neřešila....................

Pajus
# Zasláno: 10 Lis 2005 09:06
- Nahlásit

olo tak to jí ty hračky pro jistotu vezmi. Tina měla docela velkou falešku, tak jsme taky přistoupili k rázném,u kroku a veškerý hračky jí vzali...kolikrát byla jak tělo bez duše. Faleška je něco šílenýho.
To Tina má nějakých asi 58cm (snad jsem kohoutek dobře odhadla), když ona jak je dorbná v kostře tak pak ten dojem že je vcelku veliká moc nebudí.
Jo děti, ty doufám že u nás taky jen tak nebudou...vždyť moje dítě je Tina a to mi zatím pohatě stačí a navíc spoléhám (teda asi spíš doufám) že by první na řadě měla být moje starší sestra

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 09:13
- Nahlásit

Když tady tak znova čtu ty vaše příspěvky, tak si tu přemýšlím a byla bych ráda kdyby jste mi vy zkušený matky napsali jestli je to teda vůbec dobrý nápad pořídit si k Vikymu mimino. Vlastně kdyby to vyšlo nějak brzo, tak by se to narodilo a Vikymu by byl tak rok a půl nebo dva roky. Tak jestli to neni vražedná kombinace. Mám prostě strach s toho aby se nechoval nějak nebezpečně, aby sme ho pak nemuseli někam zavírat, protože to bych fakt nechtěla. Chtěla bych aby se mohl pohybovat po domě stejně jako teď, ale když si představim lezoucí dítě po zemi a vim přesně co by Viky udělal že by ho začal olizovat a lést po něm, tak mi to teď příde k smíchu, ale realita pak asi bude jiná, že přeci jenom ten strach o dítě tam bude.

alli
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 09:18
- Nahlásit

Ola
Naši se také na vnoučka vždy nejprve duševně připravovali....teď už je to prý lepší , ale teď občas k vnoučkovi dostanou i "vnučku" na hlídání. Ta spává s babičkou a dědem v posteli , doma to má zakázáno.

Libka
Allis byla největší štěně,ale tím jsme se také neřídili.Také jsem už říkala, že by to chtělo natočit, když je tam sama.

alli
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 09:39
- Nahlásit

Vcelka
Já si myslím, že to není až tak vražedná kombinace, pořídit si k Vikymu mimino, ale bude to chtít hlavně, aby Viky nezůstal stranou, věnovat se i mu, aby nezačal žárlit a necítil se odstrčený. Jediný z čeho bych měla strach, když to beru podle Allis, tak je váha psa o proti batoleti. Allis je totiž pěkný slon a je jí jedno kam šlápne, když si hraje se synem. A určitá žárlivost mezi nimi také funguje, když se mazlím s jedním, tak přijde i druhý, ale žádnou agresivitou se to neprojevuje.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 09:48
- Nahlásit

Ahojtes!
Olo, Alli,
o těch mimi... právě proto jsem psala, že: [/i]Sice vím, že si to maluju jak to bude príma a taky si myslím, že budu vlastně se psem víc než teď dokonce, no ale to mI už kámošky říkaly, že je to trochu jinak[i] chmmm, no ale že jsem ten optimista, tak ještě se mi nechtějí odkládat ty růžové brýlky...

Téda, s tím kuchtěním to Allis válí Taky jsme chtěli nainstalovat kameru, ale pak jsem to zavrhla, protože jsem si nedokázala představit, že třeba ta kamera nějak spadne a co potom...

Pajus
# Zasláno: 10 Lis 2005 09:56
- Nahlásit

Denis tak kdyby spadla tak by jste třeba měli důvod pořídit si novou...víš jak to bylo s Vcelkou...tak Vikymu ten mobil taky nastrčila by měla nový

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:15
- Nahlásit

Pajus,
jó tak to určitě:biglolrosímtě já jsem na tu kámeru šetřila, šetřila a na digiťák taky a to mi musí ještě nějaký ty léta vydržet!!!

Jo, včera G. na procházce našla obrovskou kládu, ohryzanou jinýma psama evidentně, no tak samozřejmě si ji nesla nebo spíš táhla po zemi sebou... Byla to pěkná makačka, odpočívala, nechávala ji tam, když jsem se jí vzdalovala, ale zase ke mně přibíhala a ke kládě odbíhala, štěkala na ni, vrčela, byla celá nasr..., že na ni a kládu nečekám, ale nevzdávala to, musela jsem se jí fakt smát!Pak už jsme byli na kraji lesíka a když jsem viděla nešťastnou Giordi, že kládu tam nechtěla nechat a do MHD bych ji i s kládou vzít nemohla, tak jsem zavolala příteli, který se zrovna vracel z práce, aby to vzal kolem nás a stavil se pro nás... Divil se, ale přijel, no pak když jsem nakládala do kufru kládu, tak zuřil, že jsem ještě větší magor než ten pes... no kláda se tam nevlezla, tak jela na zadních sedačkách+trčela do kufru, ale Giordinka byla celá spokojená a ještě si ji vpodvečer chroupala na zahradě. Zazvonil zvonec a pohádky je konec a Giordi s kládou si spokojeně žili až do kládiné smrti rozkousáním...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:17
- Nahlásit

Co kecáš já mu ho nenastrčila schválně, já ho tam nechala omylem. No ale nemůžu říct že bych teď nebyla ráda, už mám asi vybraný nový a budu čekat jen na ježíška jestli mi ho přinese. Akorát když sem furt koukala na mobily tak manžel měl furt připomínky že na to aby mi ho Viky zase rozkousal nepotřebuju nějaký drahý. Ten dělá jako kdyby se to jemu někdy nemohlo stát taky. Asi ten jeho nastrčim někam aby na něj Viky viděl a uvidíme jestli pak bude dělat frajera.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:20
- Nahlásit

Deniso

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání