| Autor |
Zpráva |
Pajus
|
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:30
- Nahlásit
To určitě nemají jen boxíci, to máte vidět když se do hrabání pustí Tina + Mili (bassetka) + Žulda (jezevčice)= to je pak pěkný nářez a v noci je to na vyvrtnutí kotníku když do nějaké té hlíny šlápnete
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:38
- Nahlásit
Ketrin
Manželovi rodiče mají sousedy (pobožné) a ti mají asi deset vnoučat a vždycky, když je sníh, tak všechna vnoučata odklízejí hromadně. Já vždycky říkám, že si je pořídili,aby měl kdo makat. A jak tak koukám,tak u vás na to máte psí smečku... Teď před zimou musí být nošení dříví z lesa přece bohatě chváleno?!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 10:55
- Nahlásit
ola
Noooo, my topíme elektrikou... no ale když už to donesou... tak občas zatopím v záložním kotli
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 12:04
- Nahlásit
Tak si mi konečně podařilo založit Rockymu ty stránky. Neměla jsem na to dneska moc času. Takže jsem tam zatím dala jen pár fotek. Zbytek bude muset počkat do pondělka. Protože si za chviličku jedu užívat prodloužený víkend.
Když tak čtu vaše příspěvky, tak se mi zdá že mám nějakýho divnýho boxera. Sem tam nějaká rostlinka na zahradě nepřežila, ale že by to bylo až tak jak popisujete vy to ne. Díru vyhloubil zatím jenom jednu, a to stranou takže to až tak nevadí. Uplně se děsím co mě teda všechno ještě čeká. A to jsem myslela že se to bude věkem uklidňovat.
Jo ty stránky jsou www.rocky.estranky.cz
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 12:19
- Nahlásit
dneska už s vámi nepokecám, nějak nemám čas, Olo je to pravda s tim že když tě pes vidí něco sázet že se toho pak hned ujme a když tě nevidí tak si toho třeba ani nevšimne. Takhle mi to řikala tuhle bráchy holka, že jejich Bárt to samý že když jí viděl jak sází, tak jí pozoroval a jakmile odešla tak šel a hned tu tůjku vyrval a že když jí při tom nevidí, tak se toho vůbec nevšímá. No jo jsou to miláčkové aspoň máme o zábavu postaráno. Ještě se mrknu na ty Rockyho stránky a jinak vám všem přeji supr prodloužený víkend, počasí má být nádherný, takže vyražte na výlety a v pondělí si o tom poreferujeme. papa a zdravim placatý čumáky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 12:32
- Nahlásit
Ahojte,
jen se na chvíli napojím... Jé tak Rokoušek už má taky stránky! Moc pěkný, hlavně ty fotky s páníkem a jeho ponožkama tak nějak je to i u nás! Páník přijde domů večer, vyvalí se na pohovku a Giordi konečně večer znavená mojím několikahodinovým úsilím si slastně k němu zalehne... to komentuju vždycky... "to je pohoda co?!" a jdu chystat večeři a papu... Taky vám někdy ukážu fota...
Přeju krásný prodoužený víkend, počasí má být super, takže podzimní příroda volááááá, moc se těším. Ahojte a v pondělí zase čau!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2005 13:17
- Nahlásit
Taky přeji všem krásné počasí a ještě delší prodloužený víkend! A taky hodně zdaru na cvičištích...
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Říj 2005 08:27
- Nahlásit
Ala, taky moc chválím Rockyho stránečky!!!
Jinak všem pěkný prodloužený víkend...já se jdu vrhnout na úklid ať mám pak klid
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2005 20:26
- Nahlásit
HURÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Už jsou na netu výsledky FeeBeenčina Rtg a je to bomba!!! Má spondylozu 0! A dysplazku 1/0! Super výsledek. Čekala jsem daleko horší! Koukala jsem,že je tam i její bráška Fram a ten má taky spondynu 0! Jsem šťastná jako blecha! A taky překvapená! To bude oslava!
|
Lenka2
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 08:31
- Nahlásit
ola
Tak to je super.To budou asi brzy štěnata,ne?
|
Pajus
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 11:11
- Nahlásit
No tak to je super!!! Tak velká gratulace FeeBee
Tenhle prodlouženej víkend se opravdu podařil
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2005 17:04
- Nahlásit
Tak to taky gratuluji, jestli pak za to dostala Feebee koko a jestli pak se panička neopila šampíčkem?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 06:58
- Nahlásit
ola
Gratuluju k výsledkům RTG, to je opravdu SUPER!!!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 07:05
- Nahlásit
ola
Taky moc gratuluju. Je to paráda.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 07:25
- Nahlásit
Ola
Také gratuluji k výsledkům RTG, perfektní výsledek
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 08:47
- Nahlásit
Ahojky,
Olo, taky se přidávám ke všem gratulantům, je to vážně skvělý výsledek!
Ta genetika je ale stejně divná! Kdo se v tom má vyznat že jo?!
Jó, Giordina si na cvikoši narazila a odřela zadní nohu když skákala přes překážku, skočila to stylem koza rohatá:biglol no je jí to odmala fuk, že se zramuje, mě tak štve s tím, protože se pak o ni bojím a ona pchéééé... no teď kulhá, takže jsem zvědavá jestli se poučila Takže teď bude mít pauzu, aby si to zhojila...
Jo a opět jsem hodila na cvičáku hubu! Ale to byste museli vidět! Tentokrát jsem si to zavinila úplně sama, vymyslela jsem totiž takový "zlepšovák", no a jaksi mi nedocvaklo, že je to totální kravina, takže jsem si pěkně namlátila a při dopadu na hubu si trochu pocuchala zápěstí... Jo jo, duo Denis a Giordi aneb jak se zmrzačit na cvičáku...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 08:52
- Nahlásit
ola
Taky velká gratulace, paráda!!!!!
|
Pajus
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 09:32
- Nahlásit
Tak na druhou stranu je Denis vidět jak ohromně se s Giordi doplňujete...vždyt je super říct jakej pán, takovej pes a nebo opačně
Tak a víkend neskutečně utekl a opět máme začínající pracovní týden, tak snad rychle uteče
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 09:51
- Nahlásit
Tak to jste Deniso holky šikovný. To z vás musel mít přítel radost když jste dorazili domu obě zmrzačený. Prostě správná dvojka.
Nám včera na cvičáku ukázali stopičky, tak to možná dneska pudu vyzkoušet. Viky mně zase docela točil, protože když sme měli něco předvést, tak neposlouchal a čuměl jen co se kolem děje, tak máme spoustu domácích úkolů a měli by sme cvičit a cvičit.
V pátek mi chytil na poli nějakou stopu a zdrhnul mi snad půl kiláku pryč. Já jen stála a volala a pískala, a on to hnal dál a dál, pak mi zmizel z očí, protože skočil na silnici ta je v takovym údolíčku, tak sem popoběhla a on se najednou vynořil a běžel zpátky. Už sem myslela že ho budu někde hledat. Začínám to vidět tak že bude muset chodit na tý stopovačce, nebo nám za chvíli opravdu zdrhne.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 10:45
- Nahlásit
No já a Giordi jsme obě úplně jiný, ale někdy se tedy doplňujeme skvěle, to je fakt! Jo a přítel je zvyklej, jeho to vlastně ani nezajímá, ten si lítal na motorce s motorkáři... akorát v létě mi říká ať se nikde nesvlíkám neb jsem od Giordi samá modřina a jeho pak obviňují, že mě mlátí...
Achjo, co říkáte na ten posunutý čas?! Já teda nevím kdy budeme chodit na stopy... a cvičák je jen v sobotu... To zas G. pěkně zvlčí do jara! Minulý rok jsem to neřešila, to jsme převážně lítali jen se psama, kterým jsme dali blikačky... ale teď mám zálusk na ten výcvik a jsem zvyklá na stopičky a cvikoš 3x týdně... achjo, budu to muset nějak vymyslet, asi dám výpověď!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 10:49
- Nahlásit
Mi se byli s Rokoušem podívat v sobotu na tom cvičáku. Holky, já jsem z toho uplně nadšená. Vůbec se to nedá srovnat s tim u nás. Hned jsme si s ostatníma zacvičili. Všechno nám tam vysvětlili, jak máme dělat. Dokonce jsme byli i pochválený za chůzi u nohy. Sama se tomu divim. Takže jsem si hned vzala přihlášku, rozhodnutá že budeme na cvičák dojíždět 30 km. Dělali jsme sedni, lehni, chůzi u nohy a odložení. To odložení budeme muset naučit, to nám vůbec nejde. Příště prý budeme zkoušet stopy a aport. Taky prý budeme zkoušet psy připravovat na výstavu. Jako chůzi v kruhu, zuby, postoj a tak.
Takže jak tady někdo kdysi psal, na dobrej cvičák se vyplatí dojíždět třeba 100 km
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 11:32
- Nahlásit
Díky za gratulace. FeeBee dostala žvýkací kartáček na zuby a já s manželem slivovici...
Včera na cvikoši jsem se chtěla předvést před chotěm (chtěl se účastnit) a samozřejmě při aportu (kterej máme jinak 100%) FeeBee místo ke mně běžela k cvičitelce... Asi si nás spletla! No fakt super ukázka! Manžel se bavil.
Jo, Denis, včera jsem ukazovala Zdenkoj jaký mám od FeeBee stehna - samá modřina, a konstatovala jsem, že kdybych chtěla, tak ho dostanu na trestním stíhání za ublížení na zdraví... Takže něco jako u vás!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 12:13
- Nahlásit
S těma modřinama jsem na tom jako vy, když si sednu večer k telce jen v tričku a spoďárách a dám nohy na stůl, tak je to krásně vidět. Stehna hrajou barvama. Letos jsem do práce ani moc nevytahovala sukně. Občas ještě nějaký ten škrábanec na krku nebo obličeji a o rukách ani nemluvě. Jak kdyby sme měli doma italskou domácnost.
Alo,tak to je fajn že jsi se cvičákem spokojená, asi na tom něco bude že se za dobrým cvičákem vyplatí dojíždět. Tak hodně zdaru při dalším cvičení.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 12:20
- Nahlásit
Já jsem minulý týden musela toho mýho draka vykoupat. Vyválel se v již hodně rozložený kryse. A to byl puch. Koupala jsem ho poprvé. V létě se sice koupal sám v řece, ale ve sprchovym koutu je to něco jinýho. Já jsem mám nohy a ruce samou modřinu a sprchu musíme koupit novou, protože jak se Rocky snažil prchnout, tak za ni zarval a byla v pr...
|
Lenka2
|
# Zasláno: 31 Říj 2005 12:29
- Nahlásit
Vcelka
Já jsem zatím poškrábaná a pokousaná.Ale tedˇzačíná mít Brauny sílu a její nájezdy trochu bolí.
Asi před týdnem se mi mimořádně počůrala u kluka v pokojíčku a strašně to smrdí.Ničím se mi to zatím nepodařilo z toho koberce dostat.Voda ani saponáty nepomáhají.Nevíte někdo,co s tím?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 12:50
- Nahlásit
Lenka2
s timhle já ti asi neporadim, nám se Viky když byl malý počural na koberci co máme v budoucim děcáku asi jen dvakrát, jinak čural na dlažbu nebo plovoučku. No a na tom koberci jsem to vzala jen snad suchym hadrem že sem to drhla na sucho a ono se to vsáklo do hadru a pak možná i mokrym ale teď už nevim. No ale nesmrdělo to, takže jsem ani žádný saponát vyndat nemusela.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 12:55
- Nahlásit
Lenka2
Nám se Rocky vyčural na koberec jen jednou. A to jsem brala čistidlem na koberce a bylo to v pohodě
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 13:43
- Nahlásit
Lenka 2
nevím, ale vyzkoušela bych Savo zředěný vodou anebo klasickej ocet, když už nic, tak to aspoň bude smrdět octem místo čuránek
Vidím, že obětí domácího násilí je tu plno...
Alo,
tak to se fakt vyplatííííí!
A jak se to tam u vás jmenuje? Necvičí tam náhodou víc boxíků?
O víkendu byli u nás zkoušky dle NZŘ a opět tam byl na zkoušce jeden boxer, bohužel jsem ho neviděla, ale prý moc šikovný, teda šikovná myslím, no a mají ZVV1! Moc mě mrzí, že jsem je nezastihla.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 14:05
- Nahlásit
Denisa
No v začátečnících jsou i s námi boxeři dva. ještě tam chodí jedna starší paní a ta její boxerka je fakt hroznej pošuk. Kam se za ní hrabe Rocky. To jsem ještě neviděla takhle hyperaktivního psa. Cvičitel si jí vzal že na ní něco ukáže, ale prostě ne nezdařilo. Pak jsou tam nějaký NO a jeden RTW.
Myslim že v pokročilých potom ještě nějaký boxeři jsou nebo alespoň byli.
Nejvíc se mi líbilo, že jsem se bavila s tim cvičitelem a on hned že teda počítá že budem muset udělat alespoň ZM. No to chci vidět. Teď tam cvičila nějaká holka s NO, která udělala ZM asi minulý víkend, a on už jí říkal co je v ZVV 1, radil a začali spolu plánovat co musí vypilovat a tak. Prostě se tam každýmu věnujou a to je super.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2005 14:13
- Nahlásit
Ala,
no tak to je paráda!!! Tak bych si to taky představovala ! Se máte! No a hele, tak jak se to tam jmenuje, jak se jmenuje ten cvičák?! Já právě jestli to není ten jak na něm cvičí více boxerů a 2 kámošky co znám z tábora s boxerama... Mělo by to být tam z vašeho kraje... No a ZM jasně zmáknete! Kór když vás někdo povede, tak můžete rovnou na ZVV1! Boxerku pošuka pozdravuj a starší paní taky, chudák ta si asi zobne s příšerou
|