| Autor |
Zpráva |
Pajus
|
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:23
- Nahlásit
Vcelka, no vždyť to říkám Občas se to asi vyplatí.
Denis je opravdu vidět jak jste se spolu sžily!!!
To já včera Tině házela klacek, ona za ním letí pak si ho chvíli nese a najednou už jí nebaví, tak ho pustí a jde si dál.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:23
- Nahlásit
Deniso - tak to jsi mě pobavila
|
Pajus
|
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:28
- Nahlásit
Mě včera taky ještě Tina vlastně pobavila. Byly jsme ještě u kamaráda v práci.Je to jejich firma, takže on tam má svýho kokříka...tak si samozřejmě pohráli a Tina měla najednou strašněj zájem o jeho pískací kočičku. Jo to by si pak strašně hrála a nosila jí atd... Ale abych se dostala k tomu hlavnímu. My teď na sobotu chystáme jednu výstavu veteránů a on tam má připravenou takovou tu umělou figurinu do půl pasu. Má ji na takovým regálu aje oblečená do kožený bundy a takový letecký čepice. Celou dobu pohoda a najednou koukám na co Tina tak neskutečně štěká a vrčí...no samozdřejmě že zblejskla tu figurinu a myslela si že je to nějakej vetřelec. Když jsem ji zavolala, přiběhla ke mě a pak tajemnou osobu šla pro jistotu zase pohlídat...mám to ale obranáře
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:43
- Nahlásit
Pajus,
s tím pelechem počuraným... to je jasný, že si ho chtěla přivlastnit. Giordi je taky taková mrcha, že na návštěvách u psů jim leze do pelechů, žere jim z misek a chlemtá jim vodu, bere si hračky a ti psi nic...! Vždy jsem z toho úplně konsternovaná, protože toto udělat pes (i Giordinin kamarád) u nás doma, tak ho sežere! No proto k nám ani psí kamarádi do domu nechodí, resp. já to radši nezkouším. Ale kdekoli jinde jsme, tak se všude sebevědomě hrne a ještě psa vyžene od jeho vlastní misky to ji teda pacifikuju, no ale je to tak, odmala se tak chová...
Jo a s tou figurínou je to skvělý, já se zas bavím když v zimě vyštěkává v poli sněhuláky. Anebo u jednoho zverimexu stávají různý figuríny psů, veliký a k nim vždycky G. přijde celá naježená, čuchne, strčí do něj tlapou, no a dál už si ji radši odvádím...
|
Pajus
|
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:10
- Nahlásit
Jo to my když chodíme v zimě tak taky vyštěkává sněhuláky a nebo různě zasněžený větve a podobně...nejlepší je jak se vždy zježí na tom jejím hřbetě a dělá šílenou drsňačku. Nevím ale stejně si myslím že se sama docela bojí, tak to je spíš taková její obrana. Ale na slova typu lump a šupák slyší výborně
Jinak ona právě nic nedělá, nejí těm ostatním psům vcelku si ani moc nevezme. Včera jsem jí tam dala kost a ona jí dobu nechtěla, až teda zjistila že by jí to ta feňule mohla vzít, tak ji pro jistotu začala chroupat. Pak tam spala, já jí řekla že jdeme a ona se zvedla. No a odešla do toho jejího pelechu kde nikdo nebyl a pomstila se jí za to že na ní byla hnusná
když by nějakej pesan přišel k nám domů, tak nevím co by dělala, ale snad by to překousla. To spíš naše jezevčice, tak by z toho měla psotník...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:22
- Nahlásit
Tak jsme teď přišly z venku, a jsem pěkně naštvaná, protože jsem zjistila, že mi nějak zlobí foťák, fotky mám úplně modrý.........Takže Včelka nový mobil a Libuška bude muset poprosit ježíška o foťák Zkusim dát do galerie aspoň tu modrou
DenisaPajus
Eliška taky vždycky Denisovi čórne kost a on se může posr.... Nebo dostanou oba stejný prasečí ucho, ale rvou se jen o jedno
|
Pajus
|
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:08
- Nahlásit
Libka, tak co kdyby měl zrovna ten druhý to ucho lepší, to je jasný
Teda to abych taky začala přemýšlet co bych mohla mít nového
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:14
- Nahlásit
Teda Libko Eliška pěkně vyrostla je hezoučká, to jste si jí jako malýho bobíka taky moc dlouho neužili co. Jo bacha s tim novym foťákem, my taky nemáme foťák moc dlouho a už je celý s otiskama zubů. Viky už si ho taky párkrát pučil, pěkně vytáhnul z pouzdra a nabrousil si na něm zuby a pak ho pohodil na zahradě
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:50
- Nahlásit
Vcelka
Mě to ani nepřijde, jak jí vidim každej den, jenom když jdeme ven, a ona si hraje se psama, tak vždycky koukám, jak byla proti nim malinká ten první týden, a teď je skoro přerůstá. A jak má teď dlouhý nohy, tak je strašně legrační jak občas skáče jak koník. No já se řítim do práce, vůbec se mi nechce
|
Pajus
|
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:05
- Nahlásit
Jo to je na tom to nejlepší, jak pak postupem času přerůstá ty ostatní To Tina mi strašně připomíná srnku už jen těma pohybama
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:15
- Nahlásit
To Giordi je zase koza skákavá a prase chrochtavý a i jako prase se občas chová. Ještě jí přítel nazývá šakalem, ale to nevím proč, musím se zeptat v čem vidí podobnost šakala a Giordiny?!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 08:19
- Nahlásit
Koukám že dneska je tu opět mrtvo. Víkend se blíží, tentokrát si Vikouše moc neužiju, protože jedeme zítra bratrancovi na svatbu a budeme tam až do neděle, takže pude na hlídání k babičce.
Včera nám opět utekl a opět sousedka nám ho odchytila. To je prostě tam kde manžel řiká že neuteče, tak on tam nakonec tu díru udělá. Má poškrábaný obličej a nohy jak se snažil s toho pletiva dostat. Taky nám ještě stačil vyrvat ze země jabloň a celou jí ohlodat i kořeny. Takže v pořadí třetí jablůňka opět zařvala.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 08:35
- Nahlásit
Vcelko,
vypadá to, že Vikulín se trošku nudí a trošku je to puboš! No já jsem už psala, že buď bych postavila zdi jako pevnost před únikem z věznice Shaw Shenk (nevím jak se to píše) anebo mu postavila kotec anebo ho nechala v 1 vymezené místnosti doma.
Chudák poškrábaný OBLIČEJ, to je smutné, ale zároveň jsem se smála tomu obličeji, trefně napsaný. Tak pozdravuj destrukčňáka! Jo a jak pokračují stopičky?
Alli,
nejedete náhodou na Den boxera? Já asi ano, ale jaksi nevím, zda tam dorazím, protože jedu vlakem do jakési vesnice a pak to musím trefit pěšky No takže nevím nevím... Nazpátek mám odvoz, to je v pohodě. 2 holky se kterýma jsem tam jezdívala, tak nepojedou, ani nevím zda bude vůbec nějaká účast... Sama jsem tam tento rok byla myslím jen jednou, nějak to nevycházelo. No kdybyste tam byli, tak se hlašte, já se budu taky dívat po tygřici...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 08:37
- Nahlásit
Vcelka
Také máte s Vikym veselo . Allis včera celkem nic neprovedla, protože manžel ke skříňkám, které rabovala, přirazil kuchyňský stůl Akorát se jí podařilo pustit trochu vodu, asi jak se snažila dostat odkapávač na nádobí, který máme na lince .
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 08:41
- Nahlásit
Denisa
A kdy a kde je Den boxera? A kde se dá vůbec zjistit, kdy jsou dni boxera?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 08:51
- Nahlásit
Alli,
no to je ta naše pobočka... Hele, já vás tam nechci lákat, protože sama nevím jaká bude účast... zda dorazí figuranti, ale prý ano, schválně jsem si ve středu volala pí. Jindrové. Je to na Staré poště u obce Holubice na cvičáku KK Pozořice. Složitý což? Nedělali jste tam svod??? Jo, dni boxera kdysi bývaly 4x do roka, teď jsou jen 2 myslím. Chodí vám Zpravodaj boxerklubu? Tam bývají nějaký info. Jestli jste členové BK, tak by vám měl chodit 4x ročně.
Na Dni boxera co jsem byla se cvičila poslušnost, obrany, stopovalo se... kecalo... Tak uvidíte. Teď mám klienty a pak protipožární školení, ale ještě se napojím...
|
ami
|
# Zasláno: 11 Lis 2005 08:55
- Nahlásit
Ahoj nevíte o dovolené asi v chatce,kde si mohu vzít svojeho boxeřího miláčka,?Jsem ze severní moravy a taky by mě zajímalo boxeří setkávání nebo výstavy A v kolika měsících se projeví jestli bude slintat,
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 09:07
- Nahlásit
Denisa
Ano, tam jsme dělali svod. Jsme členové BK asi od září, ale Zpravodaj boxerklubu nám ještě nepřišel . Tento víkend nám to, ale stejně asi nevyjde .Už toho máme v plánu moc. Navíc mi tedy dělá problém se tam dostat. Na svod nás tam vezl manžel, nechal nás tam a pak pro nás přijel. Ale jelikož "maká" i přes víkend, tak je ta domluva s ním dost náročná, aby jsme to všechno skloubyli .
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 09:36
- Nahlásit
Přiznám se že sme na stopičce od tý doby nebyli, takže nepokračují nijak. Týden už mi neni nijak dobře, tak ho maximálně vezmu na prochajdu a trochu zopakuju pár povelů, on je stejně furt jak z divokých vajec, takže vše bez valného úspěchu. Včera se u nás zastavil brácha, tak se s nim vyřádil, popral, to byl Viky ve svym živlu zase se tak rozjel že pak nešel zklidnit.
Kotec se mu už staví, ale stejně asi nebudeme mít to srdce ho tam zavírat. I když včera mi taky sousedka řikala že o půl kiláku dál prý už dvakrát honili lidi nějakýho chlapa který se prý snaží trávit psi, že snad to co někomu hodil na zahradu vzali k veterináři a ten jim potvrdil že to je otrávený. Takže nakonec aby sme psi zavírali, protože tohle je o hubu.
ami
myslim že s tim slintánim to nebude tak hustý, někde sem četla že když lidi dávaji boxerovi sladkosti že tim podporujou to slintání, takže jinak zas tak hrozně neslintá. Akorát třeba když se napije tak mu to kape od huby a má ve zvyku si jít utřít tu hubu do nás nebo do sedačky a tak. A pak má pěnu u huby když je vedro nebo když maká. Jinak ale v normálnim stavu ani neslintá.
A to s tou chatkou na dovču, to by mně taky zajímalo, nebo třeba jen na víkend kde je krásně a kde by jsme mohli se psem.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 09:50
- Nahlásit
Ami
U Allis to se "slintáním" funguje přesně tak, jak popisuje Vcelka. Také si musí přijít utřít tlamu o něho, když se napije.
A nějaká možnost dovči se psem by mě také zajímala
Boxeří výstavy najdeš např. na stránkách BK: www.boxerklub.cz
Vcelka
Tak takové lidi, co tráví psi, nikdy nepochopím , to by bylo opravdu lepší psa někam zavřít .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 11:18
- Nahlásit
Alli,
no já jsem taky zvědavá, zda tam tím vlakem + pěšo docestuju, no kdyžtak to bude takovej výlet Giordi páneček je taky zaneprázděn, ale odvoz mít budeme, tak aspoň něco. Neva, tak se uvidíme příště!
Včelko,
tak Vikouška hlídej, asi bych toho hajzla co tráví psy taky otrávila... jestli se ho ti lidi domáknou, tak dobře mu tak a ať mu to spočítají!
Ami,
moje teda slintá, nebo spíš má takovou pěnu u huby a kolem , ale taky ne furt, jen když lítá, nebo je vedro, nebo něco žužlá, ale jinak se tou hubou otírá ráda a určitě je ta tlama mokřejší furt než u jiných plemen... Ale s tím se musí počítat když si pořizuješ placatku a zase oni to vynahradí jinýma věcma, ty slinty a žgryndy na kalhotech atd.
Děcka, to školení o bezpečnosti práce a protipožární ochraně byla pěkná bžunda, už dlouho jsem se tak nezasmála...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 20:59
- Nahlásit
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 21:47
- Nahlásit
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2005 21:49
- Nahlásit
Ehm, ehm, jsem si sem zkoušela vložit fotku a asi je trošku větší se omlouvám. Jinak je to samozřejmě miminko Giordinka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 08:37
- Nahlásit
Nazdárek,
tak naše druhuška se včera zase vyznamenala. Když jsem dorazila z práce, tak na zahradě (po celý naší minizahrádce) byl roztahán takovej ten nítěnej hadr, co se používá v garáži na úklid (manžel tomu říká pucwoll), je to prostě obrovská koule z nítí (bohužel v tomto případě bílá). No, takže jsem do večera sbírala nítě, který (nevím jak se jí to zdařilo) měla bobule rozvěšený i po jabloních... Vypadalo to, jak když se má u nás točit nějaká strašidelná pohádka! Závěr byl katastrofální, neboť jsem si všimla mé milované hortenzie, která původně čněla ve své kráse s pupeny nalitými na příští jaro... Nyní se tři ohlodané pahýlky krčily ve změti rozžižlaného listí-pupeny v hajzlu! Pro nezahrádkáře upozorňuji, že hortenzie kvete pouze na starém dřevě-tudíž se nesmí stříhat ANI JINAK ZAKRACOVAT... Takže má zahrádkářská chlouba a naděje na skvostné růžovomodré koule květů vzala za své! Se slzou v oku jsem části rostliny s buclatými pupeny mrskla do popelnice. Pak jsem si uvědomila,že jsem den před tím stříhala odkvetlé růže... Ta naše mrcha mě při tom asi pozorovala. Když se pak osamocena rozhlídla po zahradě, tak zjistila, že panička sklerotička jeden keřík neostříhala. A hurá na něj.... No, tak nějak to asi bylo! Ach jo!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2005 15:48
- Nahlásit
Olo tvůj mejlík mně opět potěšil že v tom řádení našich bobulí nejsme samy. My si dneska přijeli k manželovým rodičům pro Vikyho, měli ho tam od včerejšího rána až do dneška do oběda, byli jsme na tý bratránkový svatbě. No a tchýně kapesník na puse a divně mluvila a na lednici stála lékařská zpráva z pohotovosti, zlomené nosní kůstky a několik stehů v puse, pysk nateklý, že nemohla ani mluvit. No a hádejte jak se jí to stalo, šla se s Vikym projít a on uviděl kočku a ťal do toho že ona se skácela k zemi a ryla pár metrů obličejem ve štěrku. Takže se jí to hlídání nezbedného vnoučátka vyplatilo.
|
Pajus
|
# Zasláno: 13 Lis 2005 16:36
- Nahlásit
No tak koukám že víkend byl opět u všech náročný...zprávou od Oly jsem se celkem pobavila (teda ne že by mi přišlo vtipné jak si přišla o svou Hortenzii), je fakt že boxeři mají asi zahradničení nějak v sobě...
Ale Vcelko, to je docela drsný...tak hlavně jestli bude tchyně brzy v poho..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 07:12
- Nahlásit
Tak to jste mě zase utěšili, že ta naše feňule není jediná v té demolici, protože už jsem si několikrát říkala, že to není možné, aby pořád tak vyváděla . Ale stejně mám pocit, že z toho snad ani nikdy nevyroste. V neděli jsme byly tak ani ne hodinu pryč a už zase měla otevřenou troubu a vytahané plechy a jak houpala po otevřených dvířkách trouby, tak jdou nějak špatně zavírat
Vcelko - Allis už také táhla babičku po zemi, ale odnesla to "jen" rozbitým kolenem a roztrženými kalhotami a zapřísáhla se, že už s ní nikam nepůjde.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:32
- Nahlásit
Vcelka
Tak tohle znám dobře.První boxerka mi takhle táhla kamarádku,když u ní byla na hlídání.Uviděla jezevčíka a šla po něm.Několikrát nám jí někdo hlídal,ale museli jsme to střídat,protože se pokaždé něco dělo.Ted' půjde Brauny poprvé na čtyři dny k babičce,už ted' mám strach,co zas bude.Jinak doma je v pohodě-díky té kleci mi nic nezničila,tak když to tu čtu,co se u vás děje,můžu opravdu říct,že klec je výborná věc.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:36
- Nahlásit
Jejda, tak koukám, že u Feebových, Včelkových, Alliových, bylo teda veselo možná že až k pláči co?
Pajus, co u vás?
Já byla v sobotu na tom Dni boxera, bylo to dobrý, G. hezky cvičila, byla pochválená... že krásně čumí a je kontaktní... no taky že je super živá... no žádný nový info. No a když teda to tak pěkně probíhalo, tak na závěr, to by nebyla Giordinka, aby neudělala nějakou estrádu, takže při aportu když se s ním vracela k předsednutí, tak těsně přede mnou najednou poskočila jako koza a udělala myšku a začala s aportem v hubě lítat po cvičáku a i si u toho vrčela, štěkala, vyzívala s aportem ke hře mě i výcvikáře... no bezva, 5 minut takhle jančila, mně to přišlo směšný, tak jsem ji ani nemohla přivolat jak jsem se zubila no zkonstatovali jsme, že má asi předčasný vánoce, tak ať si to užije, pak jsem ji teda zavolala, protože ostatní chtěli ještě taky ukázat své aportíky...
V neděli jsme na přítelově chajdalupě shrabávali listí atd., Giordi sežrala zas tunu jablek+nějakou tu hrušku co vyhrabala z bedny, pak si zastopičkovala v poli, protože bylo hnusně, pršelo, tak se jí nechtělo zalehávat, ale jen zasedala, no takže jsme spolu bojovaly... Tak tak.
Dnes se mi nechce absolutně nic pracovat, tak tady vypisuju.
|