Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 10:11
- Nahlásit

Tak koukám, že ty obojky prdlajs vydrží.

Nám přišel vánoční balíček až včera, takže na Štědrý den jsem aspoň koupila igelitku vepřových lopatek a smradlaviny. Ovšem včera, když přijela pošta a já balík dotáhla do chodby, tak FeeBee hned věděla, že je to pro ni. Čuchala a ňufala a byla šťastná jako blecha. Vytáhla si z toho velkýho lumpíka (nítěný uzel - dlouhý) a teď s ním pořád drbe a mlátí okolo sebe. Jakub už dostal do hlavy a řval jako tur...

Večer jsme byli všichni na procházce a fakt uvažuju nad koupí nějakého obojku se světýlky, protože v takový tmě není bobule vůbec vidět, a ikdyž nejde daleko, tak se nervuju a oči mám jak šnek!

Libka
Zkus dát Elišce lízat ze lžičky med. Prý to u psů na kašel docela pomáhá. Naší FeeBee to moc chutná, ale jelikož po štípnutí včelou dost napuchá, tak jí toho radši moc nedávám, aby neměla alergii.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 16:21
- Nahlásit

Libka
tak koukám že ty spony fakt prd vydrží. Asi ani nemá cenu kupovat hned nový obojek. Zkusím se podivat jestli někde neprodávaji jen to zapínání a nějak to vyměnit. Nejlepší by ale bylo z něčeho jinýho než z plastu, to fakt nic nevydrží. Jinak jsou ty obojky ale krásný, hrozně se mi na něm líbil a jsou i kvalitně šitý. Dneska nám dorazil ten tenisáček z tagisek co jsme měli dostat zdarma a dokonce mi ho i vánočně zabalili, byla jsem fakt překvapená.
Kdybych tam mohla být stejně spokojená s Buddy obchodem, objednávala jsem s tří týdenim předstihem granule a do dneška je nemám. Po týdnu mi totiž poslali jiný než sem chtěla, takže sem je musela poslat zpátky a včera mi volali že mi tamty opět nedorazí protože jim je dovezou až zase za týden. Tak jsem jim už řekla ať mi vrátí peníze zpátky na účet že si je objednám jinde. Takže budeme asi pár dní bez granulí. Sice tam maji levnější ceny, ale já s nima mám problém od začátku.

Před chvílí sme přijeli od našich, Viky se vylítal s Fíkem, to je taky kousek, na to že je o tři měsíce mladší tak už má nad Vikym dost navrch, bude podstatně větší. Včera jsem přidala na jeho stránky tři fotky právě z hrátek s nim.

Ať se Eliška brzy vymarodí a může si ještě zařádit ve sněhu dokud je.

Libka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:00
- Nahlásit

Vcelka

Mě taky dneska dorazil tenisák, taky jsem koukala jak je krásně zabalenej, Elina je teď na chvilku venku s Ondrou, tak jsem jí ho dala ještě dodatečně pod stromeček Kdyby jsi tu sponu náhodou někde sehnala, tak mi dej vědět prosím.

ola
Zkusím ten med, ublížit jí to nemůže určitě, a když to nepomůže, tak si aspoň pochutná

ola
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 20:02
- Nahlásit

Dneska naše bobule dostala od mojí mamky prasečí ocásek, kterej mamina vyvářela do silvestrovský zelňačky. Schovala jsem ho a dám jí ho až zítra. Byla jsem s ní v parku na procházce a místama už měla hrudník hodně ponořený ve sněhu. Vždycky důstojně kráčí, čuchá a najednou jí chytne rapl, rozplácne přední packy a začne lítat jak v amoku. Děti se tomu strašně chechtají. Jinak pořád doma tahá ten novej uzel. Maličko teď lituju, že jsem objednala takovou velikost, protože je fakt nebezpečná. Když s ním vehementně drbe, tak jí uzel pěkně valchuje hřbet... a nedej bože, když sedí někdo poblíž.

Anonymní
# Zasláno: 31 Pro 2005 10:24
- Nahlásit

Ahojky.
Zdravim vsetkych aj vase placatky,a vsetko Naj-naj-naj v Novom roku!!!Jerry si Vianoce takisto uzilNajprv sa pustil do rozbalovania svojho darceka,si to rozbalil a sup sa pustil do ostatnych.A tak mali niektori mierne ozuzlany darcek.Potom sme mu povedali,ze nech sa pozrie co to dostal.On totiz dostal 40cm piskaciu svinku...Sa na nu zadival,vyskocil do vysky,prehol chrbat a prednymi vysponovanimi packami narazil na to prasiatko.A to zakvicala (teda dost hlasno) a Jerry sa zlakol a utekal do spalne.No a potom to az dovecera nosil,,,od babky dostal gumeny mega-hamburger a ten sa mu lubil este viac...A tiez bolo od neho nachvilu pokoj.
Stromcek zatial stoji,a su nan nom aj salonky,akoze Jerrymu nesmakuju...So stromcekom ma skor problemy nasa macka,ktora sedi na vrchole ako sfinga...
Snehu je u nas az-az (ved vcera bola ta hrozna kalamita).Jerry sa vala,uteka a blbne...ako pravy boxo - cvok.
To zatial vse,boxo posiela pusku placatkam a este raz PF 2006

Mata&Jerry
# Zasláno: 31 Pro 2005 10:25
- Nahlásit

Ahojky.
Zdravim vsetkych aj vase placatky,a vsetko Naj-naj-naj v Novom roku!!!Jerry si Vianoce takisto uzilNajprv sa pustil do rozbalovania svojho darceka,si to rozbalil a sup sa pustil do ostatnych.A tak mali niektori mierne ozuzlany darcek.Potom sme mu povedali,ze nech sa pozrie co to dostal.On totiz dostal 40cm piskaciu svinku...Sa na nu zadival,vyskocil do vysky,prehol chrbat a prednymi vysponovanimi packami narazil na to prasiatko.A to zakvicala (teda dost hlasno) a Jerry sa zlakol a utekal do spalne.No a potom to az dovecera nosil,,,od babky dostal gumeny mega-hamburger a ten sa mu lubil este viac...A tiez bolo od neho nachvilu pokoj.
Stromcek zatial stoji,a su nan nom aj salonky,akoze Jerrymu nesmakuju...So stromcekom ma skor problemy nasa macka,ktora sedi na vrchole ako sfinga...
Snehu je u nas az-az (ved vcera bola ta hrozna kalamita).Jerry sa vala,uteka a blbne...ako pravy boxo - cvok.
To zatial vse,boxo posiela pusku placatkam a este raz PF 2006

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 13:52
- Nahlásit

Ahoj, přeji vše nej no nového roku...prohlížím stránky Ostravského útulku a mají tam mladého bílého boxerka s ocáskem... tak jen jestli o někom nevíte, jestli se neztratil.

ola
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 17:22
- Nahlásit

Taky ty vaše placatky takhle pozorovaly rybí hemžení ve vaně?

alli
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 06:12
- Nahlásit

Ola
Allis sledovala kapra úplně stejně . Zítra dodám fotky. A jak prožívaly vaše placatky silvestrovské rachejtle? Allis byla úplně v klidu, ještě šla koukat z okna, co že se to tam děje, ale to ji páníček nejprve musel vzbudit.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 08:37
- Nahlásit

alli
Naše FeeBee bufala, bublala a chvílema s typicky zakloněnou hlavou štěkala. Musela jsem ji uklidňovat. Je fakt, že to ale snášela mnohem líp než obrovský ohňostroj, který byl na Mikuláše.
Jo, v Ungeltu mají DEVĚT nových prcků. Bohežel zatím bez fotek...

alli
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 08:45
- Nahlásit

ola
Tedy 9.štěňat z jednoho vrhu, to musí mít veselo a to čekají ještě jeden vrh . Škoda, že tam nejsou fotky.
Allis ani neštěkala ani nebublala .

Libka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 11:33
- Nahlásit

ola
alli

Taky jsem koukala, že už se Elišce narodilo 6 strejdů a tři tety

Lenda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 14:27
- Nahlásit

Zdravím vás v novém roce.Taky jsme si to pěkně užili,petardy naštěstí v pohodě přežili.
Nějak se nám pokazilo přivolání,tak za sebou taháme stopovačku.Nemáte s tím nějakou zkušenoust?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 14:51
- Nahlásit

Ahojda
dneska vůbec nestíhám. Přidala jsem nějaký fotky z vánoce na Vikyho stránky tak se podívejte.

Lenda
my teď taky chodíme na stopovačce, po té co nám dvakrát dost daleko zdrhnul po stopě, a přiběhnul až za dost dlouho, tak to neriskuju. Uvidim pak na jaře, ale teď je všude plno srnek a stopiček a on je po nich jak divej.

Jinak na Silvestra jsme byli s Vikym doma, tak byl rád, na petardy jen trochu bublá, ale jinak v celku v pohodě.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 14:54
- Nahlásit

Jestli bude druhý očekávaný vrh taky tak úspěšný, tak to bude mazec. Takových 18 placatek, to už by musel být záhul. Nám někdy stačí i ta jedna, že jo? Ale hned bych si pořídila ještě jednu... Zrovna včera jsem to nadhodila doma - FeeBee pořád nosila lumpíka a chtěla se tahat, nedala pokoj, prostě se nudila. Tak jsem konstatovala, že "kdyby" měla doma psí kámošku, tak by si vyhrály ony dvě spolu! Manžel nejdřív dělal, že mě neslyší a pak když viděl, že to myslím vážně, tak pravil, že už takhle si pod stolem nohy nenatáhne, natož, kdyby tam ležely obludy dvě! No, třeba časem změní názor. Vždycky když kluci dávají FeeBee povely, tak jim říkám, že si mají říct tatínkovi, aby jim koupil taky hafana, aby mi nekazili to, co jsem pracně bobulku naučila.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 14:54
- Nahlásit

Jo a ještě jsem chtěla napsat Alo ozvi se jak se s Rockáčkem máte a jestli je vše v pohodě.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 16:25
- Nahlásit

Ach jo! Tak dnes naše zahrádka opět vyvolávala dojem, že pražští bezdomovci se stěhují na východ Čech. Manželův pantofel (bohužel při velikosti 48!!! na sněhu velmi dobře viditelný až z náměstí ), všechny gumové hračky a jako zlatý hřeb polštář, který jsem jí milostivě darovala na přilepšení do pelechu... Co mě však vytočilo na nejvyšší obrátky byl "ohlodaný" stromek okrasného javoru, jehož korunka (bývalá korunka) je ve výšce cca 120cm nad zemí. Nechápu, jak tam ta klackožroutka mohla vydržet balancovat a ošklubávat větvičky. Nelenila jsem (a jakože ji jindy trestám pouze slovně), posbírala jsem inkriminované ožižlané klacíky, vrazila jí je pod frňák a manželovým rozmáchaným pantoflem jsem jí zmazala zadek za neustálého vyhrožování, co všechno ji čeká, jestli zbylé javůrkovo pahýlky nenechá napokoji...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 16:48
- Nahlásit

ola
tohle u mně naprosto vždy vyvolá úsměv. Néé teda když něco podobnýho najdu doma, ale když ty to popisuješ.
Taky dnes ležela manželova holinka ve sněhu na zahradě a co okousal to už sem ani nekontrolovala, stejně už je to všechno v háji. Tuhle jsem mu přivezla od našich pět dřevěných polínek a to teprv byla pro něj ta nejlepší hračka, ovšem pak sbírání třísek v obýváku to už mně moc nebavilo.
Je zajímavý že když vezmu do ruky proutek kterej ukousnul, tak už přesně ví která bije a stahne prdel a utíká ode mně. Myslim že si je moc dobře vědom že se tohle nesmí, ale stejně to pak příště udělá znova.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 16:58
- Nahlásit

Vcelka
Přesně! FeeBee mě jen koutkem očka zahlídla, jak sršíc jiskrama kráčím s pantoflem, polštářem, hračkama a větvema v ruce domů a už hoblovala pupkem podlahu a její výraz byl jak z kresleného seriálu Tom a Jerry! Jelikož ji vždycky maximálně třepnu vynesenou věcí kamarádsky přes čenich, tak tentokrát na moji rozlícenou exhibici a papuči tancující jí po zadku zírala jako blázen. Od paničky to nečekala - teď hraje hodňoučkého hafíčka a neví, jak by si mne udobřila.
(no, popravdě jsem čekala, že bude mít hubu uraženě nafouklou a já se jí půjdu omlouvat )

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 17:07
- Nahlásit

ola
skoro jak u nás, Viky taky nafoukne hubu a já pak dolízám. Na Silvestra jak jsme nikam nešli, jsme si dali vanu a on s toho byl vedle, furt nás kontroloval jestli sme se neutopili a chtěl pít tu bodu s bublinkama a pak furt za náma a byl už docela neodbytný, tak na něj Zdeněk zvýšil hlas a řekl mu ať už jde na místo, no a on se otočil, lehl si do pelechu zadkem k nám a hubu měl jednu velkou bublinu. Taky s nim pak nemluvil, Zdeněk se snažil a on dělal uraženýho, ale pak ho to zase přešlo, když si mohl k nám jít lehnout do pelíšku.

Pajus
# Zasláno: 2 Led 2006 18:52
- Nahlásit

Tak já se taky opět hlásím živá a zdravá
My jsme měli taky silvestrovský ohňostroj v pohodě...mrkla jsem na pár rachejtlí a šla za Tinou na pokoj kde si ona klíďo chrupala. Je teda fakt že to tam ani nebylo moc slyšet. Ale když si na procházce kamarád zapálil prskavku, tak na něj taky pěkně bublala
Jinak to bylo naprosto super, vcelku jsme byly skoro celý den spolu (krom těch lyžovaček). V neděli dopolko jsme šli na fakt velkou prochajdu a vzali si sáňky...tak samozřejmě je Tina tahala a jak se jí to líbilo. Pka když jsme sjížděli kopec, tak vedle nás běžela a hlodala mi rukavici...musím zkonstatovat že jsme se maximálně vyblbli všichni. Jo a na pokoji jsme měli 3postele a kdo myslíte že obsadl tu třetí volnou? Já si říkala jak pěkně bude chrupat s námi a ona nééé...to se jí to na celý válendě naprosto skvěle vyvalovalo

ola
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 09:09
- Nahlásit

alli
Tak koukám, že čučení do vany je úplně stejné jako u nás! Ovšem gaučová fotečka je super. A ten lesk kožíšku... bomba! Čím krmíš?
Pajus
To jsme rádi, žes to přežila ve zdraví. Myslím, že jste si to obě užily-obzvlášť Tina samostatně v postýlce, co? Jo, když naše děti sjíždějí kopec, tak FeeBee taky běží vedle nich a ožírá jim boty, rukavice atd. Nevím, jestli je jakože zachraňuje, nebo ji štve, že nejede taky?!

alli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 09:18
- Nahlásit

ola
Krmíme Purinou Proplan s lossosem. Allis dělá to samé jako FeeBee, když syn jede z kopce . A když dole zastaví, tak se mu snaží ukrást rukavici nebo čepici, což se ji celkem daří

Pajus
Přece se Tina nebude s vámi mačkat, když měla pro sebe celou postel .

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 09:23
- Nahlásit

alli
jo Allis je dobrá, vypadá jako když má pěknou opici po Silvestru Vy budete vlastně tenhle měsíc slavit první rok ne?
My až za měsíc, ale stejně se mi nechce věřit že už mu bude rok.

Pajus
tak jak je v nové práci? Vypadá to nadějně že se budeš moct dostat i na net?

alli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 09:37
- Nahlásit

Vcelka
No Allis by se klidně nechala opít, jí strašně chutná pivo a víno Ona byla utahaná ze silvestra, měli jsme tam celé odpoledne návštěvu, tak neměla čas se vyspat, když tam bylo tolik lidí, s kterými se mohla mazlit. Ano, 19. bude mít Allis 1 rok, strašně to utíka. Jen jsem zvědavá, kdy se bude hárat a jak to bude probíhat .

ola
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 09:50
- Nahlásit

alli
Naše FeeBee začla prvně hárat v 8 měsících. Dlouho byla nateklá než začla kapat... Pak měla falešnou březost! Hrůza! Při druhý háračce to přišlo rychleji a to už jsem koupila kalhotky. Faleška byla jen náznakově-maličko zduřelá mléčna lišta jinak v pohodě. Teď nás to čeká až na jaře, takže času dost!
Jo, a pivo taky bobule miluje.

alli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 10:06
- Nahlásit

ola
A jak dlouho Feebee kapala při prvním hárání? Když to tady čtu o té falešce, tak už teď z toho mám hrůzu .

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 10:09
- Nahlásit

Ahojte,
taky zdravím v novém roce!
My jsme měli velmi smutný konec roku, 23. umřel můj dědeček, 27. Martinův (přítelův) děda...
Byla jsem a stále vlastně jsem velmi nachcípaná, tak se doléčuju...
No a když jsme na tom psím serveru - představte si, že 2,5 letý kámoš výmarák s loveckýma zkouškama, velmi šikovný, zdravý, každý den v lese... o svátcích běžel, běžel, najednou sebou sekl a byl mrtvý... zničehonic srdce.

No já už budu končit s těma smutnýma zprávama.
Do nového roku všem zdraví a pohodu!
Budu si vás číst, tak pište, já se snad zas napojím s veselejšíma zprávama, jak bude nálada... tak jen abyste věděli, že s Giordinkou "žijeme"...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 10:31
- Nahlásit

Denisa
tak to jste měli pořádně smutný konec roku, snad jste si to ale vybrali na dlouhý čas do předu a teď vás čekaji zase veselejší věci.
Dědů je mi líto a pejsana taky, musí to být šok když ti to takhle náhle klepne se psem. Tak ať se vám tenhle rok dějí jen příjemný věci a hlavně to zdraví to je nejdůležitější.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 10:37
- Nahlásit

tady je náš manekýn ze včera

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání