Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
alli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 13:03
- Nahlásit

Denisa
Tak to je mi líto, že jste měli takový smutný konec roku. Snad ten nový Vám vyjde lépe.
Jo už mi přišel zpravodaj boxerklubu a to jsem tam ještě nevolala.

Vcelka
Pěkně tam stojí

Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 13:10
- Nahlásit

Konečně mám tu vysněnou galerii.Asi se stal zázrak a dnes to krásně šlo.
Vcelka
Tváří se jako dost nafoukaný manekýn.Je teda na co-má krásnou postavu!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 13:56
- Nahlásit

Lenda
to jo postavu má hezčí než manžel

Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:28
- Nahlásit

Vcelka
I než můj!
Jak zápasí Viky se stopovačkou?My jsme do toho obě pořád zamotané a spíš to je komedie,ale přivolání funguje!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:33
- Nahlásit

Lenda
Už je na ní docela zvyklej, má jí ale věčně tak že mu vede přes kulky, tak mám občas strach když zatáhne aby si je neamputoval.
Jinak je to ale docela v pohodě, když je bláto tak je to horší to se celá obalí a je to hnus. Někdy se do ní taky zamotám a když je místo kde nehrozí žádný rušivý elementy, tak ho pustim že jí táhne za sebou.

ola
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:46
- Nahlásit

alli
FeeBee napoprvé kapala myslím cca 14 dní, ale málo. Teď podruhý to bylo horší. Ale kalhotky to zachrání. Je to fakt dobrá věc. Sice když ji vidím v těch tygrovaných tangách, tak mám záchvat smíchu, ale aspoň není napraseno.
Vcelka
Teda chlap vám pěkně roste. Zmohutněl a řekla bych, že mu pěkně muhutní i hlava. Výraz mluví za vše...
Jo, chci se zeptat jaký mají vaši drahoušci zuby - teda dolní řadu? Májí je rovně "v lajně" nebo ne?
A co je s Alou??????

Sebona
# Zasláno: 3 Led 2006 14:52
- Nahlásit

Ahojky všichni!!!! Ti co chodili na mujpes, tak mě znají vy ostatní ne.... Tak já se vám teda představím... Já jsem Dana a doma mám taky jednu placatku... Je žíháná a jmenuje se Bonnie.... Tak my jdeme za váma pokecat, protože z mujpes nám všichni utekli...

Jak tak koukám, tak máte problémy s přivoláním... Já zatím ne, tak se obávám toho, až to přijde... Ale snad to s Bonnie všechno zvládnem...

No, my teď razíme na výstavu do Olomouce, ve třídě je sama, tak nevím jestli se toho nemám náhodou bát ještě víc...

Jsem nějaká ukecaná,co?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:56
- Nahlásit

Sebona
no tak když je ve třídě sama, tak to asi bude první ne?
Do Olomouce jedou švagrovci se stafordš.bulterierkou, ale ty jsou myslim vždycky v jiný den než boxíci.
No a kolik je tý tvý placatce?

ola
zuby zkontroluju až přídu domu jestli se nechá a pak dám vědět jak je tam má, jestli v rovině nebo ne.
Co je s Alou by mně taky zajímalo. Snad se ozve.

Sebona
# Zasláno: 3 Led 2006 14:59
- Nahlásit

Bonnie ted 6.ledna bude 10 měsíců.... Prostě ještě malý škvrně...
Pokud chceš, můžeš kouknou na naše stránky [url=]www.bonnie-arwin.wz.cz[/url]

Nějak se tu ještě neorientuju - ty máš jakou placatku? A jak starou?

Sebona
# Zasláno: 3 Led 2006 15:00
- Nahlásit

Tak s tou adresou jsem se netrefila, tak pardon... Nevím,jak to sem vkládat... Tak se nezlobte, že si to budete muset překopírovat....

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 15:04
- Nahlásit

Sebona
čau, jsem si říkala kdo je to tady zakuklenej milovník boxerů jak jsi psala na jednom fóru, že nej je boxer!
Co výcvik? My teď nějak stojíme... není kde a co, cvičák jednou týdně, nemůžu se dostat za figurantem,stopičky pod sněhem...
Giordina teď jen lítá se psama no jo, zpustlá panička, zpustlej pes...

Sebona
# Zasláno: 3 Led 2006 15:07
- Nahlásit

Výcvik? Ani se neptej!! Lucka Ševčíková teď bude mít novou malinu, tak budeme jezdit trénovat až do Kroměříže... Asi jsem se trošku totiž zbláznila... Ale co, ať si Bonnie užije...
A jinak teď moc netrénuju,prototože tady u nás se to nedá. Včera i dnes jsem brodila po kolena ve sněhu... A nevím, jak bych v tomhle cvičila... No možná nějakej zachr. výcvik!!!! Tady je to fakt hrůza!!! Zapadli jsme, jsme odříznutí od světa!!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 15:14
- Nahlásit

Sebona
no jo, to ses nezbláznila, ale uděláš tu nejlepší věc! S tím Kromclem! To ti dost závidím! No, tak aspoň se tam třeba potkáme na LVT! Lucka psala, že budou asi 3, tak by bylo príma, kdybychom se tam setkaly! Já pojedu ještě s kamoškou+NO a kamoškou+BOM, no ale snad se to nějak skloubí ty termíny. Cha cha, já bych vlastně jela i 2x nebo že by rovnou 3x?! Ale to už by mě asi V.G. vypakoval... No já zatím na nic a nikoho lepšího nenatrefila, a to už jsem byla taky všude možně a s různýma lidma... No vidíš a ty hned trefíš to nejlepší! (teda podle mě)

Sebona
# Zasláno: 3 Led 2006 15:41
- Nahlásit

Jenže Víťa mě nezná!!! Ale podle toho co jsem slyšela a podle toho co jsem viděla na videu je asi fakt moc dobrej, takže jsem ráda, že budu jezdit tam... No Lucka je taková dobrá dušička, drží nade mnou ochranou ruku, se vším mi radí...
Na LVT taky pojedu, pojedu s Luckou..Ale bohužel nevím,jak to má naplanovaný,takže fakt nevím kdy pojedem...Ale třeba se potkáme (to by bylo super!!!)

ola
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:10
- Nahlásit

Sebona
Zdravím nováčky! No, vlastně pro mě ani ty ani Bonnie nejste moc nové, protože když jsem jukala na můjpes, tak jsem omrkla Bonnie a moc se mi líbila. Hoď sem nějaký čerstvý fotečky do galerie, ať se tu ta naše placatkářská rodinka rozroste. Tu možnost kvalitního výcviku závidím taky...
Denisa
Zdar, ty nemáš ještě dovolenou? To žasnu. My jsme teď s výcvikem taky na štíru. Jednak hnusný počasí - pořád tu padá něco mokra se sněhem, jednak dětičky pokašlávají... Takže procházky, válení doma atd. Až přijdu na plac, tak výcvikář upadne! FeeBee se nacpávala přes svátky perníčkama,dobrotama-kluci jí přilepšovali okatě i potajmu. Už aby bylo jaro, teplo, dlouho světlo nebo z nás (paničce se taky nějak srazil přes svátky oděv ) budou koule...

Pajus
# Zasláno: 3 Led 2006 17:11
- Nahlásit

Ahoj, ahoj,
tak rychle jeden pozdrav z práce a vlastne taková zkouska jestli to funguje...bohuzel nejaky hacky mi tu nefungujou, tak asi radsi budu psat bez nich..no jo, macintosh neni PC

Tady toho zase ale pribylo. Viky je na ty fotecce fakt krasnej a ma krasnou postavu. Rekla bych ze se Tina uz taky zase krapek vyspravila.
Jinak zdravim SEBONU!!!
Koukala jsem na galerii Brauny a je strasne hezounka!
Denis, snad bude tento rok rozhodne pozitivnejsi, bohuzel nekdy takovy situace nastat musi ac clovek za to rad neni.
No ja za chvili konecne muzu odsud, ale bohuzel se diky spojum k nam dostanu domu az v pul osme...tak se budu muset s Tinou jit probehnout.
Jinak Vcelko, v praci je to zatim takovy neurcity...jeste mam takovy smiseny pocity, ale kolektiv vypada zatim super - lidi do tricitky, takze o zabavu neni moc nouze
A tu praci co po me budou chtit snad taky zmaknu a casem se zapracuju!!!
tak zatim ahojda a ted se tu uz sad vyskytnu casteji kdyz uz mam na svym stole svuj mac!

ola
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:48
- Nahlásit

Tak jsem nacpala do galerie pár čerstvých fotek. Opět upozorňuji na sníženou kvalitu, neboť jde o fotečky z telefonu. Bohužel, Ježíšek se na nás vyprdl, takže lepší fotky nemám dělat čím!! FeeBee se poměrně nerada fotí. Dobře ví, že bude muset chvilku vydržet sedět v klidu, což jí dělá obrovskou potíž. No, a ta fotka s dětma je dělaná asi na 5x - udržet bobulku a kluky bez pohybu?! Úkol nesnadný!!!

Dannie
# Zasláno: 3 Led 2006 20:14
- Nahlásit

Protože přezdívka Sebona byla stará, mám novou. Takže jsem to já, Dana. Chtěla jsem si dát Dana,ale už tu asi jedna je, Tak je to DAna+boNNIE->Dannie. To jen abyste věděli, jak jsem k tomu přišla...

Jinak, až přijdu na to, jak sem dát ty fotky, tak to tam hned šoupnu. Pokud jste ale nedočkaví, tak můžete kouknout na naše stránky... [url=http://www.bonnie-arwin.wz.cz/url]

Dannie
# Zasláno: 3 Led 2006 20:15
- Nahlásit

Tak ja uz fakt nevim,jak sem tu adresu soupnout Takže se nezlobte, že vám tady tak plácám místo... Jsem asi natvrdlá

ola
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 20:29
- Nahlásit

Dannie
Adresu nemusíš vkládat mezi to "url" - stačí, když ji napíšeš normálně : www.boxerklub.cz a oddělíš dobře od ostatních slov. Pak by se to mělo ukázat tak, jak potřebuješ.

Dannie
# Zasláno: 3 Led 2006 20:46
- Nahlásit

ty jo!!! tak jednoduchý!!! Tak dobře, tak ještě jednou www.bonnie-arwin.wz.cz tak snad už to půjde...
A díkec za rady!!!!

ola
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 20:51
- Nahlásit

Dannie
Sláááva! Moc hezký stránky! A hele, ty máš i kavalírku? Jak to jde s boxinou k sobě?

Dannie
# Zasláno: 3 Led 2006 20:55
- Nahlásit

Možná jedině tak, že mají obě "ne tak dlouhý čumáčky"...
Ta malá (kavalírka) je strašně líná, jen spí a žere nebo žere a spí.. Takže Bonnie je pro ni hroznej poděs.... Bonnie totiž pořád lítá, všechny musí otravovat.... No občas fakt hrůza!!! Ještě jsem doma měla perksou kočku, ale tu už stihla zlikvidovat... Teda naštěstí jen tak, že perská kočka nevypadá jako perská,ale jako normální s placatým čumákem... Bonnie ji totiž vyškubala všechny chlupy.... Aspoň nemám tolik práce s česáním....

Libka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 22:47
- Nahlásit

Ahoj holky,
krásný vánoční fotečky, taky zítra něco přidám do galerie.
ola
Máš krásný kluky, no a ty fotky s bobulkou, to je idyla....Docela tě obdivuju, jak to všechno zvládáš.
Denisa
Myslím, že konec roku jsi si opravdu vyžrala, takže v tom novém o to víc štěstíčka.
Dannie
Zrovna jsem se zasekla asi na půl hodiny na tvých stránkách, a jsou moc pěkný, spoustu zajímavých informací a fotek. Bonnie je nádherná a hlavně moc šikovná, tak ať se vám daří Bonnie mi trošku připomíná Rokouška, Ala už tu dlouho nebyla - Rockyho panička, ale můžeš se podívat do galerie, nějaký fotky tam jsou.

My jsme byly včera zase u veta, Elina dostala nějaký nový léky, vypadá to, že se to už lepší, tak snad to bude o.k. Je to docela otrava, nemůžeme za psíma kámošema, ani na delší procházky, takže nic moc

alli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 07:00
- Nahlásit

Dannie
Máš krásný stránky . Na výstavu v Olomouci držíme pěsti, myslím, že je to výhoda, že budete ve třídě sami . Nebyla jsi se náhodou kouknout v říjnu na výstavě v Brně? Podle těch fotek, ale jistá si nejsem. A nechystáš se náhodou na výstavu v únoru do Brna?

ola
Pěkný vánoční fotky! Začínám mít strach, že si Allis nechá to hárání na začátek února, kdy máme jít na výstavu .

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 08:06
- Nahlásit

Tady toho zase přibylo za těch pár hodin co sem byla doma. Doma sem se na počítač nějak nedostala. Včera sme si dali prochajdu stylem sportovním, že jako i panička si trochu zaběhala, neboť Olo ne jenom tobě se přes vánoce poněkud srazil oděv. Moje kondička je ale děsná, přišla sem vyřízená.

Dannie
tak to si představ že sem měla tvoje stránky uložený doma na počítači v oblíbených, ani už nevim kde jsem na ně narazila. Takže Bonnie z fotek už znám, je jen o tři týdny mladší než muj Viky. Docela tě ale obdivuju jak s ní cvičíš, je vidět že tě to opravdu chytlo, to já sem se zatim k ničemu nedopracovala. Chodili jsme na kurz pro štěňata a teď nevim co dál. U nás jsou možnosti taky dost daleko, tak mně to dojíždění dost odrazuje.
Uvidim jestli do jara něco vymyslim. Mám bílýho boxera, podivej se na www.viky.estranky.cz

Ola
tak sem se podivala Vikymu do tlamajzny a ty spodní zuby má takový zvláštní. Ty mezi špičáka, takový pahýlky, ale má je docela v lajně.

Pajus
# Zasláno: 4 Led 2006 09:26
- Nahlásit

Tak ted uz zdravim dokonce po ranu!!!
My si vcera s Tinou daly tay trochu rychlejsi prochajdu, samzrejme kdo prisel domu uplne hotovej jsem byla ja...Tina dostala veceri a ja jela hrat bowling. Musim zacit neco delat abych moc nelenivela, tak jsem se domluvila ze pujdu v patek se svym svagrikem na squash (bude to od 7-8hodiny ranni), tak jsem zvedava jak ted tech sportovnich 14dni preziju a navic takhle po ranu
No nic jdu taky jakoby neco predstirat aby to nevypadalo ze si tu cely den brouzdam na netu

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 12:04
- Nahlásit

Dannie
Vcelka
Tak jsem se koukla na vaše stránky a musím vám je pochválit.Jsou super a placaťáci taky!
V odkazech jsem našla mnoho zájímavých informací.

Sebona
# Zasláno: 4 Led 2006 12:38
- Nahlásit

Nekdřív bych chtěla všem co mi pochválili stránky moc poděkovat!!! Ještě to sice není nic moc, zatím jsem začátečník... Ale díky moc!!! A klidně někomu z vás stránky udělám, stačí napsat, jak to chcete, a pak mi posílat texty a fotky na aktualizace... Sice to není žádná profi práce, ale aspoň svět ví o našich placatkách....

alli
Myslíš na výstavě v Brně na velodromu? Jestli jo, tak tam jsem byla a měla jsem tam sebou i Bonnie.
A díky za drření pěstiček do Olomouce.. Mám z toho docela strach,ale snad to nějak zvládnem... Bonnie je šikulka...

Vcelka
No jo, výcvik mě chytl!!! A to pořádně!!! Snad nám to s Bonnie půjde...
Máš moc pěkný stránečky!!! A ještě hezčího psího kamaráda!!! Hned jak bude čas(asi dnes večer, přidám si odkaz na tvoje stránky).... Snad to nevadí...

Já teď mizím s Bonnie ven. Snad udělám nějaký krásně zimní fotečky, který dám večer na stránky.... U nás je totiž sněhu až po psí uši....

Dannie
# Zasláno: 4 Led 2006 12:39
- Nahlásit

Pardon, včera jsem zapomněla vymazat starou přezdívku... Pořád mě nějak pronásleduje, mrška jedna....

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání