Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 09:40 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Já jsem uchovňovala všechny tři holky v jeden den. Teď jsem generál, ale když si vzpomenu, jak jsem měla ráno žaludek na vodě, jak před vlastní maturitou.. Navíc, když jsme dávali feny do auta , tak jsme zjistili, že jena má šíleně nateklou nohu (den předtím se totiž dvě porvaly) a chodí po třech. Braly nás mdloby.. No a nakonec tři pětky - Viktorka to udělala i o třech nohách!

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 09:45
- Nahlásit

ola
Uchovní Ti ji, i když má asymetrii. Jen to zapíšou do bonitační karty. Moje druhá boxerka, co už zemřela měla taky asymetrii a ani to ten den rozhodčí nepoznal, v kartě neměla nic. Na výstavách jen občas některý pindal a dostala snad jen jednou VD. Záleží, jak moc to má. To Ti řekli na svodu?

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 09:49
- Nahlásit

když o něco jde, tak dělá jak imbecil.
..jako když vidím Nundu.. viz ty naše 4 pokusy o ZVV1

ola
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 09:59
- Nahlásit

corleona
Na svodu si ani nevšimli! Ale na výstavě dostala VD právě proto, že si toho všiml. Soukromě mi pravil, že je to moc velká škoda, protože z těch fen by byla jinak nejlepší. A bylo to i vidět! Čuba, která vyhrála měla nejen malou hlavu, ale taky měla černý chlupy na hrudníku okolo znaků... Můj choť brblal, že naše malá asymetrie není vidět tolik, jako ty černý chlupi.. To víš, mi ji vidíme i tak jako tu nejkrásnější ! Někdo mi radil, nechat jí dát rovnátka, ale připadá mi to zbytečný trápení?!

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 10:09
- Nahlásit

ola
Co to bylo za rozhodčího? Suchý? Záleží, na jekého rozhodčího natrefíš, některému vadí víc to, jinému ono. Já jsem podle toho tak jezdila na výstavy s Nundou. Věděla jsem, že např. u Petříkové nemáme šanci, kvůli nevybarveného víčka. Radši před něj dala nějakého příšeru (např. jeho bratra )

ola
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 10:35
- Nahlásit

Jo, jo Suchý. Známá mi pak říkala "mělas jí nacpat do huby ruku, a bylo by to!" A to FeeBee zuby ukázala spolehlivě hned. Na tu čubu-vítězku jsem museli 10 minut čekat, než jí panička papulu otevřela. Nevím, ale řekla bych, že to byla nějaká známá pana rozhodčího, protože jí po gratulacích radil, jak má s čubou běhat, aby si zpevnila hřbet!? Mluvila jsem o tom s kámošem, který dřív hodně vystavoval a už se na to vykašlal právě kvůli upřednostňování "určitých majitelů určitých psů".

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 11:02
- Nahlásit

No, dívala jsem se na výsledky z výstav a byla to totiž fena z jeho chovu. Ale ta fena je moc pěkná. Ale zuby taky nemá OK, ukazuje zuby - má velký předkus. Viděla jsem ji na výročce. Některý rozhodčí se dá "ošulit", jiný ne. A to upřednostňování, no to je problém.. To je to, co člověka pekelně otráví, jet za těžké prachy, které výstavy stojí, jít dělat někomu křoví. Někdy je to ale tak do očí bijící, že by člověk zaplakal a nejraději s tím seknul. Na druhou stranu laik málokdy rozezná pěkného psa od horšího a když vidí vyhrávat tytéž lidi, vidí za tím cosi nekalého. Nicméně tito lidé, většinou chovatelé a zároveň rozhodčí už v tom chodí dlouho, snaží se krýt kvalitními psy a s tím se dostavují úspěchy. Taky umí dokonale psa předvést a to je polovina úspěchu. Zakrýt při předvedení nedostatky psa, vědět, jak psa postavit, jak běhat, za koho se zařadit, jak daleko - např. když vidím, v kruhu pěknou fenu-konkurentku, nikdy nepostavím svoji fenu proti ní. Protože jí tím pomáhám, když se našponuje. Najdu si škaredku, nebo čubu co štěká a krčí se, vyskakuje.. Nebo když máme za kruhem míč a ta konkurentka se na něj taky staví. Tak pokud je možnost, jdeme na opačnou stranu , kde náš míč neuvidí. To byly příklady z finále, kdy jsou např. v kruhu všechny feny a určuje se pořadí. To byla první lekce

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 11:03
- Nahlásit

Dělám chytrou, ale kolikrát nám to bylo taky prd platné

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 11:47
- Nahlásit

corleona
jé, to je zajímavý, už se těším na druhou lekci! Já šla na první výstavu-národka v Brně a nic jsme dopředu nezkoušeli a vyšlo to V1 CAJC. Je fakt, že v kruhu jsme běhali prý perfektně a šponuje se sama, má prý krásnou hlavu atd., ale až posléze jsem se dovídala jak a na čem záleží a že to není taková bžunda to vystavování! Tak by nás určo nějaký tvý postřehy zajímali. Já teda ani nevím, jestli je někdy využiju, nějak ty výstavy nemusím a G. vždy na mezinárodky v Brně hárala a mně se nechce se trmácet někam dál ale i tak mě to zajímá!
Jo, a ty vaše holčiny se v pohodě snesou? Která je alfa fena?

ola
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 12:10
- Nahlásit

corleona
Máš pravdu, je z jeho chovu. Nám se zrovna teda nelíbila. A hlavně bylo předem jasný, kdo vyhraje.
Mimochodem, která chovná stanice tady u nás ti přijde jako dobrá, a která ne?! Dva psy máte z MoraviaBoxu, ale pak už samou zahraniční krásku. Čím to?

Dannie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 12:13
- Nahlásit

Denisa
Hele, tábory na Bedei jsou 55.-12.7. a 23.-30.7. Lucka psala, že by jí spíš vyhovoval ten druhej termín... A co ty, kdy ty pojedeš? Už to víš?

Corleona
Nás první výstava čeká teď... Takže pro nás už možná druhá lekce přijde pozdě.... Teď už stejně nic nedoženeme... )
Ale i tak moc díky a moc se těšíme na druhou lekci )

Dannie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 12:14
- Nahlásit

Jasně že je to od 5. a ne 55.

Dannie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 12:15
- Nahlásit

A pro corleonu měly taky být jiný smailíky... Tyhle...

Takže pardon...

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 12:28
- Nahlásit

Dannie
já ještě nevím, neb mi mají dávat vědět ty 2 kamošky, kterej ten termín můžou - mně je to jedno. Nejlepší by bylo, kdybych jela na ten první s nima a na ten druhý s váma to by se mi líbilo!
Já myslela jestli jedeš teď na to víkendový soustředko? Já jsem se teď dozvěděla, že nejedu, protože kamoška, se kterou jsem měla jet, tak nejede. Bohužel nemám k dispozici auto a na to abych platila cestu za odvoz tam, nazpátek, tam, nazpátek, to se mi tedy nějak nerentuje... Tak mám smůlu, achjóóó!!! No neva, ale příští víkendovku už prý pojede, tak aspoň tak.
Jo a už si to tam nějak rezervujete??? Asi bychom měli že?!

Dannie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 12:34
- Nahlásit

Denisa
Na to soustředění teď nejedu. Lucka ještě nemá malou Niku doma, tak nemá s kým jet a já se tam nemám sama jak dostat(taky nemám auto)... Takže nejedu. Ale na příští jedem taky!!! Takže se tam potkáme... Teda nevím,jestli je to příští nebo až popříští... No,ale to ti pak ještě napíšu...
Jo,to já bych taky jela na oba!! Ale bohužel nemám tolik peněz!! Už šetřím teď na ten tábor...
Jinak o to,abysme se na tábor vešly, se stará Lucka, takže nevím,jestli už něco rezervuje... Ale můžu se optat, jestli chceš..

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 12:50
- Nahlásit

Dannie
no já si tam zavolám a poptám se, ale kdyby mě Lucka vzala pod patronát taky, tak se zlobit nebudu Snad nám to tedy vyjde! Já budu mít na jaro doufejme nějakou plečku starou (auto jakože ) tak budu mobilnější. Přítel totiž neudělá krok pěšky, takže s jeho autem nemůžu počítat... Už se těším až se tam všechny potkáme!

ola
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 12:59
- Nahlásit

Denisa
Dannie
Teda vy se máte! Já bych letos ráda jela na výcvikový tábor od ÚP Hradec Králové tady kousek ve Skalici, ale nevím, jestli někam umístím děti. Nepojedete tam taky někdo, třeba Lenda?!

Anonymní
# Zasláno: 11 Led 2006 13:10
- Nahlásit

Výborné výcvikové tábory bývaly v Ošíkově. Teď se přemístil do Lukové (u Lanškrouna). Vede je Libor Heleport a Hankou Moukovou (dobrmanáři), ale boxerů tam vždy bylo neúrekom.. Letos se tam chystám. Nějaké fotky z loňska jsou u Lídy Baumannové na stránkách jejího psa Matouše, mrkněte:
http://mujweb.cz/www/lukova1/index.htm

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:11
- Nahlásit

ten Anonym su já

Dannie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:15
- Nahlásit

No já bych tam jela hned...!!!! Ale kde na to vzít peníze? My chudí studenti... Asi to letos zůstane jen u te Bedei...

corleona
A kdy bude druhá lekce? Já už se nemůžu dočkat..!!

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:17
- Nahlásit

Týýý, brďo, Vy jste mě vzali vážně??? Já nevím.. co chcete vědět? Když já nevím, co vím....

Dannie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:20
- Nahlásit

corleonaNo já bohužel nevím nic.. A to jedu teď vystavovat... Ale Kristýna pořád radí!! Kristýna je zlatíčko... Tak snad to nějak zvládnem... Jen moje psice spíš než jak boxer vypadá jako opička ... I Kristýna sama na ni na svodu tak nějak divně koukala Ne,samozřejmě kecám...

Jinak piš co chceš,mě to přijde zajímavý všechno, protože já do toho nevidím...

ola
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:21
- Nahlásit

corleona
Myslíš Lanškroun ve Východních Čechách? To je od vás trochu z ruky ne?

Pajus
# Zasláno: 11 Led 2006 13:21
- Nahlásit

Tak jsem zjistila ze se mi sem muj prispevek vubec nezobrazil a to jsem ho sem psala nekdy predevcirem...
Nejak ted nic nestiham, ma pracovni doba se stale prodluzuje a ja jsem rada ze doma lehnu a dalsi den znova...chudak Tina. Budu muset vymyslet jak to s ni budu delat jakmile zacnou na cvicaku...protoze o to ji ochudit nemuzu...no snad to ale nejak zmaknem.
Jinak jeste k tomu obrusovani a strihani drapku. Tine jsme je zatim nikdy kratit nemuseli, ma je perfektne kratoucky, mozna je to tim jak lita po dlazbe
Jinak muj otec je ted doma na nemocenske, tak mate videt vyraz Tiny kdyz odchazim do prace a ona nemusi ven...tak ten je fakt super
No nic, jdu zase pracovat a snad se to uz zobrazi.
Jinak jsem chvalila ty stranky Corleony, jsou fakt povedeny...tak to radsi jeste jednou opakuju

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:32
- Nahlásit

To jsou lidičky, co nás mají na starost v brněnské pobočce BK, a znám i dost lidí s jinýma plemenama co na ně jezdí na tábory...
Já jezdím taky s dobrmankářema a malinářema, ale na René Konečnýho
Ovšem zatím je pro mě nepřekonatelná špička figurant Vít Glisník to je zas ovčáčkář, ale jezdí na něj např. i boxíci z Itošky!
Jo a taky jsem byla na spešl táborech pro boxíky - Spáleniště a Kardašova Řečice. No ale to byly jen takové naše rozkoukávací začátky...

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:34
- Nahlásit

Ty smajlíci předtím se mi líbily daleko víc, tady ti jsou nějací divně potrefení...

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:36
- Nahlásit

Pajus
díky, díky, díky

ola
Zas taková hrůza to není. Když se letos pojedu podívat Na ATIBOX (Portugalsko), tak nějaký Lanškroun už mě nerozhází.. Ne... Mě to totiž ani nepřijde, se psy jezdíme hodně. Jeden den jsme třeba na výstavě v Košicích a druhý den fičíme na výstavu do Katowic. Zkrátka cvoci..

Dannie
Kam jedeš na výstavu? Olomouc jsme prošvili termín přihlášky a teď mě to štve, je tam pět a půl psa. Ale koncem ledna fičíme do Trenčína, pak v únoru Brno, březnu Katowice, no a pak u ž je každý týden někde něco. A to chci ještě začít dělat ten COURSING..

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:38
- Nahlásit

Denisa
Jo, jo, Glisník náš šikovný... Severní Morava mu byla malá.. zdrhnul, darebák..

Dannie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:45
- Nahlásit

corleona
Jedeme do Olomouce... Mám z toho docela nervy,ale snad to nějak zvládnem...
Hele, nejseš to ty, s kým Kristýna jela letos na výstavu evropskýho boxerklubu? Psala že se s kámoškou zbláznily...a podle toho jak ty jezdíš,tak by mi to na tebe docela sedělo...

A do Brna pojedu jen kouknout. Ještě přemýšlím,jestli sebou nevezmu Bonnie jen na čumendu... Uvidíme...

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2006 13:50
- Nahlásit

corleona
víš jak jsme rádi, že se trochu pošoupnul k nám! Vy už jste si ho tam užili dost, teď je řada na nás! Taky se mohl pošoupnout až do Brna!
Jé, tak na únorovce se setkáš s pár lidma odsud z diskuze! Já vám všem vystavujícím přijdu fandit!!!
Jo, a coursing, to se taky najezdíš! Já to budu mít naštěstí u nosu, 10 minut od baráku, ale na ty ostatní se taky projedu.
Myslím, že na kynologii je nejdražší benzín!
A já si to musím cálovat sama, všecičko ohledně hafíka, achich já chudera, hledám tímto sponzora, nevíte o nějakým?!

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání