| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 21:21
- Nahlásit
No, nám by se ještě jeden boxiš vešel. To jen překecat manžela... Ale když o tom tak přemýšlím, tak zahrádku máme asi tak velkou jako corleona výběh ?! Hele dámy, já jdu spát. Kecám tu s váma, a to jsem se dnes večer chtěla učit angličtinu. Ach jo!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 21:25
- Nahlásit
Lenda
Taky se na to moc těšim, určitě to bude super.
Tak já jdu žehlit a pak taky do pelíšku.
Tak dobrou noc.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 07:28
- Nahlásit
corleona
Ty jó, tolik psů! Tak to máte můj obdiv . Na vaše stránky jsem již dříve narazila. U nás další pes nehrozí.
|
Pajus
|
# Zasláno: 6 Led 2006 08:52
- Nahlásit
Teda to si vzdycky po ranu tak paradne tady poctu, to je super.
Jen nejak nestiham najit ty stranecky Corleony (teda spis na to tady v praci nemam cas), takze jsem asi jedina co je uz nevidela co?
Dneska po to squashi se citim uplne skvele a asi zacnu alespon jednou tydne chodit pravidelne.
Jinak Corleono, ja ti s poctem psu muzu minimalne konkurovat, ja mam totiz tri...(teda ne tri boxise). Ctvrtyho ze zasady ted neplanuju, ale jakmile to pujde jdu do dalsihho boxise...u nas to asi ani nejde mit jednoho pesaka
Zkusim to o tom boxerovi z utulku jeste nekde napsat, je mi ho fakt lito. Ja myslela ze zrovna ty stranky na smiricky utulek ani neaktualizuji...alespon kdyz jsem hledala po utulcich pesana pro kamaradova dedu, tak jsem tam nabidku pesanu neobjevila...tak nevim, ale treba je to i nesikovnost
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 12:45
- Nahlásit
Pajus
Hoď si do vyhledávače Maximus Deus a hned ti to vyhodí odkaz. Možná www.maximusdeus.cz ?
Boxera z útulku jsem nabízela šéfoj (boxeroj říkají Milouš a můj šéf je Miloš ), jeho brácha dělá ve Smiřicích starostu. Ale jemu se prej ("nechci tě Oli urazit") boxeři moc nelíbí!?? To nechápu! Všem lidem se líbí boxeři, ne????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 12:52
- Nahlásit
No jóóó, to chce ale stejně "potrefenýho":biglol artnera, aby bylo tolik boxišů a tak pěkné boxí zázemí! Kurňa, kde se berou chlapi postižení boxerovirozou!?
Chm, jenže já vlastně při své úchylce, že když boxiš, tak musí pracovat - kousat, čuchat, ... tak v 6 kouscích - to by se mi asi všechny poobdarovat výcvikem a nějakou tou zkouštičkou nezadařilo, mám co dělat s 1 akčňáckou tlamou.
Jo jo, ocasy jsou podle mě z estetickýho hlediska na boxerovi hrozný, ale zase jako kormidlo při pohybu asi nějaký pozitivní význam mají, tak aspoň si budu zdůvodňovat příštího boxíka s ocáskem...
Pajus stačí zadat do vyhledávače Maximus Deus a vyskočí ti ch.s.
Hele, vy byste si mohli pořídit ještě bulteriérku! Víš proč? Měli byste psí zástupce čumáku placatého, dlouhatánského (jezevčice a basetka) a klabonosého (bulteriérka)! Mám takhle kamošku s jezevčicí a kamošku s bulteriérkou a každá se pak obdivujeme rozličnostem psích držek!
|
Dannie
|
# Zasláno: 6 Led 2006 13:45
- Nahlásit
Ahojte všichni!!! Tak vás tu zdravím!! Slibovaný fotky z procházky ve sněhu na stránkách ještě nemám. A procházka to byla..... ... asi dvě hodiny jsem lezla fakt a po kolena ve sněhu.. Bonnie z toho byla nejdřív nadšená ale za chvíli ji to taky přestalo bavit, protože tam bylo asi dost sněhu i na ni ( a to je co říct!!!) Snad se mi podaří dát fotečky na stránky ještě dneska...
Denisa
Nevím,jestli dlouhej ocas funguje jako kormidlo... Bonnie ho má a zatím jsem nezaznamenala, že by jí nějak pomáhal při korigování pohybů... I když ono to u ní asi nikde nepůjde... Při té její rychlosti... Fakt lepší ji vždycky vyhnout!!! Takže ocas jako kormidlo? No nevím,najdi si jiný zdůvodnění pro ocasatýho boxíka...
corleona
Chválíme moc pěkné stránečky a nádhernou smečku boxišů!!! Můžu se zeptat - nějak znáš CHS Arwin,že máš odkaz na stránkách? Mám od tam psici, tak se ptám....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:53
- Nahlásit
Dannie
tady kousek za Brnem se i Giordi docela boří, naštěstí já si chodím ve vyšlapaných cestičkách. Jo, smáli jsme se, protože Giordi se vyčůrat odskočila na cestičku, je to chytrá holka, nechtěla "se úplně durch namočit"...
S tím ocasním kormidlem jsem na to nepřišla sama, četla jsem kdesi jakési diskuze, ale hlavně mě o tom přesvědčovala i pár dobrmankářů, že ty jejich kobylky s ocáskem daleko líp zatáčí a skáčou atd. než ty bezocasí!? No já zas viděla na výcvikáči boxery plavat a nevím co to bylo za divnou náhodu, ale ti ocasatí šli ke dnu a ti s pahýlkama krásně plavali!? Tak fakt nevím. Ale logicky - u zvířat ocas pomáhá při korigování pohybu, směru, ... Ty máš taky zatím docela mladičkou hopskulku, třeba se časem zkoriguje. I když já mám pahýlkatou a neřízená střela by byla asi i kdyby měla 10 ocasů. Jo a nevyhýbej, ve sportovce je přece důležitej kontakt! Giordi je mega super kontaktní! To je přece príma hra a ty modřiny za to stojí!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 16:04
- Nahlásit
Denisa
Já o takovejto kontakt teda v žádným případě nestojím!!! Nevím jak Giordi,ale Bonnie je jako řízená střela!!! Když běží připadá mi jako slepá!!! A většinou to do mě napálí v plné rychlosti... Takže takovejto kontakt já moc nevítám....
A chceš vidět jak plavou ocasatí boxeři? Teda přesněji řečeno ten můj? Tak koukni na naše stránky ( www.bonnie-arwin.wz.cz) v galerii ostatní je fotka, jak Bonnie plave... Něco na tom že jdou ke dnu bude...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 16:05
- Nahlásit
Denisa
Ještě jednou tu adresu www.bonnie-arwin.wz.cz
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 23:14
- Nahlásit
Zdravím všechny!
Dnes nestíhám.. 6 psů je 6 psů.. Navíc jsem dnes byla hlídat u rodičů sedmého. Když mi stará boxerka, která byla u nich v létě umřela, koupili jsme jim štěně bostona. Je to ďábel, vypadám jak Jeofrey od Angeliky, mám šrám přes celý obličej. Bostonek je totiž veselá kopa a strašně akčně vítá.
No a se zkouškama je to fakt blbé u šesti hafů. Koki má ZVV1, Max byl na jedničku připravený, hlavně rád kouše, ale má jen malý problém-vůbec nepouští. Pak nebyl čas a v září jsme ho vytáhli na cvičák, přítel mu prý tu zkoušku dluží - nebylo vůbec horko a tam nám pes zkolaboval. Už se bojíme. S jednou fenou se přítel chystá na ZVV1, ona božsky čuchá a kouše, je to nádhera se dívat. Horší ta poslušnost. S Unabomberem jsem vypadla 4 x (!!!) na zkouškách (na jedničce) vždycky na stopě No a pak jsem zjistila, že má těžkou spondylózu. A to měl nulu!!! Takže pes musí být v klidu, žádné skoky, nic.. zkrátka důchod v pěti letech. Teď má navíc urvaný ten kolenní vaz.
A Kristýnou se znám, vždycky skecnem na výstavách a různě spolupracujem s výsledky z výstav a fotkama.. no většinou soutěžíme, která to bude mít na stránkách první. Většinou prohrávám..
Howgh. Končím, jdu do hajan.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 01:23
- Nahlásit
Dannie
jo, tak jsem mrkla na to Bonninčino plavání no nestraš, že to může být taky tím ocasem!? S těma neřízenýma střelama - však počkej až se uvidíme na LVT. Každej vždycky říká, že už chápe, proč má boxer (Giordi) spláclej čumák... z toho, že furt někde s radostí bourá...
corleona
to je blbý s těma zdravotníma potížema , tak hlavně ať je to pokud možno co nejlepší a nic nebolí
Mohla bys mi odpovědět na můj troufalý dotaz - kde se berou muži postižení boxerovirozou?! Zní mi to jako rajská hudba, když čtu a vidím na stránkách vaše souznění co se týče kynologie a boxerů! Já bych chtěla udělat čáry máry a přeměnit svého zaslepeného motorkáře+tunningáře+sportsmena v zažraného kynologa-boxerkáře!
Jdu čarovat, zítra napíšu, zda se přeměna povedla!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 08:58
- Nahlásit
Kde se berou? Znali jsme se z výstav a cvičáku a pak jsme si dokonce koupili psy ze stejného vrhu (Ulliaris a Unabomber) a pořád si kvůli něčeho volali - proč jim nestojí uši, čím krmíme, kam pojedem na výstavu, co už umí, atd. Hmm.. a taky je to pro nás choulostivé téma.. láska k boxerům totiž totálně převálcovala dvě dosavadní manželství. A nejsme v Boxerklubu jediní.. Boxerviróza je nebezpečná nemoc, bacha na to
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 12:09
- Nahlásit
corleona
fíííha, aha, tak to soráč, no ale hlavně že vám to teď klape a je oboustranná spokojenost! No jo, ty vztahy, to je složitá věc a ještě do toho boxeroviróza...
Všem,
my jsme se právě vrátili z krásnýho venčeníčka, placatka+RR+tervička+erdelka a spousta sněhu! Škoda, že mi klekl foťák.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 12:21
- Nahlásit
Jo, Ungelťáci už mají fotečky prvního vrhu, jak moc nemusím bílé znaky v ksichtíku, tak se mi teda velmi páčí Odetta, myslím, že to bude krasavice!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 18:57
- Nahlásit
Tak jsem se pokochala u "Ungelťáků" a hned bych je brala! Všechny! Už je i druhý vrh a jsou v něm dva bělouši. To bude něco pro Včelku, že jo?!
Dnes jsme byli celá famílie na procházce v parku. Starší synátor jezdil po zadku ze stráně a FeeBee ho pronásledovala. Moc jsme se jejím skokům nasmáli. Ovšem totálně nás dostala, když objevila dvě obrovské krtčí hromádky, očuchala je a pak nad jednu "nadsedla" a počurala ji. To musel mít krtek radost!
Manžel nás pak všechny vysazoval přes takovou vysokou zeď -nejdřív přehodil mě a pak FeeBee. No, tu ale musel celkem na čtyřikrát, protože se děsně bránila. Když ji zvedl, tak napnula nohy, ztuhla a pak sebou začla mrskat a chtěla dolů. Nakonec se to podařilo. To bylo radosti.
Moc sněhu už tu není, ale když je takhle na nule, tak aspoň není srágora a bláto.
Jo, a s tou boxerovirózou- tak u nás to bylo tak, že jsem ji chytla já od manžela. Oni měli v rodině boxera odjakživa, já u rodičů knírače (nejdřív střeďáka, pak trpasličí dámu). Když jsme spolu začli chodit, tak měli zrovna cca půlročního boxina a já se do něj zamilovala. No, a bylo to jasný. V současné době bych řekla, že zatímco u mě se virus množí, manžel zůstává nad věcí....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 08:58
- Nahlásit
Brrrrrrr.. taky je u vás taková zima? -13 !!! Ráno jsem pustila Nundu vyvenčit a během dvou minut byl zpět a seděl už u dveří. Museli jsme přitopit v kotci, ať nám tam ty naše děcka nezmznou.. Ani na procházku to nevypadá, možná odpoledne bude tepleji, vylízá sluníčko. To zas bude kravál - proštěkají celé dopoledne zavěšení na plotu, oni se tak totiž dožadují procházek.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 09:03
- Nahlásit
Jo a jak psala Ola o počurání krtčí hromádky, tak mi to připomnělo, jak se jednou můj taťka šel projít k řece s mojí první boxerkou - Bacarou. Na břehu řeky seděl rybář u udic a za sebou měl batoh. Bakarka značkovala všechno, takže nemohla vynechat ani batoh, samozřejmě. Jenže průšvih byl, že batoh byl otevřený a ona načurala dovniř Taťka říkal, že rázem zrychlil tempo chůze k domovu.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 09:04
- Nahlásit
corleona
Já taky zatím sedím doma a čekám. U nás je teda "jenom" -12!! Sluníčko už pomaloučku leze, ale mě se do té zimy vůbec nechce!!! Ale co bych pro tu tlamičku neudělala, že?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 14:42
- Nahlásit
Tak teď koukám, jak jste se tu ráno přemlouvaly k procházce v tomhle mrazu a já už jsem zpátky ze cvičáku. Ráno byla sice kosa, ale nádherně. Slunce, vzdoušek jak v Tatrách... Bylo nás na cvičišti jen šest, takže si FeBee parádně zakousala! Panička si dala slivovičku a mazala houpavou procházkou domů. Výcvikář má se mnou a bobulí velký ambice (nechci mu kazit radost ), takže mi předváděl, jak by na mě měla zbožně koukat. Cepoval ji na vodítku a ona ta potvora na něj hleděla jak na svatej obrázek. Poradil mi, abych si koupila řetízkový obojek, co má ty dlouhý, oválný oka (když už ostnáč s mým držkovánín vzdal ), že je lepší než ten silný klasický řetěz. Tak uvidíme...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 15:17
- Nahlásit
Já už jsem taky zpátky z prosluněné procházky v půlmetrovém sněhu.. Alespoň padly nějaké kilojouly.
Vzali jsme všechny tři holky a Maxe. V lese jsme potkali pána se zlatým boxerem. Díval se na nás a naši bandu, jako na blázny. Feny se nám na vodítku porvaly mezi sebou, když toho boxera viděly - no klasika. Tak pán pelášil k domovu se slovy "Pojďme radši, Brixi, pojďme". Pak jsme si vzali létající talíř, tak to bylo něco, holky skákaly v tom hlubokém sněhu jak klokanice. A my taky..
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 15:39
- Nahlásit
Taky máme za sebou cvičáček a i přes tu zimu to bylo fajn.Zase jsme obě pořádně utahané.Zatím se nám nevede zakusování.Místo zubů používá packy.I když na ní jsou zlí,tak se chce mazlit.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 16:29
- Nahlásit
Lenda
Pokod používá místo zubů packy, tak se drží svého jména a snaží se protivníka uboxovat!
Jinak jsme se teď vrátili z procházky - unavení kluci i bobule, takže bude chvilku klid. Nakrájela jsem klukům asi půl kila jablek, tudíž sedí a požírají, FeeBee je hypnotizuje a kape... Taky samozřejmě dostane! A já abych zase stírala ty "oslintaný lepenice" na parketách!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 17:05
- Nahlásit
ola
Taky mi to říkají.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 17:14
- Nahlásit
Ahojky všem, tady se to zase rozjelo. Musela jsem se hned podivat na Ungelťáky, musí tam mít asi veselo takových přírůstků. Už se docela těšim na fotky z druhýho vrhu jak vypadaji ty běloušové.
V pátek sem na prochajdě odchytila Vikymu vzorek moči, sice mi pochcal ruku ale čekala sem horší proceduru a zajeli sme k vetovi. Zjistil zvýšený bílkoviny, takže začínající zánět, dostal na 14 dní antibiotika, tak uvidíme jestli do bude pak dobrý. Jestli ne tak mu pak vezmou krev a udělaji rentgen ledvin, doufám že to už snad nebude potřeba. On je v pohodě, lítal by venku furt a energie má taky na rozdávání tak to snad vyléčíme těma práškama.
Dannie
Ta fotka jak Bonnie plave mně pobavila, asi z ní spíš bude potápěč. Že by to ale bylo tim že má ocas to se mi nechce věřit.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 17:17
- Nahlásit
Vcelka
To tvrdila Denisa, ze boxíci s ocáskama se potápí,já ne... Já jsem jen ukazovala jak plave Bonnie...
Teď přes zimu mám pocit že z ní bude krtek,jak pořád ryje čumáčkem ve sněhu...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 18:22 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Někteří ocasníci plavou jako vydry - viz naše Viktorka
www.maximusdeus.cz/CZ7.htm
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 18:45
- Nahlásit
Čauky!
já netvrdila, že "ocasatí se potápí" ... to bylo ouplně jináč!
ola
tenhle obojek měla Giordi asi jako roční, neplánovitě, prostě ten řetěz nebyl, tak jsem koupila tento, a dobrý, ale docela brzo prdnul No ony prdly i ty klasický ale...
Náhodou to je príma, že se vám výcvikář tak věnuje! To bych brala hnedle! Jo, Giordina taky čůrá a hlavně kadí na vyvýšený místa... a čurá do kaluží...
Vcelka
tak to je dobře, že to radši přeléčíte!
Dannie
nejedeš náhodou na ty obrany ke Glisňovi? Já bych ráda jela, ale zatím nevím nevím, furt nějaký komplikace, achjo...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 18:52
- Nahlásit
corleona
jo moc pěkná fotka jak plave, tak nějak plave i Vikča, koukala jsem že jste i přidali nový fotky na stránky. Jak se pesani rochní v tom sněhu to je parádní. Vypadá to jak kdyby u vás byl minimálně metr sněhu.
Taky sem přidala na naše stránky dvě fotky ze sněhu, ale jak bylo šero tak to je nějaký do modra. A taky jednu fotku z Vikyho prvního setkání s kobylou. Byl z ní mimo, furt chtěl k ní jenže jak se přiblížil tak už zvedala nohu že ho načutne.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Led 2006 18:59
- Nahlásit
Milovníci boxerů.Z jak vysoko položené misky jí vaši čumáčci?
|