| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 12:46
- Nahlásit
Dannie
odkázek na naše stránky si klidně dej, já už jich mám taky několik uložených na různý boxíky a pravidelně je kontroluju.
U nás je taky sněhu po kokot a furt padá, nejvíc mně štve že vždycky když jdu ven tak foťák zapomenu doma. Musim si dneska vzpomenout abych taky přidala nějaký zimní fotky. Jenže ten náš vepřík v tom sněhu neni ani vidět. aspoň že má ty hnědý uši.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 12:53
- Nahlásit
Libka
Díky za chválu dětí! A že to zvládám? No, bohužel musím! Občas bych ale na manžela podala nejradši tresní oznámení....
Vcelka
FeeBee sice nemá pahýlky, ale ty dva prostřední má trochu vzadějc. No, rovná linie to tím pádem teda moc není! Jo, a moje fyzička je totálně v prachu a včera, když jsem si kupovala nový kalhoty, tak mi připadalo, že koukám do zrcadla na Petříně...
Dannie
Moc se mi líbí ta úvodní fotka, kde na tebe Bonnie zbožně kouká! Toho bych taky "jednou" chtěla docílit!
|
Pajus
|
# Zasláno: 4 Led 2006 12:56
- Nahlásit
No tak ja ted ty svoje stranecky neaktualizovala ani nepamatuju, navic uz na tech estrankach ani nemam misto na nove, tak je to o nicem.
Hmm, tak u vas je porad hodne snehu jo? Tak to u nas taje jako blazen...tak jsme zase od blata
Jinak stranecky Dannie zkouknu az doma, tady mi to moc nechce nabyhat...
Jinak jak budu mit fotecky z hor, tak se s nima taky pochlubim
|
Pajus
|
# Zasláno: 4 Led 2006 12:58
- Nahlásit
Tina zubaky taky nema uplne v rovine. Navic mi prijde ze oproti treba nasim ostatnim pesanum co maji dlouhy cumak ma tu papulu nejakou prazdnou...nebo nevom proc mam ten dojem
Ale je to moje tlamicka
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 14:27
- Nahlásit
Pajus
já jsem si od novýho roku ty stránky zaplatila a tak tam mám teď spoustu místa a můžu vkládat další a další fotky. Jinak to nešlo, když se chci Vikouškem pochlubit.
ola
nic si s toho nedělej na jaře zase nějaký kila pudou dolu, teda aspoň doufám, u mně to tak loni bylo. Na zimu je potřeba mít sádlíčko aby ti nebyla zima.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 18:44
- Nahlásit
Ahojte!
děkuju vám za podporu, za "dědečky"...
Vcelka
Vikouš je jak vysochaný! A pěkně pózuje!
alli
tak mně přišel zpravodaj dnes, tak je to dobrý! Ještě jsem ho nezkoukla, ale dám se do toho.
ola
pěkná rodinka, taky pěkně pózují, máš je náhodou hezky "vycvičený"!
Pajus
Ježiš, nepřeháněj to s tou aktivitou, mně se dělá špatně jen to čtu... hlavně ten skvóš to jsem nikdy nehrála, ale už jen přes to sklo, se mi to zdá strašný!
Libka
tak ať se Ellis co nejdřív uzdraví a užije si ještě snížku!
Dannie
tobě jsem už stránky kdesi chválila líbí se mi to frisbeečko a dogdance... taky frisbíčkujeme, ale bez pravidel a jen trošku, nějak se bojím těch výskoků a tvrdých dopadů, boxer se mi na to zdá moc těžkej ?! no ale nevím. A pár prvků z tance taky zkoušíme, nebo spíš jsme zkoušeli, ona mi to pak G. chtěla aplikovat na place při klasické poslušnosti, tak jsem to utla, ale zase to zkusíme. Tenkrát to nějak všechno pomotala a když se chce zavděčit, tak zkouší i různý triky co jsem ji kdysi učila... a ne vždy se to hodí
Lenda
pěkný fotky ve fotogalerce.
Jo, Giordina taky jednu dobu tahala šňůru. Ale bylo to nepraktický a spíš jsem pak přišla na to, že je lepší ji na sebe hodně něčím namotivovat, na balonek, na hračku, na klacíky co jsem házela atd. anebo se občas schovat. Moc dobře věděla, že má přijít když ji volám, ale kdysi pro ni bylo všechno možný zajímavější než já, no a pak jsem zapracovala na své zajímavosti a bylo to o.k. Ale to se poddá.
A zubiska v dolní řadě - má je skoro v 1 lajně, možná ty jedničky jsou mírně víc vzadu než ty ostatní. Teď jsem se jí do té tlamy dívala, je srandovní jak jsou ty zoubky malinký oproti těm obřím špičákům hned vedle!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 20:04
- Nahlásit
Dannie
Ano, myslela jsem v Brně na veledromu. Bonnie mě zaujala, protože u tebe, tak krásně v klidu ležela.Myslím, že to určitě zvládnete , když tak pilně cvičíte.
Teď jsem koukla Allis na zuby a má je v jedné lajně.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 20:20
- Nahlásit
alli
Hoď nám sem do galerie taky nějakou fotečku, kde je vidět Allis do ksichtíku! Když má hlavu ve vaně, případně zakloněnou po silvestrovském flámu, tak ani není pořádně vidět!? Ať můžeme zkonstatovat, že ty naše tlamice si jsou vlastně všechny podobný...
Jo, když jsem najela fotku Allis, jak čučí do vany na kapra, tak si můj synátor myslel, že je to FeeBee. Ani si nevšiml, že je tahle hlavička žíhaná...
|
Pajus
|
# Zasláno: 4 Led 2006 20:39
- Nahlásit
Tak jsem to tu konečně pořádně zkoukla a musím Dannie moc pochválit za stránečky...jsou fakt krásný (k tomu se já bohužel asi nikdy nedopracuju)!!! A Bonnie je šikula
Denis, no uvidíme jak to taky dlouho ydržím ale pravdou je že se musím začít trochu hýbat!!! A to bych ještě měla každé úterý chodit plavat. Asi to bude ale náročnější.
Teď si tu ta moje papula tak úžasně chrupká...no to je pohled
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2006 20:58
- Nahlásit
Pajus
že ty jsi si dala novoroční předsevzetí, že se budeš hejbat a hejbat?! Já si předsevzetí nedávám neb vím, že bych je nedodržela, ale ze srandy jsem řekla příteli, že si dávám předsevzetí - čekal co to bude - očekával asi něco jakože vyvařovat, věnovat se mu nebo jiné "nesmysly" a já - že se budu ještě více věnovat Giordince Ten jeho pohled nezapomenu a prý že to už snad ani víc nejde?! Musela jsem pak říct, že si dělám srandu samozřejmě, ale stejně mi už asi nevěřil...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 06:21
- Nahlásit
ola
Tak jsem přidala dvě fotky, kde je Allis vidět více do ksichtu. Jiné tu v práci nemám. Já když prvně viděla tvou fotku FeeBee s kapry, tak jsem hned konstatovala, že mám téměř podobnou fotku
|
Pavlina
|
# Zasláno: 5 Led 2006 08:34
- Nahlásit
Denis, ani ja si predsevzeti do noveho roku nikdy nedavam, navic uz jsem se trochu zaktivnila po vanocich a to byl jeste rok stary. Pokud uz si neco reknu, tak jen pro sebe aby pak nebyla "pro smich" jak nic neplnim. Navic na squash se uz nutim 2,5roku, jen jsem porad nemohla sehnat soupere. Pouze na nastavbe jsem chodila s kamoskou, ale ted to bude urcite uz zase lepsi a ja si prece musim nadelat nejaky svaliky, kdyz Tina je ma taky
Uplne vidim ten vse vyjadrujici pohled tveho pritele...no myslim ze je to vsude hodne podobny
Vcera me Tina v noci skvele hlidala, byly jsme doma nekdy do pulnoci jen my dve, tak kdykoli jsem ji rekla hlidej, nastrazila usiska a poslouchala zdali se neco nedeje a kdyz prijel tata tak uz na nej u dveri bublala jen jak otevrel venkovni branku...jo je to sikula
Allis je kraska!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 08:58
- Nahlásit
Denisa
Se šnůrou jsem dlouho váhala, v klidu poslouchá dobře,ale jakmile vidí sympatické lidi nebo psa,tak se běží přivítat.A nevšímá si ničeho ani aut.No zatím je u nás hodně sněhu,tak to ještě chvilku zkusíme.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 08:59
- Nahlásit
alli
Ten unavenej pohled z peřin je dost dobrej. Je lesklá jak... jak psí kulky! U feny je to sice zvláštní příměr, ale co na tom.
Denisa
Tak to by mě tvoje předsevzetí taky vyrazilo dech. Věnovat se víc Giordi? To už snad ani nejde. Já myslela, že se předsevzetí bude týkat miminka, svatební zvonů... (a přítel to určitě myslel taky, že jo?)
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 09:06
- Nahlásit
alli
Allis je moc činaná.A ten Silvestr ji dal zabrat!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 09:48
- Nahlásit
To jo věnovat se víc Giordi to už snad ani nejde ne?
Včera sem si chtěla postavit sněhuláka, jenže Viky se mi furt snažil tu koulu rozbourat. Velká mi stejně nešla udělat bylo to asi málo mokrý. Taky sem včera udělala zase po dlouhý době obhlídku zahrady, tak máme rozpleteno zase kus plotu. On i přes ty kari sítě rozplete kus plotu, naštěstí se přez ně už nedostane. Zbylé pahýlky stromků a keříků jsou ještě víc ohlodány, no prostě skáza jako vždy.
Pavlina
Viky v noci taky skvěle hlídá, někdy z něj mám ale šoky. Zrovna včera kolem půlnoci, hrozný štěkot směrem ke dveřim, manžel nebyl doma, nikde nikdo, nevim co kde slyšel. Tuhle nás takhle vzbudil v noci taky a to spal s náma v posteli a najednou vylítnul ke dveřim a lítal po bytě jako blázen. Možná taky vidí ty duchy co manžel, muj manžel totiž neustále vidí v noci duchy, vzbudí se a vidí někoho nad sebou, chce abych se podivala ale já tam nic nevidim. A jak Viky štěkal tak viděl ducha jak jde z ložnice do obýváku. A to je furt, za chvíli nám s toho bude hrabat všem. Už jsem řikala ať si dojde ke cvokaři.
Allis to v peřinkách moc sluší. Peřinky jsou prostě nejlepší.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 10:05
- Nahlásit
Vcelka
Třeba bydlíte v domě, kde se něco stalo... Hele, neboj, já taky vidím duchy. A dokonce jsem tuhle líčila Zdeňkoj, že na mě střešním oknem koukalo takový malý temný stvoření-že asi UFOUNEK. Taky mě posílá na psychiatrii. Fakt je, že když FeeBee začne bublat a kouká ke dveřím nebo do okna, tak nemám moc dobrý pocity....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 10:40
- Nahlásit
ola
my sme si ten dům postavili samy, takže to tim nebude a on tohle měl i u nich doma a i u nás když spal. Řikám mu že to má s toho jak furt čumí na ty filmy kde se furt zabíjí apod.
Jak jsme dali Vikymu ten stoleček k oknu aby měl výhled od ulice, tak on teď hned letí vyskočí na něj a čumí ven a nadává a nadává.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 11:50
- Nahlásit
Holky,
no to by náhodou šlo víc se věnovat... ráno stopy, pak trocha poslušnosti, obrany a po obídku šup záchranařina, pak navečer nějaký frisbee, scootering, venčení s pejsany anebo coursing, dogdance, ještě by se přihodilo agility a fly-ball a o víkendech nějakej ten dogtreking... Giordi by byla štěstím bez sebe! Akorát by to chtělo navíc 2 psovody, aby mě v těch aktivitách vystřídali a nějakej ten meloun v bance...
ola
no svatební zvony a mímo, to přítel ještě oddaluje (on se bóóójí
:biglol ale uvítal by každodenní kulinářské speciality a (no to psát nebudu) a taky abych s ním trávila čas v posilovnách, na kole a na motorce a takový ty škaredý věci...
Pavlina
jo svaly by se mi taky hodily větší!
Lenda
to je částečně i věkem, Giordi to taky dělávala, byl to horor!
Vcelka
nestraš, já se úplně bojím! Teda to bych byla připo...á takhle mi doma přítel vyvádět, uf!
alli
vidím, že máte doma postelového psa! My zase gaučového!
Jo, Meggi tam má taky krásný fotečky boxeří!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:05
- Nahlásit
Ahoj, pardon, že tak vpadávám do rozjetého hovoru, ale mám dotaz.
Chtěla bych dělat coursing a když jsem hledala na netu boxer a coursing, tak mi to mimo jiné "vyplivlo" odkaz na tuto diskusi. Něco jsem si už pozjišťovala, ale zajímají mě boxeří specifika. Pokud tedy nějaká vůbec jsou. A taky kolik boxerů už to tady v republice běhá, atd, atd.
Dík předem za odpovědi.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:32
- Nahlásit
Allis do postele nesmí, a proto to neustále zkouší, to byla vyfocena při jednom takovém pokusu. Včera v noci jsem šla kontrolovat syna do pokojíku, protože měl nějaký záchvat kašle a když jsem se vrátila, tak jsem měla postel obsazenou a dělala, že tvrdě spí .
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:48
- Nahlásit
alli
Brauny taky nesmí.Ona se jde přitulit,což znamená,že si celým tělem lehne do postele a stojí na zadních nohách/spíš špičkách/.
Taky si pohrávám s myšlenkou,že bych ještě v týdnu cvičila u záchranářů.Cvičák jednou týdně mi přijde málo.Akorát nevím,jestli by se jí to všechno nepletlo?Chtěla bych letos zkusit ZM.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 14:51
- Nahlásit
corleona
ahoj, vítej! Běhá zrovna moje fenka Giordi (Isabella z Ungeltu), má licence a závodila na mistrovství Moravy a Slezska a mistrovství ČR. Licence nedávno dodělala Hatty Bretori a pokud vím tak ještě běhá Ann Ifrit, ale asi ještě nemá licence. Občas to prý nějaký boxík zkusí, tak třeba jich už bude běhat víc.
Boxeří specifika jsou podle mě ta, že se musí víc dávat pozor při teplém počasí kvůli placatým čumákům... Ve vedru bych coursing neběhala. Jinak to chce mít psa s dobrou kondičkou, který je zvyklý hodně běhat a aby byl fyzicky, zdravotně v pořádku. Běhají už různá plemena, u kterých by se to třeba nečekalo, např. z placatých čumáků běhají i franc. buldočci a dokonce šit-zu!
Mrkni třeba na brněnský web - www.coursingbrno.cz a dotazy ti tam ochotně odpoví Jana F.
A co máš vůbec za boxíka?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 15:11
- Nahlásit
Týýýý brďo, Ann Ifrit od Lídy Baumannové z Luhačovic? S tou se znám perfekt! Tak to mi tedy zatajila
Mě jde hlavně o to, jak jsou boxeři rvaví, že místo sledování kořisti nebude chtít zakousnout spoluběžícího. A taky mám obavy z kolenních vazů. Prudké starty atd. to je pro psa těžší konstituce většinou vstupenka na artroskopii.
A boxerů máme hódně.. hódně.. 6 Ale opravdu nejsme blázni.. Jenom trochu. Ale naši rodiče a sousedi si o tom myslí své.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 15:26
- Nahlásit
corleona
jo, jo, je to ta fenka! Já jsem se s nimi ještě nepotkala, ale vím určitě že běhá, ale licenčky asi nemají... však se poptej.
No s tou "rvavostí" je to asi individuální. Rozhodně pokud si přečteš coursingový řád, tak za napadení soupeře při běhu je diskvalifikace. Servat se ti "můžou" oficiálně až když střapec leží, je zastavený, v cíli! To se bere jakože ano, ale samozřejmě si psi v cíli chytáš a případně odtrháváš. No a náhubej je dobrej pro tyto případy. Prý se stejně v budoucnu bude běhat jen s náhubkama... No já jsem to napsala tak laicky, více zjistíš v řádu!
Když máte tolik boxíků, tak můžou běhat spolu, ti co se snesou...
A jste i chovatelská stanice? Pochlub se. Nás to tu určitě všechny zajímá, tolik placatek, to musí být paráda! A odkud jste?
Jo, ty kolenní vazy, to nevím, je to možný, stát se může cokoli kdykoli... já s ní dělám hodně obrany třeba, tam taky startuje na zadržení na dálku docela zprudka... a ona furt někde lítá jak blázen s ridgebaky, ohaři, setry, s takovýma lítavýma psama a snaží se jim vyrovnat. Ale je pravda, že je takové té lehčí konstituce.
|
Pajus
|
# Zasláno: 5 Led 2006 15:28
- Nahlásit
No tak tedy reknu vam ze bych byla taky pekne posr....staci takhle uplne kdyz tina bubla a ja nevim na co a venku tma a treba pulnoc...no to mam taky co delat a nejradsi bych bublala taky abych se zbavila strachu
Alli tak to je presny, to u nas dela jezevcice, vzdycky ji je desna zima a nebo uz ma jako pulnoc jen aby nesla ven z postele
Vitam CORLEONU, teda sest boxiku jo, to je super, to musi byt uzasny. Ikdyz ja uz bych asi pak na ne nemela tolik casu...a nemas nekde nejake fotecky, ze by jsme je pekne okoukli???
Teda tak ja jeste tak hodku a pul nebo dve hodky a jdu zase domu za mym cumackem
|
Pajus
|
# Zasláno: 5 Led 2006 15:33
- Nahlásit
Ha koukam ze jsme se tu s denis sesly s podobnou otazkou
jo dneska jsem mluvila s tatou a rikal ze videl nejaky zaber z utulku od hradce Kralove (jednalo se o tam jak pribyvaji a nepribyvaji po vanocich pesani v utulcich) a pry tam byl/a na zabru boxer/ka a pry moc krasny/na zlatak s bilou naprsenkou. Nic o tom boxikovi nerkali jen tam hodili zaber kdyz ten co vede utulek neco rikal na kameru...tak jsme hned konstatovali ze nemit uz tri tak se tam zajedem podivat a dovezli si ho, teda spis kdyby to byla ona, my totiz pesana mit nemuzeme.
Nevite pripadne o nekom kdo by si vzal boxika...uz jen jak to rekl, tak me to nahlodalo ze takova tlamicka tam nemuze zustat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 15:37
- Nahlásit
corleona
Tady máš záběr od fotografa Jíry na jednom z coursingů - běžící placatka
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 15:39
- Nahlásit
Pajus
no občas se v útulku objeví, však víš z můjpes, tam už se jich taky nabízelo... O nikom tentokrát fakt nevím. Můžeme jen doufat, že brzy najde nový domov a ostatní taky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 15:43
- Nahlásit
Máme tři psy a tři feny. Je to celkem záhul, to jo.. Přítel chodí každé ráno (opravdu) na hodinovou vycházku. Už zase bere 4 (3 holky a jednoho psa) najednou, než mu zase někde zdrhnou a poškubou nějakého chudáka psíka. To pak tady PŘÍSAHÁ, že už ty POTVORY NIKDY neveme najednou a bude brát maximálně dva. Ale pak ho to zas přejde a bere je čtyři, protože ti ostatní smutně koukají. Ti ostatní dva - psi, už na vycházky nemůžou, jeden (7 let) má těžkou dysplazii, silnou artrózu a po operaci obě kolena (vazy), no a druhý (5 let) má natržený kolenní vaz a čeká na operaci. Tak to je náš lazaret.
Jo chovatelská stanice jsme, ale zatím bez štěňat, první vrh plánujeme na jaro. Tak proto nevím, jestli jste už o nás slyšeli - jsme Maximus Deus.
|