Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Libka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:21
- Nahlásit

Teď jsem koukala na stránky Ungeltu, a štěnda bude mít i Chagyna, ta je nádherná, vždycky jsem tam na ní koukala, no každopádně budou mít asi v prosinci veselo

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:31
- Nahlásit

Ala
Tak to je fajn.Ono s chladnou hlavou se to řeší líp.Hlavně,že to máš za sebou!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:37
- Nahlásit

Libka
tak to budou mít před vánoci pěkné nadělení! Taková dvojitá nadílka, no to budou vánoční svátky jak vyšitý!
Chagy je Giordinina "polosestra"mají stejnýho taťuldu.
G. měla taky v ch.s. "bratrance a sestřenice" (vrh I+J), když jsem je tam všechny viděla se hemžit... No ještě, že už jsem měla vybráno. Vrh I byl o nějaký ten den starší, tak tam ty J pěkně terorizoval...

Libka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:50
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat jestli kapete něco pesanům do očí, a jak často.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:52
- Nahlásit

Jestli jsem dobře koukala tak to je máma s dcerou. A Chagy je i polosestra Rockyho maji stejnou maminu. Nakonec jste tady všichni příbuzný. Ty budou mít na vánoce fakt veselo.

Allis s kozou to musela být zajímavý podívaná, škoda že jsi sebou neměla foťák. My byli včera u našich a Viky s Fíkem to bylo taky něco, nejlepší je když je někdo pustí do vnitř a my máme zrovna nalitý kafe, takže v tu ránu je půlka vylitá a stůl letí o metr dál.

alli
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:02
- Nahlásit

Denisa
Ano, ta paní tu kozu venčí a sem tam si koza něčeho zobne. Má sebou ještě vždy fenku křížence, ale Allis se víc líbí koza, protože když se Allis ke koze přiblíží, tak se jí koza snaží "trknout" (ale rohy nemá), je to vždy sranda . Musím sebou začít nosit foťák , vždycky si na něho vzpomenu, až jsme venku.

Libka
To budou mít tedy opravdu veselo . Ještě, že je Allis zatím tak mladá, protože syn už dokonce vymýšlel jména pro její štěňata !

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:14
- Nahlásit

Libka
já nekapu nic, ani uši nečistím,...
záleží jestli má problémy nebo ne!? To bych nechala na vetovi. Jinak pokud problémy nemá a chtěla bys to dělat jen preventivně, tak já se řídím tím, že pokud je to čisté, zdravé, tak lepší do toho nezasahovat...
Vcelka
no jo, když tady je půlka z nás Ungelťáků, tak to je pak těžký nebýt si "příbuznýma"...
alli
tak nezapomeň na foťák! Taky bych chtěla venčit s kozou, se máte!

alli
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:27
- Nahlásit

Libka
Allis dávám mastičku do očí, jen když jí začne "téct" hodně z očí, ale to nebývá zase tak často. Na radu vet. používám normální mastičku pro lidi, ale její název si nepamatuji. od té doby, co měla v uších zánět, tak jí je čistím pravidelně alespoň jednou týdně (na radu vet. bych měla 2xtýdně).

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:31
- Nahlásit

Denisa
vždyť my jsme vlastně taky příbuzný přes ty naše mámy našich pesů že to jsou ségry. No vidíš a to ani nemusim mít psa z Ungeltu.

Libka
já tak nějak podobně jako Denisa do uší jsem kápla jen když tam měl špínu, teď co občas koukám tak je má docela čistý tak nekapu nic. No a oči kapala jsem obyč.oční kapky a teď delší dobu už taky nic. Vikymu teda dost teče z očí hlavně teď jak je zima, tak má po očima furt ty černý šmouhy. Tak to vždycky vezmu čisticí tampon a namočim ho třeba v Opthalu nabo jen vodě a trošku mu ty oči přetřu a hlavně to pod očima. Jinak jemu nakapat něco do očí to je vždycky porod.

Libka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:44
- Nahlásit

Denisa
tak to mi řekla i veterinářka, chovatelka mi ale řekla, že mám peventivně kapat Ophtal, tak jsem nevěděla. Uši jsem čistila zatím jen jednou, ale to je měla fakt zahnojený.

Teď jsme byly s Eli ještě chvilku venku, než vyrazím do práce a potkaly jsme malou boxinku Sárinku, tak mě taky mrzí, že jsem neměla foťák, jsou prďácký, jak jsou skoro stejný, a celý sídliště si je plete

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:17
- Nahlásit

Vcelka
jo jo, Vikouš a Giordina jsou bratranec a sestřenice ne?!
Libka
taky máš úkol - vyfotit a ukázat tady! Moc ráda bych se mrkla...!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:34
- Nahlásit

Denisa
jo bratranec a sestřenice.

jo a všichni foťte a foťte ať se máme nad čim kochat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:00
- Nahlásit

Giordi si zasloužila už i svoji sochu!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:10
- Nahlásit

Tak to je hustý jako by jí z oka vypadla

ola
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:39
- Nahlásit

Zdravím všechny,
opět jsem v pracovním procesu a nestíhám. Snad zítra - šéf jede na soud.
Jinak víkend byl poměrně náročný. V sobotu jsme absolvovali nákupy v Hradci - hrůza, panika, lidi, ptákoviny... V neděli jsme s bobulkou cvičily na cvikoši a bylo to super. Opět mi byl navrhován ostnáč (na vylepšení ovladatelnosti - chůze, rychlost provedení povelu atd.) a opět jsem ho tvrdě odmítala. Jó výcvikář, ten si se mnou užije (nikdo jiný tam takhle netlamuje). Řekla jsem mu, ať mi tedy na FeeBee to zlepšení s ostnáčem ukáže! No, chodila jak posr..., očividně jí ten ostnáč šel na nervy! Nakonec jsem to nervově nevydržela a bobulku vysvobodila. Pravila jsem, že nechci psa magora a bylo to.
Cestou ze cvičáku jsem šla s kámoškou, její dcerou a fenou RR. Holky spolu tak řádily, že tu kámoščinu dcerku (cca 12let) porazily až se rozplácla na zemi. FeeBee pak byla totálně unavená. Spala celý odpoledne.

Lenda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:55
- Nahlásit

ola
Taky jsme se chystali do Hradce,ještě že jsme to vzdali.Po nedělním cvičáku jsme odpoledne šli na běžky a Brauny dělala,že spí,tak jí to utahalo.
Jak jsme si minule psaly o tom žrádle,tak si představ,že mi odmítá ráno žrát!Nechce ani stávat,ani žrát.Tak nevím,jak to bude dál.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 18:46
- Nahlásit

Lenda
Co chodím do práce, tak FeeBee "pouze večeří"! Sama si to tak určila. Ale zase je fakt, že se na misku klepe jako sulc a vysaje to jedním dechem. Pak sebou práskne do křesla a chrní. Např. dnes měla granule + sardinky. To miluje. Už když to chystám, tak stojí u linky a "kape"! Včera Zdeněk dělal, že jí to z misky jí (chtěla jsem napsat žere ) a ona na něj začla štěkat. Vrtěla ocasem (no, spíš vrtěla celou FeeBee ), natřásala se, jakože : "sakra, to nevíš, že to panička nachystala pro mě???? " Dost jsme se tomu nasmáli.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 19:52
- Nahlásit

ola
RR jsou príma na běhání a dovádění! My jsme se teď vrátili z venčení taky s RR kámoškou. Jak chodíme na ty výlety se psy, tak je to tam samý RR a když ne RR, tak jiný zrzatec rezavý, jako třeba boxerka...

ola
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:02
- Nahlásit

Denisa
Na cvikoši jsem nechala FeeBee vylítat s výcvikářovou čubou - ovčandou. Jak se honily a chňapaly po sobě, tak říkám : "Nevadí, že bude Cora oslintaná?" A výcvikář povídá : "A nevadí, že bude FeeBee smrdět?" Prý, že ta jeho čuba děsně smrdí! No, já nevím, já k ní nečuchala. Doma jsem očuchala Fee a nepřišlo mi nic podezřelé...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:36
- Nahlásit

ola
hmmmm, dnes zrovna Giordiska tak ožužlávala a pusinkovala tu RR, že kamoška říkala ať už toho nechá, že té její jak je chudera oslintaná, namrzne hlava!
Náš kamarád NO taky smrdíííjenže to je tím, že je kotcovej... kotcoví psi většinou dost smrdí!My tady s tím jezdíme na ty soustředka a tábory a hlavně v létě to teda bylo něco! To s náma bydlí v chatce nebo na pokoji a smrádek je to efektní!:rolleyesoma ho ta kamoška nemůže mít vevnitř, tak je v kotci a chce si ho
užít vevnitř aspoň na táborech... je to smraďoch, ale jinak príma!Giordina od něho ale taky nenačuchla.
G. nesmrdí vůbec, to se každej diví, že ani doma není cítit, že by tam bydlel pes! Nevím čím to je, asi že je bytová, vyleští se o polštáře na gauči a o peřinky, tak pak nemá být voňavá!

ola
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:43
- Nahlásit

Denisa
Ta čuba je taky kotcová. Taky to bude asi ten zasmrádající typ. Jinak můj býv. švagr měl na vojně dlouhosrstýho ovčouna a tomu říkali Čpavek. To byl teda pušinec úděsněj. Já FeeBee doma taky necítím, ale tuhle u nás byla tetka, který nedávno umřela kokřice a říkala, že už si tomu psímu pachu odvykla? Děsně jsem se divila -jakýmu "pachu"?
Jo, Denisa , koukala jsi na boxerklub stránky o tom zákazu kupíráků u zkoušek? Děsný, co?
Jo a mám ještě jeden dotaz - ten vyhodnocovací papír od Dr. Deckera o spondyloze se někam posílá ??? - jakože kvůli zápisu do PP???

alli
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 06:15
- Nahlásit

Denisa
Tak ta fotka je super, jak si Giordi prohlíží svou sochu! A ta podoba!
Také bych řekla, že Allis není cítit, alespoň já ji doma necítím. Také jsem koukala, že zakázali kupírákům i zkoušky
Vedle v baráku také mají fenku RR, ale jak je teď starší, tak začala po Allis vyjíždět, takže hraní skončilo .

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 07:17
- Nahlásit

Já bych řekla že jsou cítit hlavně ty psi co jsou venku, vidim to na Vikym že když přídu z práce a on jak je většinu dne venku, tak tim venkem jak je špinavý docela smraďoší, ale večer tim že je pak už doma je zase čisťounký a voňavý. Jak napsala Denisa vyleští se o polštáře a peřinky a taky sám se furt namejvá. Myslim že pes sám o sobě nesmrdí, že když smrdí tak je to právě tim že je venku.

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 07:45
- Nahlásit

On je cítit asi každý pes.Já doma nikdy nic necítila.Ale třeba naši mi říkali,že to cítí.No a o autě ani nemluvím,tam nám to ještě dlouho smrdělo-vonělo po první boxerce.

ola
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 07:50
- Nahlásit

Lenda
Můj choť když si sedne ke mně do auta, kde vozím FeeBee, tak vždycky začuchá a praví : "Jak zmoklej cirkus..."

Pajus
# Zasláno: 13 Pro 2005 08:13
- Nahlásit

Dobrý ranko, tak jsem už konečně zase tu. Včera jsem nějak nezvládla jít do práce (v neděli jsme trochu slavili...tak jsem si užívala postele)
Asi začínám od Tiny chytat postelové móresy...pod peřinou jsem byla za včerejšek neskutečně dlouho...
Včera jsme s Tinou našly náš v poli ztracený míček...tak jsme si ho zase pěkně odnesly domů...
S těma kotcovýma pesanama je to opravdu tak...naše dvě feňule co jsou venku, tak jsou taky trochu smraďoši a když je vpustím domů...tak jsou hned cítit. A přesně jak píšete Tina je pořád voňavá
V sobotu jsem jela trolejbusem a najednou jsem viděla na louce boxera...tak jsem je šmírovala dokud to jen šlo. Pak jsem přišla k přítelovi a od něj z okna opět šmírovala dalekohledem. Musela jsem přeci zjistit jaký to byl fešák , lítal tam s nějaký labroušem...tak jsem si říkala že má pohyby přesně jako Tina a jen jsem litovala že tam nemám Tinu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:04
- Nahlásit

Já tak trochu sledovala to dění ohledně kupírovaných ušisek na Mze, ČMKU, ... i tady na fóru se to probíralo (Sali a ostatní zasvěcení) a na jiných fórech...no vyznat se v tom
Stanovisko ČKS je asi jasný. Jenomže uvidíme jak to zase bude vypadat v praxi. Navíc teď jsem četla, že se zákon vrací zase zpět do parlamentu...?! No dočkejme času. Rozhodně já si myslím, že jako týrání by se měly řešit jiný věci.

Pajus
ještě jsem si vzpomněla jak jsi tu prezentovala ty fota Tiny se špagetkou, tak to musím ukázat svýmu bratranci, neb on si chce pořídit časem právě hladkosrstýho jezevčíka hnědýho, takže mu ukážu jak to pak bude vypadat v budoucnu až se ty naše psiska budou scházet... aby měl jako představu!

Lenda
Člen
- Nahlásit

Pajus
Já bydlím v devátém patře a pod námi je venčící louka.Dost často taky tahám dalekohled,abych okoukla pesany na louce.A když to je parta tří boxerů co tu bydlí,tak to je pokoukáníčko.

ola
Člen
- Nahlásit

Pajus
Ta černobílá fotka je boží. Miluju černobílé fotky. A ta "vodu nééé", tak ta je co se týče Týninýho výrazu naprosto výstižná. Ježíš, jak jsou si ty boxeři výrazově podobní. Vy máte ještě basetku?

Pajus
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:12
- Nahlásit

Olo díky za chválu, je fakt že jsem na tu černotu fakt pišná...moc se mi taky líbí a navíc jak je to pěkně zblízka
Jo, jo, máme ještě bassetku. Bassety jsme měli od roku 1989 a to jsem tvrdila že vždycky budu mít baseťáky, ale teď vím že to byl klam, protože budu už mít vždycky placatky!!!
Jinak ty výrazy mají opravdu hodně podobnýa, jsou to takový naše držtičky
Denis tak to bratránkovi řekni že to jsou docela tvrdohlavci, ale na druhou stranu jsou taky moc fajn. Ona má být klasickej špageťák, ale nějak nevyrostla, takže spíš vypadá jako trpaslík.
Lendo, já prostě doufám že s Tinou jednou na nějakýho bexerdu natrefíme a budeme mít pořádnýho kámoše. V sobotu jdeme s pár lidma na psí výlet a možná tam jeden placatec bude, tak jsem zvědavá jestli zase bude dělat ofuky a bude vrčet...

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání