Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tanaki
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 21:24
- Nahlásit

Pajus: taky delate zachranarinu? Odkud jis? Jinak dekuji za pochvalu, tot balzam na me dosud jeste pocuchane nervy

alli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 06:31
- Nahlásit

Ještě se vrátím k výběru druhého psa, tím že bydlíme v paneláku nehrozí, že bychom si k Allis pořídili ještě dalšího. Ale můj první pes byl střední pudl , teprve teď vím, co to je, když pes líná . Včera, když jsme šli na procházku, tak Allis byla jak "utržená z řetězu", neustále po nás skákala a lítala kolem a syn mi říká: "Vidíš mami, měla sis pořídit nějakého normálního psa a ne boxera." Mu se líbí také spíš takový ti malý, chlupatí, jako jork, bišoňci - hlavně proto, že by byli menší než on a nemávali s ním jak Allis.Ale jinak Allis říká, že je rozkošná a že ji miluje

Tanaki
Také gratuluji, jste opravdu šikovné .

Pajus
# Zasláno: 14 Pro 2005 08:15
- Nahlásit

Tanaki:[/b] no nevím jestli to mám nazvat že dělám záchranařinu...spíš se o to trochu snažíme, ale nevím, nevím, jestli to Tinu bude až do takové jisté míry bavit
Jinak jsem z okolí Pardubic, takže jsem u záchranné brigády pardubického kraje...
No nevím kdo z nás má pocuchané nervy víc

Alli[b]
myslím že kdyby měl pesana typu yorka a podobných, tak by na konec říkal že nejlepší je stejně boxer. Já tyhle "malý" potvory moc nemusím...jsou to takový hysterky

Pajus
# Zasláno: 14 Pro 2005 08:16
- Nahlásit

hmm, tak to se mi to pěkně poblblo...tak to se omlouvám...jako bych asi neuměla psát a už vůbec ne tučně

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:03
- Nahlásit

Tanaki
aha, tak to je škoda s tím coursingem. Ovšem pokud máš psa kořistníkatak coursing opravdu není vůbec náročný na psovoda, jen vypustíš psa a v cíli si ho odtrhneš od střapce (tak je to aspoň u nás). Pro nás taky není coursing prioritou, ale jen zpestřením, takovou zábavičkou. Pro nás je number one sportovní kynologie, hlavně obrany - jezdíme na obranářský soustředění, dojíždíme za kvalitníma figurantamaStopy jsem nejdřív nemusela a teď je dost žeru:tongueěláme podle NZŘ a IPO, ale jaksi mi to přijde trochu stereotypní (poslušnost), hlavně IPO mi moc nesedí.
O záchranařině jsem vždy uvažovala, ale protože jsme závislé na obranách, tak jsem si vybrala sportovní výcvik. Bohužel nemám na to časově a ani finančně, abych dělala oboje. Myslím pořádně teda. Ale k záchranařině jsme si přičuchly-Giordina - chodila vyštěkávat do objektu - no bomba!!!Okamžitě pochopila wo co gou a měla z nalezených osob obrovskou radost. Chválili ji. Boxeři jsou skvělí záchranáři Ráda bych s ní zkusila záchranařinu, protože mi přijde daleko rozmanitější, to IPO třeba je pořád "stejný", schématický... núďo. No jo, ale kde vzít čas a finance na všechny ty výjezdy, soustředka,... A pak ji taky nechci ošidit o relax - psí kamarádi a psí výlety...
Jo, freesbee se mi taky líbí, my ještě děláme hovadinky á la dogdance, někdy bych si dala dogtreking, ale max. mid, a supééér musí být scootering jenže to už moc není pro boxíky... no tak aspoň ten coursing. Jo a to nemluvím o tom, že bych si někdy chtěla zkusit kousat na ringo, nebo něco z TARTU, no ale nemůžu to takhle všechno pomíchat, když chci někdy i nějaký výsledek, nějakou zkoušku...

Ostatní
zdravím!
Hele, a vy byste měli na druhýho psa? Já nevím jak to lidi dělají, nejsem žádná sockaale před sebou mám renovaci baráku, pak v plánu děti, tak do 2 let... Protože si psa a vše s ním spojený platím sama, tak nevím nevím. Je jasný, že bych musela omezit placené psí aktivity a asi třeba krmit levnějšíma granulema a modlit se, aby ani jeden pes nebyl nemocný nebo neutrpěl vážnější úraz... No fakt nevím, já asi bohužel na druhýho psa nemám.Ale vidím, že lidi mívají a navíc i ti, kteří s něma dělají... no jo, vlastně ale taky chovají, tak si ti psi na sebe trochu vydělají.

Uf, tak dlouhej příspěvek jsem tu ještě nenapsala

Pajus
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:14
- Nahlásit

No Denis, taky bych teď na dalšího boxíka neměla...přeci jen bych je ochudit o kvalitní granulky nechtěla...a vlastně o nic jiného taky ne...no u nás to teď stejně nehrozí mít čtvrtýho pesana

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:39
- Nahlásit

Pajus
teda ty jsi vtipná po ránu!Tcccc!No ale počkej až tě rodiče i s boxerkou vyženou na mráz, pak tě přejde humor!
Tak!

ola
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 09:49
- Nahlásit

Denisa
I z toho důvodu bych šla do menší rasy (ikdyž tuhle jsem obdivovala štěně bernardýna - byl super ). Ale nešla bych do psa bez PP, což třeba u takovýho grifonka je štěndo s PP za cca 20.000,- !!! Takže asi zatím zůstanu u té naší opice a dvou lumpů (kluků)... Ono už tak je to dost finančně náročný!

Anonymní
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:08
- Nahlásit

Verka a Esterka

Já taky nad tím přemýšlím, návod mám slíbený, ale pro psa je to prý hodně stresující, tak nevím. Eli je má vždycky tak týden krásně posazený, ale pak je začne zase jakoby zvedat, no a vypadá legračně. Prý se to může srovnat v období, kdy vypadávají zuby, mimochodem, včera nám vypadl první, že prý na to má vliv úbytek vápníku, tak uvidíme.

Jak jí vypadl ten zub, tak zrovna s ní byl přítel, hráli si s tenisákem, tak koukal, že je nějakej od krve, pak teda zjistil, že nám vypadl zoubek, tak mi volal celej zoufalej, že ho nikde nemůže najít

Libka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:11
- Nahlásit

Anonymní
Libka-skleróza

Pajus
# Zasláno: 14 Pro 2005 10:16
- Nahlásit

Libka, tak to je super...taky mám od všech schovaný alespoň jeden zoubek...
Olo, jo bernardýni, ty jsou taky super, ale víc se mi líbí ty krátkosrstí. Mám jednoho známýho co mají chovnou stanici a strašně mě překvapila jejich cena. Bernardýn jako papírák je děsně levnej a to s nima mají poměrně úspěchy.

ola
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:12
- Nahlásit

Libka
Já uši nevylepovala a FeeBee je má pěkně posazený a drží jí dobře. Ze začátku mělo jedno ucho tendenci se jakoby víc skládat, ale to přešlo.
Pajus
Cena s PP je myslím tak 5.000,-?! To je super cena, ale potom to živit... A nechat se tím vláčet, obzvlášť děti- to by bylo nemyslitelný!

Pajus
# Zasláno: 14 Pro 2005 13:18
- Nahlásit

No oni je mají tuším asi za 6000,-...ale stejně když to srovnáš třeba s boxery, kteří jsou nad 10000,- tak je to super cena
Tý jo mě už to v práci tak nebaví...jsem naprosto zahlcena prací...ale už se těším za Tinou domů až půjdeme na prochajdu

Pajus
# Zasláno: 15 Pro 2005 07:51
- Nahlásit

No tak to musím dostat zase do vrcholu diskuse, aby fórum někam neupadlo
Tak jsme zase v pracovním procesu...no jak já se těším až bude víkend a v sobotu jdeme se známýma na odpolední psí vycházku...tak to se Tině bude móóóc líbit

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:10
- Nahlásit

Když tady píšete o těch cenách, tak kolik jste vy dali za svý boxery? Jestli se teda můžu zeptat? Ani totiž pořádně nevim za kolik se ty ceny pohybují, nás totiž stál podstatně míň než tady píše Pajus že jsou nad 10 000,- . Dali jsem za něj jen 4000,- je to sice bělouš tak proto asi ten rozdíl, ale zase když je z papírama tak mi ta cena příde dobrá. Ani nevim za kolik dávali ty jeho sourozence.

Pajus
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:16
- Nahlásit

Myslím si že normálně se pohybují ceny štěňat tak 10 000 - 15 000Kč...ale nejsem si tím samozřejmě jistá. Asi záleží na chovatelské stanici. No tak to máš Vikyho opravdu za levno...to Tina je bez PP a taky jsem za ní dala 4000Kč. Je to asi tím že bílí se prodávají o hodně méně, protože nejsou uchovněni a tak podobně...ale holky napíší určitě víc

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:12
- Nahlásit

Ahojte!
U nás nic novýho, tak ani není co psát, G. zase řádila ve výběhu až bláto lítalo až do vlasů...:biglolnes bychom měli jít taky se psama na lítačku...
Jo a vlastně od včera má G. nové granulky, po půl roce Eagle Packu zkoušíme to Nutro choice! Hodlám to tak nějak střídat po půl roce až roce...!
Ty ceny, Pajus napsala správně! Většinou je to tak mezi těma 10-15. Nějak se mi zdá blbý sem psát konkrétně kolik jsem dala... ale ceny se pohybují určitě v tomto rozmezí, taky záleží na rodičích štěňat samozřejmě.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:27
- Nahlásit

Denisa
Dneska v pet...?
(Dinulka ale neprijde... )

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:34
- Nahlásit

wami
Jo, jo budeme tam!Akorát prosímtě asi spíš 17.05, no musím mrknout ještě na bus 70, chci to zkusit tím, aby Giordince furt nestál někdo na tlapách, ta 1 je hororová!
Jo, tak Dinu snad uvidíme někdy jindy, a Gwen mi ještě dluží jedno foto co mi kdysi slíbila...no to už ovšem bylo dávno...
Prosím nezapomeň CD! Díky!

wami
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:36
- Nahlásit

Denisa
pokusim se nezapomenout...

ola
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:37
- Nahlásit

Vcelka
Tak já to klidně napíšu - za bobulku jsem dala 10.000,- Kč a vím, že když chovatelce zbyl doma poslední pes, že ho dávala za 8.000,- Kč. Cena je to taková normální. Měla jsem původně domluvené štěně s PP od známého mojí maminy a to by byla cena těch 7-8.000,- Kč. Jenže neměl zlaťandu s tmavou maskou. Řekla bych, že teď šly ceny štěňat poměrně nahoru, obzvlášť u těch líbivějších plemen. Jo, jak jsem psala, že bych nešla do psa bez PP, tak to jsem myslela, jakože kdybych kupovala určitou rasu, tak bych rozhodně chtěla PP, ale pokud bych přistoupila na psa z útulku, tak bych naopak chtěla toho nejškaredějšího voříška, kterej by tam byl.

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 11:10
- Nahlásit

Vcelka
Já jsem dala za Elišku 12000, ale když jsem se začala rozhodovat, jestli si pesana pořídím, tak jsem neměla ani páru o tom, za kolik se prodávají. Vlastně jsem ani nechtěla psa s PP, ale teď vím, že prostě jak jsem neměla absolutně přehled, a neznala důvody, proč psa s PP tak jsem to neřešila.

Přidala jsem pár nových fotek, tak se můžete mrknout, jak mi to mimi vyrostlo. Včera jsem vážila, a máme 15kg!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 11:23
- Nahlásit

Haló haló Puna!!!!
Projevila jsi zájem, tak jestli sem dnes náhodou mrkneš, nechceš jít dnes s náma? Boxerka a téměř vlk + určitě spousta dalších co potkáme cestou... - 17h v Zamilci v Řečkovicích... Cestu bych ti popsala...

Denisa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 11:24
- Nahlásit

Libka
Eliška je moc pěkná žíhanka!A jakej má fešáckej R4D obojek!

Pajus
# Zasláno: 15 Pro 2005 11:44
- Nahlásit

Libka, Eliška je fakt moc krásná a jak se výborně leskne!!!

Libka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 11:53
- Nahlásit

Na fotce u tý lavičky je pěkně vidět, jaký máme odstátý uši

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:22
- Nahlásit

Libka
já na tom byla podobně taky jsem neměla o tom všem přehled a vzali by sme asi i bez PP, jasno sme měli ale v tom že chceme bílýho. Pak mi napsali chovatelé od kterýho ho máme a vlastně ani jinde jsme se podivat nebyli. Ale myslim že jsme vybrali dobře. Klidně bych si od nich vzala další štěně.
Eliška je krásná, taky pěkně roste. Mám v počítači na každýho boxíka tady z diskuse složku a fotky si stahuju pak si je prohlížím jak rostou a jak jsou prostě nádherný.

Pajus
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:24
- Nahlásit

Teda Vcelko ty se ale činíš...až takhle si ukládáš fotečky jo

Pajus
# Zasláno: 15 Pro 2005 12:54
- Nahlásit

Tak schválně takovej malinkatej kvíz...copak z toho bude za plemeno???

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:14
- Nahlásit

Pajus
že by basset?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání