Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:37
- Nahlásit

To je divný, mně se žába zobrazuje! Zkusímji dát do galerie!

alli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:39
- Nahlásit

Ola
Také žabku nevidím!
Denisa
Také bych řekla dle fotek, že je to s tou velikosti naopak..
Verka a Esterka
Aspoň máš problém s půjčováním Esterky vyřešen .

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:41
- Nahlásit

Verka tak to je dobrá zpráva a copak asi Ala? Já už tady dneska v práci asi pojdu...už nevím co nudou dělat

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:43
- Nahlásit

Tak zkuste mrknou do galerie FeeBee... Snad tam ta příšerná žába bude vidět!

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:45
- Nahlásit

ola
To je teda hnusnička.Hlavně,že pořád baví.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:46
- Nahlásit

Verka a Esterka
to je dobře, že se to tak vyřešilo!
ola
zkus to pak dát na další stránku sem. Možná, že už tu je víc obrázků, tak se to nechce načíst. Ale nevím.
alli
Vcelka
Pajus
z hlediska fotek to tak opravdu vypadá Budu muset příště vyfotit holky ze strany Terry anebo objektivně z ničí stranyNo ale když jsem doma koukala co fotek jsem vyfotila a vybrat z toho šly jen tyto 2, tak asi nic no...
Venku je hrozně, kdyby chtěl zas napadnout ten sníh...!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:49
- Nahlásit

ola
žabička má teda ránu jo holt se pozná že je nejoblíbenější.

Verka a Esterka
To jsem ráda že se ti to takhle vyřešilo a jste zase spolu.

Co Ala by mně taky zajímalo, nějak se od pondělka neozvala.

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:51
- Nahlásit

tak ta je tedy opravdu chutná

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:51
- Nahlásit

Pajus
taky mám pocit že tu dneska nudou pojdu, jak furt čumim na internet tak mně děsně bolí oči a chce se mi s toho spát.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:52
- Nahlásit

ola
tak to bych ani nepoznala, že to je žaba! ale stejně jí vydržela ještě pěkná, to G. by ji rozcupovala na cimprcampr. Taky jsem jí koupila občas plyšoně v sekáči, no ale nemělo to cenu. Jediný co jí vydrží jsou hračky z té měkké gumy - latexová. Jiné gumové rozkouše, vypreparuje ten pískací čudl,... Ale ty latexový jsouty dokonce ještě i pískají!

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:55
- Nahlásit

No Vcelko, já už ani navíc nevím co mám hledat a děsně už mě to nebaví...jak naschvál mi nikdo neposílá ani poštu a číst noviny na netu se mi už taky nechce...to je fakt děs

Denis lůatexový hračky jsou super...a jsou výborně odolný

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:16
- Nahlásit

To jsem ráda holky, že se vám žabička líbí! Musela jsem ji opět zabavit, neboť z ní zase ta potvora vyžírala molitan. Zašiju jí ji, ale až uschne. Fuj! Teď si vzala do parády gumovýho ježka, ale Jakoubek jí ho sebral, protože ježek píská a on pak neslyší pohádku... FeeBee se urazila a vlezla si do křesla! Jo a zjistila jsem, že bobule miluje perníčky. Sežrala by jich nespočetně! Fakt se to pečení vyplatí...

alli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:18
- Nahlásit

Tak Allis gumové pískací hračky (ještě po synovi) zatím nemá snahu kousat, jen na ně píská a nosí je, aby jí je někdo házel. Ale plyšáka jí syn žádného věnovat nechce

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:22
- Nahlásit

alli
Naši kluci taky původně nemysleli, že přijdou o žabičku, ale když si ji FeeBee čmajzla a Kuba na ni pak sáhl, tak jak byla celá mokrá a slizká, tak pravil : no, už jí ji radši necháme! Včera se snažila takhle odcizit Kubova nejoblíbenějšího plyšovýho pejska, ale byla přistižena při činu a hafan jí byl vyrván z huby!

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:25
- Nahlásit

Allis je frajerka

alli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:32
- Nahlásit

ola
Tak to Martin už Allis raději ani moc nepouští k sobě do pokojíku, protože mu tam už čmajzla nějaké autíčko a rozkousala nějakou tu dřevěnou kostku. Když se mu tam vloudí, tak jí hned pakuje pryč a nebo naopak láká do postele, což se Allis nenechá přemlouvat.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:39
- Nahlásit

alli
Tak kluci už nezkoušejí.. Jednou jí Mates lákal do postele, ona přišla, položila si mu držtici na prostěradlo a když on pak viděl ty slinty, kousky rýže atd. (byla zrovna po večeři), tak ji urychleně vystrnadil a víckrát ho to ani nenapadlo.

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:44
- Nahlásit

tesa s vámi se člověk holky pobaví

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:53
- Nahlásit

Předevčírem jsem šla udělat obhlídku po zahradě a zase sem se nestačila divit. Hle moje zimní rukavička se tam válela v blátě, to si jí zase vypučil. Nejlepší je když přídu z práce a převleču se, tak on chvílí leží dělá jako že nic pak popadne do huby podprdu a letí s ní pryč. Spoďáry si taky rád pučuje, náš malý fetišista.

alli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:56
- Nahlásit

Ola
Tak to Martin tedy zjišťuje nejprve, jestli náhodou nebyla před tím pít a když má tlamu mokrou, tak ji vyžene

Za chvilinku odcházím domů, tak Vám přeji pěkný víkend. O víkendu se chystám péct cukroví , ale na procházku si budu muset udělat čas, jen aby už ubylo toho blata .

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:25
- Nahlásit

Tak jsme si to s Brauny pěkně rozdělily.Já dělala rohlíčky a ona uklízela podlahu.Vypadala jako nějakéj montér,jak ležela na zemi a luxovala drobky.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 08:22
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jak je po víkendu a co vaši čumáčkové co zase prováděli? Náš syčák nám v pátek ukousnul angrešt, myslela sem že když má trny že ho nechá být, ale nenechal a v sobotu byl večer sám doma tak nám urval žaluzie na francouzských dveřích. No ale jinak byl v celku hodný.

Zajímá mně hlavně co Ala, jak ti to dopadlo????

Libka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 08:55
- Nahlásit

Ahoj,

my jsme byly s Eliškou celý víkend sami doma, tak jsme si to fakt užily. Včera jsme se byly podívat na cvičáku jak se dělá stopa, pak odpoledne velká prochajda, utahala jsem jí totálně, takže pak padla a byla úplně mrtvá, teď ještě chrupká. V sobotu jsme chtěli jet do tý školky pro štěňata, ale už měli obsazeno, tak jedeme příští. Taky jsem chtěla udělat vánoční výzdobu, ale absolutně jsem to nezvládla, tak to budu nějak pytlíkovat přes týden.

Taky jsem strašně zvědavá co Ala.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:01
- Nahlásit

Ahojky,
taky jsem zvědavá co Ala a její Rokouš!

U nás nic, žádná psí akce tentokrát, jen normoš venčeníčko a panička pekla, vařila, smejčila,... no núďo, ale co se dá dělat.
Akorát jsme se včera i s přítelem nasmáli, když Giordina si opět musela odnést klacíky sebou z vycházky do auta, měla 2 velké, takže vždy vzala jeden, nesla ho, pak ho položila, vrátila se pro druhej, zase ho poponesla k tomu prvnímu... tvářila se velice zoufale, že 2 zároveň neunese... no a najednou se díváme a NESE V TÉ MALÉ DRŽCE OBA DVA!!!Přinesla je až k autu, pak hupsla s jedním, pak šup druhej a už seděla v kufru a packy na obou, tak přítel řekl... a můžeme jet!Už i on si zvyká, že z vycházky se nosí klacky na zahradu. Už tam máme pěknou sbírku!

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:15
- Nahlásit

Ahoj holky, včera přijel bývalý přítel k nám. Uplně v pohodě jsme se domluvili, že Rocky zůstane u nás. Zdá se, že dostal rozum. Papíry mě přiveze někdy v týdnu. Koukala jsem jako blázen. Jsem ráda, že jsem nemusela přistoupit na nějaké radikální řešení

Libka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:30
- Nahlásit

Ala
Tak to je paráda, to mám velikou radost!!! No a jak to teď u vás doma funguje? Vše o.k.?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:35
- Nahlásit

Ala
hned se mi zlepšila nálada, jsem moc ráda že to tak dopadlo. Napiš jak to jde doma jestli je Rocky v pohodě a nic neničí.

Denisa
Giordi je taky borec, s těma klackama jsi mně pobavila. Chuděra jak se nadře než si vybaví zahradu.

alli
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:44
- Nahlásit

Ala
Tak to je super, že ti to na konec dopadlo tak dobře

My jsme také pekli, vařili, poklízeli.. a byli na prochajdě, kde jsme potkali paní s kozou a Allis se alespoň pořádně vyběhala, protože kozu Allis miluje a strašně ráda se s ní honí . Allis jak zavětří kozu, tak valí za ní a nevidí a neslyší .

Ala
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 10:22
- Nahlásit

Rocky je doma v pohodě. celý den prospí. Když dorazim domů, pokaždé skáče z postele. Včera jsme na poli hned za barákem potkali hned dva boxery najednou. Mámu s dvouletým synem. Ten byl uplně jako Rocky. Pěkně se spolu vyřádili.
Poslední dobou mi pořád zlobí internet, hrůza. Normálně mám absťák, když se sem nemůžu dostat!

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 10:47
- Nahlásit

Ala
Tak to je vážně príma!A ještě budete mít spoustu venčících kámošů... boxery...!
Vcelka
no výbavička klacíčků už je veliká, ale jejich spotřeba taky.
alli
jé, to může být bezva, venčení s kozou!!! Zkus to někdy nafotit! G. viděla za svůj život pouze kozu v chlívku a pak kozla na jednom cvičáku, ale k němu jsem ji nepustila. Hele a ta paní tu kozu venčí?Teď v zimě se asi moc nepopase na trávě, tak to vypadá, že ji fakt jen venčí, to je dobrý!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání