| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:54
- Nahlásit
ola
Založila jsem fotogalerii na www.mujpes.cz/? galery=2349
Kdyby se ti to podařilo dát sem,byla bych ti moc vděčná.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:57
- Nahlásit
Lenda
no je to kočička, už jsem na ní mrkla, Ola ti jí sem dá, kdyby ne tak ti jí sem zítra dám já. Konečně jsem se dneska dočkala a utíkám domů. Mějte se.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:02
- Nahlásit
Brauny! Je nádherná!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:04
- Nahlásit
A ještě jednou Brauny! (S FeeBee závidíme ten krásně černý čenich)
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:05
- Nahlásit
ola
Díky!Konečně jsem se dočkala!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:06
- Nahlásit
ola
Taky ti závidím ty dovednosti a rychlost s PC!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:27
- Nahlásit
Lenda
To je moc velikej omyl. Já se to vkládání fotek naučila teprve nedávno. A to, jak se dělá to jméno tučně, když oslovuješ, to mi taky pěkně dlouho trvalo. S počítačem v práci dělám, ale maximálně píšu, posílám meily atd. Neboj, taky nejsem žádnej chytrolín!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:47
- Nahlásit
Lenda
Hele, jak si jsou ty boxeří štěňata podobný!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:48
- Nahlásit
Sakra, to je ale veliká fotka!
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 21:54
- Nahlásit
Tak jsem s taky rozhodla dát sem do galerie dát nějaký fotečky, ale je jich tam maličko protože jsem zjistila že musím nějaké pozmenšovat. Z mého foťáku má každá fotka minimálně 1,5MB, takže bohuel překračuju limit.
Lendo, jinak zkus až to budeš znovu zkoušet: taky to po mě vždx chtělo nové přihlášení...psalo to cosi o tom že mám špatný login či heslo, tak jse dala nová registrace co se u toho objeví...ono tam už je vyplněná tvá přezdívka atd. a tím vlastně vytvoříš novou galerii...tak to zkus ještě jednou ať se máme na co dívat!!! Brauny je moc krásná...tak ať z ní taky něco máme
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 22:15
- Nahlásit
Kdyby jste se chtěli mrknout ještě na nějaké jiné fotečky, tak jsem zaktualizovala nějaké fotečky ve fotogalerii na www.mujpes.cz pod názem Tina. Tam jdou dát v daleko větší velikosti, takže co jsem chtěla narvat sem, tak je to tam
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 06:39
- Nahlásit
Tak jsem obhlídla fotky Bruny, Tiny Musím Allis udělat nějaké nové fotky, problém je, že vždy sebou zapomenu vzít foťák . Včera jsme přišli z procházky všichni obalení blatem
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 06:46
- Nahlásit
Denisa
Giordi v té čepici je super
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 07:31
- Nahlásit
Giordi je nejlepší varianta Santa Clause, jakou jsem kdy viděla.
Včera večer jsem se fakt nasmála. Lehla jsem si na břicho na zem, ruce dala pod hlavu a obličejem dolů jsem zůstala ležet. FeeBee seděla do tý doby klidně v křesle a pochrupovala. Když zjistila, co dělám, tak slezla a začla mi ňufat okolo hlavy. Snažila jsem se nedýchat a ležet úplně volně. Taková ta simulace, jakože kdybych třeba omdlela... No a ona mi normálně čumákem otočila hlavu, odstrkala ruce a pak mi začla vehementně lízat ksicht! Natáhla se jako špagát a hlavu nacpala tak,že měla svůj čenich namačkanej u mne pod krkem. A funěla! To už jsem bohužel nevydržela a začla jsem se řehtat! To ji samozřejmě povzbudilo, a abych to neprotahovala, tak jsem se zvedala ze země oslintaná, vlasy vesměs vyškubaný, psí ospalky nalepený na čele atd. atd... Však to znáte!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 07:49 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
ola
tohle taky dělám, spíš teda když na mně začne Viky útočit, tak si lehnu na kolena a hlavu si dám na ruce a on kolem chodí a snaží se čumákem vecpat k mýmu obličeji, nejlepší je když mi tam začne šťourat jazykem, to mně to pak lechtá až na zadku. A nebo jsem se zkoušela schovat pod peřinu, tak to taky bylo úžasný jak tam začal čumákem šťourat, teď to jeho funění, je to sranda.
Pájo fotky jsou moc pěkný.
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:03
- Nahlásit
A kde je Giordi jako Santa? Jsem zase asi něco prošvihla...
Teda mě se dneska už tak nechtělo do práce...už abych si vzala dovolenou
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:07
- Nahlásit
Pajus
Je to v tématu FOTKY ..
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:10
- Nahlásit
Aha, tak to se musím mrknout
Díkas!!! A jak je takhle po ránu???
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:12
- Nahlásit
Jo tak tuhle znám už z loňska...ale je super!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:16
- Nahlásit
Pajus
Po ránu ....nic moc, spala bych. Dnes mě Allis přišla vzbudit, těsně než mi zazvonil budík, měla potřebu se pomazlit, tak mě zalehla v posteli a nechtěla mě nechat vstávat .
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:23
- Nahlásit
Tak to máš dobrý, to na mě Tina jenom jedním očkem mrkne jako že to už vstáváš? A pak zase chrní...nebo rychle toho využije k čůrání a zase šupky dupky zpátky do postele...asi ji vám budu muset někdy vyfotit jak je tam rozvalená...
Nevím jestli jste koukali do fotogalerie na muj pes...ale pokud ne, tak jak se vám líbí v týhle spešl dečce? Úplná záchranářka co?
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:24
- Nahlásit
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:25
- Nahlásit
A alespoň taky trochu vánoční a ještě ke všemu z postele
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:27
- Nahlásit
Jo koukala jsem, jaká je to záchranářka No když jsem vstala, tak si šla Allis zase lehnout a pak vylezla, až když jsem s ní šla ven, pak dostane nažrat a maže si zpět lehnout na svý a nebo nenápadně k páníčkovi do postele .
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:28
- Nahlásit
A ještě jedna ohledně toho jak jsme se bavili že nemá dobrý styl plavání...teda spíš to vypadá jako by se topila
a takhle jsme se vozili
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:30
- Nahlásit
Jsou to po ránu fakt strašný lenoši...a já jim to neskutečně závidím
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:31
- Nahlásit
A topení zblízka
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:39
- Nahlásit
Tak Allis zatím "plavala" třikrát, ale zcela nedobrovolně: ve třech měsících, když ji manžel neuhlídal a ona spadla do rybníka, podruhé, když v létě měla strašnou žízeň a vběhla do rybníka, tak jak byla zvyklá do potoka, takže najednou zjistila, že je tam poněkud hluboko a nedávno, když manželovi vběhla na tenký led a ten pod ní prasknul.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:40
- Nahlásit
Pajus
Moc hezký fotky! Jak tak koukám, tak mají s naší FeeBee hodně podobný styl topení-kraula-čubičky! Něco jako když se rochní hroch...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:44
- Nahlásit
Pajus
styl plavání má zajímavý
Viky s náma dneska spal v posteli celou noc, manžel přijel až asi v půl jedný v noci, tak sem si tam Vikyho vzala a on jak pak přijel tak ho odtud nemohl dostat. Viky už je pěkně vychcaný když slyšel že přijel, tak už ho nešel přivítat ke vchod. dveřím, ale jen si stoupnul do dveří od ložnice aby se neřeklo že ho nepřivítal a pak se rychle vrátil do postele. Ví moc dobře že jakmile by mu šel na proti že by mu dveře od ložnice zavřel a on by měl smůlu.
|