| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:23
- Nahlásit
Pajus
No pockej, jak Giordi si umi hrat? Kdyby ji Lump porad neotravoval a neblbnul pred ni, tak tam taky stoji jak trubka! (Deni, ber to s humorem, delam si srandu! )
Denisa
No on ji spis prokusoval krk...
Ta prvni fotka vysla tak napul. Videt na ni jsou, premyslela jsem, ze ji tu hodim, ale je takova lehounce rozmazla, na chlubeni to neni... Dam ti ji tu, ale jen tak soukrome...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:56
- Nahlásit
wami
...jo, Giordi to je přesně ten typ, kam ji postavíš, tam stojí!
Jéžiš, víš jak je tato fotka pěkná!!! A ani ji nepovažuju za rozmáznutou! Hele, jestli tam takových "nepovedených" fotek je víc, tak jak jsem ti říkala včera, nic mi nemaž, já chci všechny na to CD... Pro mě jsou to velice povedený fotky víš?!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 11:03
- Nahlásit
Denisa
No, vetsina jich pak je jeste horsich...
Ale neboj, mazu jen ty, na kterych neni videt vubec nic... Zbytek predam nektere dalsi utery...
|
Pajus
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 11:07
- Nahlásit
No tak se holky teda domluvte jak to je
Na těch fotkách jsou taky super ty jejich hororový oči...jak to ten blesk dokáže s odrazem přepálit...pak bych měla strach potkat takový baskervily
A co Věrka a Esterka, co vy jolky, jak to s vámi vypadá???
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 12:32
- Nahlásit
Verka a Esterka
to aby jsi byla každý den na nervy jestli se neobjeví ve dveřích co?
Chtělo by to vyřešit tak aby jsi věděla že už je jen tvoje a u tebe zustane, jinak s toho budeš mít pěkný nerváky. Zkoušela bych prostě argumentovat tim že ti jí dal k svátku a dárky se nevrací.
Kdo ví co na tebe chystá.
S tim oblečkem ti nevim, našemu je 9,5 měsíce a tim že může být přes den i venku tak je docela otužilej a venku se zimou neklepe. Takže o tom jsem zatim ani nepřemýšlela ho do něčeho oblíkat.
Esterka je ale ještě malinká, tak třeba by obleček snesla.
|
Pajus
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 12:48
- Nahlásit
No tak alespoň že je Věrko stále u tebe
Já jsem Tině taky nikdy nic nenasazovala, když ona loni byla menší zima a když už fakt mrzlo tak jí bylo už minimálně těch 6měsíců. Jinak je střídavě doma a venku (to když není nikdo doma). Tak taky nevím zdali je to třeba, ale pokud bude běhat tak si myslím že se určitě zahřeje!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:05
- Nahlásit
Denisa,wami
Krásné akční fotky !
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:13
- Nahlásit
Zdar lidi,
chvilička času bez dozoru...
Fotky jsou super-Giordi jak stojí našponovaná na zadních-bomba! Fakt atletka!
A co Ala? Jak to vypadá u vás s Rockynkem?
Denisa
Závidím ti, že máš s kým chodit a nechat feňulku vylítat. U nás to je s pesanama na prdlajs. Jedině s dětma se FeeBee trochu vyřádí, ale jinak šmejdí, čuchá, cvrká a "lítá okruhy". Včera jsme byli s klukama a FeeBee v parku, když už bylo šero, tak jakmile někdo cizí vyšel, tak strašila a bublala... Sranda! Pak si doma vzala plyšovou žábu (původně mycí žínka od Avonu ) a chrněla.
Jo, dala jsem pár nových fotek do galérky, ale z telefonu nejsou zrovna moc OK, tak jen tak na koukačku!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:37
- Nahlásit
Verka a Esterka
no hlavně aby si nevzpomněl za půl roku že jí chce zpátky. Ty máš ale ty všechny papíry od ní u sebe ne? To by pak mohlo být v pohodě.
Olo, na tvý fotky jsem koukala, pěkně jak tam máš celou rodinku vyfocenou, hezká to rodinka jen co je pravda.
|
Pajus
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:41
- Nahlásit
Tak to je chválihodné rozhodnutí Věrko...s tím naprosto souhlasím. Když nebere ani ten telefon, tak to nemá cenu. Je super že si se takhle pevně rozhodla. Tak asi na ty největší mrazíky jí nějakoou tu dečku dej, dokud se taky holka jedna pořádně nezaobalí (ikdyž ani bych se nedivila, že za chvíli dosáhne váhy Tiny a my tu zase budeme největší hubeňouři - teda soupeříme s Giordi :biglol Už teď v těch 4měsících asi dost váží...to já radši ani neodhaduju kolik vážila Tina. Stačí když si vzpomenu jak si na cvičáku, když jsem tam žačala chodit o mě mysleli že jí nekrmím a radili mi abych jí už přidávala na dávkách. To byl děs...přitom jí podstrojuju co můžu
olo, u nás je to takytak. Na prochajdy většinou sami, takže ona si pak vcelku dělá co chce a já vyhlížím do dálky nějakou možnou vyskytující se zvěř, kterou bych byla nerada aby prohnala. naštěstí na tom sněhu je to lepší...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 13:53
- Nahlásit
Pajus
Já sice nemusím vyhlížet zvěř..., ale zato musím hlídat tu zvěř naši (myslím čubu a kluky). Včera v parku skočili kluci a FeeBee do vypuštěného jezírka, kde jsou kameny atd. Běhali, řvali, házeli na FeeBee koule a najednou Jakub (ten mladší) sahnul do sněhu a tahal za nějakou hadici... Já koukám a ona to roura od vodotrysku! Zařvala jsem na něj a sprdla jsem je ať už vylezou, no a pak kráčíme a já koukám, kde je čuba. Ona nikde. Vrátím se k jezírku a ona tam ta blůma rouru v tlamě a rvala to plnou silou až sníh lítal... Horší jak ty děti. Radši jsem devastaci vodotrysku moc neprohlížela a tradá pryč. Fakt o nervy!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:14
- Nahlásit
Verka a Esterka
tak aspoň vy vypadáte zatím slibně Obleček jí bude asi za chvíli malej, já bych to spíš řešila tak, že bych s ní chodila ven jen na chvilku - ve velké zimě a musí běhat! ne někde stát. A pak až bude větší, tak se ti sama zahřeje a nebude už tak choulostivá... Giordi má jako oblek moji vestu starou, ale fešáckou, dole fleece a nahoře šusťák, ale má ji párkrát v zimě, když třeba se "zpotí" na obraně a pak má čekat na další kolo anebo na poslušnost a jen stojí... jinak vůbec.
ola
parádní rodinka, o ty všechny pečuješ? FeeBee mi někdy hodně připomíná Giordinu! Ale myslím, že my tu máme všechny dost podobný zlaťandy! Na mujpes je ještě Hatty a ta je celá Giordina! Já jsem taky ráda za všechny psí kámoše! Někteří jsou náhodní z výběhů atd., ale hlavně jsem ráda za ty stálé, protože to jsou fakt kamarádi! Jen se uvidí, už by se láskou sežrali! No jo, děti nemám, tak zatím musí Giordi stačit děti kamarádek (pouze otrlých kamarádek-pejskařek) a já a rodina a psiska! No i tak má pěkný výběr
JO, ještě je ve fotogalerce kromě FeeBee teď nějaká boxeří holčička Meggi a taky Rokouškova fotka přibyla... Achjo, s tím Rokouškem je to smutný... ale to už jsem Ale psala do toho fóra...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:29
- Nahlásit
Denisa
panička Meggi mi tuhle poslala mejla a chválila my Vikyho stránky, tak sme si poslali nějaký fotky a sdělili zážitky. Hrozně se mi od ní líbí ta fotka jak tam jsou vidět jen ty dva boxeří ocásky, fakt povedená.
Ola
teda vy jste fakt povedená rodinka, o zážitky fakt nemáte nouzi. Stoprocentně mně vždycky pobavíš.
Ach jo, před chvíli mi volal manžel že dostal nabídku jít pracovat na půl roku do Moskvy, že by to docela bral. Tak se mi s toho chce brečet, půl roku to je hrozně dlouho. Musíme do doma probrat, ale já bych byla radši kdyby zustal doma.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:37
- Nahlásit
Vcelka
ahá, tak třeba s náma taky někdy pokecá aspoň po netu... jo, ta fotka je srandovní!
No jo, chlapi si furt něco vymýšlí jsou s nima jen problémy co?! Já to říkám furt! Neboj, to nějak zvládnete!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 14:48
- Nahlásit
Denisa
já ho asi nejspíš nepustim, jsem hroznej závislák, na dva měsíce ještě ale na půl roku to je celá věčnost. Mám už dneska nějak dost, jsem rozhozená tady s Rockyho a Esterky, dneska přišla kolegyně se kterou sem se tu nejvíc bavila že je těhotná a že už nepříde, teď se tu furt řeší nějaký organizační změny který nás po Novym roce čekaji, tak kdo ví kde skončim a ještě manžel do toho. Doufám že aspoň Viky dneska nic neprovede a bude čekat pokorně doma a až do něj zabořim svuj čumák že mi bude hned líp.
|
Jana F.
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:34
- Nahlásit
Zdravím všechny majitele placatých tlamiček,
teď jsem si tak četla a nedá mi nenapsat Věrce od Esterky.
Věry, malou mu rozhodně nedávej, jedno paré smlouvy máš doma, malé se věnuješ a navíc to byl dárek.
Doporučuju, pokud máš, schovat veškeré SMS, maily, prostě všechno, kde tohleto řešíte, plus mít v zásobě dostatek svědků, kteří budou ochotní potvrdit, že ty jsi ta, co se o čubinku stará.
Když jí přijde vzít, měj doma nachystanou kopii smlouvy, případně další důkazy.
Mě tímhletím bývalý taky vyhrožoval, ale jasně jsem mu řekla, že mu jí nedám, že je prostě moje, že já jsem ta, co se o ní stará a vychovává jí a on není pomalu schopný se postarat ani sám o sebe a že jestli teda chce, můžeme se o ní soudit.
Plus jsem ho upozornila, že pokud by měl náhodou v úmyslu Agču někdy šlohnout, ať už, když bude s mojí mamkou nebo někde venku za křovím, může počítat s tím, že okamžitě zavolám policajty a že si může být jistý, že mi každý dá zapravdu, že je to jenom jeho rozmar, protože každý rozumný člověk okamžitě pozná, že je to jenom jeho naschvál, jak se mi po rozchodu pomstít a ublížit....překvapivě, zabralo to, takže přeju dobré nervy, hodně sil a hlavně bojuj!!!!!!!!!!!!
Deny, dneska se na vás těšíme, už jsem ti psala k nám na forum na coursing, že dneska vyrazíme do zasněženého lesa a Agča už se těší, jak se s Giordi vyblbnou.
Mimochodem, Wami, krásné fotky s vašeho řádění s naší oblíbenou Giordinkou
Jana F.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 15:40
- Nahlásit
Jana F.
jé, teta, kde ty se tu béřeš?!
Jo, a ještě kromě Věrky a Esterky tu máme "případ" Ala a Rokoušek to je na fórum Nechce mi vrátit psa... je to taky boxérek.
Jo, já už valím domů za chvíli, na dnešek se těším, dej pak vědět! Ale je to dnes později, že jo?!
|
Jana F.
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 16:20
- Nahlásit
Tetino, to víš, vím, že nám tu propaguješ coursing a naše stránky, tak občas kouknu, jak se tu máte
A ano, dneska později, musím být na to pobíhání po lese krásná a tak jdu na melír
Věrko neboj, určitě to dobře dopadne, držíme palečky...hlavně musí vědět, že se nebojíš a že si za svým stojíš, ono už to těm chlapům kolikrát vezme tu obr pevnou půdu pod nohama a hlavně musí vidět, že o malou budeš bojovat, co to půjde a rozhodně jí nezíská jen tak lehce a nejspíš naopak vůbec
Většina chlapů nemá ráda zbytečné problémy, takže pokud to není extra mstivý jedinec, brzo mu snad dojde, že pokud bude hodný, budeš mu malou půjčovat alespoň na procházky za podmínky, že jim budeš dělat dozor
Ještě jednou, držíme palečky...
A kamarády na hraní si taky určitě brzy ve vašem okolí najdete.
|
Jana F.
|
# Zasláno: 30 Lis 2005 16:23
- Nahlásit
Jo a případ Ala a Rokoušek, to nevím, to jsem asi nějak minula, přeci jen to tady přečtu jen občas a namátkově.
Nevím sice o co jde, ale každému člověku milujícímu psy držím palce v řešení jakýchkoli problémů a hlavně sil, protože ti naši miláčci za ten "boj" určitě stojí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 16:28
- Nahlásit
Vcelka
Denisa
Jo, my jsme "Taková normální rodinka..." Na něčí žaludek trošku akční,ale zase se nenudíme!
Připadá mi, že jsem přijela před chviličkou z práce a při pohledu z okna zjišťuju, že už je tma. Ach jo! Jak to všichni děláte, že stíháte ještě procházky s psíma kámošema atd. ?!? Já jsem ráda, že udělám s Matesem úkoly, připravím večeři, nachystám věci na zítra (do školy a školky), vyžehlím.... Potřebovala bych to odpoledne nějak nafouknout! No, vycházečku taky obvykle zvládneme, ale teď v zimě je to nějak náročnější!?!
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2005 20:12
- Nahlásit
Verka a Esterka
Tak už teď jsem zvědavá, jak ta prochajda s bývalým dopadne, snad to bude dobrá příležitost k tomu si to nějak vyjasnit a nezneužije toho... S tím oblečkem, taky jsem nevěděla, a když jsem mluvila s chovatelkou,tak mi řekla, že když má pohyb, tak je to asi zbytečný, jen kdyby byla třeba hodinu zavřená v kotci, což zatím nehrozí, tak prý nějakou dečku, tak to řešit nebudu. Eli je o měsíc mladší než Esterka a máme 12,5 kila, tak si myslím, že ta váha je o.k.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 06:51
- Nahlásit
ola
Jsem na tom obdobně, také mi přijde, že teď, když je brzo tma, je to jakési náročnější. A asi to bude i tím, že začal syn chodit do školy a přibylo nám psaní úloh .
|
Pajus
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 08:07
- Nahlásit
Tak jsem po včerejší procházce začala uvažovat o nákupu toho blikajícího obojku. Domů jsem přijela v pět a jak jsem se převlékla, tak jsme hnedle vyrazily na prochajdu k lesu, kde už samozřejmě není žádné osvětlení. Na louce jsem Tinu vypustila aby se pořádně vylítala a nesmělo také chybět důkladné vyválení ve sněhu Když se vzdálila dál, tak jsem tak mžourala kde že toho psa asi mám...teda spíš jsem byla jako pěna a pozorně naslouchala funění. Tak by ten obojek byl možná i dobrým řešením.
Jinak přeji všem krásné ráno
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 09:31
- Nahlásit
Verka a Esterka
Musíš doufat, že si zvykne na to, že psa nemá a už ji nebude požadovat zpět. Jinak 18kg, to bude panečku pořádná samice!
Pajus
Už jsem o tom obojku taky uvažovala. Nebo jsem viděla psa s takovým tím blikátkem na kolo!? Přesně jak říkáš-já v parku ztrácím okamžitě přehled, kde se v tom šeru pohybuje. Ona se nás sice celkem dost drží, ale pak ji něco zaujme nebo čuchá v keři a já mám oči na 10cm vylezlé z důlků... Nevíš nějaký tip, kde ty svítící obojky prodávají? Nemůže to být nějak škodlivé-jakože když sněží a navlhne to?!
|
Pajus
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 09:47
- Nahlásit
Olo, včera jsem se dívala na stránky baronu a tam mají klasické nylonové, mají 4diody - 2červené + dvě modré a prý je to nějak podešité kvůli případné vlhkosti. Vypadaly docela pěkně a že by chvíli mohly vydržet. Tak na to mrkni!
A dneska se zkusím zeptat u nás ve zveráči...
Jo ty oči vylezlé z důlku, to už mám taky parádně natrénováno
Verko a Esterko, no tak alespoň že je stále u tebe a snad ho to i časem přejde!!!
|
Pajus
|
# Zasláno: 1 Pro 2005 09:49
- Nahlásit
Blikání. V půlsekundovém cyklu se střídají v blikání dva páry velmi intenzivních signálních světel: dvě červená a dvě modrá (na obrázku vidíme pro ilustraci oba páry svítit současně). Blikání je za tmy viditelné na vzdálenost větší než 150 metrů.
Zpracování. Nový nylonový blikací obojek s rychlospojkou má čtyři velni nízké diody dobře ochráněné proti poškození v kovových dutých nýtech. Diody nevyčnívají ven z obojku a proto nemohou být mechanicky poškozeny. Zespodu jsou diody a kablíky chráněny proti vlhkosti a poškození celoplošně prošitou vložkou ze sametové kůže.
Napájení. Ve stříbrné dvoudílné a rozšroubovatelné plastové krabičce je na boku tlačítkový mikrospínač (v černém obdélníčku) a uvnitř jsou snadno vyměnitelné kulaté knoflíkové lithiové baterie 3 V. CR 2025 o průměru 20 mm, tloušťky 2,4 milimetru.
Voděodolnost. Obojek je odolný ostřikové vodě a dešti. Není odolný ponoření do vody.
Pevnost. Obojek má sníženou pevnost v tahu a proto jej prosím nepřipínáme na vodítko!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 10:46
- Nahlásit
Ahojte všichni,
my byli včera v pohádkovém lese, bylo to tam jak v Mrazíkovi! Giordi, RR a malý kříženec se tam pěkně proháněli.
No jo, vy s rodinama to máte s tím volným časem pro psa složitější, to já v týdnu opravdu nedělám nic jinýho než se věnuju po práci psovi+nachystám večeři-ne vždy teplou (naopak Giordině vařím:biglol a poklidím v kuchyni+nějakej binec okolo...
JO, světýlka si pořiďte! my je teda na sněhu nepotřebujeme, to psy vidíme krásně i v poli nebo včera v lese taky, ale když není sníh, tak je to dobrá věc! Ještě chci pořídit pouze refelxní obojek, to zase do města do tmavých uliček kudy jezdí občas auta, je dobrá věc... Jo, já jsem tu už psala kdysi, že nemám spešl svítící obojek, ale jen takovou spešl tyčinku (chem. světlo-modré) a bohatě to stačí a pes je vidět dodaleka!
Zatím se mějte!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:00
- Nahlásit
Ahojky,
o nějakym světýlku až taky začínám uvažovat, u nás už se stmívá ve čtyři hodiny.
Deniso, tak jak pokračuješ s vařenou stravou něco už jsem četla v diskusi na toto téma. To už jí dáváš jen vařený nebo i granule? A začíná vypadat líp?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:06
- Nahlásit
Vcelka
Jo, teď tam akorát řeším tuhost hovňousů Vypadá rozhodně líp! zatím jí to svědčí. Odpadu je taky méně, a hlavně už nevypadá jak týraná hladem. No docela to tak různě s lidma řeším, co a jak ta psí výživa , ale nějak čím víc se toho dozvídám, tím větší mám maglajs v hlavě a to mě vlastně paradoxně tak nějak uklidňuje...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:08
- Nahlásit
Vcelka
jo a dávám granule a vařený, ale ne dohromady, zvlášť s odstupem několika hodin...
|