| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 07:53
- Nahlásit
Puna
tak jsem se podivala na Luckyho je taky hezoučkej. Když jsem bydlela ještě v Praze u bývalého přítele, tak jedny lidi z baráku měli dva irský setry. To sem ale ještě nevěděla co to je za plemeno. a teď už to vím.
Na ten coursing by byl ale dobrej.
Holky neznáte nějakýho boxera který by byl dobrý v agillity? Švagrová vyprávěla jak byli v Praze na výstavě a tam předváděli agility a jak je to skvělý, ale že boxer na to neni vhodnej pes, že je to takový telátko.
Jo a Viky neni pracovitý zahradník ale demoliční četa, už vidim jak na jaře sousedce vykvete zase celá zahrada a my nebudeme mít na tý naší holozahradě ani jeden květ.
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:11
- Nahlásit
Dobré ráno,
tak u nás sněží strašně často, je ale fakt že to ještě nevydrží...včera jsem ráno vtipně škrábala auto...fakt super věč...vždycky mám ruce jak rampouchy, auto taky vymrzlý a když se ohřeje, tak už jsem většinou v Pardubicích a už zase chladne. Jinak my teda jezdíme na gumách letních (vlastně jsem na zimákách jela poprvé teď v sobotu když jsem řídila přítelovo auto)...ale letos jsme koupili nový letňáky, takže vzorek máme pěknej, tak to snad bude zase bez problémů
Jinak jak dopadly pohovory? No to právěže ještě nevím, samozřejmě mají více kandidátů, takže musím čekat zdali se někdo ozve. Na tom jednom mi to přišlo celkem fajn, mladý kolektiv, ale fakt hodně práce. Tak už mám teď strach abych měla čas na Tinu, protože bych domů jezdila až tak nejdřív po páté...no ale nebudu předbíhat. A na tom dalším chce ten chlápek zdělat nějakou zakázku na pozvánku (takovej test).
Dneska se Tina zase tak parádně roztahovala na peřině...a já musela vstávat...to je někdy tak nefér
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:20
- Nahlásit
Ahoj holky,
koukám, že za domu mé nepřítomnosti se to tady pěkně rozroslo. Už se těšim, až budu mít čas a přečtu si všechny vaše příspěvky.
Chtěla bych se s vámi podělit o můj smutek. Před 14 dny jsem se odstěhovala od přítele a bohužel, Rocky musel zůstat u něj. Takže jsem ho už 14 dní neviděla a neuvěřitelně se mi stýská po jeho lumpárnách. Ale v pátek si ho přivezu, snad už napořád. Určitě za tu dobu neuvěřitelně poporostl. Každý den v práci se kocham jeho fotkama a je mi smutno.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:28
- Nahlásit
Alo, tak to si mi dala ťafku mezi oči, skoro mi vyhrkli slzy, to je mi moc líto. Dovedu si představit jak ti musí být když jsi bobíška tak dlouho neviděla. Hlavně aby to dobře dopadlo a ty jsi si ho mohla odvýst k sobě. Přítel ti snad problémy dělat nebude ne? A teď bydlíš u rodičů? To ti fakt nezávidim a budu vám držet palečky aby jste se v pátek viděli a hlavně aby jsi odjela domu s Rockáčkem. Hned sem pak napiš jak do dopadlo, budu na vás myslet.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:37
- Nahlásit
Vcelka
No, přítel právě problémy dělá. Ale snad to dobře dopadne. Nedovedu si představit že bych bez Rockyho měla být.
Sice si bude muset zvyknout v paneláku, že nebude moc na zahradu kdykoli se mu zachce. Ale prostě protáhneme procházky, a snad to bude v pohodě.
Od tý doby co jsme si ho přivezli jsem bez něj nebyla jediný den. Už aby byl pátek!!!
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:43
- Nahlásit
Jéé tak to je mi taky moc líto. To já taky nevím co bych bez tý svojí tlamičky dělala...když jí třeba nevidím jen přes noc, tak už se na ní šíleně těším až přijedu domů a budu s ní.
Taky doufám že to dobře dopadne a ty si ho odvezeš s sebou...stejně si se o něj starala určitě nejvíc ty že...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:45
- Nahlásit
Alo
Taky je mi to moc líto, budu držet pěsti, ať to dobře dopadne - pro tebe a Rockyho!!! Moje kamoška nedávno tohle řešila se svým NO, starala se o něj jen ona, venčila, cvičila na cvičáku, jenže v PP byl zapsanej jako majitel ten její přítel no nakonec to dobře dopadlo a ona si ho odvezla!
Jak to máte vy? Seš majitel ty nebo on?
Já jak se znám, tak bych Rokouše normálně čmajzla a hotovo!
To bude dobrý, neboj!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:49
- Nahlásit
Ala
Ahoj. Tak to mě mrzí. Já jsem si pořizovala Esterku taky s přítelem, ale už předem jsme se domluvili, že když se cokoliv stane, tak bude moje. Bydlíme taky v paneláku, chodíme na prochajdy a je spokojená. Taky si nedokážu představit, že by se mnou nebydlela. Věrka
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 08:49
- Nahlásit
Myslim že se mu musí taky hrozně stýskat, když vidim jak je na mně Viky závislý, tak to s Rockym bude asi podobný. Je mi s toho taky smutno, tohle bych zažít nikdy nechtěla, už sem nad tim i přemýšlela, že bych snad manželovi nechala celý barák jen abych si mohla vzít Vikyho sebou. Že prostě on je to první co mně zajímá.
Chápu že přítel ho má asi taky rád, ale ten kdo s nim hlavně chodil na prochajdy, jezdil s nim na cvičák si byla ty, takže by to mělo být jasný kdo se mu bude dál věnovat. A jako majitel jsi psaná taky ty pokud vim. 14 dní to už je hrozná doba, čim dřív si ho vezmeš zpátky tim líp.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 09:04
- Nahlásit
Tak to bude o.k., pokud je Ala zapsaná i jako majitel...
Mrkněte na www.coursingbrno.cz do fotogalerie akcí, už tam je článeček o prvním tréninku a pár foteček... Giordinu jistě poznáte, já jsem ta zakuklená osoba v oranžové bundě s kšiltovkou a kapucí...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 09:06
- Nahlásit
Díky za povzbuzení. Jako majitel jsem zapsaná, tak to bude v pohodě.
Ke všemu mě dneska pěkně zlobí internet. Ach jo....
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 09:19
- Nahlásit
Ala - To je mi také líto. Allis by mi také chyběla. Snad se nějak domluvíte .
Vcelka - naše demoliční četa dává zabrat troubě. Manžel ji opravil, ale když jsme ji zabezpečili, aby ji Allis nemohla otevřít, tak zase urvala madlo na otevírání a další den se jí podařila opět otevřít a zase nepřežili dvířka , manžel už zavírá i plyn, protože měla oddělaný i jeden knoflík z trouby!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 09:20
- Nahlásit
Deniso, moc pěkný líbí se mi vždycky ty fotky jak Giordi běží a má vidět všechny svaly na těle, jak tam stojí taky hezká, je to pěkná tlamička. No a jak tam stojíte vy zrmzlíci s těma skleničkama v ruce taky povedený.
Alo, doufám jen že přítel neudělá nějakou hloupost, jako že když ho nebudu mít já taky ani ty atd. Lidi si někdy dělaji naschvál pěkný blbosti. Snad má rozum a bude s nim kloudná domluva.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 09:23
- Nahlásit
Jo ještě Puně ke coursingu... Zkus si přečíst i forum - tréninky, myslím, že to tam kamoška vysvětlovala... taky se o těch podmínkách co se týče věku a licencí atd. dočteš v cours. řádu...
ale zatím pro vás je (než si vše nastudujete, okouknete atd.) důležitý, že na trénink můžete i se štěníkem, pokud má 9 měsíců a navíc je to setr - běhavec, vytrvalostňák... tak úplně v pohodě a trať se bude přizpůsobovat, tréninky budou jak pro začátečníky, tak třeba už pro závodníky s licencí... no rozhodně pokud by vás to zajímalo, tak sleduj stránky a až bude nějaký trénink vypsán, tak se přihlaste. Vyzkoušíte, uvidíte. Klidně ti tam podržím fleka...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 10:12
- Nahlásit
Ala
Ahoj Alo, já si říkala, že jsi se tu nějak dlouho neobjevila....Držim palečky ať to dobře dopadne s Rockym a hlavně, aby jsi to v pohodě zvládala ty.........My jsme se v sobotu s Ondrou docela slušně pohádali, a taky jsme pak řešili kdo by si nechal Elinu, kdyby se něco stalo.....Tak myslím, že u nás by byla bitka.
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 10:54
- Nahlásit
Tý jo, tak to je drsný, ještě že jsem si Tinus nikým nepořídila (no teda ikdyž s otcem napůl), ale stejně teď všechno kupuju já a spolu chodíme ven a všechno okolo...takže mě se snad naštěstí tohle netýká. Věřím že Ala bude za Rockyho pevně bojovat a bude její.
Tý jo dneska jsem tu zasypaná dopisama na vyřízení a stále se ke konci neblížím
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:07
- Nahlásit
Tak konečně už je mám vyřízené a tady je mrtvo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 13:44
- Nahlásit
Ahojda,
u nás by to bylo taky jasný, vzhledem k tomu, že G. jsem si koupila sama za svý, přivezla sama, všechno co se jí týká si financuju vždycky sama, sama se o ni starám a navíc ve svém baráku (zatím)... přítel se s ní akorát večer mazlí a leží s ní u TV a podstrkuje jí dobroty a občas (málokdy) nás slavnostně někam na nějakou psí akci doveze, někdy dokonce i odveze, ale to už spíš nee, neb jeho čas je prý drahý (hi hi)... takže vidíte, že v tomto směru můžu být úplně klidná.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 16:50
- Nahlásit
Teda dneska jsem opět neměla šanci mrknout na net. Šéf chytil pracovní horečku...
Ala
A já si myslela, že Ala má dovolenou... A teď taková pohroma. No, snad to bude v pohodě a přítel (asi už bývalý přítel?!) pochopí, že pes-samec musí zůstat se ženskou, která ho miluje! Nevím, nevím, ale u nás by manžel neměl šanci. To bych mu spíš nechala kluky.. (berte s rezervou!!)
Jinak jsme v neděli večer byli s chotěm u známých na vínku a naprosto mě fascinovalo, jak mají naučenou jejich ridgebacku, že nesmí na koberec v obýváku. Prostě se u něj zarazí a plácne sebou na dlažbu, maximálně si na koberec (světlebéžový) odloží hlavu! Když si představím naši FeeBee jak si na koberec dotáhne prasečí ucho a po chvíli se objeví malý oslintaný flek, ten se zvětšuje, zvětšuje a zvětšuje... Ach jo! Teď budeme kupovat nový koberec do obýváku a manžel je pevně ( ) rozhodnut vycepovat FeeBee "k obrazu svému"! Já už jsem radši upravila svoji volbu barvy koberce a chci tmavěhnědý!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 18:24
- Nahlásit
Olo u tvých mejlů se musim vždycky smát.
Je vidět že jsi zkušená osoba a když manžel řekne že tentokrát Feebee na koberec už ne, tak že víš kam to stejně dospěje a rovnou zvolíš takovou barvu kde toho tolik nebude vidět a taky barvu kde ani nebudou vidět Feebinčiny chlupy.
Já dneska přijela domu už skoro za tmy a sotva sem vylezla z auta tak manžel hned hlásil že dostal Viky za uši, protože jak včera ohlodal tu hrušeň, tak dneska jí dodělal že jí rovnou uštípnul 30 cenťáků nad zemí, takže zbyl jen pahýlek. Včera to asi ještě nebylo ono.
Tak za odměnu mu manžel odněkud přitáhnul snad třímetrový uschlý strom aby si měl na zahradě s čim hrát.
Dneska mi přišel mejl od nějaký pani, která viděla Vikyho stránky, že maji osmiměšíční boxerku, poslala i fotky tak mně potěšila. Taky krásná bobulka (ta fenka, ne ta pani)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 19:06
- Nahlásit
Vcelka
Tak to je dobrý-zatímco váš Viky je zahradník, Allis je jednoznačně kuchařka, Giordi atletka atd., tak naše FeeBee je prase... Ona má prostě ráda ty sušený hnusárny a zásadně si je přijde požírat pod stůl právě když večeříme!
Jak je takový to říkání o psech, tak bych doplnila něco, co se žrádla týče :
Pes si nesmí nosit hnusoty na koberec,
dobře, může je nosit na koberec, ale nesmí to být mastný,
dobře, může to být mastný, ale nesmí u toho slintat,
dobře, může slintat, ale nesmí s tím smrdět,
dobře, může s tím smrdět,ale nesmí dělat fleky,
no tak dobře, může dělat fleky, ale musej se dát odstranit...
Tak takhle nějak to funguje při mojí psí výchově...
|
Puna
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 19:29
- Nahlásit
Denisa
děkuju za vysvětlení,prostudovala jsem si pořádně ty coursingový stránečky, který jsou mimochodem moc pěkný, i nádherný fotečky,giordince to tam moc sluší.
Určitě je budu sledovat, chtěla bych s ním něco takovýho zkusit,tak uvidíme...
Vcelka
děkujeme za pochvalu,no ty Vikouškovy stránečky jsou taky krásný a ty fotky v galerii na sněhu jsou nádherný...
U nás sníh nevydržel, tak jsem ani nestihla nic vyfotit...
ola
no u nás je to teda podobný jako s tím Turbem,Lucky se taky snaží pořád něco nebo někoho nakrývat,jak jsem psala,že si s ním moc nechcou místní psi hrát,tak když už se teda někdo ustrne,tak on hned vystartuje a je po hře..Naposledy to tak skoušel u jedné retrívky,a ten její páneček říkal,že to není možný,takhle mladej a už...
No s ním je pořád něco, ale jak to tady tak čtu,tak nejsme žádná výjimka...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 20:37
- Nahlásit
Denisa
Ahojky!
Hele, tady je ten odkaz na toho cernyho boxera, co jsem slibila...
http://www.ifauna.cz/mdiskuse/show.php?tema=18619&rubr=7
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 06:12
- Nahlásit
Olo
Allis má "zakázáno" líhat na sedačce, protože ta je pak plná chlupů. No tak teď zvolila taktiku, že se jde pomazlit za páníčkem, nenápadně si postupně vleze celá na gauč a položí si hlavu páníčkovi na klín či rameno a pak usne. A páníček je polichocen, že se za ním přišla pomazlit, tak ji tam nechá.. . také se chystáme kupovat nový koberec a barva bude taková, aby na ní nebyly vidět Allisininy chlupy .
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 10:00
- Nahlásit
Tak a je mi zase špatně, před chvíli opět telefon, jak vidim že volá manžel tak už je mi špatně do předu a taky že jo Viky opět zdrhnul.
A zase sousedka zasáhla, odchytila, přivázala a Zdeňkova máma si pro něj došla. Teď jsem teda zvědavá kudy mohl zdrhnout, máme ty kari sítě ze tří stran a na tý čtvrtý má soused zahradu, takže to by musel překonávat dva ploty. To se mi určitě pomstil za to jak sem ho ráno vytahla z postele. Potřebovala sem už jít a lákala sem ho do dílny a on se mi vrátil a skočil do ložnice, tak sem ho chytla za obojek a dostrkala do dílny, stejně sem nakonec přijela pozdě.
Fakt už je mi s toho blbě, proč nám to dělá. Nevíte?
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 10:03
- Nahlásit
Vcelka
A nebylo by fakt lepší ho nechávat přes den zavřenýho doma? Ani se ti nedivim, že je ti z toho strachy špatně.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 10:09
- Nahlásit
Už jsem to taky řikala, jenže manžel nechce ze strachu že by nám to tam uplně zdemoloval když vidí ty jeho sklony k demolici. A taky sme mysleli že to má takhle lepší když si může jít ven kdy se mu zachce.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 11:56
- Nahlásit
Ahojte,
konečně jsem se taky napojila...
Ještě Ole jsem si vzpomínám, k tomu "roztáhnutí" držtičky při obranách... nevím jak to váš figurant myslel, jen můj poznatek, hodně lidí se vymlouvá, že boxiš nemůže mít pevný a hlavně plný zákus s takovou tlamičkou, no může, dokonce i na ten nejtvrdší rukáv, pár boxíků jsem už viděla a např. jeden mezin. figurant to taky potvrdil, no určitě ne jen on si to myslí Giordi když začínala na rukávech, tak si hodněkrát prokousla jazyk, pysky,... (samo, že kousala jak o život dál jen já pak musela čistit rukávy:biglol , no a časem se naučila tak otvírat tlamajznu, že teď není problém... tak možná tak to myslel ten váš figurant. Dobře, že ho máte zpátky!
Wami
jeslti sem ještě nahlédneš, tak díky za odkaz, je to fakt zvláštní, vůbec jsem o tom nevěděla a ten boxiš vypadá úplně čistokrevně, jakože nemixnutě, chm, pozeptám se boxerkářů chovatelů co to je za raritu, nebo jestli se to stává běžně...?!
Wami jinak včera to bylo bezva a jestli budete moct, tak se už hlásíme s Giordi na příští úterý, snížek tam byl taky bezva, pozdrav Lumpíka a tu bíglici lady ... jsem zapomněla její jméno, jsem ostuda!
Puna nechcete se přidat? Giordi by Luckynkovi vysvětlila raz dva, že na fenečky se bez jejich svolení nenaskakuje a Lump je moc hodný 10měs. psí pohodář... a bíglička je samostatná ňufací jednotka...
Taky si myslím, že coursing by pro vás byl skvělý vybití a vyžití!
Uf, tak určitě jsem zas zapomněla ještě někomu něco napsat, co jsem chtěla, ale tak aspoň všechny zdravím!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:00
- Nahlásit
Wamijo a teprve v autobuse jsem si všimla, že Giordi má na nohách černý!!! podkolenky... takže celou dobu si řádí hezky ve snížku, ani do řeky mi neprchne a pak na konci - asi vím kde, v té točce na silnici, jak tam vlezla - se tak zaprasíííí! Navíc to moc nešlo dolů, nevím co to bylo za hnus, taková černá špína, no za trest musela do vany a nohy jsem jí drhla hrubší houbou, tak to měla za to!!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:12 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Denisa
Jo, me ten boxik taky prisel divnej... Ale zajimavej!
Ja nasla na netu jeste jednoho, ale nevim, jestli se to zobrazi...
Jinak me se venceni taky libilo, klidne kdykoliv znova, jen jeste uvidim pristi tyden, jestli nahodou nebudu mit jinou akci - ale tak na 70% ne, takze se zase na venceni muzem domluvit. A klidne priberte kohokoliv dalsiho, Lumpik bude jenom rad a Gite (Gita je ta biglicka) to bude sumafuk.
Jen doufam, ze nevadi, ze jsem vas pak nechala odjet samotne, ale ten labrousek byl Lumpuv kamarad odvedle ze vchodu, nejlepsi hraci kamarad, co ma, tak to jsem mu nemohla udelat, nenechat je spolu vylitat...
Jo a cerny nohy mela Giordi tam z te louze, jak uz jsme sli pod mostama nahoru a ja Lumpa urvala, ale ty sis myslela, ze se chce akorat z ty louze napit... Je to tam peknej humac!
|