| Autor |
Zpráva |
alli
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:11
- Nahlásit
Vcelka - Allis k nám do postele nesmí, ale pořád to zkouší, zrovna včera večer se snažila "ukecat" manžela, ale nakonec neuspěla . Tak ji najdu vždy o víkendu ráno v posteli u syna. Má postel samí chlup . To je také hlavní důvod proč tam nesmí.
Pajus - syna také cpu vitamínama umělými i přírodními a sirupem proti kašli, tak uvidíme Ale asi něco řádí ...
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:19
- Nahlásit
Vcelko, já to nechala ať to automaticky přejde do toho zdarma...nechce se mi za to platit. Třeba se už časemkonečně naučím pracovat s programem na tvorbu stránek a udělám si své dle svých představ...no snad mě jednou něco osvítí a já to dokážu
Tak to Tina už v posteli spí strašně dlouho...ona naštěstí zase tak extra nelíná a nebo to tak není vidět. Vzít tam bassetku, tak budu celá bílí, ale to je asi tím že má podsadu a Tina ne. Včera na tátu zvonil jeden chlápek a mě nedošlo že zrovna večeřel sekanou, tudíž jsem se o to nijak nestarala...no a pak přišel a najednou slyším jak nadává Tině...ta samozřejmě neodolala a hlídala mu večeři...tak jsem trochu hořčice posbírala z jeho deky. naštěstí sek tomu ráznému kroku odhodlala asi hodně dlouho, takže žádná větší katastrofa a táta bez večeře nebyl...jen Tina na to tak koukala jako co je?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:28
- Nahlásit
Ahojky,máte někdo žíhanýho boxika?Moje malá,byla tak silně žíhana,až byla skoro černá,ale postupně světlá a zlatavé znaky dost vystupují,nevíte kdy se ustálí její barevnost
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:34
- Nahlásit
Anonymní, tak já mám zlaticim takže zkušenosti s žíhancema nemám...
A kolik je tvojí žíhandě? Tipla bych si že tak v roce, v roce a půl by se to už ustálit mohlo
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:36
- Nahlásit
Jo asi fakt něco řádí, mně už se to drží 14 dní a nemůžu se toho zbavit. Furt kašlu, sirupy mi na to nepomohli a včera sem měla i trochu teplotu, tak nevim.
My máme bílí chlupy taky všude, v tý posteli to naštěstí neni tak vidět, ale kdybych na to vzala lupu tak bych se asi divila co tam je s toho psa za bordel. Včera sem si vzala peřinu k televizi a jak sem na chvíli odešla tak už se mi tam Viky rozvaloval. Okamžitě využije situace a pak kouká jak bulisimo co já na to. S tim jídlem to taky, jakmile si nandáme talíře, tak je s náma hned největší kámoš a strká hlavu až do talíře.
Ty stránky asi zatim taky nechám jako zdarma, až je budu mít uplně plný tak uvidim. Taky bych se chtěla naučit udělat si svoje, ale furt se do toho nemůžu donutit. Manžel to umí, už mi to i vysvětloval, taky mám hotovou úvodní stránku, ale dál se asi nedostanu. Doma se mi s tim nechce dělat a v práci ten program na tvorbu stránek nemám.
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:03
- Nahlásit
Jé tak to máš dobrý že to mažel umí, taky bych potřebovala nějakýho poradce
Já doufám že se toho zbavím co nejdříve, už mě to nějak nebaví a navíc mám pocit že teď toho nějak moc přecházím, tak se jen děsím dalších následků. To Tina do talíře neleze, pak jí třeba necháme vyleštit talíř, ale jinak ví že nesmí. Včera bohužel ta sekaná byla ale asi lákavější a možná víc ještě ta hořčice...sekaný se asi nestihla dotknout
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:12
- Nahlásit
Vcelka
Zatím jsem to nechala tak jak to je, teď jsem dlouho nějak nefotila, dá se to snad změnit kdykoli
My jsme v neděli potkali malý štěndo - boxer, osm týdnů, holčička, barva jako Eliška, taky bílý paciny, trochu světlejší, byla jsem z ní totálně vyplesklá, tak Ondra hned běžel pro Elišku, a když jsme viděli ten rozdíl, tak se nám ani nechtělo věřit, že tak vyrostla. Bydlí od nás asi 50m, hned naproti v baráku, tak jsme zvědavá, jestli budou páníčkové družní
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:18
- Nahlásit
Libka, tak to je super...to určitě budou chodit na rady ke starší Elišce. Já chci taky (já bych byla taky naprosto vyplesklá...moji známí už jsou taky tak zamipulovaný že když někde nějakou placatku potkají tak mi to hnedle hlásí :biglol
Tak přeju aby se teda družili, to by bylo moc fajn a vy měli novou kámošku
Určitě to na těch stránkách musí jít změnit i později si myslím
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:49
- Nahlásit
Pajus
Paníčka vypadala v pohodě, tak snad to bude dobrý. Jinak za těch pět týdnů už jsem se seznámila s tolika pejskařema, že mě to až zaskočilo. Kousek od nás je takový údolí, a tam se schází vždycky spousta lidí s pesanama, chodíme tam skoro každý den, a Elina se tam s nima super vyřádí.....V neděli jdeme na cvičák pro přihlášku, ne že by jsme už začali cvičit, ale musí se do konce listopadu zaplatit členský poplatek na příští rok, tak aby jsme to nepropásli. Už se těšim, ale tam boxer taky žádnej neni
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:00
- Nahlásit
No tak alespoň nejsem jediná kdo nemá dalšího boxera na cvičáku. Jo my teď začátke prosince máme schůzi, tak ty penízky zase úplně vylítnou z peněženky. Musím zaplatit příspěvek za cvičáka a ještě za záchranáře, tak to bude zase něco. Nevím proč je to v tom prosinci a začátkem roku nejhorší na placení...to je fakt děs
Tak to je dobře že máte hodně známých "pejskařů" to si má pak člověk alespoň o čem pokecat! A jak se ta panička tvářila na Elišku? Jestli je z placatek vyplácaná taky tak si myslím že si jí můžeš napsat do diáře okruhu známých pejskařů
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 12:47
- Nahlásit
Pajus
No taky se jí strašně líbila, ale když jsme ji potkali, tak měla štěndo první den doma, takže si myslím, že byla plná dojmů z té svojí placatky. Jen taky nechtěla věřit, že Elišce budou tři měsíce, a že to její mimi za měsíc tak vyroste. A s tim placením, to já mam vždycky v únoru takový období, že jsem totálně vyždímaná a mam z toho takovou chmurnou náladu. Ale letos si myslim, že to bude v pohodě, spoustu věcí ani moc neřešim, prostě na to není čas, Eli fakt zabaví. Je to každej den takovej kolotoč, večer padám do postele polomrtvá
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:21
- Nahlásit
Tak uvidíš, ale určitě budete mít novou kámošku na hraní
Jo to Tina mě vždy taky neskutečně zabaví...no je to takovej můj brouček a když jsem někdy bez ní dýl...tak se mi po ní fakt stýský
To já bych letos možná i vánoce zrušila a nejradši bych přešla už do období jara
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:47
- Nahlásit
Tak já se s vámi pomalu, ale jistě rozloučím a pojedu domů...máme se jet se sestrou mrknout ke strajdovi na hory, tak doufám že ještě neuvidím první sníh...
Tak kdo má v pátek volno, tak krásný prodloužený víkend a kdo jenom zítřek (asi já) tak si ho maximálně užijte!!!
Pa pa a že zdravíme všechn placatky!!!
|
Martina&Jerry
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 18:02
- Nahlásit
Ajojky vsetci boxerkari!
Ja mam tiez boxera,vola sa Jerry je mu 6 a niektori tu ma snad poznaju... Viac o Jerrym na http://www.mujpes.cz/pribehy.php?id=21...
|
Martina&Jerry
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 18:11
- Nahlásit
Vidim ze to nejde...tak je to v pribehoh
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 19:09
- Nahlásit
Ahojda všichni,
vítám nově příchozí Martina&Jerry a doufám, že brzy přidáte sem do galerie fotečky!
A ačkoli si Lenda (nebyla jsi původně Lenka2?) s tou klecí zrovna s mnoha nepadla do noty, tak bych se s ní nerada loučila?! Přece jen má boxerku...
Jinak počasí opět nepřeje velkým aktivitám venku (teda aspoň u nás prší) a navíc mi pěkně jde na nervy, že v práci se nestíhám na net ani mrknout natož napsat pár vět. A hlavně mám počítač tak pitomě, že mi do něj každý příchozí (a hlavně šéf) vidí... Budu s tím muset něco udělat, protože jakmile s vámi nekomunikuju, tak mám pak absťák, klepou se mi ruce, tváře hasnou... A navíc FeeBee je pak naštvaná, že ji neinformuju o tom, co dělá Giordi, Viky, Allis, Rocky.... Teď si nacpala pupek a chrní na křesle, že neslyším Večerníček....
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 19:27
- Nahlásit
ola
:up ůvodně
Lenka2
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 19:49
- Nahlásit
Jsem ráda,že jste mě všechny nezatratily.Dík
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 19:52
- Nahlásit
Lenda
Jsme (doufám ) demokratické fórum a nikdo tu nikoho za jeho názor neukamenuje. Nemusíme se vším souhlasit, ale to neznamená, že bys musela opouštět debatu o boxerech. Radši nahoď novou fotečku Brauny do galerie...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 19:56
- Nahlásit
ola
Nad tím už týden bádám.Nejde mi to.Dnes odjíždím na hory.Zkusím to po neděli znovu./proto jsem se znova zaregistrovala a stejně mi to nejde.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2005 21:03
- Nahlásit
Martina&Jerry
jo jo o Jerrym vim, koukala jsem na něj na muj pes ve fotogalerii, je to taky kusan. Prosim tě v tom příběhu píšeš že má čtyřicet kilo, je to tak? To je docela hustý, jestli bude mít tolik i Viky tak teda potěš, aby mně pak netahal po zemi jako tchýni.
|
Martina&Jerry
|
# Zasláno: 17 Lis 2005 10:18
- Nahlásit
Musim sa pochvalit,ze z nas ubudllo
Teda zo mna 4 kg a Jerry uz vazi 36-37kg
Lenze je to tazke ked nas máti tak prekrmuje
|
Martina&Jerry
|
# Zasláno: 17 Lis 2005 11:02
- Nahlásit
taaak galerka je hotova,mozete juknut ;)
(nazov:Jerry ;)
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 12:41
- Nahlásit
Martina&Jerry
Mnoooo, galerka je sice hotová, ale těch několik "vykřížkovaných" fotek bych chtěla ještě taky zkouknout!? Jinak Jerrynek je fešák! Je to teda kus chlapa! Ten když cukne za vodítko, tak to musí být mazec, že jo? A jestlipak už je taky Jerry tatínkem?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 18:54
- Nahlásit
Ahojte,
tak jsme se právě vrátili z chaloupky, bylo krásný počasí, sluníčko, teplo, no hlavně těm co shrabovali celou zahradu , taky jsem si dali stopičku, ale hlavně... jsem zamilovanáááá... na zahradu se k nám přišla podívat z vrchního baráku štěňátková, taková kříženečka, jako malej NO, no a s Giordinou se celý den honily, ožužlávaly si hlavy, no láska jako trám, no a já se taky zamilovala i můj brácha... málem jsme si ji ukradli sebou do Brna! Úplně se mi po ní stýská:sad rohlížím si fotky... Giordina z ní byla nadšená, vůbec jí nevadila malá vetřelkyně, pak ještě pustila i sousedovic voříška... tak jsme tam měli psí párty, no paráda! Chm, a to jsem říkala, že by nikoho na vlastní zahradu nepustila, no pěkná blbost, takže zase začneme zvát kamarády domů i na chaloupku. Na zpáteční cestě jsme ještě navštívili příbuzné a jejich zlatýho retrívra, Giordina mu sežrala jeho večeři , teď chrní. A mně se stýská po roztomilým štěňátku...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 18:56
- Nahlásit
Ahoj Jerrynko
zdraví Giordina§
Hele, to na mujpes nikdo za chvíli nezůstane, musíš psát i tam, já taky občas píšu dvojmo! Tak čauky a co vaše stránky, fungujou? Hoď sem kdyžtak odkaz, ať se můžou ostatní pokochat!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2005 23:21
- Nahlásit
Denisa
Ahojky!
Omlouvam se za OT, ale treba te bude zajimat...
Dneska jsme s Lumpem slozili zkousku ZZO!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 03:21
- Nahlásit
Wami
jůůů, gratulace největší!!! Tak jste to letos ještě stihli, to je paráda! No a o tom, že je Lump šikula, to je jasná páka!
Kde jste to nakonec dělali?
Ahojky a jak to vidíš třeba příští úterý? Že bych Lumpovi osobně potřásla tlapou...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 08:51
- Nahlásit
Ahojda lidi,
nemám tu šéfa, tak toho musím využít.
Tohle hnusný počasí je děs, včera synátor pustil FeeBee vyčurat a když ji pustil zpátky, tak neutřel jí nohy a pak se ty ťápance na dlažbě snažil utřít (čti rozmazat) ručníkem, co má FeeBee na tlapy. Takže jsem den volna trávila úklidem. Jinak bobulce se moc ven nechce-jen se vyčurá a maže do teplíčka. Bohužel se mi začíná zdát, že se jí zase zvětšují cecíky. Ach jo! Včera jsem jí večer dala okousat pečený žebra, a když jsem se šla mrknout jak je s tím daleko, tak jsem schrábla hromádku kostiček a bylo... Hubu měla mastnou a jazyčisko jí lítalo až ke stropu!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:03
- Nahlásit
ola
U nás už napadlo trochu sněhu... byla jsem s čubama na dlooooouhý procházce a krásně sme si užily.
|