Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 13:57
- Nahlásit

Verka a Esterka
a z jakýho důvodu jí chce tvuj bývalí? Ze stejnýho jako Alči, prostě na just nebo je v tom jiný důvod? Nic proti chlapum, ale stejně oni k těm psum nemaji takový vztah jako my. Vim že třeba muj manžel má Vikyho hodně rád, ale stejně ta veškerá starost je na mně. Že kdybych mu ho nechala tak bude většinu dne doma sám nebo ho bude furt dávat k jeho rodičum a ani nebude vědět co mu má dávat k jídlu. Prostě my jsme rozený mámy a ta péče je vidět i na tom psovi. A že si někdo řeší problémy a uraženou ješitnost přes psa to je smutný.

Lenda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:13
- Nahlásit

Pajus
Taky jsem koukala,že jste záchranářky.Kdy jste s tím začaly?Kousek od nás taky trénují záchranáři,tak o tom taky přemýšlím.Brauny je moc šikovná,tak ji vymýšlím nějakou činnost/i sobě/.

Chlap je na tohle divnej tvor.Já mám už rozvod a dělbu dítěte,psa a majetku za sebou.Uražená ješitnost udělá svý.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 14:41
- Nahlásit

Verka a Esterka
Tak mu jí prostě nedej a uvidíš. Řekni že ti jí dal k svátku, že si jí chtěla ty a on ti jí dal k svátku, tak že mu jí přeci nebudeš dávat zpátky když se o ní staráš. Dobrovolně bych mu jí nevydala. Snad na tebe nebude volat policajty jak to tady radíme Ale.
Mám pociž že dneska až přijdu domu tak si s manželem vyjasnim jak by to bylo kdyby sme se rozvedli. Jen tak pro pořádek. U nás jsem sice na kupní smlouvě a na papírech psaná já, jenže tam by se to asi řešilo zase jako že je pořízený už za manželství, takže jako dítě, takže by to asi taky nebylo tak jednoduchý.
Holky hodně štěstí.

ola
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 20:12
- Nahlásit

Denisa
Tak si včera FeeBee zase zakousala... Děsně jsem se pobavila, protože za mnou na cvikoš přišel manžel s klukama, a tak jsem mu čubu vrazila do ruky, ať si to zkusí, jakej je to záhul. No, chudák nevěděl moc, co má kdy a jak dělat, ale jinak dobrý. Hrdě cválal s FeeBee když si nesla "klín" a oba kluci vrčeli hlubokým hlasem "drrrrrž!!!" Fakt legrace! Říkala jsem figurantoj : "prdlá celá rodina!"
Jinak jsme včera s klukama odpoledně sáňovali a FeeBee nás rvala za nohy a moc ji to bavilo. Pak jsem jí zapřáhla do sáněk a chvilku je prázdný tahala. Pořád se divila, proč za ní něco běží... Musím ji zkusit taky povozit!

Pajus
# Zasláno: 28 Lis 2005 20:26
- Nahlásit

NO to snad né. Ty chlapi jsou ale...
Je fakt e ženský se jim věnují asi víc...eda pár kamarádů znám co je mají fakt za miláčky...třeba můj otec je taky jen pohladí, ale nějaká procházka a nakrmení, to maximálně když nejsem doma. Mě je to tak líto co se děje...
Lendo, začali jsme chodit asi ve čtyřech měsících. Je to fajn, ale z Tiny asi záchranářka nebude, stopa ji nějak extra nebere a když děláme vyhledávání někde v cizím prostředí, tak ona běží za figurantem a když ho najde, tak ho nevyštěká a jde si po svých, takže oni ji pak jak blbečka nenápadně přitahují k sobě a chtěj aby je vyštěkala, což pak teda už udělá. Ale jinak jsme se letos zúčastnily tak tří nebo čtyř záchr. předváděček (aby lidi věděli o co vlastně jde) a to bylo moc fajn...a obě nás to bavilo

ola
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 20:45
- Nahlásit

ola
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 20:47
- Nahlásit

alli
Je tohle vaše Allis? Našla jsem tu fotku náhodou, když jsem koukala na krycího psa - Imperio z Metaboxu. Má Allis fotečky ještě někdě? Je moc pěkná, krásný žíhání!!!

alli
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 07:28
- Nahlásit

Ola
Ano, to je naše Allis, chovatelé si ji fotili, když se u nás stavovali se na ni podívat.Jen jmse měli vybrat lepší místo na focení. Jinak má Allis fotky na svých stránkách www.volny.cz/marketahr . Budu muset pořídít zase nějaké nové.

Pajus
# Zasláno: 29 Lis 2005 09:06
- Nahlásit

Teda Allis je ale fešanda
Tak jsme právě zvážili Tinu. Po mé snaze jí fakt vykrmovat aby to moje zvířátko nabralo jsem byla zvědavá zdali tomu tak je a co myslíte?
Máme zase další kilo nahoře, takže teď už se můžeme chlubit 24,5 kilama a doufám že se mi ještě něco nahoru podaří nahnat

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 09:54
- Nahlásit

Verka a Esterka
Nedávej mu jí, jinak už jí nikdy neuvidíš. A jestli nebude jiného zbytí tak se s ním zkus aspoň domluvit na tom aby ti jí občas pučoval.
Je to hrozný, včera sem s toho ani nemohla usnout jak sem na vás a na Alu myslela jak to musí být těžký.
Nemáš někde její fotku?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 10:58
- Nahlásit

Já ty jeho stránky nemůžu najít, stránky boxerklubu nefungujou a když si zadám jeho jméno, tak mi konkrétně jeho stránky nevyjedou.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:06
- Nahlásit

to by jsi jí musela mít někde na stránkách jinak jí sem nevložíš. A nebo si leda založit tady galerii. A nebo mi jí pošli na m.dusinka@seznam.cz

Libka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:19
- Nahlásit

Verka a Esterka
Ahoj holky, držim palečky ať to v pohodě ustojíte, já bych mu jí taky nedala, už jen proto, že jí chce nechat u boudy, to bych ho nakopala do pr.... Můžeš mi prosím taky poslat fotečky? libuse.nohavicova@seznam.cz

Libka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:32
- Nahlásit

Verka a Esterka
No je nádherná, určitě udělej maximum pro to, aby u tebe mohla zůstat

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 11:55
- Nahlásit

je hezoučká, ani se ti nedivim že jí chceš mít u sebe. U tebe jí bude líp bojuj. Vim že to asi bude hodně těžký, že on se bude snažit všemožně aby jí dostal. Držim pěsti.

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 14:49
- Nahlásit

Ahojte,
jsem tu na skok
olatak obranaří celá rodina jo?! G. ještě letos nesáňkovala ani jinak sněžně nesportovala, zatím jen koulujeme, ale o víkendu to napravíme. Jo vlastně včera se klouzala na uježděným sněhu s kamoškou RR a pak RR na G. chtěla jezdit jako na saních, ale G. se včera nechtěla nechat sundat, tak třeba příště, někdy to baví obě dvě...
Pajusvykrmuju taky, ještě jsem nevážila, nechám se překvapit, ale vypadá to slibně. Jen nějak to maso... ta jeho vůně, no prostě ten smrad, to by jeden pad! No podstrojuju jí, furt špekuluju co ještě přidat... mňam mňam!
alli to je teda fotomodelka!

Verka a Esterkanedej se a nedej mu ji!

ostatní zdravím!
Alotak co?! Doufám, že kroky co podnikáš vedou úspěšně k cíli...!Drž se!

Anonymní
# Zasláno: 29 Lis 2005 15:34
- Nahlásit

Verka a Esterka
Chápu, že to není jednoduchá situace. Co se s ním domluvit, že mu koupíte jiné štěně nebo mu dáte štěně po vaší fence, až ji budete připouštět?
Se schovávání a neotevírání dveří dlouho nevydržíte. Raději si promluvte, mohlo by se vám také stát, že by najednou zmizela. Nikomu to nepřeju, nechci tím strašit, je to jen jedna z možných alternativ.

Anonymní
# Zasláno: 29 Lis 2005 15:37
- Nahlásit

Verka a Esterka
Nevím, jestli se to zobrazilo, raději to pošlu ještě jednou.

Chápu, že to není jednoduchá situace. Co se s ním domluvit, že mu koupíte jiné štěně nebo mu dáte štěně po vaší fence, až ji budete připouštět?
Se schováváním a neotevíráním dveří dlouho nevydržíte. Raději si promluvte, mohlo by se vám také stát, že by najednou zmizela. Nikomu to nepřeju, nechci tím strašit, je to jen jedna z možných alternativ.

ola
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 18:33
- Nahlásit

Pajus
Koukala jsem na Můjpes, že píšeš o známé, co prodává boxera. Nevíš jak se jmenüje a z jaké je chovné stanice?

wami
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 20:56
- Nahlásit

Denisa
Nejaky fotky jsou na radosti z pohybu... Mam jich celkem devet, co stoji za to, ale nechci je tam nahazet vsechny, tak nektere sem...

Dobrejch je jich jeste vic, ale zas treba jindy...

Pajus
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:45
- Nahlásit

Olo, tuším že je to King od Morového sloupu!!! Případně bych mohla zjistit více co by tě zajímalo!!!
No nic, zítra napíšu víc, se mi nějak klíží očka

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:46
- Nahlásit

wami
jé, díky, už jsem ti psala na fórum Radosti z pohybu, ale klidně to zopáknu, fotos se mi moc líbí! procházka dnešní taky!

Boxerkářky
mrkněte na fórum Radosti z pohybu... jsou tam fotky Giordi s Lumpíkem jak spolu řádili!

Pajus
# Zasláno: 29 Lis 2005 21:47
- Nahlásit

Debis, zítra se na še mrknu , ale je mi jasný že to bude jenom samá chvála

Pajus
# Zasláno: 30 Lis 2005 08:21
- Nahlásit

Dobré ráno, tak jak se dneska vede? Doufám že co nejlépe

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 08:40
- Nahlásit

Nic moc šla bych hajat. Včera sme byli do noci u bráchy, škoda že sem neměla sebou foťák, byli by hezký fotky Vikyho a Bárta. Nevezli sme si domu bílýho pejska ale hodně šedivýho, jak byl špinavej. Ráno sem ho nemohla dostat z postele, byl mrtvej, až když sem měla v ruce tři různý pamlsky tak vstal.

Deniso, fotky jsou moc pěkný, jak stojí Giordi na zadních ta je dost povedená.

Pajus
# Zasláno: 30 Lis 2005 08:59
- Nahlásit

Tak to dnešní noc byla děsná, Tina se neskutečně rozvalovala a až tesně před vstáváním se přemístila do svého políšku a opět tvrdě spala...no já bych z ní padla...A teď si jistě ještě chrupe (a já bych za vlast teda taky ještě padla)

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:25
- Nahlásit

Mně přijde tato fotos dost dobrá, taková akčňácká! wamimoc pěkně fotí a taky jí závidím ten foťáček!
Já chci taky takovej! Chjo, chjo.

My jsme dnes vstávali taky celí rozlámaní, nachlazení, vůbec nám s přítelem není dobře a Giordi už ráno zase skákala jako koza a tahala nás z postele, ona má furt tak skvělou náladu a plno energie, šťastnej to pes! Teď si doma jistě chrápe, nabude ještě více sil a odpoledne si na mně zgustne!Ještěže dnes jdeme s kamoškou RR, nebudu se muset tedy nijak zvlášť angažovat. Ovšem zítra cvikoš, to se budu muset "vzmužit".

wami
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 09:56 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Denisa
Vsak taky byla psiska akcni...
Jinak nevim, jestli "dobre fotim" - pockej, az uvidis ten sileny odpad... (A co se fotaku tyka, brala jsem si ho jen kvuli moznosti externiho blesku. Zbytek fotek, cos tu kdy ode mne videla, je foceno na maly kompaktek do kapsy... )

A tady mas jako bonus jeste jednu akcni fotecku...

Pajus
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:08
- Nahlásit

Jo, jo, Giordi si umí parádně hrát, to my už teď mít toho boxeří kámoše u nás teda asi nebudeme, až ho ta známá prodá...taky by jsme potřebovali někoho dost akčního na naše hry

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2005 10:08
- Nahlásit

wami
co Lumpík šeptal Giordi do ouška? Díky za bonus!

Jo, vlastně o kompaktku jsi mi říkala...
A vyšla taková ta fotka, skoro první, jak vedle sebe běží, hlava u hlavy? No však to pak uvidím.
No a jestli nemáte nic na úterý odpoledne, tak se zase hlásíme. Já už si nějak rezervovala ty úterky na vás. Tak záleží jak budete mít příští úterý volno. Jen abys to předběžně věděla!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání