Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:12
- Nahlásit

Denisa
Já se včera zvážila s FeeBee a po odečtu byla její výsledná váha cca 28kg. Zdá se mi, že jí to moje vyváření fakt svědčí. Navíc teď tím, že krmím jen večer, se vyloženě na žrádlo klepe a když už jí nesu misku, tak mi otvírá dveře, aby mi to jako šlo rychlejc. Pak vysaje misku, třískne s sebou na křeslo a tráví... Vyhovuje mi, že jí dávám až tak kolem 18-19.00, protože pak už odpadne a dá se ukrotit, aby nedělala nacpaná ptákoviny.

Pajus
# Zasláno: 1 Pro 2005 11:22
- Nahlásit

Já Tinu taky krmín jenom večer a je fakt že pak už jde spokojeně chrupkat...asi taky možná začnu řešit nějakou stravu navíc. Když problém je v tom že ráno to nestihnu a přijdu navečír, takže stíhám až klasický večerní krmení. Maximálně zkusit přípravu na ráno večer a poučit otce aby jí to nezapomněl dát. Tuhle jak jsem s ní byla doma, tak jsem uvařila nějakou strašně velkou porci rýže, tak jsem asi polovinou zkrmila Tinu a vmíchala jí do ní nadobro nakrájenou krásnou sekanou a pane ta to zblajzla a ani nemrkla. Dokonce si pak dala ještě večer svojí porcičku granulek...
No asi mě to nějak donutí, jinak tady budem za chvíli už jen ty největší hubeňouři my a to bych nerada

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:22
- Nahlásit

Olo, ty už taky nedáváš granule a vaříš? To mi nějak uniklo.
Začínám nad tim už docela taky uvažovat, ale nejspíš počkám až mu bude rok nebo rok a půl. Teď mu budu dávat masíčko třeba jen o víkendu a uvidim. Před chvíli sem byla v chovatelských potřebách tak jsem tam nechala zase tři stovky. Koupila jsem mu krůtí srdíčka ty aspoň tak hnusně nesmrdí jako to mletý maso. Musim ale říct že Viky teď žere hrozně dobře, spíš by žral furt, granulky baští taky v pohodě, ale maso u něj jasně vede. U toho masa bych si spíš nevěděla rady s tim dávkovánim, kolik dávat na den.

Pajus
# Zasláno: 1 Pro 2005 12:25
- Nahlásit

Tak s tím mám Vcelko problémy taky

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 13:45
- Nahlásit

Pes mé známé měl včera torzi žaludku.Veterinář mi říkal,at' krmím 2-3 denně,že je to u boxera lepší.Tak mám strach krmit jen jednou.
Dnes jsem oprášila běžky a byly jsme s Brauny poprvé běžkovat.Docela nám to šlo,teda do kopce,dolů mi honila špičky.Ale nádherně jsem ji utahala.

ola
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 18:03
- Nahlásit

Vcelka
No, od mých neslavných pokusů se suchýma granulema krmím granule + masko. FeeBee to vyhovuje. Bobany jsou OK.
S tím krmením jednou denně - taky jsem z toho měla (a mám) obavy, ale FeeBee si to vybrala sama, protože od tý doby, co chodím do práce, dávku ráno absolutně ignoruje. Po návratu z práce jsem to našla tak, jak sem to tam ráno dala. Tudíž jsem přistoupila na její variantu a dávám jí jen večer. Tu pohromu s torzí žaludku snad omezuju tím, že ji hlídám, aby po jídle ležela a zvolna trávila... Mám dvě známé, jejichž pes zemřel na torzi žaludku a obě dvě krmily vícekrát denně! Tak si pak vyber?!

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2005 20:54
- Nahlásit

ola
No to si asi nevybereš.Já mám z toho teda strach,tak asi i v dospělosti budu krmit ráno a večer.Teda Brauny je strašně žravá,tak to asi nebude problém.Já jsem teda zůstala u Proplanu a ten ji strašně chutná.

alli
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 07:06
- Nahlásit

My také ještě stále krmíme třikrát denně, také kvůli torzi žaludku. Ale znám i případ, šlo o filu, že k torzi žaludku došlo při tom, když žrala, ale naštěstí se ji po okamžitém převozu k operaci podařilo zachránit. Včera jsem vážila Allis a má 28 kg a fous a to dostává pouze granule.

Pajus
# Zasláno: 2 Pro 2005 08:23
- Nahlásit

Tak my krmíme celou naší smečku jenom večer a myslím že nám to všem vyhovuje. Díky tomu že se nabaští, tak se vcelku sklidní a jdou chrupat. Rozhodně bych pak nešla na nějakou prochajdu kde bych ji nechala lítat jak zběsilou...

ola
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 09:53
- Nahlásit

Lenda
POZÓÓÓÓR! Teď mi volala ségra, že její sousedi koupili pro tatínka štěně boxera a teď to přijde- je to sestra od Brauny. Teda aspoň myslím. Jmenuje se Bia (?!) a jsou jí čtyři měsíce. Prý si ji koupili od páru, který se rozešel a čuba zůstala jemu a on nevěděl, co s ní!? (že se teď s tímhle "rozcházením" a taháním o psa roztrhl pytel, co?)

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 09:57
- Nahlásit

Ahojte boxíkářky!
fuj, torze... Pánbůh s námi a zlý pryč, by řekla moje babička! Co jsem kdy zjišťovala o torzi, tak jsem dospěla k názoru, že to neovlivním bohužel ... Dodržuju ty obecně známý rady a doufám.
Já dávám trochu granulí ráno, pak po vyvenčení v 19 až 20h a pak až kolem půlnoci nebo spíš po půlnoci dávám tu největší dávku (teď vařené-nevařené), jsem noční pták, tak chodím pozdě spát. Když chodím na stopy, tak dávám odměny na stopách... Taky to přizpůsobuju okolnostem a venčení a zátěži a energii, kterou vydá. No teď zrovna trošku vykrmuju Jinak G. by žrala furt vždy a všude a všechno, takže ji to rozděluju zhruba na ty 3 dávky denně, ale stejně občas ještě něco vyloudí...je to popelnice nenažraná!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 10:10
- Nahlásit

ola
a nevíš jak se jmenuje papírově? Chtěla jsem se na ní podivat, ale v úvahu tam připadá Berta, Brendy a Britany tak která z nich to je.
Máš pravdu že se s tim rozcházenim a tahánim o psa nějak roztrhl pytel. Doufám že tohle nebyl ten případ kdy chtěl ten kluk psa za každou cenu a pak ho prodal. Něco jako vyhrožoval Ale ten její. To by pak bylo smutný.

Teda Denis, ty krmíš ještě v půlnoci? To já už dávno chrnim a Viky taky. Já zatim krmim ráno, pak když přídu z práce a vrátíme se prochajdy tak dám jen trochu a zbytek dávám tak kolem 19-20 hodiny. Viky by teď žral ale taky furt, hlavně jak sme nechtěli aby loudil tak nějak začal a jakmile začneme jíst tak na nás hraje pěkný divadýlko. Je to stejně herec.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 10:14
- Nahlásit

Sakra, tak teď nevím, jestli jsem to nepopletla. Ta čubinka je z Náchoda od paní Kosařové a tatínek je prý ten Grando Optima Grata, jenže teď jsem se schválně mrkla na fotku Brauny a ta má ocásek a tahle čubina prý nemá?! Budu to muset ještě zjistit. Vcelka , kde najdu fotky těch štěňátek (Berta, Brendy a Britany)?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 10:22
- Nahlásit

Jestli se nepletu tak Brauny je s týhle chov.stanice ze Široký Nivy a chovatelé jsou Pastyříkovi.

http://www.cavecanis.cz/index.htm

ola
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 10:38
- Nahlásit

No, tak teď fakt nevím. Kdo tady má štěndo od paní Kosařové z Náchoda? Sakra, vždyť jsem se tu s někým bavila i o cvičáku u nás v okolí atd. ? Ach jo! Skleróza je děsná věc!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

ola
já vim že si se tu z někym o ní bavila, buď s Lendou nebo s Alli teď už taky nevim. Ale jestli to nebylo jen o tom že ji zná taky a ne že má od ní štěně.

Pajus
# Zasláno: 2 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

Teda Denis to jsi opravdu noční pták, neříkám že zaléhám třeba úderem deváté, ale ve dvanáct už taky většinou chrupu (ikdyž vyjímka se najde). Ale mylsím že Tina by už v tu dobu stejně asi dala přednost spánku než papání...
Já se už tak dneska těším domů až půjdem na prochajdu, zítra bude mít bohužel smůlu, protože já budu celej den tvrdnout na cvičáku na dvou členských schůzích a ještě k tomu mě nemine placení poplatků, což bude dohromady tak 1700,-. A pak k večeru odjížím do jednoho hradeckého kina na filmový maraton večerníčků. promítají někdy od 15:00 - 01:30, tak na to už se moc těším!
Ale v neděli si to snad s procházkou vynahradíme

Pajus
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:10
- Nahlásit

Tak já už z toho mám taky pěknej chaos...taky už nevím kdo je z jaký chovatelský stanice a podobně

Ala
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 11:58
- Nahlásit

Takže holky, dneska ve 4 na mě myslete. Jedu si pro Rockyho!!!! Víc jsem napsala na fóru "Nechce mi vrátit psa..."

Pajus
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:06
- Nahlásit

Držím pěsti!!!

alli
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:56
- Nahlásit

Ala
Také držíme s Allis pěsti. Jo a Allis je také panelákový pes.

Všem přeji pěkný víkend.

Pajus
# Zasláno: 2 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

I já přeji pěkný a podařený víkend!!!
Za chvíli už odcházím, tak v podělí zase na napsanou

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2005 14:01
- Nahlásit

Mějte se holky a vaši miláčkové taky, užijte si to. pa

ola
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2005 19:04
- Nahlásit

Zdar lidi,
mrkněte na www.kszv.sk - jsou tam dva boxeři s PP. Pokud si je někdo nevezme, tak jsou tito psi většinou utraceni. Nechápu jak je tam někdo mohl dát?!

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 09:51
- Nahlásit

ola
Já mám Brauny od paní Pastyříkové.Bia je od paní Kosařové,co bydlí na stejném sídlišti co já.Na její štěňátka jsem se byla podívat.Bia byla myslím strašně malinká.Svět je malej!
Brauny má starší sestru ve vedlejším městě.:

ola
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 16:12
- Nahlásit

Lenda
No tak konečně se to rozluštilo! To jsem to pěkně zamotala,co? No, to nevadí. Ségra mi říkala, že čubinka je čtyřměsíční a bohužel téměř nic neumí. Prý neslyší ani na jméno. Ta sousedka, co ji tatínkovi kupovala, ji prý koupila od mladíka, který si spolu s přítelkyní koupil štěňata dvě. Pak se rozešli a každý si vzal jedno. Jemu zůstala tahle Bia, jenže on prý pracuje od rána a domů chodí večer, takže čubinka byla zavřená doma, a tudíž ji nikdo nenaučil, kde má dělat potřebu atd. No, asi s ní budou mít ještě moc práce. Prý je ale moc hezoučká.
Tak co, koukali jste na ten odkaz na Slovensku na ty boxery v útulku? Co na to říkáte??????????

Lenda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 16:32
- Nahlásit

ola
Mě se zdála taková slabounká,tak navím,jestli to dožene.To musím říct,že naše malá,co se týče čistotnosti byla jednička.Teda spíš paní chovatelka.Doma udělala dvě loužičky a za ty jsem mohla spíš já.

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 20:07
- Nahlásit

Ahojtes!
Tak jaký byl víkend? Já tu sedím zmožená, dnes jsem se s Giordi zatoulala, 4 hodiny jsme se brouzdali sněhem, už to tajeno ale když byla ta obleva, tak jsem si dali stopičku na snížku, docela dobrý. Jo, nazpáteční cestě jsem z velkýho kopce viděla jak pes jakejsi španělák honí stádo srnek (7 kousků), hnal je přes pole a pak ty chudery zahly směrem k nám do toho kopce, protože za náma byl les, tak utíkaly se schovat, letěly úplně vedle nás, viděla jsem jak už nemůžou a jak otvírají tlamičky... bylo mi jich moc líto. Pes to do toho kopce vzdal a letěl pryč. No doufám, že ty srny nedostaly zápal plic. Kdybych neměla G. zvládnutou, tak si je podá ještě ona jak nám je ten pes nahnal přímo k čumáku, asi věděly, že od nás nic nehrozí, fakt proletěly tak na 5 metrů od nás. Jo, a majitele toho psa jsem potkala dole jak se vedou za ručičky, pes zas někam odbíhal do dáli... Takoví majitelé mě s...o, ani neví kde jim pes lítá a ani je to nezajímá a že by si ho zavolali vůbec... fakt sranec na věc!
ola
na ty psy v těch útulcích neříkám nic, vzít si je nemůžu... Bohužel teď se i u nás v okolí dějou takový škaredý věci se psama... je to hrozný.

Vcelka
zkusím ti najít jednoho G. kamaráda, bílého boxíka, fotky z jara...

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 20:14
- Nahlásit

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 20:16
- Nahlásit

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání