Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Pajus
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:11
- Nahlásit

Tak to já Tinu taky udržím, ale ne na dlouho. Když se s ní jdu vážit, tak jak naschvál zrovna nechce naskočit...takže se náš pokus o vážení někdy opakuje i víckrát :biglol
Olo to jsme na tom podobně. Já mám nějakých 46 a Tina 23,5, takžeje to zatím relativně v poho
Dřív jsem Tině taky myla tlapky ve vaně, ale stejně než tam přejdeme, tak by zasvinila koberec. V chodbě mám nachystaný ručník a jak přijdeme z venku,tak už máme nacvičené otření pacek.
Když jí dám buvolí kost, který ona může, tak si s ní nejprve hraje a lítá s ní a pak si teprv na ní smlsne

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:12
- Nahlásit

Hm, ono vlastně taky záleží jak máte vanu "vysoko", u mé mamky by to třeba nebyl problém-skočit,vyskočit, ale naše vana je vysoko zabudovaná, nechápu proč, ale je.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:15
- Nahlásit

Ty jo, to jsme tady všechny takový chcíplinky?! Taky bychom měly vykrmit sebe, ne jen psiska!

alli
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:27
- Nahlásit

Allis vyskočení z vany už zvládá dobře, před vanou máme předložku, takže nehrozí, že by jí nohy podklouzly.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:29
- Nahlásit

Právě jsem byla na zahradě posbírat ho... Teda síla! Jak slezl sníh a ještě do toho prší - fakt labůžo! FeeBee mne pozorovala s výrazem "Jako fakt tě to baví?!" Pak začala v tom blátě lítat a házet si s balonem. Blázen pes!
Jinak děvčata, všimněte si, že zvednout psa dělá většinou problém těm bezdětným. My, co máme ratolesti, máme svaly namakané od jejich věčného tahání. Moji oba kluci se narodili a měli 4kg! Tudíž po pár měsích jsem posilovala s 10-15kg živé váhy do schodů, ze schodů....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:31
- Nahlásit

Koukám že já tady z vás vážim asi nejvíc, a mám nejmenší sílu, skoro se začínám stydět. Mám 55 a Viky asi 28 možná už víc a teda nešlo mi mu zvednout ani ten zadek. No a abych ho zvážila to už nezvládám, to ho vždycky musí vzít manžel. Ono udržet ho to by asi šlo ale problém je zvednout ho ze země. Sprchový kout to jednou vyřeší, máme na něj připraveno v koupelně místo, ale zatim nebyli finance a vana mi příde docela vysoko na to aby si tam sám skočil, právě mám strach aby si nezlomil nohu.

Libka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:34
- Nahlásit

Vcelka
Tak to na mě nemáš, já jsem teda proti vám pěknej macek vypasenej, mám 62kg

ola
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:36
- Nahlásit

Libka
Když jsem začla číst .... pěknej macek.... , tak jsem čekala na konci věty ... 120kg? Ale 62kg?

alli
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:38
- Nahlásit

Vcelka
Já vážím cca o 2 kg více jak ty! Ale jak říká Ola, my co máme ratolesti...vážení také ještě zvládnu, i když je to makačka! A syn mi teď přijde jak pírko oproti Allis .

Libka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:39
- Nahlásit

ola
Ono když to poriovnám s těma vašima padesáti, měla bych se nad sebou zamyslet

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:40
- Nahlásit

Libka
jo tak to jsi mně uklidnila, ale taky záleží kolik měříš. Já mám asi 160 už sem se neměřila leta.

ola
na to určitě něco pravdy bude, že s dětma se ženský naposilují až dost, takže máš pak na pejska průpravu.

Anonymní
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:41
- Nahlásit

ola
tak to jsi trefila přesně!
Však já to vím od kámošek s dětma... to jsou úplný kulturistky! Jednou jsem takhle držela větší mimčo, dlouho, dlouho, dlouho se mi to zdálo a kamoška říká: "Nějak ti tuhne úsměv!" Uf, druhej den mě fakt bolely svalíky. Trapas co?! No ale co mám Giordinu, tak jsem na tom o hodně líp!!! Tu jsem totiž taky dost dlouho nosila do schodů, ze schodů, no a ty obrany atd.
No už se těším až na jedné ruce budu držet dítě a druhou míchat vařekou v hrnci, tak pak udržím psa na obranách úplně v pohodě, no není to pozitivní zpráva?!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:43
- Nahlásit

To jsem byla já.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:44
- Nahlásit

Tak my bezdětné to budeme mít naopak, budeme mít ze psů průpravu na děti!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:49
- Nahlásit

Denisa
myslíš?? Ty asi jo, jenže já na obrany nechodím a nevim jestli vůbec budu, tak leda z těch procházek když občas Viky tahne. Včera taky nasadil hned od baráku děsný tempo, že sem měla zatnutý všechny svaly. Jak sme byli venku s tou kámoškou a její fenkou a dcerou, tak ta holčička furt fňukala tak jí každou chvíli taky nesla, tak mi to taky řikala že má svaly, ale taky jí občas bolí záda.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:02
- Nahlásit

Jéééééééé, teď jsem koukala na stránky toho slovenského útulku a boxíci už tam nejsou, takže si je někdo vzal! Tak to tam ani nebyli tak moc dlouho. Doufám, že se dostali do dobrých rukou!

Pajus
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:10
- Nahlásit

Jéé tak to je super zpráva, že už tam pesani nejsou
No je fakt že s těma dětma je to pravda. Když přijedu ke kamarádce tak mám co dělat když jejího synátora držím déle...a teď už má ty dvě holčičky, takže ta bude mít svaly jako blázen...se k tomu my bezdětný taky třeba jednou dopracujem
Tina mě trénuje a před ní basseti, to jsou taky pěkní tahouni.
Tak já se svojí váhou jsem v kategorii jako podvýživa...měřím asi 167cm. Přitom fakt baštím dost. Jak ale říkám, tak si nemáme s Tinou asi co vyčítat...obě máme dobrý metabolismus a spalováné

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:19
- Nahlásit

Tak to je dobrá zpráva že maji boxíci nový páníčky. Včera jsem řikala manželovi o tom v Brněnskym útulku, tak jako zásadně proti by ani nebyl si ho vzít, ale řikal že se tam nemá určitě špatně a že mu určitě někoho najdou.

Teda Pájo, to jsi fakt hubená, taky jsem před svatbou mívala 47 kilo, no ale po svatbě to jaksi šlo nahoru.

Teď jsem koukala na stránky Ungeltu a jak teď čekaji v prosinci ty štěňátka, tak to je fenka která už rodila letos v dubnu, vlastně Rockyho máma. Neni to pro ní záhul rodit takhle brzo po sobě? Příde mi to trochu jak kdyby je tam oplodňovali jak na bežicim pásu.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:23
- Nahlásit

Vcelka
Taky mě to překvapilo. Myslím, že chovná čuba může mít dva vrhy ve dvou letech?! Nebo se pletu? Ale takhle hodně po sobě... Myslím, že to je pro organismus feny vyčerpávající.

alli
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:31
- Nahlásit

Chovná fena může mít 3 vrhy ve dvou letech dle chovatelského řádu, ale i tak mi to přijde dost.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:40
- Nahlásit

Co jsem tak koukala na ty jejich stránky, tak ty jejich feny maji každá každý rok štěňata, což to se asi v chov.stanicích dělá, ale dvakrát za jeden rok to je moc. Muj kámoš jak má tu boxerku tak ta měla štěňata jednou a řikal že když viděl co z ní šlo, tak že už by jí to vícekrát neudělal. A co sme si brali Vikyho tak jeho mámy to byl druhý vrh a měla je od sebe s odstupem dva roky, což už mi příde docela v pohodě.

Pajus
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:47
- Nahlásit

taky bych rozhodně nekryla dvakrát do roka...určitě je to pro fenu dost vyčerpávající a pro mě by to teda bylo taky. My měli neplánovaně u jezevčice jednou štěňata dvakrát do roka a byl to fakt záhul jak pro mě, tak pro fenu...dokonce mě to vyléčilo, že teď ždáný štěňata ani plánovat nechci...

Vcelko a jakto že ti váha vylezla nahoru po svatbě?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:54
- Nahlásit

Pajus
no já nevim asi sem začala být taková spokojenější, začala sem sama vařit a docela mi to šlo, tak asi tak. Už se to ale zastavilo - naštěstí. A jak sme si pořídili Vikyho tak sem zhubla skoro dvě kila a držim si tuhle váhu co mám.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:56
- Nahlásit

Je to podle "předpisů", resp. teda řádu. No ono taky pokud je to opravdu chovná fena (ne fena-mazel, co jí majitelé jednou nechají štěňata), tak se těch krytí v optimálním čase plodnýho období feny (v jejích třeba 2 až 5 letech) moc "stihnout" nedá. Ale to je o chovatelství!!!, čemuž my tady asi ani jedna nerozumíme. Kdyby na tom bylo něco "blbě", tak by to nebylo v chovatelským řádu - 3 vrhy ve 2 letech.
A navíc podle mě tato chovatelka ví co dělá.

Chovatelství a hlavně genetika není jen tak. Do toho já bych nešla. Nerozumím, nevím, neznám. Proto ani neuznávám takový to množení jednoho domácího mazlíka s druhým domácím mazlíkem. Výsledkem budou další domácí mazlíci, možná i povedení, ale z hlediska chovu je to trošku naprd. Ale nemusí být. No nic, už nechám svýho planýho filozofování.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

Jo a to jsem mluvila samozřejmě jen o psech s PP! O bezpapírácích a jejich množení si myslím svoje...

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:59
- Nahlásit

Za chvíli se vypravím k zubaři, tak se tu cpu, protože pak nebudu moct pár hodin jíst.
Jo a zítra jsem na služebce v Práglu, tak mi bude smutno po netu, no ale asi to přežiju.

Pajus
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:06
- Nahlásit

Teda tak mi tu budeme zítra Denis bez tebe jo...no doufám že tu bude živo i tak, jinak nevím co tu budu zítra dělat.
Je fakt že kolikrát se množí bezpapíráci naprosto neskutečně a to se mi taky nelíbí. Znám ale jednu chovatelku bassetů, která na vrhách vyloženě těžila. Dokonce se nám potom stalo že jsme šli na výstavu a ona byla jako rozhodčí. Fenu nám neskutečně pomluvila a všechno možný a když jsme řekli že je to fena z jejího vrhu...tak najednou bylo vše v pořádku a jeli jsme domů s VD...tak nevím...

Pajus
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:07
- Nahlásit

Jinak Denis, ať u zubaře moc netrpíš a zítra si tu služebku pořádně užij!

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:15
- Nahlásit

Pajus
já myslím, že to tu bude žít...No musíš něco napsat a je to!
chi chi, ta rozhodčí a chovatelka v jednom byla teda ffftipná!
No hlavně aby zítra přítel zvládl se postarat o chlupatici!Jedu ráno o půl šesté a vracím se po 20.h, když to dobře půjde, takže celý den je na něm. To se stává tak jednou za půl roku, takže doufám... budu jak matka co se odloučila od svého mimi... No ale on je naštěstí spolehlivej.
Dnes ji ale musím řádně vyběhat s psiskama, zítra bude nejspíš jen ležet na gauči a bude se dívat s přítelem na TV!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:04
- Nahlásit

Denisa
tak to bude mít Giordi zítra ležácký den, šak ona to taky zvládne, aspoň se zase jednou podivá co to v tý telce dávaji a tak.
Jinak ty si to taky zítra užij a dneska u zubáka též.

Furt řikaji jak je na východě Čech sněhová kalamita a tady ve Středních Čechách jsme pod jednym bahnem. Přišla jsem z venku a mám nohavice zase od bláta. Je to hnus asi začnu chodit do práce v holinkách.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání