Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:47
- Nahlásit

Pajus
Pěkný fotky!
Brauny mi po ránu taky odmítá vstávat.Koukne,že je ještě tma a na venčení ji musíme tahat.Pak hned skočí do pelíšku a ještě dospává.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:48
- Nahlásit

Vcelka
Panečku, to je inteligence. Viky je borec!

Jo, jinak jsem si před chvilkou musela jít koupit novej smetáček, přestože jsem věděla, že máme dva, tak je nějak nemůžu najít. Zajímalo by mě, kam je FeeBee ukryla?!?

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:52
- Nahlásit

No já doufám že se plavat naučí...její styl je fakt hroznej a navíc by takhle dlouho ani plavat nevydržela. To jsme měli právě secvik na vodě se záchranáři a všichni plavali skvěle, jen Tina měla tendence k topení (asi budem muset v létě zapracovat)

To i nás kocour teď chodí spát ke mě, táta by ho na noc dal ven, tak on si pěkně vleze do Tininýho pelíšku a pak mě v průběhu noci vzbudí bušením do žaluzíí že chce jít ven

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:55
- Nahlásit

ola
Kouknu z okna a konečně chumelí!Jak u vás?
Brauny řeší mé internetování tak,že mi obsadí židli a nechce mě pustit.Žárlí na počítač!

alli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:59
- Nahlásit

Lenda
U nás ani vločka, ale zatím je to blato alespoň zmrzlé.

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:08
- Nahlásit

u nás taky začíná sněžit

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:15
- Nahlásit

Lenda
U nás to vypadá divně, mlha, všechno namrznuto, ale sníh zatim nic.
Pajus
Viky umí plavat docela dobře, už ve čtyřech měsících skočil s páníkem do rybníka a v pohodě, akorát tu vodu furt pije, takže plave a přitom chlastá.
ola
jo smetáčky to je něco, já sem tuhle Vikymu darovala spodek od koštěte a stejně jak jdu zametat tim novym, tak mi za něj rve.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:26
- Nahlásit

Lenda
U nás taky něco padá. Jestli je to sníh, tak ta vločka má tak 0,00001 mm průměr! Taky je tu trochu mlha-prostě hnusně. Zatopila jsem v kotli, vařím prckoj čaj, budu péct perníčky, takže jinak doma celkem pohoda. Jen FeeBee by se potřebovala vyřádit-pořád tu opruzuje s tou svojí odrbanou, ožužlanou žábou! Před chvilkou jí Jakub pravil : FeeBeeno, vem si tu hnusnou žábu a jdi si na místo!
Vcelka
Udělala jsem strategický zásah - přitloukla jsem na poličku, jež je dostatečně vysoko, hřebíček a na něj budu smetáček věšet. Takže bobule má (pokud nezapomenu košťátko na hřebíček pověsit) smůlu!

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:31
- Nahlásit

Vcelko já nevím proč jí to plavání moc nejde. Ona se neumí na hladinu natáhnout a hrabe snad jen předníma, takže zadek má u dna

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:36
- Nahlásit

ola
Taky jsem se chtěla pustit do něčeho užitečného.Ale bobina je dnes nějaká divoká.Naštěstí mě nechce k tomu počítači moc pouštět,tak možná něco dopadne.Ted' jsem se jí zbavila žvejkačkou.

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:46
- Nahlásit

cože? žvejkačkou?

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:48
- Nahlásit

Pajus
Z buvola.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:13
- Nahlásit

pane bože ještě pět hodin do padla, asi tu dneska padnu. Za prvý nám jde strašně pomalu internet a za druhý si tu holky dělali svařák tak jsem si dala skleničku a chce se mi po něm spát ještě víc a za třetí sem zase pěkně nachcípaná.

Olo, jseš si jistá že jsi ten smetáček pověsila dostatečně vysoko? Pro ně někdy neni nic dostatečně zabezpečený. Aby jste pak neměli od toho jak se bude Feebee snažit na něj dosáhnou černý zdi. My už by jsme mohli doma taky znova malovat i když zase tenhle styl vymalování doma jen tak někdo nemá, bílý podklad a hnědý ťápoty na něm.

alli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:21
- Nahlásit

Vcelka, tak to my máme ještě pěkně vyrytý škrábance na zdi, jak se Allis snažila dostat na kalendář pověšený na zdi.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:29
- Nahlásit

Vcelka
Jestli to bude dost vysoko se teprve uvidí. Až tam smetáček nebude, tak je jasný, že to bylo nízko! Já měla tak krásnej smetáček po manželově babičce s dřevěnou násadou, kvalitní žíně atd. Jednoho dne se FeeBee rozhodla, že ta násada-rukověť je moc dlouhá do ruky, a taky že ta dřevěná kulička na konci je zbytečná... Pak se jí zdálo, že je tam nějak moc těch žíní... Ach jo!!!!!

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:33
- Nahlásit

ty jo to vaše potvůrky jsou fakt draci...to tina doma nezničila skoro nic, na zdi neksáče a podobně...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:29
- Nahlásit

Ahojte,
uf, teď jsem to dočetla, mám z toho mišmaš v hlavěasi se do diskuze zapojím později, neb si nepamatuju co kdo napsal:biglolaměť už nemám nejlepší.
Jen si teda pamatuju, že všechny fotečky všech placatic se mi moc líbily! Pájo, závidím vám záchranaření! My, teda Giordi, si k tomu pouze párkrát čuchla, a byla to paráda, jen bohužel čas už nevím kde brát.Možná vyhrabu někdy i fotku ze člunu záchranářskýho, ale to jsme se jen vozili...
Jo, v Praze jsem koupila G. moc pěkný obojek R4D a za velmi dobrou cenu... to v Brně bych za něj dala daleko víc!
A Giordi už nemá tmavě zelený h..., ale ten večer před Prahou lítala s kámoškou a sežrala strašně moc blata - okusovala ho jednomu klukovi z bot, dělali spolu takový blbiny - tak jsem si pak říkala, že to už ji jen dorazí...
No takže Marťas-přítel ráno řešil průjem + mu stoupla prý na trávníku do cizího h..., takže jí prý "musel okoupat nohu", no a když se vrátil z práce, tak ho uvítal blijanec u dveří... jo jo, to je tak vždycky, jen co vytáhnu paty z Brna (jednou za 1/4 roku), tak se dějí takový věci... Ale jinak to spolu ti dva zvládli, tak to je hlavní, dokonce pro mě přijeli k autobusu.

Jinak jsem docela nachlazená, pořád to přecházím, takže jsem vzdala náš klubový sranda vánoční závod. G. vlastně taky není ve formě, takže budeme mít lenošící a léčící víkend.
Dnes jdu G. jen vyběhat s psékama do výběhu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:49
- Nahlásit

[url=]http://email.seznam.cz/getAttachment?sessionId=5l2QKyyCLQCJ&mess ageId=972&attachmentId[/url]

hokus pokus

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:51
- Nahlásit

Toho si nevšímejte, jen jsem cosi zkoušela, je to blbost!

Pravda počítačnické vzdělání nic moc. Spíš nic!

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:59
- Nahlásit

Tak naše boxeří kamarádka!
Která je Giordi asi poznáte že jo?!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:59
- Nahlásit

Denisa
to jsem si mohla myslet že návštěvu Prahy využiješ na obhlídnutí nějakého toho zvířecího obchůdku a Giordi něco přivezeš. Jestli pak jsi přivezla i něco přítelovi?
Začátkem ledna jedu taky do Prahy, tak toho taky musím využít, přeci jenom jsou tam ty chovatelské potřeby takový lepčejší než třeba tady u nás.
Tak hlavně že už má hovínka v pohodě, nejspíš to asi měla s toho bláta. Čunďa jedna.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:01
- Nahlásit

Denisa
když takhle čumí tak jsou kouzelný

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:03
- Nahlásit

Vcelka
no já vím, že v Praze je blaze, tak jsem se schválně mrkla, jestli tam ten obojek nebude levnější a byl!Sobě jsem si koupila 2 mikinky na zip, takový sportovní, no asi opět k psovi a příteli jsem dovezla... no, nic no. Ale vlastně jo - jednu bagetu co jsem už nestihla zkonzumovat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:08
- Nahlásit

Jo a ještě tady jsou pěkně.

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:10
- Nahlásit

Zdravím Denis,
no téda, tak to si přítel alespoň pochutnal
Ta fotečka je pěkná...ten jejich výraz je super. No nevím ale jak žhavý to s tou záchranařinou bude u nás, protože Tina je poněkud laxnější

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:11
- Nahlásit

Ta druhá feňule vypadá že je menší jak Giordi, ne? A jak je stará?

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:13
- Nahlásit

Tááák! Tohle je ta hnusná, ožužlaná žabička, kterou naše FeeBee tak miluje. To co tam visí, je očičko. Bohužel už pouze jedno. Druhé Fee včera pozřela, takže teď se chodím koukat na zahradu, jestli tam náhodou nemrká nějaký to hov..

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:24
- Nahlásit

ola
mně se žabička nezobrazujevám jo?! Já chci vidět žabu!
Pajus
ta fenka bude mít 5 let, je šikula, má i zkoušky...
Ona je úplně jinej typ, vždy na ně koukáme, že jsou fakt jiný, tady to třeba není vidět, ale jsou. Je větší, mohutnější, má rozhodně víc kilo, ale na těch fotkách je to foceno "ze strany nebo od Giordiny", takže to vypadá že je G. větší, no ale není

Pajus
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:26
- Nahlásit

Fakt? Tak to bych řekla že je to opačně, tak nic
Taky se mi ožužlaná žába nezobrazila!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:27
- Nahlásit

To sem si taky myslela že je ta fenka mladší než Giordi.

Já žabičku taky nevidim....

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání