| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:18
- Nahlásit
Vcelka
U nás na východě pořád prší.Dnes jsme byly s Brauny na prochajdě ve městě,protože na louce je to bahniště.Ale stejně se půjdem po obědě trochu vybahnit.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:31
- Nahlásit
Potvrzuji Lendě, že ať hlásí o východě Čech cokoliv, tak je tu všechno možné jen ne sněžení a kalamita. Spíš krapet sračkovato! My teď máme bohužel s procházkama smůlu, nemůžu tahat už tak nastydlé dětičky do toho marastu... Takže FeeBee bude mít tak leda gaučing! No, nevypadá, že by jí to nějak vadilo...
|
Pajus
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:43
- Nahlásit
No ani u nás po sněhu ani vidu, ani slechu...ale třeba to přijde.
Myslím že gaučing nemůže vadit nikomu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:48
- Nahlásit
řikaji že na Jesenicku vyhlásili kalamitní stav, jak vidim tak tam nikdo z nás ale nebydlí, tak si budeme dál užívat blátíčka.
Taky myslim že gaučing nemůže nikomu vadit, ona si to vynahradí jindy. Myslim že je hlavně spokojená že je panička doma.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:55
- Nahlásit
To vám závidím.Já si ted' gaučinku moc neužiju.Brauny je k neutahání.Pokud je v péči mého synátora=nevyběhaná,tak pořádá v našem 2+1 závody.Protože má ocas,tak nestačím uklízet vysypané květináče apod..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:03
- Nahlásit
Lenda
Naprostá realita. Právě jsem posbírala směs z květináče a snažila se oživit orchidej, kterou FeeBee sešoupla z parapetu. Ach jo! Ona čumí z okna a stačí, aby k tý kytce jen čuchla a už letí květináč k zemi! A nemusí mít ani ocas... Jo a včera jí kluci dali u nich v pokojíčku NA KOBERCI kousek nějakýho smrdutýho fujtajblu "z jejích zásob dobrot" a jsem zvědavá, čím ten flek dostanu dolů...
|
Pajus
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:09
- Nahlásit
Já jedu dneska péct cukroví...tak myslím že Tinu pro dnešek postihne naprosto stejný gaučácký poleženíčko
|
Pajus
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:46
- Nahlásit
No nic, tak já za chvíli mažu odsud, tak pěkný zbytek dne všem a že zdravíme placatky (jak gaučáky, tak i ty aktivky)!!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:02
- Nahlásit
Pro Denisu
Prosím Tě nevíš,kde v Brně-Krpoli mají ve zverimexu Vetamix?Nebo i jinde ve městě?Díky moc Markéta
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 16:27
- Nahlásit
Markéto
ve městě nevím, já se jinde neptala, když jsem to našla kousek od baráku. Takže je to na ul. Svatopluka Čecha. Z města pojedeš šalinou směr Řečkovice, vystoupíš na zast. Jungmannova, půjdeš po Palackýho tř. po levé straně a zahneš na Svatopluka Čecha. Ta ulice je dlouhá, ale ty protneš jen ulici Slovinskou a půjdeš už jen pár metrů a opět po levé straně je malý baráček a ve výloze, nebo je to okno?! uvidíš psí věci a taky se tam stříhají hafani. Je to opravdu taková malá domácká prodejnička a úpravna psů.
http://www.mapy.cz/search.py?&sz=1&lo=59740308&la=177190768&zi=8&hl=pn t=615656_-5453238_select&rn2=Svatopluka+%C4%8Cecha&rp2=59717902_177195 600&my=-108
A co máš za hafa?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 16:32
- Nahlásit
Čaute,
byla jsem s G. venku a 2x kadila tmavě zelený h...! Kdybyste viděli tu barvu To má chudák asi včera z toho jak jsem ji cpala vším možným. Ale jinak je veselá, skotačivá, za chvíli jdeme s kamoškou s RR na vylítání.
No dnes bude dietka, zítra budu z Prahy furt volat a budu pěkně nervní. Náš vet zrovna dnes končil brzo, tak jsem mu jen volala... no vypadá to, že v ohrožení života není ale člověku to nedá že jo... tak držte pěsti, to tmavě zelený vypadá fakt příšerně.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 07:03
- Nahlásit
Deniso,
dík za radu.Já mám fenku zlatého retrívra, má rok a 5 měsíců.Je to můj první pes.Občas kouknu na net,moc se mi líbí diskuse.Je tu tolik informací.Měj se moc hezky Markéta
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 07:59
- Nahlásit
Tak tohle je naše bobule s oblíbenou žabičkou! Ta už je tak příšerná a věčně oslintaná, že když jsem si tuhle na ni v koupelně bosou nohou šlápla, tak jsem měla málem infarkt....
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:40
- Nahlásit
Olo, ještě je taky výborná ta fotečka nerušit...
Tý jo ještě že už je zítra pátek...mám nějakej spánkovej deficit...a Tina si samozřejmě jako každý den ještě chrupe. Dostala jsem to velký balení lentilek a každé ráno musím něco utrousit i něco do Tíniný papuly...jinak by přece nemohla dál klidně spát
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:56
- Nahlásit
Olo, a taky ta žabička tak děsně smrdí? Vikyho oblíbený plyšáci jak je furt žužlá pěkně smradošej, nejlepší je když ho vezme a položí si ho na mně a tam ho ožužlává.
Tinuška se má když jí můžeš nechat ležet v postýlce, já dneska nemohla Vikyho zase dostat do dílny. Včera sme byli u bráchy, tak blbnul s Bártem a šel spát dlouho, tak byl dneska mrtvolka, Zdeněk ho vytáhnul s postele a odjel a on si přelezl do křesla a nechtěl jít. Čim víc jsem zvyšovala hlas tim víc si postavil hlavu, pak si pro změnu vlezl na sedačku. No hádáte dobře zase sem přijela pozdě do práce. No kdybych byla schopná vstát o něco dřív tak se nemusim každý ráno takhle nervovat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:01
- Nahlásit
Vcelka
Jo, jo a pořád je ta žába děsně navlhlá... Občas jí ty její příšery hodím do pračky a vyperu, jenže pak musím špízovat, aby mi to netahala dolů z radiátorů ještě mokrý! Právě jsem musela žabičku zašít, protože se FeeBee začla dusit molitanem... Fuj ta byla mokrá, že mi ani nešla skrz jehla!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:09
- Nahlásit
Jo jo taky furt zašívám plyšáky i když u některých už jsem to vzdala, protože Viky je trhá schválně a hrozně ho baví z nich vyndavat tu výplň. Některý už jsem vyplnila jen hadrama, jenže on to stejně roztrhne a znova vyndá. Hrozně bych mu chtěla koupit nějakýho obrovskýho plyšáka, protože vim že by mu to udělalo děsnou radost, čim větší tim je spokojenější, jenže dát tisícku za plyšáka kterýho on stejně po čase totálně zruší, to je jak kdybych jí sama roztrhala na kousíčky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:18
- Nahlásit
Vcelka
Já zásadně FeeBeence pořizuju plyšáky v hrabáku (teda second handu ) Tam koupíš i velkýho za pár kaček. Jen musíš dát bacha, aby v něm nebyly jako výplň ty maličkatý kuličky.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:30
- Nahlásit
Když v tom našem pidi městě žádný sekáč neni, leda se zkusim podivat u vietnamců jestli nemaji nějaký plyšáky.
Ach jo ňák mně to tu nebaví, už aby byl pátek odpoledne.
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:39
- Nahlásit
No mě to tu taky neskutečně nebaví...nejraději bych zalezla pod peřinu.
Taky už jsem kolikrát zašívala plyšáky...protože ta výplň je prostě neodolatelná
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:49
- Nahlásit
Hele holky jak se sem do diskuse vůbec vkládá obrázek?
Našla jsem právě na netu jednu fotečku, ale nevím jak sem s ní
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:02
- Nahlásit
Pajus
Já se to naučila tepve nedávno, ale... Klepneš na tu fotku na netu pravým myšítkem a dole klikneš na Vlastnosti-vezmeš do bloku cestu kde ta fotka je (mělo by končit "jpg") , dáš Ctrl + C, a pak vlezež zpět do diskuse a klikneš na ten čtvereček s kostičkama, trojúhelníkem atd. a mezi to [img][/img] vložíš Ctrl+V tu cestu té fotky. Nesmí tam být mezety atd. Doufám, že je to dost srozumitelné!?
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:05
- Nahlásit
No tak je to pokus Spíš jsem se chtěla pochlubit jak tady na té fotce vypadá že by mohla být dobrý aportér (no občas zdáníí klame:biglol
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:07
- Nahlásit
[img]C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\Obrázky\Ukázky obrázků[/img]
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:08
- Nahlásit
[img]img]C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\Obrázky\Ukázky obrázků\Tina.bmp[/img][/img]
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:09
- Nahlásit
Hmm, tak nic, větší to nebude
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:13
- Nahlásit
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:14
- Nahlásit
Tak se omlouvám že se mi to ve velkém podařilo až na po sté...
Olo moc děkuju za popsání postupu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:16
- Nahlásit
Pajus
Dobrý! Tina nevypadá jako hubeňour! Vypadá moc pěkně! A to jsi ty? Jestli jo, tak hubeňour z vás dvou jsi teda TY!!!
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:26
- Nahlásit
jo, jo to jsem já. No ona už není vyloženě vychtlá, ale žebírka jí vystupují stále...
|