Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:02
- Nahlásit

Pajus
to by mohla jít Tina s tebou třeba za čerta, nějaký pěkný obleček by jí slušel.

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:04
- Nahlásit

Pajus
Vcelka
Nápodobně.....U nás je to teda zase gauč v obýváku, ještě že je asi sto let starej

Jo a Alo, taky bydlíme v paneláku, a myslím, že je to v pohodě. A psů je tady mraky, myslím, že je to dobrý i v tom, že máš velkou šanci se třeba s někým seznámit, a že tam bude mít Rokouš určitě nový kámoše.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:08
- Nahlásit

Pajus,Libka
no já včera už docela zuřila, jak je tu všude bahno tak to byla doma krize, on se furt chce courat sem a tam a já furt utírala packy, jenže on je měl tak obalený že to bylo tak akorát je strčit do lavoru s vodou, jinak to nemělo cenu. A občas prostě se dostal domu i bez utření, a to sem dala čistý prostěradlo a že ustelu a on hup a byl v posteli a hned ťápoty, tak sem tu deku co sem držela v ruce na něj hodila a on tam takhle ležel. Jinak sedačka v obýváku má taky dost, návštěvy radši strkáme na židličky protože na ty jediný Viky neleze.

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 16:46
- Nahlásit

Ala
To je super,že to dobře dopadlo!Gratuluju.Rodiče si asi občas zanadávaj,ale zvyknou si.

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 19:08
- Nahlásit

Ala
taky se přidávám ke gratulacím, že máš Rockouška doma!
Jinak jak psala Vcelka, vyřídila bych si ty papíry a příteli naznačila, že si ho nechávám atd. atd.
S rodiči to Rokoušek nakonec skoulí sám, určitě si je omotá kolem tlapky!
Jen asi bych s ním teď chodila na dlouho ven a hodně se ho snažila utahat, aby neměl pak roupy doma něco ničit a nezlobil tím tvoje rodiče. Jinak si myslím, že se budete mít spolu zase jen suprově!

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 19:14
- Nahlásit

Všichni
ani jsme si dnes nepopřáli k Mikuláši!

U nás chodí skupinky Mikulášů, andělů a čertů... Giordina je z nich u vytržení, venku se na ně chtěla sápat, protože byli velice veselí a čerti na ni hartusili, cinkali, řetězama štěrchali,... ale doma jak je slyší z venku, tak hlídá a vyje!

Dostali vaši boxíci nějakou mňamku od Mikulajdy?

[b]Olo/b]
máš ještě hošíky? Neodnesli je čertiska? Nebál se ten mladší?

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 20:24
- Nahlásit

Denisa
Eliška dostala prasečí ucho a nohu

alli
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 06:20
- Nahlásit

Ala
Jsem ráda, že máš Rockyho u sebe
Denisa
Allis dostala pařátek. A syn se bál, že si ho čert odnese , když jsem šla navečer s Allis na chvíli ven, tak zůstal sám doma a když jsem přišla, tak všude pozhasínáno, televize vypnutá a syn byl schovaný za křeslem a dělal, že u nás není nikdo doma
Vcelka
Ráno jsem nakoukla do ložnice, abych zavolala Allis,že jdeme ven, na své dece nebyla, ale v mé posteli vidím velký tmavý flek. Allis vystřídala paničku v posteli.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 07:41
- Nahlásit

alli
to víš v postýlce je to přeci jenom nejlepší S Vikym je to den co den horší dostat ho odtud, ani se mu nedivim, venku tma jak v pytli my samotný máme co dělat aby sme vstali a on si tam tak krásně hoví a už moc dobře ví že když odtud vyleze tak už se tam nedostane.

Denisa
přiznám se že sem na mňamku pro Vikouše k Mikuláši nějak zapomněla, manžel mu ale koupil mango že Eva řikala že Bárt měl mango rád, no jenže tohle bylo extra hnusný, takže Viky ho okamžitě vyplivnul a já taky. Tak dostal aspoň kousek mandarinky a banánu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 08:29
- Nahlásit

alli
no jo, na vašeho školáčka jsem zapomněla! Chudáček, že by neměl čistý svědomí?Tak hlavně, že ho čerti neodnesli!
Já jsem se včera moc nasmála, jak ty děcka to žerou... chudáčci malinkatí!

Pajus
# Zasláno: 6 Pro 2005 08:56
- Nahlásit

Tak kdopak tu byl hodný, no?
Včera jsme si to taky užili, chuděry někteří děti...jsem je úplně litovala a vzpomínala na svoje schovávačky před čertem. Náš čert měl fakt respekt, dělal ho 31letý kámoš, který má kolem 190cm, takže pořádný kus
A Tina dostala buvolí kost, kterou hnedle spořádala...začíná teď být nějaká nenažraná

Pajus
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:22
- Nahlásit

http://www.mpbrno.cz/images/psifoto/ psifoto~ca1076_2005.jpg
Tak tady je taky jeden boxíšek...je mi ho taky líto, už jen ten pohled napovídá jak mu je: pes německý boxer, barva: zlatá, bílé znaky, výška: 58 cm

místo odchytu: Brněnská přehrada, 8.11.2005

Stáří 1 - 2 roky, váha 21,4 kg, kupírovaný ocas
(tomá docela malou váhu co? a výškově je tak jako naše Tina)

Anonymní
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:29
- Nahlásit

Pajus
hmmm, já vím, mám úplnou cukaturu tam jít a vzít si ho... Jenže vím, že nemůžu. U nás teď druhý pes nepřipadá v úvahu. Ale v tomto případě jsem optimistická, v brněn. městským útulku je o pejsy pěkně postaráno, znám tam 2 pracovnice, a pejsci rychle najdou nový domov. Takovej mladej boxík zvlášť. Měli tam jednou starou boxerku a hnedle byla udaná, zájemců bylo víc...
Tak snad se tam dlouho neohřeje a poputuje už před vánoci k někomu hodnýmu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:30
- Nahlásit

Jsem se zapomněla přihlásit.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 10:50
- Nahlásit

Chudák malej, taky mám vždycky cuky si ho vzít, vim že by jsme nakonec dva psi třeba taky zvládli, ale už by to asi bylo moc.
Ta váha je ale hodně malá, náš měl naposled 28 kilo a jestli je tomuhle už 1-2 roky tak to by měl mít aspoň těch třicet nebo i víc.
Tak aspoň že jsi Denis napsala že je tam o něj dobře postaráno a snad brzy najde hodný páníčky.

Pajus
# Zasláno: 6 Pro 2005 11:02
- Nahlásit

Já myslím že si ho taky určitě někdo všimne, já bych osobně už tady 4 pesana domů nemohla dovézt a navíc jsme ještě spíš na ty fenečky...a je dobře že se tam starají o pesany dobře. Koukala jsem na všechny pesany co tam mají a je jich tam teda šíleně...
Jinak dneska jsem nervozní jak pes, každou chvílí, nebo alespoň dnes má jít kamarádka na císaře. Čeká dvě jednovaječný holčičky, ale jedna nechce přibírat a navíc je nějak zamotaná v pupeční šňůře, tak se rozholdi je vyndat a je tak v sedmém měsíci...nevím proč vás tím zatěžuju, ale prostě to někam napsat musím. No snad bude vše v pořádku.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 17:34
- Nahlásit

Ahojda všici,
tak jsem po dlouhý době usedla doma k internetu. V práci kolotoč,ale od zítra jsem doma až do pátku. Ten mladší onemocněl (ačkoli by to nikdo neřekl, protože je aktivní až moc), ale kašle a začíná průduškovatět. Navíc dostal sirup, který prý zvyšuje u dětí aktivitu, takže to bude extrém.
Denisa
Já moc na to strašení nejsem, a přestože moji kluci by byli velice dobrými adepty pro peklíčko, tak jsme to s manželem nepřeháněli. Manžel vlezl do sklepa se zvonem, zvonil a bublal a já u dveří vyřvávala : Jdi pryč ty ohavnej čerte, já ti naše děti nedám, oni už se polepší..." Když se na mezi schody objevily dva vyděšený ksichtíky, tak Zdeněk vylezl ze sklepa se slovy : "Ježíši, co to bylo? Kluci slyšeli jste to? atd." Prostě jako v blázinci! Nejvíc jsem se nasmála dnes, když se mne sousedka ptala, jestli u nás byli čerti, protože slyšeli strašný řinčení a bublání a okolo nich žádnej nešel. Kdo by řekl, že to tím sklepním okýnkem bude tak slyšet.... Jo, a FeeBee dostala celej banán, kterej "pohonila" po obýváku a pak zhtla. Dovedete si představit, jak vypaly parkety...

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2005 18:22
- Nahlásit

ola
No já myslela, že když se neozýváš, tak že čerti odnesli celou rodinku, samozřejmě kromě hodné FeeBee, ale ta by si s náma asi nechěla psát...
Tady už od včerejška pořád jen prší a prší, teda chčije a chčije, dnes jsme byli jen opravdu krátce, to se nedá... Leda ještě nás večer autem vyveze páník a G. vyběháme... ale předtím ještě jedu s G. do jednoho príma zveráku, mám otevřeno do 20h a měla by tam možná už mít hotový kožený obojek šitý na míru. Tak jsem zvědavá!
Jinak jsme taky moc nestrašili to naše zatím jediné chlupaté dítko...Ono se to stejně míjelo účinkem, bere to jako príma hru
Pidičerta chtěla zase sežrat...

Pajus
# Zasláno: 6 Pro 2005 20:16
- Nahlásit

Ta fotka je supr
No n tinu prý když dopoledne vykoukl četr )můj taťka se šel podívat jestli nechce jít ven) tak prý lehce zvedla oční víčka a neměla se k ničemu...tak šla ven až v poledne...lenoch jeden

alli
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 06:22
- Nahlásit

Pěkná fotka. S Allis jsem byla také jen krátce venku, už mě ten déšť štve, snad to dnes bude lepší a pršet už nebude, stačí, že je všude blato . Jinak v ničení teď trochu ubrala, ale abych to nezakřikla zvlášť, když včera neměla pořádnou procházku, ale snažila jsem se ji vyblbnout jinak, tak uvidíme .

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 07:31
- Nahlásit

fotka je hezká skoro jako kdyby zpívala do mikrofonu.

Včera sem chtěla nafotit Vikyho s jeho novou čtyř měsíční kámoškou, ale ty fotky jsou nepoužitelný. Napřed se ho bála, jak byl zase hrrr, ale pak docela lítali. Za chvíli ho ale začali zase zajímat stopy a začal mi docela utíkat, i když na zavolání mi přiběhnul po každý. Zase se ale pěkně předváděl, takže kámoška si musí myslet že je totálně nevychovaný, ona má tříletou holčičku a ta je docela bázlivá, tak když na ní Viky skočil tak hned řev. No záživná procházka. Byla i krapet hustá mlha a jak se stmívalo, tak sme šli pak polem ve tmě kilometr domu, přišli sme totálně obalený blátem. Snažila jsem se Vikyho narvat do vany, jenže s nim prostě nehnu, nezvednu ho, byla to operace, musela sem se smát. Takže koupelna za chvíli vypadala taky hustě.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 07:37
- Nahlásit

Denisa
Tajně jsem doufala, že si čerti z celé rodiny vyberou mě - chvilka bez dětiček, žádné dojíždění do práce, v pekle teplo a veselo...
Dnes FeeBee zářila štěstím, když zjistila, že panička zůstává doma! Bohužel začíná nepěkně kašlat i druhý synek, takže předpokládám, že od zítřka mi doma budou ničit nervy oba dva. To bude FeeBee přešťastná!
Jinak by mne zajímalo, jestli ty vaše placatky jsou taky takový čuňata?!? Teď jsem dala FeeBee "frolíka" - no, jestli má to kolečko cca 2cm v průměru, možná ani ne. A ona, když to žoudá, tak s tím zasviní téměř 4 m2 koberce?!? Nechápu to!

Libka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:21
- Nahlásit

Vcelka
To bláto je fakt šílený, já jsem včera musela s Eliškou do vany po každý prochajdě, je to ještě prcek, takže to až taková operace nebyla, ale jsem zvědavá až vyroste, asi jí buddu muset naučit, aby si tam skočila vždycky sama.

Jinak včera jsem si tu přečetla na jedný diskuzi o štěněcí školce na cvičáku Haf bez Obav, všichni si to moc chválili, tak se tam asi v sobotu vydáme, chodíme sice na kukandu na cvičák, chodí tam ještě dvě štěnda, ale páníčkům se je nechce moc pouštět, tak se tam ani moc nevyřádí, tak tady si myslim, že to bude super. Už se těšim...

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:25
- Nahlásit

Vcelka
to mi silně připomíná zážitky s Giordinkou za mlada!Venčeníčka, kdy jsem si v duchu naříkala, proč mi to dělá, próóóč je to taková příšera...a než jsem s ní vklidu sama zvládla vanu a koupání...jo jo, Včelko, neboj, ještě rok se asi budeš pilně cvičit v pevných nervech...Ale to se vyplatí!
ola
Giordi je veliký prasisko, ale venku, miluju blato, kaluže a tak. Ale doma nee. Cha cha, jestli to nebude tím, že ona takový frolíky polyká jedním hltem, i piškoty, no prostě nic si nenechá jakože na žužlání, jak je ve všem hrrr hrrr a kořistnická, tak si vše co dstane rychle nasouká do huby a i takový ucho třeba má v sobě za 2-3 minuty, štve mě, že jí nic nevydrží na zabavení se, ani si to nevychutná...

Včera jsme byli v psím ráji, náhubek ještě není, ale G. si tam čuchala 3/4 hodiny, já čuměla co vše je možný psům pořídit, no je to takovej obchoďák pro zvířátka. G. si ještě poslechla mluvící papoušky a opět jsem jí musela koupit nějaký smradlaviny, hlavně že včera byla taky nadílka... no i tak jsem se brzdila co jsem mohla.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:34
- Nahlásit

Denisa
Ještěže u nás takový pejskovský obchoďáky nejsou - aspoň ušetřím! Stačilo, když jsem FeeBee kupovala kartáč! Pochopitelně jsem musela koupit super luxusní z kančích štětin. Když to viděl manžel, tak pravil, že kdyby on chtěl hřeben za takový prachy, tak bych si prý myslela, že se pomátl. Odvětila jsem, že stejně bude jednou jako všichni chlapi plešatej, tak by takovej luxus byl zbytečnej!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:39
- Nahlásit

Libka
No nevim jestli ti Eliška bude pak skákat do vany sama, přeci jenom je to takový blbý klouzavý místo. Taky sem včera zkoušela aby si tam Viky skočil sám, ale čim víc jsem ho lákala tim víc se snažil jít ode mne. Napřed si dal přední packy na vanu, jenže já nebyla schopná mu zvednout ani ten zadek a nějak ho přehoupnout. A za chvíli už chtěl zdrhat.

ola
Viky je taky čuník, třeba piškot ten zhltne hned ale některý mlsky honí po pokoji a až pak zblajzne. A něco jako třeba ovoce, taky chvíli žužlá že tam jsou pak fleky. A ty velký věci jako uši, ty chvíli kouše a pak je chce někam zahrabat. Já spíš teď šílim s těch jeho špinavých pacek, včera když sem přijela z práce, tak se mu je chtěla napřed očistit než ho pustim domu jenže v tý jeho euforii to nešlo, takže nakonec udělal zase ťápoty na zdi a na mně a pak ještě skočil na sedačku a nakonec se vyrochnil v posteli, tak že shodil páníčkovi peřinu a na tom bílym prostěradle setřel všechnu svojí špínu který na něm od rána ulpěla.

Libka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:49
- Nahlásit

Vcelka
No taky to nevidim moc pozitivně s tím skákáním do vany, to jsem asi hodně velká optimistka, takže asi spíš do posilovny

ola
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:59
- Nahlásit

Já teda bobulku uzvednu celkem v pohodě. Trénuju to, protože to potřebuju, když jí chci zvážit. Prostě ji popadnu do náruče a vážím se s ní. Mám něco málo přes 50 kg a ona těch svých cca 28kg, takže je to makačka. Fakt je, že zvednout ji mi nedělá problém, ale udržet ji např. když vidí figuranta nebo když letí po silnici list, to je opravdová dřina!

alli
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:05
- Nahlásit

Ola
Allis, když dostane ovoce, tak si s ním nejprve musí pohrát samozřejmě nejlépe v obyváku na koperci (takové hrozny se krásně kutálejí :biglol a pak ho teprve sežere. Když jsem vyndávala z hrnce naložené kysané zelí, tak Allis stála vedle mě a jen naprázdno mlaskala, tak jsem jí musela trohu dát, strašně jí chutná, ale pak se člověk nesmí nacházet v její blízkosti, protože když začne "ucházet", tak všichni odchází..

Vcelka
Také se snažím Allis naučit, aby si do vany skočila sama. Zatím to provozujeme tak, že jí dám přední tlapy na vanu a zvednu zadek a to jí nezbývá nic jiného než tam skočit a už celkem pochopila, že mi z vany nezdrhne. Panelákové koupelny jsou dost malé, tak nemá moc prostoru na útěk .

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:09
- Nahlásit

No jo, s tím skákáním do vany je to i nebezpečný pro psa. G. mi jednou naopak z vany vyskočila a jak bylo vše mokrý, tak si nabyla tlamu... ale můžou si polámat nohy atd. Já se těším až budeme renovovat koupelnu, tak si chci prosadit sprchovej kout jenom... no uvidíme. Zatím G. taky zvedám, je to jen polovina mé váhy (25/50), takže pohodička, se psem kolem 40kilo bych asi nehla, tak bych mu přistavila k vaně stoličku.
ola
chi chi, lísteček... to znám! O figurantovi anebo coursingu ani nemluvím, ale tam to aspoň čekám, kdežto lísteček a podobný nesmysly ne, docela síla na rameno že?... dostává za to takovej céres, že se divím, že jí to příště stojí opět za to!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání