| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:49
- Nahlásit
Pajus
Já myslim že ty žebírka jsou vidět boxíkum tak nějak normálně ne? Vikymu jsou taky chvílema vidět. Tady vypadá Tina pěkně, zato panička by potřebovala krapet vykrmit. Jak sem tě viděla na fotkách na Tiny stránkách tak tam jsi mi tak hodně hubená nepřipadala, nezhubla jsi v poslední době nějak moc? Taky by sis měla koupit paklík masa na vykrmení.
Já před chvíli koupila Vikoušovi zase masíčko na víkend, řikali tu že je pěkný od Vetamixu to hrubomletý hovězí, tak ho vyzkouším.
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:57
- Nahlásit
Vcelko, mám pořád stejnou váhu, ani jsem nepřibrala, ani neubrala, prostě ač jím, nějak nepřibývám
tak to jsem ráda že Tina vypadá pěkně
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:04
- Nahlásit
Pajus
tak to se máš, já zrovna včera konstatovala že sem snad zase přibrala, tak sem tu dneska jen o jogurtech a ovoci, no ale stejně se večer zase doma nabouchám.
Když se podivám na Vikyho tak mám taky někdy pocit jestli neni hubený, ale manžel mi řiká že je v pohodě že tak má být. Tak snad jo, ale je fakt že potom co se ze začátku v jídle docela vrtal, tak teď se pěkne rozežral a papká uplně parádně.
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:15
- Nahlásit
No u nás zase všichni o Tině říkají že je to taková atletka...ono to možná dělá i to že není mohutná v kostře.
Tak to já si teď dopřávám kočičí pacičky (dřív se to jmenovalo kočičí jazýčky)
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:59
- Nahlásit
Pajus
Je akorát.Boxer by snad měl být atlet.Strašný je,když je obézní.
Taky jsem sem chtěla dát fotku,ale ani s návodem mi to nejde.Asi jsem opravdu antitalent na počítač.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:04
- Nahlásit
Lenda
a na Brauny bych se zrovna chtěla podivat, s tim ocáskem musí být kouzelná.
A proč ti to do tý galerie nejde dát ty fotky?
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:09
- Nahlásit
Já myslím že to Ola popsala skvěle, ten postup. Když víš jakou fotku by si sem chtěla dát (máš jí otevřenou v nějaké složce), tak klikni pravým tlačítkem myši a rozjede se ti nabídka. Jsou tam vlastnosti, na ty najeď a označ si v tý tabulce tu cestu kde je ta fotka uložená a zkopíruj jí Ctrl+C, pak tady v diskusi klikni na ten čtvereček vedle podtženého U (je tam čtverec atd...) a mezi ně vlož Ctrl+V ten odkaz kde je ta fotka a mělo by to jít...
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:10
- Nahlásit
Ale když se na ní podíváte, tak se mi těch jejich 23,5kila zdá docela málo...tak nevím...
Lendo určtě to zkus sem vložit ať vidíme jak je Brauny krásná!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:18
- Nahlásit
Pajus
Do galerie mě to nechce pustit,pořát to chce,abych se přihlásila.Když se přihlásím,tak mi to napíše,že v pořádku a zároveň nové přihlášení.Tak fakt nevím.
Ještě to budu zkoušet.
Jinak Brauny má 21kg a taky jí lezou žebra.Asi bude po mamině,ta měla 30kg.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:20
- Nahlásit
Lenda
Když ti to řekne, že je to v pořádku, tak z toho vylez a pak klikni na "přidat obrázek" a mělo by tě to kopnout do tvé galerie...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:24
- Nahlásit
Lenda
hele a když se prvně přihlásíš a klikneš na založit novou galerii, tak to chce znova to přihlášení? To už by ti mělo skočit do toho založení tý galerie ne? Blbý je že po mně už to přihlášení ani nechce, takže teď nevim přesně ten postup.
Pajus
já myslela že sem přímo do diskuse jdou vkládat jen fotky který už máš někde na netu, aby jsi jí sem vložila přímo ze svýho počítače to snad nejde ne?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:32
- Nahlásit
[img][/img]
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:41
- Nahlásit
no teď si mě zaskočila...mrknu se na to doma a zkusím to...teď už pádím pryč z práce a doufám že zítřek uteče, jinak mě tu asi klepne
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:41
- Nahlásit
Lenda
No, a mezi tohle vložíš (Ctrl+C nabranou) Ctrl+V fotku.
Jakože [img] http://1.im.cz/super/img/photo/01/16/38-thumb_h.jpg [/img] takhle se to zobrazí, když tam uděláš nebo necháš mezery. A takhle to vypadá, když je to všechno OK.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:42
- Nahlásit
A když ten obrázek kliknutím zvětšíš a nabereš, tak pak takhle...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:44
- Nahlásit
ola
no jenže to musí být někde na netu, musí to začínat http: že mám pravdu?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:51
- Nahlásit
Vcelka
Jo, myslím, že jo.
Hele, co jsem na netu našla... Boxíka...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:52
- Nahlásit
tak to je hustý
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:08
- Nahlásit
ola
Tuhle fotku mě pověsily baby v práci.Jinak jsem pověřila kluka,řekl že to je brnkačka a taky se mu to nepovedlo.Tak to asi na netu musí být.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:13
- Nahlásit
Lenda
Jo, musí to být na netu. A ze svýho počítače to do netu dostaneš přes galerii. Klikni na Galerie a pak na Přidat obrázek. Buď tě to hodí do tvé galerie nebo to bude chtít přihlášení. Když se přihlásíš a bude to OK, tak dáš znovu Přidat obrázek a až tam bude "Procházet" (nebo tak nějak) tak otevřeš cestu k tvé fotce...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:16
- Nahlásit
Napřed si ale ještě musí založit tu galerii a pak teprv může přidávat obrázky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:21
- Nahlásit
Vcelka
Já myslela, že už galerii má. Jakože Brauny... ?!?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:23
- Nahlásit
ola
no já nevim, já mám za to že tady galerii ještě nemá, žádnou fotku jsem snad ještě s Brauny neviděla, akorát na stránkách chov.stanice odkud jí má.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:29
- Nahlásit
Hele Olo víš že patříme mezi dvacet nejaktivnějších registrovaných uživatelů tady? Ty jsi teda ještě lepší. No já možná budu patřit mezi nejaktivnějšína tomhle webu, ale abych taky pak nepatřila mezi ty který vyhodí od nás z práce.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:29
- Nahlásit
A tohle není Brauny?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:33
- Nahlásit
a na který je stránce? Nechce se mi to hledat. Tak jestli už má galerii, tak je jasný že stačí jen ten postup jak jsi psala, pak by to už neměl být takový problém tam tu fotku přidat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:38
- Nahlásit
Tuším, že je to pátá, šestá stránka! Lenda se psala ještě jako Lenka2. Aspoň doufám, že se zase nepletu!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:42
- Nahlásit
ola
To byla Brauny!Taky jsem zkoušela založit i novou galerii s novým přihlášením,ale nejde mi ani jedna.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:44
- Nahlásit
je to na devátý stránce, to by ti mělo jít. Když se tam přihlásíš jako Lenka2 a to heslo co jsi tam dávala, tak pak by měl už jít ten postup jak psala Ola že jen přidáš fotku.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:49
- Nahlásit
Lenda
Zkoušej to! My tvoje pokusy vydržíme!
|