Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2005 20:17
- Nahlásit

Vcelka
skoro jako Vikoušek že jo?!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 07:22
- Nahlásit

Denisa
ježiš to je tlama, ze zadu jako Viky, ze předu trošku jiný ale je krásnej, prostě ten boxeří výraz se nezapře. Kolik mu je?
Dneska sem tu měla mejla od chovatelky, tak mi píše že z Vikyho vyrostl kus krásnýho psa, tak mně potěšila.
Dneska mi ho bylo líto, jak se mu nechtělo z postele, potřeboval by aby sme chodili do práce až tak o dvě hodiny dýl.
Včera k nám vzala kámoška malou jezevčici, tak lítali po zahradě jak střely. Na zítra jsem domluvená zase s jinou kámoškou že se sejdeme na půlce cesty a seznámíme naše hafany. Ona má fenku křížence labradora s novofudlandem, to bude Viky zase ve svym živlu.
V sobotu to byl u nás samý myslivec, stříleli nám za barákem od rána, odpoledne sme šli ven a oni byli všude, naštěstí už to ale balili, takže sme se pak prošli v klidu, jinak sem moc dobrý pocit neměla.

Pajus
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:16
- Nahlásit

Dobrý ráno, to je teda ale kousek!!! Je mi jasný že Viky bude podobný
Vcelko, Tina taky potřebuje aby se vstávalo déle, má jediný štěstí že je teď doma táta a tudíž odcházím jenom já, zatímco se Tina neskutečně rozvalí na mojí posteli a má ještě tvrdou půlnoc.
Včera se u nás stavila sousedka od naproti, že prý jim naše jezevčice (vůbec netušíme kudy mohla utéct) zakousla jednu slepici a druhá to snad rozdejchá. Prý ji díky tomu i přestali ostatní slepice nést...tak jsem se červenala až bůh ví kde

ola
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:44
- Nahlásit

Denisa
Taky si bohužel ty chudinky vzít nemůžu. To by asi manžílek nerozdejchal! Ačkoli se přiznám, že jsem mu jako nadhodila, jaký to jsou tlamičky krásný, jak jsou smutný atd. Sklopil uši a dělal, že mluvím s někým úplně ale úplně jiným. Svět je krutej a boxer v útulku to je HUMUS! Když vidím naši FeeBee rozvalenou v křesle, tak bych přála všem psům takovej život....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:01
- Nahlásit

Tak to je mi Věrko líto, ale snad bude mít rozum a za tři dny ti jí vrátí. Možná bude lepší mu jí občas pučit než aby ti jí vzal na pořád. I když chápu jak teď budeš mít doma najednou prázdno když tam ona nebude. Nějak si to už taky neumim představit že by Viky nebyl jediný den doma. Stačí když ho občas vezme manžel sebou třeba k rodičum, abych si mohla v klidu vytřít a tak, tak už se za chvilku těšim až zase přijede a bude asistovat.

Těch pejsků v útulku je mi taky líto, nemůžu to ani vidět, když vidim ty jejich smutný oči.

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:55
- Nahlásit

Vcelka
to měl kolem roku až dvoutak nějak. Myslím rok a půl. Bohužel se odstěhovali, tak už se nevídáme.
ola
no jakýkoliv pes v útulku nebo u debilních lidí je humáč! Achjo. Moc mě to štve.
Verka a Esterka
vet měl na mysli asi juvenilní zánět ne?! To měla Giordi taky, jednou jsme to léčili, ale pak už ne, byl to ten juvenilní zánět a přešlo to pak samo, po prvním hárání. Je nutný udělat vyšetření, podle toho pak vet postupuje...
Pajus
ty jo, jezevčice se zakusuje do slepiček! Jsem myslela, že jezevci jsou na lišky!

Dnes tu máme kontrolu, heč!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:02
- Nahlásit

My jsem Tenazym dostali na Vikyho červenou kulku, ale stejně nám nepomohl. Viky má ty kulky červený furt.

Tak to je Deniso škoda že už se nevídáte, mohla jsi mi posílat fotky. Aspoň můžu mít představu jak bude Viky za rok vypadat.

Alo, tak jak to dopadlo s váma? Jsem celá napnutá až něco napíšeš.

Puna
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:20
- Nahlásit

Ahoj, ahoj všem
tak vas tu všechny po dlouhý době zdravím,celý týden jsem byla bez netu, musela jsem se učit na pitomou státnici, ale naštěstí jsem ji ve čtvrtek udělala , tak zase další krůček je za mnou...
Budu mít ted snad víc času na Luckina a tak...

Deniso, moc ráda bych se k vám s Giordinkou a wami a Lumpem někdy připojila, jak jsi psala...
Moc ráda bych s Luckym poznala takový super pejsky i osobně
Tak třeba to někdy vyjde...
Jinak v pátek Lucky uklouzl ve velký rychlosti na ledu, spadl na záda na beton a zůstal ležet, měl asi vyražený dech, museli jsme ho odnýst domů a pak už byl o.k.,jen vyděšenej, ale byly to nervy... no hrůza
Tak pěkný pondělí a at vám to v práci rychle utíká...

Pajus
# Zasláno: 5 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

No jo kdepak máme Alu? Taky jsem napnutá jak to všechno dopadlo
No Denis ani mi o tom nemluv, aby se z ní za chvíli nestal zabiják vesnických slepic...teď k tomupřočichla, tak budeme muset doufat že se to nebude opakovat. Je škoda že to víme až od včera jinak bych si k mrtvé slepičce došla pěkně s ní...
Tý jo, vyražený dech jo...tak to je drsný, no hlavně že je vše ok. Já bych Tinu domů ale asi nedovláčela

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:26
- Nahlásit

Vcelka
tak já ti nafotím ještě jednoho, úplně bílýhoale když to bych u sebe musela furt nosit foťák... s tím se jen potkáváme občas...
Pajus
taková špagetka a jak si to troufá! To je pěkná záškodnice!
Puna
moc gratuluju ke státnici! a že jsi to vydržela bez netu!Přidat se klidně můžete! Jestli jsi viděla fotky ve fóru Radost z pohybu (pár stránek dozadu), tak vidíš jak si pěkně hrají, trošku se přitom zvalchujou, ožužlou a zařvou na lesy...Setr je pěkně prožene, toho ani jeden nedohoní!A určo potkáme i další bafany, minule třeba dogu... Možná se půjde zase zítra, kdyžtak sem napíšu.
Jo a Lucky je dobrej prdlouš, jak spadl... no to se budou krásně doplňovat s tou mojí!

Pajus
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:35
- Nahlásit

Denis, jo to si asi správně vystihla že je záškodnice

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:03
- Nahlásit

Pajus
no ale vlastně jak to ta bába odnaproti ví, že to byla zrovna vaše špagetos?! Třeba to byla kuna, ta má podobný tělíčko! A chudáky slepice aby šoupla na psychiatrii na protistresovou terapii, aby zase nesly... teď nebude moct péct cukroví, protože nebude mít žloutky, bílky...
Mě si nevšímej, Pajo, to mě už tady tak trošku hrabe z těch kontrolórů...

Pajus
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:29
- Nahlásit

No původně si prý myslela jestli to není jejich špageťák (on se ale slepic bojí) a jak na dotyčného pesa zařvala tak, naše vtipná žulda běžela k ní a patřičně ji prokazovala radost, načež si všimla že je to to naše zvíře. Oni si jsou totiž podobní, protože jejich špagetos je její synátor , taková propletená rodinka
Jinak jsem jí samozřejmě chtěla zaplatit jak tu pošlou, tak tu asi na více částech vyholenou a prý když se to nebude opakovat tak nic nechce...
No jo, že bych začala vyhledávat nějakou protistresovou kliniku pro slepice...tím bych jí stopro udělala radost

Pajus
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:31
- Nahlásit

Jinak Denis, v pohodě, alespoň se tady u té práce taky pobavím

Ala
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:33
- Nahlásit

Ahoj holky!!!
Takže v pátek jsem si přišla pro Rockyho. Ani vám nebudu popisovat detaily. Jsem ráda, že to mam za sebou. Rokounek skákal metr vysoko když mě viděl. Celý víkend jsme trávili spolu venku. Bylo to báječný. řekla bych, že mu ani nevadí, že je v paneláku. (uvidíme, až dneska dorazim domů jak to tam bude vypadat).
Bývalý přítel mi ho dával se slovy, že mu ho musím příští neděli, přesně vě tři hodiny vrátit. Jinak že si mě najde a .... vyhrožoval!
ale to zatím neřeším.
ještě vám musim napat, že si ROcky dělá co chce, uplně mi tam zvlčel.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:49
- Nahlásit

Ala
to jsem moc ráda že dodržel to co slíbil a že máš Rockáčka doma. Ten musel mít ohromnou radost, uplně to vidim jak vysoko skákal. Ani se nedivim že zvlčel, jak je vidět tak v rukách exíka nehrozí žádná výchova. Nevim co si do dovoluje ti vyhrožovat. Už jsi si vyřídila ty papíry? V tomhle případě je lepší mít to všechno v rukách a až si bude vyskakovat tak mu to omlátit o hlavu a jasně mu říct že je Rocky tvůj, tak ať nevyhrožuje že to jinak budeš řešit přes policii. Teď už ho máš u sebe, tak už si můžeš víc dovolit.
Jsem tak ráda, uplně mi spadnul kámen ze srdce.
Tak si to pořádně užívejte.

Pajus
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:07
- Nahlásit

No tak to je parádní že ho máš pěkně doma a pro Rockyho to taky musím být dostatečná odměna...
Taky si dovedu představit jak musel být šťastný když tě viděl.
A jak to teď budeš řešit, v neděli mu ho vrátíš a nebo mu ho už nedáš?
Ikdyž teď tě nechco těmito otázkami zatěžovat...protože do neděle času dost
tak užívejte

Anonymní
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:31
- Nahlásit

Ahoj holky!!!
Ala
Tak moc gratuluju, že to tak skvěle dopadlo!!!!! Teď jak psala Včelka, určitě nevracet, není důvod! Byla jsem taky strašně zvědavá jak to dopadne. Mě stačí, když vždycky jednou za tři týdny trávim celý víkend od rána do večera v práci, a to je potom večer radosti, takže to muselo být fakt skvělý přivítání

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:32
- Nahlásit

Alo, tak fotka Zase doma... tam ta spokojenost z Rockyho jen čiší.
Je krásnej kluk jeden.

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:36
- Nahlásit

To jsem byla já

Ala
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:37
- Nahlásit

Ala
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:38
- Nahlásit

Vcelka
Myslíš tahle fotka???

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:40
- Nahlásit

Ala
Je fakt krásnej!! Úplně mě to hřeje u srdce když ho vidím v tý posteli.

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:41
- Nahlásit

Ala
A co vaši? Jak přijali novýho člena?

Ala
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:45
- Nahlásit

Libka
Mamka v pohodě. Dokonce se na něj byla dneska místo oběda podívat. Táta trochu nadával, ale pak už mu Rocky spinkal v obýváku na klíně. Takže taky pohoda. Až jsem se divila.

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:48
- Nahlásit

Ala
Tak to je paráda, a jak dopadla kontrola mamky? Žádná pohroma?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:50
- Nahlásit

Je krásnej uplně bych si ho chtěla pošišmat.
Vidíš jak vaši zjihli, ještě párkrát si položí tátovi hlavu do klína a bude ochotnej se za něj rvát a už ho nebude chtít dát jinam. A mamka to už vypadá že je uplně v klídku, nakonec o něj bude pečovat jak o miminko.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:53
- Nahlásit

taky sem dám jednu fotečku ze včerejška. Tý hnědý ťápoty na prostěradle si nevšímejte, to jsem ho dala zrovna čistý a Viky si šel z venku hned lehnout.

Pajus
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

Super fotečka...spokojený spánek
Mě dneska čeká obchůzka asi 9 rodin, takže budu alias anděl...tak doufám že to s mega čertem děti přežijou...jo to bude sranda

Pajus
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:00
- Nahlásit

jéé vcelko, takhle podobně to vypadá i na mojí posteli...občas je tam taky pěkná ťápota

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání