| Autor |
Zpráva |
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:57
- Nahlásit
Rozhodně jak psaly holky, na nic nečekej a jednej pokud možno co nejdříve
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:59
- Nahlásit
Ala
Nebo, ten tvů expřítel není žádný tintítko, ale můj má 110kg, Včelka má taky pěknou hranu, Denisa motorkáře, to taky nebude žádnej hubeňour, tak že by jsme si udělali výlet......
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:05
- Nahlásit
Můj ex má taky přes 100 kilo, Ale kdyby vás na něj bylo víc.....
S jeho rodičema ani známýma nebude žádná řeč, jako s ním. Protože jsem odešla já od něho, tak ho všichni litujou (včetně mých rodičů) a přejou mu alespoň to, aby mu zůstal Rocky.
Ale docela mě pomáhá ta vaše podpora, takže pokud jsem si ješžě dneska ráno nebyla jistá, jestli do toho půjdu, tak teď jsem si jistá na 100%
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:07
- Nahlásit
Libka
víš že už tady o tom uvažuju, myslim že by Ale nějaká pomoct bodla, aby tam nejela sama ale s pár lidma za zády, že by si pak tolik nedovoloval. Muj manžel má 103 kilo a je to taky motorkář.
Musim říct že je mi s toho pěkně zle, mám strach aby se Rockymu něco nestalo.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:09
- Nahlásit
Ala
Podle toho jak to zde popisuješ, tak bych řekla, že jde skutečně jen o uraženou ješitnost a o to ublížit tobě než o Rokyho (když by ho dal někomu jinýmu). Zkus bojovat, i když to asi nebude jednoduché a vůbec Ti to nezávidím!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:16
- Nahlásit
Ala
můj má jen přes 90, ale je to ranař, posilovna a nějaký to boj.umění je jeho koníček Ola má přítele 2metrovýho... Ne, ale tady mi dochází humor, protože co nesnáším je, když se holka rozejde a všichni litujou chudáka přítele asi k tomu je nějakej důvod že jo!!!
Nemáš nějaký známý tam u vás, kteří by mohli pomoct s kontaktováním nějakýho právníka nebo tak?! První krok bych volala chovatelce a možná pak budeš vědět víc jak postupovat!
Uvědom si, jestli by se tam Rocky měl dobře, možná jo, ale co jsi psala dřív, tak spíš tak, že by byl na zahradě, pak ještě by vadilo rodině přítele, kdyby ji ničil (jezírko atd. pokud si pamatuju...) a s přístupem tvýho bývalýho... pes na zahradě a věnovat se mu nějak víc, to asi těžko... Určitě se ti chce jen pomstít a to o tom, že by pro Rockyho chtěl to nejlepší nesvědčí! Moc moc držím pěsti-štěstí! Ale jednej co nejdřív a pak dej vědět, myslím, že všichni jsme jako na trní a chceme aby byl co nejdřív u tebe! Že bude v paneláku a ne na zahradě, to je to poslední! Pokud mu poskytneš procházky atd., tak se tam bude mít líp než celej den na zahradě, ale jinak prd! Achjo. Tak hodně zdaru!
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:17
- Nahlásit
Aha, takže on je teď ten chudáček že...jo když nejhorší je že on si ještě určitě přihodí něco na vrch a je t pak stoprocentní...takhle se mstít tím že ti nevydá pesana...to je fakt potupný...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:17
- Nahlásit
Jsem to napsala jak tatar! Myslela jsem, že ta holka má asi důvod odejít, ne že je důvod litovat expřítele!
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:20
- Nahlásit
Denis, všichni to určitě pochopili správně jak si to myslela
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:27
- Nahlásit
Pajus
jo, myslíš?
Chjo, chjo, jsem z toho ale fakt rozhozená. Úplně tady nadskakuju na židli!
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:32
- Nahlásit
Holky, vy dokážete člověka tak povzbudit! Snad to bude dobrý. Dneska na to připravim naše doma (přece jen zatím bydlim u nich a měli by to vědět) zítra se zkusim spojit s chovatelkou. Snad mi taky poradí. I když se mě asi moc radost mít nebude. A pak uvidíme co dál.
Zkusim se poptat pár lidí u nás v práci. Mohli by vědět víc. Už jsem se někoho ptala a pokud jsem kupující v kupní smlouvě já, tak by neměl být problém.
Jak psala Včelka, mám spíš strach z toho, že by ho mohl opravdu prodat a pak by se už asi nedalo dělat nic. Nebo by ho mohl někam schovat, říct že ho prodal a taky by se asi nedalo nic dělat.
Kdyby alespoň bylo venku teplo, věděla bych že je Rocky na zahradě. Naplánovala bych zlodějskou návštěvu, a prostě si ho odvezla.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:33
- Nahlásit
Denisa
jo já to taky pochopila dobře, myslim že to je jasný, myslim že je jedno kdo se s kym rozejde první prostě jde o to že k tomu musí být asi důvody. A jak vidíme co on provádí tak asi oprávněný.
A je uplně jedno jestli bude v paneláku nebo na zahradě, ale jestli bude s člověkem který se mu bude věnovat a nebo s někym kdo na něj bude prdět. Jsem s toho taky tak rozhozená, že dneska zase nic neudělám.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:38
- Nahlásit
Vcelka
Mě tady stojí práce už 3 týdny. Několikrát denně si projedu všechny fotky Rockyho co mam v PC. Ted jsem si přivezla taky můj foťák. Tak jsem koukala že ho celej zaplnil fotkama s Rockym. Asi mě chtěl ještě víc naštvat. Tak až budu mít chvilku je přetahnout do počítače, tak je dal do galerie. Je neuvěřitelný jak za ty tři týdny co jsem ho neviděla vyrostl.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:39
- Nahlásit
Ala
proč jí nezavoláš už dneska? Čim dřív budeš mít tu smlouvu tim dřív můžeš jednat. Tohle bych neodkládala. Hlavně by to pak asi chtělo neohlašovat se mu do předu, ale prostě tam přijet nejlepší by to bylo s policií v zádech, ale to nevim jestli se to tak dělá a prostě mám smlouvu vydej psa. Vim že se to lehce řiká a pak hůř koná, sem teď ale tak rozjetá že mít toho tvýho bejvalýho po ruce tak ho nakopu do ř...
Co kdyby jsi tu založila novou diskusi na tohle téma, oni by ti tu lidi poradili. Víc hlav víc ví.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:46
- Nahlásit
Ala
no jo, založ tu diskuzi, popiš problém, musím mít někdo tu zkušenost anebo aspoň bude vědět jak na to!
Vcelka mít dobrý nápad!
Ala
na to se vyprdni jak se bude tvářit chovatelka... Hlavně aby ti nějak poradila a poslala tu smlouvu... Ale já si myslím, že tě naopak podpoří a bude se snažit pomoct!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:50
- Nahlásit
Alo
Asi by se to chtělo zeptat nějakýho právníka. Když jsi jako majitel ty v kupní smlouvě, tak i kdyby ho prodal, tak by ti ho měl vrátit ! Přece nemůže prodat cizí majetek!
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 10:05
- Nahlásit
Určitě se najde někdo kdo ti Alo poradí... a taky bych se mu svou další návštěvou neohlašovala, pak ho snad zastihneš i s Rockym!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 10:07
- Nahlásit
Teď jsem koukala na stránky Ungeltu a koulala jsem že pani Blažková je RNDr. sice nevim v jakém oboru, ale myslim že bude určitě vědět jak postupovat.
Jo taky máma Rockyho opět čeká miminka, očekávají se v prosinci.
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 10:11
- Nahlásit
No to se tu snad roztrhl pytel ne...to je blbý že on je v kupní smlouvě. Koukám že lepší je si pořídit pesana sám za sebe a ne s nikým...
Věrko tak se moc drž a snad to taky dobře dopadne!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 10:14
- Nahlásit
Verka a Esterka
pane bože to je dneska den. Tak to Věrko vážně nevim, v tomhle případě když je na kupní smlouvě psaný on, bude asi záležet jen na domluvě. To je síla, tohle bych fakt v životě nechtěla zažít. Zkus se s nim domluvit jestli by ti jí neodprodal a znova sepsat kupní smlouvu. Jestli ovšem nebude chtít, tak asi nic nezmůžeš.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 10:18
- Nahlásit
Verka a Esterka
Uf, tak to je tedy taky něco. Tak tady asi nezbývá než to řešit nějakou dohodou, domluvou,... nebo vymyslet něco co by zabralo, aby ti ho nechal.!?
Pajus
to je určitě nejlepší řešení.
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 10:33
- Nahlásit
Teď mě tak napdalo že, maminka mého přítele má přítele a ten si se svou bývalou pořídil dalmatinku. Vyřešili to tak že sijí půjčují...takže je třeba týden u ní a týden u něj. Vím že to není nic moc, ale na druhou stranu je to lepší nežli úplně nic a pak toho pesana ani nevidět...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 11:01
- Nahlásit
Teda, to je vážně dneska horzný den
Vcelka
Já už na stránky Ungeltu taky koukala. Odpoledne až v kanceláři budu sama tak jí zavolam. Snad poradí.
Právě když jsem se koukala že Rokoušovo máma čeká zase štěňata, tak jsem si vzpoměla, jak jsme si Rokouška vybírali, jak jsme si ho přivezli domů....
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 11:56
- Nahlásit
Tak já určitě palce držet nebudu, ale za to budu stopro držet pěsti(štěstí) a to jak tobě Esterko, tak i Ale!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 12:16
- Nahlásit
Já budu taky držet pěsti, spíš je už držim Věrce i Ale, moc bych vám přála aby se vám to co nejdřív vyřešilo a vy mohli mít v klidu svý miláčky u sebe. Jsem s toho celý den přešlá a furt na to musim myslet. Ty budeš mít Věrko možná problém s tou kupní smlouvou když je každá podepsaná jinak. Leda že by si přítel nepamatoval že u chovatelky jí podepsal on a ty mu pak ukázala tu co máš v ruce podepsanou tebou a on se na to chytil. U Aly to vidim na tu policii, akorát mám strach aby do tý doby Rocky někam nezmizel. Radši bych tou policií snad ani nevyhrožovala aby se nelekl a nedal ho pryč i když to bych mu pak taky nenechala projít.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 12:40
- Nahlásit
No nazdar! Zase nestíhám a teď když sem mrknu, tak dostanu málem infarkt! To jsou teda věci!
Ala
Verka a Esterka
Hodně taky záleží, kdo je psaný v Průkazu původu. Pes je braný jako věc, tudíž pakliže tam budete holky psaný vy, tak není problém a jde to udělat soudní cestou nebo přes policajty. A to i v případě Ali, že by ho přítel někomu prodal. Na to prostě nemá právo ani nárok! Možná by po tobě mohl chtít část peněz, jestliže jste ho platili třeba na půl. Možná to je i varianta, že by na prachy "slyšel" a Rockyho ti vydal?! To jsem teda fakt nečekala, že to takhle zhoustne. Bohužel bych řekla, že to je případ, kdy je milovaná bytůstka použita jako nástroj vydírání.... Ach jo, život někdy stojí za pěkný ho... !
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 12:55
- Nahlásit
U nás prachy nepomůžou. Přidával mi na Rockyho asi třetinu. A když jsem se s nim dohadovala, tak byl ochotnej mi klidně dát celou částku kterou jsme za psa dali, jen proto aby mu zůstal. No snad se to nějak vyřeší.
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 12:59
- Nahlásit
to je ale zmetek
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 13:47
- Nahlásit
Pajus
Koukala jsem na Tininy stránky.Moc hezký.Holky jsou jak sestry.Brauny je stejně zbarvená,černou masku,náprsenku mají podobnou.
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 13:50
- Nahlásit
Lendo díky...myslím si že si můžou být hodně podobné. No jo, jsou to prostě naše zlatice
|