| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:15
- Nahlásit
Hm, tak ten obrazek je moc malej...
No, kazdpadne jsem pro vas, boxerkare, nasla jedny docela zajimavy stranky, tady hazim odkaz primo na galerii:
http://euro-boxer.com/eurozone/gallery.html
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:19 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
A na tech strankach jsem nasla i dalsi cernou boxerku!
http://euro-boxer.com/eurozone/dogs/roya/gallery.html
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:28
- Nahlásit
Wami ahááá, no tak to jí příště dám co proto, jestli tam zas bude chtít zahnout, to je jasný, ona je strašný prasisko, jak se může v něčem vyřáchat, tak to udělá... Já akortá vykulila oči v tom buse když jsem ty její haxny uviděla Jo, tak Gituška! Hele to vůbec neva, stejně byste s náma nejeli ne? Já už byla stejně nějaká zmrzlá, příště musím vzít čepku. Jo, ale tys chtěla něco dělat do školy ne?! Ale je jasný, že škola musí počkat že jo!?
Ty www.stránky znám.
Hele, ale ta druhá boxerka NENÍ černá!!! To vidíš i na té fotce, že má na tom podkladu žíhání. Znám fenku (jak jsem ti říkala, ta je taky tak tmavě žíhaná+má bílý plochy, no vypadá to zvláštně, ale je hezká, má už přes 2 roky určitě, takže je to stálá barva, někteří taky časem blednou nebo naopak...)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:32
- Nahlásit
wami
ty bláho takových fotek boxerů to je boží, našla sem tam i bělouše.
Já myslim že černý boxer je hříčka přírody asi jako ten bílý, akorát že ještě míň častější. Prostě jaký znaky na sobě maji ty rodiče, tak s toho se pak tohle může asi stát. Když se podiváte na stránky Ungeltu, tak jak tam je ta krásná fenka Mirella, tak ta je taky hodně tmavá. Sice je žíhaná ale tý černý má docela hodně. Je to ale stejně zajímavý že se narodí uplně černý. Jsou taky krásný.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:34
- Nahlásit
Denisa
No vidis, ale uz je to umyty, tak je klid...
Nejeli bychom s vama, ale aspon bych za normlanich okolnosti pockala, nez vam pojede busik...
Asi fakt neni ciste cerna, na jinych fotkach z te stranky to je videt lip. Tak nic, no! Ale ten z ifauny stejne cerny vypada, tak jsem zvedava, jestli je to fakt takova vyjimka nebo jestli se da objevit jeste i jiny cerny boxik...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:36
- Nahlásit
Vcelka
jsem rada, ze se stranky libi...
Jinak te fenulka neni upne ciste cerna, ale na ifaune je nekdo, kdo cerneho boxika ma, tak prave patram i po jinych cernych boxerech... Jen tak ze zajimavosti, ja jsem spis na vlcky...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:40
- Nahlásit
Wami
jo, ten z ifauny fakt vypadá, že je černej, myslím, že je to možný!?
Ták tak vy byste byli tak hodní? Tak příště! Ale Giordi se tam nenudila, okolo chodilo plno pejsů a za 9 min to jelo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:42
- Nahlásit
Denisa
Hele, a co tenhle?
No tak je to dobry, to jelo docela brzo!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:47
- Nahlásit
A tenhle neni cernej, ale strasne se mi libi ta fotka...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:50
- Nahlásit
Hm, ten je ňákej divnej! Podle fotky to vypadá, že má světlejší místa, žíhaní žádný, to je trochu divný. A i ta postava je nějaká neboxeří, trochu válcovitej na vysokých nohách, no nebudu pomlouvat... No ono když se podíváš na stránky třeba boxerů v Americe, to bys teprvá čučela! To už snad ani nejsou boxíci, teda aspoň pro mě.
No jo, Wami vlčkové, to je něco úplně jinýho Ale zase naši pěkně chrochtají.
Nemáš moncla od té včerejší Giordi polibku? Jestli jo, tak se omlouvám...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:51
- Nahlásit
wami kterej? zkus to znova!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:59
- Nahlásit
Denisa
Ta prvni fotka je ciste vygooglena, ja se v boxicich nevyznam...
Vlcci, to je moje gusto!
Moncla nemam, jsem rychla, takze jsem se vcas uhla a byla jsem pouze oslintana...
Jinak pokud se ti nezobrazuje ten nadhernej boxik na cernobily fotce (me jo), tak tady mas na nej link:
http://wilfrid_hoffacker.blog.lemonde.fr/wilfrid_hoffacker/images/boxe r.jpg
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 13:17
- Nahlásit
wami
tak ta fotka se mi zobrazit ne a ne, ani na tom linku, přitom to mám správně napsáno, ale tak přežiju to
To je dobře, že máš rychlé reakce! Já už taky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 13:45
- Nahlásit
wami
Ježíš, ta černobílá fotka, to vypadá jako můj tchán, když spí...
Denisa
Já s bobulí koušu zatím na klín a ona si ho potvora chytá skoro na boku, aby toho měla míň do huby! Teď už budeme začínat na ten měkčí rukáv, tak jsem zvědavá. Fakt je, že když vidím, jak roztáhne hubu maliňák, tak to je panečku rozdíl. Ale třeba taková rotvajlerka,ta tu papulu má taky celkem menší! Teď u nás v neděli bude IPO 3,tak se jdu podívat, jak to má vůbec vypadat. Těším se! Doufám, že mi to nevezme všechny iluze... (jakože můj pes taky "něco maličko" umí)
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 14:08
- Nahlásit
ola
jo, ono to bohužel u boxíků nevypadá tak efektně jako třeba u ovčounů... ty zákusy. To mi říkala spousta lidí-neboxerkářů, že je to škoda, že to není tak pěkně vidět. No ale zase boxer (když je to ten správnej ranař), tak ti do toho dá takovou prdu!!! To říkali chlapi, že dřív co boxer, to tvrdej BOURÁK, prostě bum a náraz jak dělo! No, pár se jich ještě najde! To úplně slyšíš tu prdu (no a vidíš).
Jo, IPO3 bude určo stát za zkouknutí! Ale kdybys měla možnost někde vidět ZVV3, tak taky určo jdi. To je pro mě bomba!!! Hele a iluze si vzít nenecháš, no ne?! Napiš pak jak to na tebe zapůsobilo! Já vždycky i poslouchám "zasvěcené řeči" ostatních závodníků i okoločumících chytrolínů, abych jako byla chytrá...!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 14:25
- Nahlásit
Denisa
To víš, že poslouchat budu- rady, drby atd. Hlavně jsem se nasmála, když náš výcvikář líčil, že to bude koučovat chlápek (snad nějaký dost kápo), a že je děsně malinkatej. No, a když byl jednou s naším výcvikářem někde na závodech, tak tam měl postavený svoje auto a v něm dětskou sedačku a náš výcvikář pronesl, že asi přijel v tý dětský sedačce... Jeho to děsně vytočilo-prý má Napoleonkomplex! Náš výcvikář je totiž pěkná držka!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 20:52
- Nahlásit
Ha! tak doma se mi ten černobílej obrázek zobrazil a i na linku se zobrazí, tak nevím ale v té práci je to nějaký divný, no vidím, že doma by se mi lépe surfovalo, že bych zítra zůstala doma? Teď jsmese teprve vrátili z venku a dívám se právě na Giordisku jak je hubená, chudák! Začínám jí přilepšovat vařeným, protože jak vidím, tak granule její výdej energie nepokryjí ani náhodou, už toho mám dost! Sice je krásně osvalená, ale leze jí nějak moc kostí. Jdu vařit masíko+rýži+mrkev, teď zblajzla 2 tvrdý rohlajsy a dávku granulí a právě žere jabko...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 20:54
- Nahlásit
Olakoukám, že ti chlapi jsou asi všude stejný - držky - co ví to nepoví... Jejda, tak doufám, že ten s Napoleonským komplexem si na těch zkouškařích nezgustne!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 21:40
- Nahlásit
Denisa
Jo jo, mesic var a uvidis, jak se pekne zaobli...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 08:00
- Nahlásit
Zdar, tak mám "nucenou" dovolenou. Kleklo mi autíčko! Teda ještě úplně ne, ale nastartuju až tak na 10x! Jinak točí, ale nechytne! Teď je v servisu a já doma! Chudák malej Jakub se včera tahal s automechanikem o klíčky, že mu jako naše auto nedáme! Tak snad to spraví (za co nejmíň zlaťáků ).
Kdo z toho má ovšem radost velikou je FeeBeenka. Když jsem odvedla Kubíka do školky, tak jsem se potichoučku vrátila a překvapila FeeBee svým příchodem. No, vrcení a kroucení nebralo konce. Teď si tu chrápe na křesle... Ale půjdu ji vykopnout a proběhnout se s ní do parku, protože pak chci uklízet a vypadá to na dlouho! Ach jo! Sorry, ale - zatracený vánoce... !
|
Pajus
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 08:14
- Nahlásit
Dobrý ráno, jsem včera už po přečtení příspěvků nestíhala odepsat...už jen to čtení mi zabralo spoustu času
Ty černý boxeři jsou fakt zajímavý...ještě jsem žádného takového neviděla.
Včera jsem s Tinou byla na prochajdě a jak naschvál nám přes cestu proběhlo stádečko srnek, takže jsem pak už neriskovala její vydání se za mimi a hlídala jsem vodítko jak jen jsem mohla. Nejhorší je, že tak se ona vůbec nevvylítá
Večer jsem ještě vzala na prochajdu zbytek smečky a padla jsem za vlast. Venčit takhle na etapy, to je fakt něco
Taky Denis přemýšlím že bych Tině zase začala do jídelníčku přidávat maso aby nabrala. Osvalená si myslím že je taky slušně, ale taky hubeňourek. Zrovna teď mi kámoš nabízel nějaké kuřecí prsa. Bydlí někde blízko u drůbežárny a prý z těch co uhynou mu zpracuje maso...no ale nevím, nevím...aby z toho pak nebyla ta ptačí chřipka
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:28
- Nahlásit
Ahojte!
Já dnes přišla pozdě do hokny aneb fachy(brněn.práce)..
Chm, s tím krmením NEgranulovaným je to pěkná věda, už jen co čtu tady anebo mi říkají lidi co krmí, každej říká něco jinýho... veti, ti se zas chytají za hlavu... no budu se s tím muset nějak popasovat. Pravda je, že jsem jí dávala maso na stopách a stopičky teď dělat moc nebudeme přes zimu, takže jí ho budu přidávat jen tak. Myslela jsem, že když přes zimu nebudou tolik tréninky, obrany atd., tak že nevydá tolik energie, jenže zase o to víc lítá se psama a možná, že v té zimě taky spotřebuje víc energie na zahřátí. Kdyby byla v kotci venku, tak už je z ní asi kostřička Náš vet, který chová chrty jí chválí no ale já budu ráda, když se trošinku na tu zimu zaobalí. Kostru nemá tak silnou, aby z ní byl Arný Švárný, bude to vždy ta atletka šlachovitá a na klouby jen dobře, no ale aby jí lezla páteř... to se mi moc nezdá. A všechny možný drahý granulový receptury na nabírání u psa, nám nezabraly, tak zkusím toto. Hm, musím si to zdůvodnit, já dosavadní ctitelka kvalitních granulí!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:30
- Nahlásit
Sláva!!! Podařilo se mi naládovat do galerie FeeBee pár nových foteček! Ty "zimní" jsou dnešní - teď z procházky! Sice je to horší kvalita - foceno telefonem, ale mrkněte, kdo máte zájem. Upozrňuji na fotku nazvanou "zima" a na úžasný rampoušek na FeeBeenčině hubici...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:37
- Nahlásit
ola
pěknýýý! Jé, já chci tady taky tolik sněhu!!! Tady je dnes akorát velikej mráz a sucho! Brrrr! Snad se tu taky do vánoc dočkáme sněhové nadílky...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:46
- Nahlásit
Denisa
Já přišla pěkně zmrzlá. Stehna fialový (babička by řekla : "kdyby sis vzala punčocháče...") Ještě jsem přidala fotečky bobule ospalé a unavené. Když kouknu na tu fotku, jak tam FeeBee stojí, tak jak je to brané z výšky, tak to vypadá, jakože má krátký nohy... pomalu jak jezevčík s hlavou boxera!
|
Pajus
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:49
- Nahlásit
Denis, myslím že ty naše holky si jsou asi hodně podobný...jako by si psala o Tině...
my jsme taky bez sněhu, ale už vidím jak v něm bude Tina zase parádně řádit...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:51
- Nahlásit
Ola
Koukla jsem na fotky. Pěkný!!! A přidávám se k Denise, já chci také sníh !!!!
|
Pajus
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 09:53
- Nahlásit
Olo, tak jsem také nahlédla go galerie a máte teda dost sněhu! FeeBee je moc krásná. Ty pohledy při lenošení znám...to je přesný, "Co je?Já spím..." Musím taky něco přidat do naší galerie...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:20
- Nahlásit
ola
Krásný fotky.Brauny je FeeBee dost podobná.Asi jsem počitačovej antitalent,ale do té galerie se nemůžu dostat,abych přidala nové fotky.Taky si užíváme nadílky sněhu.Nám auto kleklo před týdnem,ted' už je naštěstí fit.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:34
- Nahlásit
Ola
zrovna sem si to řikala jestli ta FeeBee nemá nějaký krátký nohy Jinak hezká bobulka jako vždy.
Tak dneska po dlouhé době bude Viky až do mého příjezdu zavřený doma. Tak jsem zvědavá co nás tam čeká, snažila sem se uklidit vše z jeho dosahu ale on si něco najde. Včera udělal díru samozřejmě tam kde ta kari síť nebyla a dostal se na sousední zahradu a tam udělal další díru aby se mohl dostat uplně ven. Takže nás nakonec donutil dát ty sítě uplně na všech stranách už sme v tom za pět tisíc. Dneska dokoupí manžel ty poslední a já jen prosím boha aby to už konečně bylo dostačující a on už nikdy nezdrhnul.
|