| Autor |
Zpráva |
Pajus
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:37
- Nahlásit
Lendo, tak pokud je FeeBee podobná Brauny, tak Tina jim je určitě taky
Vždycky mě pobaví jak je po ránu taková opuchlá...ta její papula jak je rozložená na peřině...no to je fakt pohled
Vcelko, tak to taky doufám že Viki s tím utíkáním přestane...vůbec se ti nedivím že se bojíš...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:49
- Nahlásit
Lenda
S tou galerií... Když tě to donutí znova se přihlásit, tak vyplň jméno a heslo, tak jako vždycky, když se přihlašuješ, no a pak znova klikni na Přidat obrázek. Mělo by tě to hodit do toho "okýnka" kam se vkládají směrovky na fotky... Aspoň doufám, že to nepíšu moc blbě!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 20:14
- Nahlásit
ola
To dělám pořád dokola a nejde to.Brauny je ze sněhu hotová.Probíhá závějemi a honí kouličky sněhu.No a pak je hrozně utahaná.
Pajus
Asi má Tina svou galerii,že?Kde asi?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 06:21
- Nahlásit
Vcelka - tak jak to u vás vypadalo, když byl Viky zavřený doma. U Allis včera stál anděl strážný. Přišla jsem domů jako první, otevřu kuchyň a hned mi padly do oka vyčnívající dráty od ledničky !!! Alllis přehryzala kabel od ledničky Asi měla štěstí, že se vyhodily pojistky. Mimo to měla opět vytahané hrnce ze skříněk, ale to teď má každý den . Přitom ten kabel byl zastrčený za ledničkou Když to tak člověk vidí, tak už mu projde hlavou, že taková bytová klec..znamená pro psa alespoň bezpečí (ale nechci rozpoutávat diskuzi na téma bytová klec). Tak nevím, zda ta demoliční činnost tu naši feňuli někdy přejde .
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 07:22
- Nahlásit
alli
on byl nakonec sám doma jen do oběda, manžel zavolal tchýni jestli by si ho nevzala k nim. Za to dopoledne, ale neprovedl vůbec nic, bylo tam malinko okousaný to jeho křeslo ale to fakt málo, jinak vše v pořádku. A to měl k dispozici ložnici, obývák, kuchyň i chodbu. Akorát sem mu ráno dávala králičí ucho a nikde sem ho nenašla, tak mám podezření že nám ho tam někde schoval, protože nevěřim tomu že by ho sežral. První sem prohlídla postel aby jsme si na něj pak nelehli, ale nic, tak třeba časem na něj narazím.
Naštěstí se Viky nenaučil otvírat dvířka od skříněk jako Allis Řeknu ti že s tim kabelem od lednice že to je síla. Člověk aby měl furt strach co jí napadne ještě udělat a jaký to bude mít následky. Nemáte možnost jí dát k dispozici jiný pokoj? Třeba ložnici kde by žádný kabel nebyl?
Ola
včera jsem si na tebe vzpomněla a na tvá slova co by řekla babička "kdyby sis vzala ty punčocháče" taky sem přišla z prochajdy nohy skoro fialový, kulicha sem taky neměla, no už je prostě zima. Tady bylo ráno mínus devět. Když sme šli z prochajdy, tak ke kámošce na parcelu se zajeli podivat její známý a maji 8,5 měsíční pitbulku, Viky z ní byl hotovej, ona teda byla krásná, bílá a hnědý fleky na sobě. Tak se prolítnuli, udělali pár přemetů a šli jsme dom. Spokojenost na obou stranách.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 08:51
- Nahlásit
Ahojte,
tak včera odpo u nás začalo konečně víc sněžit a hlavně to zůstávalo na zemi! Zrovna jsem venčila s kamoškou a její RR holkou, ještě k nám přibyla štěňátko labradorka 4.měsíční - byla to sranda, protože byla malá koule skákavá a měla prý 20kilo a Giordi má těch 25kilo. Tak jsme na ně čučeli, ten rozdíl ve velikostech a přitom hmotnostně jen 5 kilo?! Líbilo se mi, když se RR a Giordi honily rychlostí tryskáče a malá stála Giordi v cestě zrovna, tak že ji Giordina nesmetla, ale ladně přeskočila, to bylo od té mé příšery, která moc nepřemýšlí když lítá, hezkééé!
alli
a co třeba zavřít ji jen do předsíně? Nebo kolem linky udělat "plot" anebo ji nějak oddělit částečně ohrádkou z latěk... my jsme tak měli přepaženou kuchyň (bezpečná zóna x nebezpečná zóna). Na tu přechodnou dobu co zkouší ničit by se to vyplatilo, vyhradit jí jen část prostoru a zabezpečit ostatní věci. Ale nevím jak to máte doma řešený, jestli to jde. Nejhorší jsou pro tohle takový ty moderní otevřený byty (bez pokojů s dveřma). Podle mě se to nějak dá vykoumat...
Vcelkavčera jak jsi dávala ty fotky Vikouše na gauči a v posteli na fórum o postelových psech... jsou krásný!!! Tak podle mě vypadá spokojenej pes!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 08:59
- Nahlásit
Vcelka
My máme kabely ve všech místnostech a navíc jsou tam i jiné věci, které by asi nepřežily. Já chci také hodného pejska, který nic neničí . Člověk si myslí, že už nemá co udělat a ona si zase něco najde . Už je to fakt o nervy.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:15
- Nahlásit
Denisa
Sice máme všude dveře, ale ne všechny jdou zamčít, takže z předsíně by se dostala do obyváku a ložnice a navíc v předsíni máme kola a to nevím, zda by zůstala netknutá . S ohrazením prostoru v kuchyni to je také špatné, zatím mě nenapadá jak by se to tam dalo udělat. Manžel říkal, že nechá udělat plechový kryt ze zadu na kousek ledničky, který je volně přístupný, aby se tam už Allis nedostala. Snad ještě něco vymyslíme
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:31
- Nahlásit
No Allis, máte nad čim přemýšlet, ten kryt ze zadu ledničky by chtěl, jinak budete furt riskovat že to udělá znova. Ono stejně ať je dáš kam je dáš tak všude si něco najdou a něco provedou. Tohle že Viky nic neprovedl je docela zázrak, možná že kdyby tam byl až do těch půl čtvrtý, tak že by to už tak v pořádku nebylo. Docela se ale i divim že jak je v tý dílně, tak že tam zatim taky nic neprovedl a tam má manžel motorku, máme tam kola, takže by se do lanek taky mohl pustit. Asi ho to ještě nenapadlo.
No jinak Deniso my ten byt s otevřenym prostorem zrovna máme, máme dveře do ložnice, do děcáku, koupelny, ale jinak chodba, kuchyň a obývák to je otevřený, to sme právě dřív dávali na rozhraní obýváku s kuchyní tu dřevěnou zábranu, ale on si s ní skoro po každý poradil, teď už by to ani nemělo cenu tam něco dávat když je takhle velký.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:41
- Nahlásit
Vcelka
Když vidím jak Viky spí takhle rozvalený na zádech, tak je to celá Allis, také tak strašně ráda spává .
Proč my musíme mít ty naše "děti" tak strašně akční...ve škole na rodičáku už učitelka vznesla poznámku na syna, zda třeba není hyperaktivní.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:06
- Nahlásit
alli
no tak to to máte doma ve dvojím provedení pak aspoň víš po kom to ta Allis má.
Taky sem si řikala že doufám že jednou naše děti nebudou takhle zlobivý aby pak ještě vedle Vikyho byli takhle akční děti to je pak tak na smyčku kolem krku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:07
- Nahlásit
Přemýšlejte, přemýšlejte, my už to máme za sebou, ale taky to nebylo lehký.
Jednu místnost, část místnosti,... bych prostě vyklidila do výše pazourů ničitele, počítejte i s výskoky, ne jen natažený přední packy anebo nějakou ohradou oddělila prostor... Je to dočasné řešení, třeba půlroku, třeba měsíc, třeba rok. U nás jsem já vymyslela, přítel s mým otcem provedli "zátarasy" a jedny dveře co nešli zamčít jsme vyměnili za staré, které zamčít šli + pár dalších úprav, jako třeba navrtání zavíracího vynálezu do starých dveří... obložení domovních dveří a záchodových dveří kachlíkama (obklad), protože tam furt hrabala jak chtěla ven... No ale zbytek bytu byl chráněnej a po úpravách prostoru kde jsme ji nechali, vlastně neměla co zničit. Jedině mohla hrabat díry do zdi, takže to taky dělala, ale nebylo jich moc a bylo to jen asi měsíc...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:17
- Nahlásit
Tak to už měla G. vyhrazený pro sebe prostor... jsem kdysi se smíchem vytvořila tuto poézii.
Giordi ničí byt!
Skončila paničce doba pracovní,
s hrůzou otvírá dveře domovní,
áno, Giordi se také pilně činila,
linoleum dnes hravě zničila!
Vyklizenou předsíň i kus kuchyně má,
ona na to ovšem nedbá,
zničí aspoň zdi, dveře a podlahu,
proč to děláš, ty naší peněženky vrahu!?
Nechat ji v celém bytě samotnou?!
tu potvoru ke zničení všeho ochotnou?
To bohužel nehrozí zatím,
jinak vše do smrti nesplatím.
Hraček má doma přitom hromadu,
vysvětlujte to ale tomu „hovadu“!
Nejhorší je, když do zdí se pustí,
a to i když do ní pánečci hustí,
že nechtějí každý den sádrovat,
se zaděláváním děr se mordovat,
tak pořád jí to nedá a hnedle
je druhý den ještě větší díra vedle!
Takže když panička odmyká dveře
a Giordina jde otevřít jak od mouky bílá
to je hned po důvěře,
a panička do chudáků si spílá,
protože Giordi a huba bílá, plus u huby pěna,
rovná se zničená zase další stěna!
Giordinino úsilí dnů pracovních
je zničit co nejvíc věcí zánovních!
Giordi, uber trochu plynu,
nebo z tebe zhynu...!
A co Giordi na to?!
Nenechte se mýlit,
jak já budu sílit,
ještě s váma zatočím,
panenky vám protočím.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:36
- Nahlásit
Denisa
Tak to je nádherná básnička !!! Musím ji vytisknou manželovi, aby viděl, že Allis není sama taková ničitelka. A plně vystihuje i mě a Allis. S výskoky počítáme, o tom nás už přesvědčila, že dostane opravdu hodně vysoko.
Vcelka
On syn není ani tak zlobivý spíš neposedný a rychlý, hned má vše hotové a když má v klidu čekat, až to budou mít hotové i ostatní děti, tak je to pro něho problém, on musí stále něco dělat a to už mu učitelka dává i práci na víc nebo si má malovat, což on dělá, ale zase si při tom vykládá, on je totiž i hrozně upovídaný, takže ruší ostatní děti.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 06:18
- Nahlásit
Tak Allis se v pátek pokusila o další "sebevraždu", sice byla s manželem v práci, ale když se vraceli od rybníka, tak vlezla na tenký led a než stačil manžel zareagovat, tak se koupala v rybníce a to byla zrovna taková zima. Včera jsme si konečně užili sněhu i když byl dost mokrý. Přišli jsme mokří jak hastrmani, jen Allis byla téměř suchá .
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:13 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Ala
ahojky, tak jak to dopadlo s Rockáčkem? O víkendu sem si na vás několikrát vzpomněla jestli pak už jste spolu. Doufám že to dobře dopadlo a máš ho doma.
alli
po přečtení tvých příspěvků začínám mít docela dobrý pocit, že to s tim našim pesanem neni ještě tak hrozný. Allis je teda taky pěkný kvítko. Musel to být asi šok když zahučela pod led, ještě že nebyl takový mráz, představa že by zajela pod nějaký tlustý led, brr ani na to nemyslet. Jsou to šoky.
U nás se snad ani nic zvláštního nedělo, užili sme si docela pohodový víkend, dopoledne sme se váleli všichni tří v posteli, v sobotu sme ho vzali za bráchy psem a v neděli prochajda v lese. Sníh padal ze soboty na neděli, ale nebylo to tak hrozný.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:14
- Nahlásit
Ahoj, ahoj,
jo, snížek je bezva! V sobotu dopoledne jsme byli na cvikoši a pak na výletě, odpol. to skoro roztálo, ale v neděli už bylo zase nasněženo! Teď to dokonce i u nás zamrzlo, tak doufám, že se udělá pěkný podklad a na to ještě nasněží!
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:25
- Nahlásit
Ahojda, to jsem si zase početla
Lendo:[b][/b] kdyby si chtěla vidět v nějaké fotogalerii Tinu, tak ji najdeš buď na stránkách mujpes.cz ve fotogalerii pod názvem Tina a nebo na www.tina.estranky.cz
Tak musím říct že i my si sněhu o víkendu docela užily. Tina ho fakt miluje, včera na prochajdě lítala jak zběsilá a pak se v něm vždy krásně vyválela, takže doma šla hnedle do tepla. Jinak my snad ani žádnu demoliční příhodu z víkendu nemáme (naštěstí), samozřejmě nepočítám tu a tam rozkousané poleno a podobné.
Doufám že Allis to přejde a nebo se vám jí v tom alespoň podaří zamezit. To bych asi každý den v práci byla pěkně nervozní kdybych věděla že mám doma takovýho raubíře
|
alli
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:28
- Nahlásit
Denisa
Manželovi se tvá básnička také strašně líbila, říkal, že stačí jen zaměnit jméno...
Vcelka
Tak u nás sněžilo skoro celou neděli. Snad to chvíli vydrží.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:30
- Nahlásit
Vcelka
Ani se neptej. Nevěděla jsem jestli sem budu vůbec psát. Ale třeba se mi uleví. Samozřejmě jsem si v pátek jela k bývalému pro věci a Rocky tam nebyl. Měl ho někde u známých schovaného, abych si ho nemohla odvézt. Myslela jsem že se normálně domluvíme, ale bohužel.
Takže jsem stále bez Rockyho, a mám obavy, aby to tak nezůstalo už napořád. Přítel totiž řekl, že mi ho nedá za žádnou cenu, i kdyby ho měl třeba dát někomu jinému, že já ho nedostanu.
Teď fakt nevim, co mam dělat. Jestli Rockyho necham u něj (bude se tam mít dobře, to vím, mají ho rádi) nebo začnu bojovat, napíšu chovatelce, aby mi poslala kopii kupní smouvy, kde jsem psaná jako majitel já, a přestanu s ním jednat v rukavičkách.
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:38
- Nahlásit
Alo, tak pokud víš že na něj máš právo a šanci ho dostat tak to nevzdávej!!! Když není bývalý schopen ho nechat doma a radši ho někde schová tak to docela mluví o jeho inteligenci...už proto bychten boj asi nevzdala. U tebe se bude mít určitě lépe...
Je to moc smutný, ale doufám že to všechno dobře dopadne!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:40
- Nahlásit
Ala
Ježišmarja! Alo, tak to se teda nedej! Zavolej chovatelce, určo ti poradí jak postupovat! Pes je v tomto případě majetek a určitě je právo na tvé straně! Zkus o tom zjistit co nejvíc a já bych to hnala rovnou co nejvýš, i udáním na PČR atd.
VELICE MI TO PŔIPOMÍNÁ VYŘIZOVÁNÍ SI ÚČTŮ MEZI MANŽELY PŘI ROZVODU, VIZ. PÉČE O DĚTI! To bych ti poradila, neb se to tu v poradně řeší pořád, ale se psem nevím jak postupovat, ale určo to ví poradkyně chovu anebo v boxerklubu... no je to hrůze, ale nevzdávej to.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:41
- Nahlásit
Ahoj holky!!!
Tak my vám snížek můžeme jen závidět, protože u nás nespadla ani vločka My jsme měli taky super víkend, oba dva dny jsme Elišku tak odrovnali, že vždycky když jsme dorazili domů, tak sebou praštila a spala a spala. U nás zatím žádné pohromy, ale jak se překlenul ten třetí měsíc, tak začala dělat pěkný blbosti, takže se už psychycky připravuju na nějaký lumpárny Zrovna minulý týden, jsme šly čůrat v půl jedný v noci a ta potvora mi zdrhla do pískoviště, začala se se mnou honit, a já myslela, že mě klepne.
Denisa
Ta básnička mě taky pobavila, když jsem byla v pubertě, tak jsem skládala pořád, takže mi to připomělo má "mladá léta". Jinak jak mě už několikrát napadlo, že by se Ola mohla vydat na dráhu spisovatelky, mohla by si ty popřemýšlet o básnické sbírce........
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:48
- Nahlásit
Ala
To absolutně nechápu, hlavně jak jsi tu jednou psala, že byl s vámi po dlouhý době na prochajdě, a že s vámi snad chodit nebude, tak neví o co mu jde. Určitě bych se nebála, a možná podala i to trestní oznámení, ale asi to neni jednoduchý. Jak psala Denisa, nevzdávej to.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:49
- Nahlásit
Já si myslim, že na něj mám právo já. Jsem psaná v kupní smlouvě jako kupující, takže patří mě. Jenže přítel kupní smlouvu nějak schoval nebo vyhodit. to by neměl být problém. Chovatelka má přece druhé vyhotovení smlouvy u sebe.
Já mám ale strach, aby ho opravdu někomu neprodal, nebo mu něco neudělal. Radši ani nedomýšlím.
Taky jsem mu vyhrožovala, že si tam přijdu s policií, ale moc to nezapůsobilo.
Víte, já už jsem to opravdu byla připravená vzdát. Snažim se na Rockyho nemyslet. Ale pak mi ho něco připomene, něco mě nakopne, a já jsem ochotná udělat cokoli proto, abych ho měla zase zpátky.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:49
- Nahlásit
Ala
tak toho jsem se nejvíc obávala. Asi ti nic jiného nezbyde než začít tvrdě bojovat a hlavně to chce co nejdřív, protože čim dýl to bude trvat tim víc si Rocky zvykne na expřítele. O kopii kupní smlouvy si napiš ještě dnes jestli jí nemáš v ruce. Akorát teda nevim jak to dál řešit aby ti ho vydal. Nakonec na něj budeš muset zavolat policajty nebo jinak nevim. Nebo se ho leda pokusit nějak ukrást.
Tohle myšlení, než abych ho dal tobě tak ho dám radši někomu jinýmu fakt nechápu. Prostě uražená ješitnost aby ti za každou cenu ublížil. O víkendu jsem si prohlížela jeho fotky a řikala sem si že mi bude líto když už ho dál neuvidim jak roste. A co teprv jak musí být tobě. Držim ti pěsti ať to dobře dopadne a určitě napiš co je nového.
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:51
- Nahlásit
Libka
Přesně tak. Vždycky se děsil, když jsme jeli na poštu pro granule za 1300,- Když jsem šla na dvě hodiny se psem ven, tak se divil, že máme přece zahradu, tak proč ještě chodit na procházky. Jenže najednou prostě psa mít musí za každou cenu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:55
- Nahlásit
Jo Alo jak píše Denisa zavolej chovatelce a nejlíp teď hned. Na nic nečekej. Nebo ti ho fakt někomu prodá a nebo mu něco udělá. Myslim že k němu nemá takový vztah jako ty a že mu jde prostě jen o to tě postrestat. Prosim tě zavolej jí co nejdřív.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:55
- Nahlásit
Ala
A co jeho rodiče? Ty to schvalujou????
|
Pajus
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:56
- Nahlásit
A Alo ty tuším u jakých známých by mohl být, nedalo by se domluvit případně nějak s nima?
Za toto opravdu bojuj, kort když k němu má ex takový přístup...
|