Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:11
- Nahlásit

Ketrin
U nás taky včera padal sníh. Kluci běhali s otevřenýma pusama a chytali do nich vločky... FeeBee koukala, cože se to na zahrádce bělá, když ona nic nevytahala... ? Četla jsem o Ramboj-je mi to líto. Je nádhernej a kdybych měla labradoří čubinu (a že jsem původně chtěla), tak bych ho chtěla jako krycího psa! A u koho budeš nechávat štěnátka? U Bresty?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:29
- Nahlásit

ola
Jo, krýt budu Brestu (Sali je už skoro 10 let a není chovná, nikdy štěňata neměla).
Z Ramba krycí pes nebude, neb mu chybí 2 zuby. To jsou u nás takové zvláštní chovné podmínky - není důležitý typ, povaha, zdraví,... ale plná morda zubů. Ani standart plnochrupost nepožaduje. Jiné země taky ne. Takže kdo si pustí do chovu cizí krev, má občas smůlu. Rambo je cca ze 6/8 Angličan.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:47
- Nahlásit

S těma špinavýma psiskama je to fakt díloPrávě jsem se vrátili ze stopiček (z pole), takže jsem musela dát Giordi do vany, měla je obalený jako včelička medemJo, hádejte, dnes mám volno heč! Teď jedu přát babičce a dědečkovi k 60.výročí svajby!
U nás dnes spadly asi 3 vločky...

ola
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:10
- Nahlásit

Denisa
Tak to se přidávám ke gratulantům pro svatebčany! To už se dneska nevidí! Jak to, že máš zase volno? Sakra, já budu muset změnit zaměstnání!
Ketrin
Sali se mi moc líbí a Bresta je super. S těma zubama to taky nechápu, naše FeeBee má částečnou asymetrii dolní čelisti, ale jinak je skvělá-v typu, barvě, figuře atd., časem snad bude i nějaká ta zkouška "cvičební", a jak jsem už psala, Spondylozu má 0 a DKK 1/0, což je u boxiše supr výsledek. Přesto jí ty asymetrický zuby staví do špatnýho světla. A to, že kryje (ve velkém) pes s DKK 3/2 nebo horší, to nikomu nevadí! Ach jo! Vždycky mne to rozčílí!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:22
- Nahlásit

ola
A co vám na ty zuby řekli na výstavě (svodu)? Důležité je, co je ve standartu.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:30
- Nahlásit

Ketrin
Na svodu neřekli nic. A na výstavě řekl posuzovatel, že má lehkou asymetrii skusu, jinak že je velice pěkná, ale že bohužel díky té asymetrii bude hodnocena o něco hůře! Ve standartu je asymetrie skusu tuším mezi vadama. Takže nevím. Taky je možné, že až bychom dělali zkoušku chovnosti, že nás kvůli křivulce papulce vykopnou! No, to se nedá nic dělat! Je to sázka do loterie. Kvůli tomu, že jí občas legračně čumí zub, ji přece nepřestanu mít ráda, že jo?! A stejně pro nás a naši rodinu je právě ONA ta nekrásnější... (a dle mojí babičky jsou rozhodčí pitomci, jestli to nevidí )

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 18:04
- Nahlásit

Posezení u svatebčanů bylo bezva a velká oslava bude ještě příští víkend!No babičce je 80, dědečkovi bude 90:upruhé babi je 81 a druhý děda nedávno zemřel v nedožitých 92... Jejich energii a vitalitu jim kolikrát závidím!
Olo,
ještě mi zbývají 4 dny, ael žádný si nevybírám (už ani nemůžu vlastně) na vánoční svátkyTak aspoň o vánocích se to obrátí, to budu závidět já vám. Anebo ještě někdo budete trčet v práci?Letos to vychází pěkně blbě co, jen jeden den volno?!
Olo, já jsem dospěla k tomu, že s tou spondylkou a DKK se asi netřeba rozčilovat, protože když jsem se o to zajímala, tak jsem se tak různě dozvěděla, že prý je to stejně víceméně jedno, protože... já to teď napíšu velmi laicky... 1 pes to zdědí, 2. ne, např. sourozenci z jednoho vrhu-každý jinačí výsledky, pes, který je negativní, dá klidně psy s 3jkama, a když jsem se na pár (nebudu je tady vypisovat) úspěšných jedinců a jejich potomky dívala, tak ono to asi tak nějak bude...!? No hlavně, nevím opravdu tomu nerozumím, ale zatím jsem studovala asi tak 10 rodokmenů boxerů co jsem se s nima na nějaké akci potkali a každej měl aspo'n jednoho společnýho předka .. No ale jak říkám nevidím do toho! Asymetrická čelist je třeba na výstavách vidět, kdežto spondylka nee. Já jsem zase byla uklidňována, že se spondylkou boxíci dělají vrcholově sport, s dysplazkou že stačí posilovat svalíky a dopovat chondroprotektivama. Pak ale nevím, proč se to vlastně zjišťuje?! Asi kvůli něčemu jo! Mně štve to, že je to tak promořený (u všech ras) všema různýma chorobama, že vzít si štěně je stejně sázka do loterie. Můžeš si to naplánovat, vybrat si a pak se modlit. Není to jednoduchý a já se asi z toho zblázním až si budu vybírat dalšího boxera!
No a navíc mě nejvíc zajímají ještě taky povahy a to je někdy taky dílo...!!!
Pro mě by byl krásný boxer i kdyby měl jen 3 nohy, 8 uší a 2 ocasy... stejně by byl number one!ale vždycky bych požadovala tu správnou boxeří povahu!

Zítra nás čeká náročný psí den, už se těším!

Pajus
# Zasláno: 18 Lis 2005 18:29
- Nahlásit

Ahojda, tak já už jsem po dni volna tu
Tak já se vám s něčím taky musím pochlubit! Ve středu jsme se byly se setrou nakupovat u jedné paní vánoční ozdoby...a když jsme šly okolo dveří kde mají byt, tak jsem slyšela hodě povědomé štěkání Samozdřejmě jsem hned na paní jako co je to za pesana a tušila jsem správně, byla to boxerka!
Tak jsem hnedka vyzvídala že. No nakonec mi jí i ukázala a byla to zlaťanda (3roky) s trochu bílou lysinkou na hlavě. Ale překvapilo mě že ted byla docela maličká a takydrobná v kostře. To Tina je teda nějaká veliká
Tak to byl pr mě super zážitek. Jinak jsem se včera nechala ostříhat, no a nevím, nevím...není to úplně dle mého gusta. No a dnes jsem si sama sobě udělala ježíška a úplně nečekaně jsem si koupila nový telefonek a je moc krásný...takže se má Tina na co těšit, že si jí budu fotit a posílat jí
Jinak všem pěkný večer!!!

Pajus
# Zasláno: 18 Lis 2005 18:30
- Nahlásit

Jo teda klobouk dolů tvým prarodičům Denis...to je fakt obdivuhodný

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 18:35
- Nahlásit

Děkuju všem za přáníčko bab.+děd.!

Založila jsem galerii Giordi a Štěňátková z chalupy, mrkněte, to je to štěňátko jak jsem z něj byla unešená, nebojácné, hravé, chytré, no a hlavně roztomilé! Na fotkách je trochu uslintaný od Giordiny a následně obalený v bahně, to oběale jinak klášňoučký že jo?! V neděli se na ni pojedu asi opět mrknout...
Giordi a štěňátková z chalupy

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 18:49
- Nahlásit

Pajus
tak vidíš, že máte v okolí nějaký boxery! Jen jsou možná schovaní!
Hele, tak nahoď fotku do fotogalerky, myslím fotku Tvého nového účesu a my ti napíšeme, jestli ti to sekne!Ale já myslím, že určitě! Kdyžtak stejně... Tíně se budeš líbit tak jak tak a to je hlavní ne?! Telefónek závidím, já mám starej, už je asi úplně outchm, si říkám když ho kolikrát vytáhnu v hospodě, že se na mě ty mladý holky s těma pidimobilama různobarevně blikajícíma a fotícíma a já nevím čím ještě..., dívají jako na trapku s předpotopním mobilem... no já doufám, že mně ještě dlouho vydrží, staroušek mobiloušek.

Puna
# Zasláno: 18 Lis 2005 19:33
- Nahlásit

omlouvám se,že se vám sem pletu,ale čtu ty vaše super zážitky s boxíkama..a ted jsem si prohlížela galerii a uchvátila mě paní štěnátková a samozřejmě i Giordinka
jinak já mám 9-ti měsíčního irskýho setra,jmenuje se Lucky a vyvádí tak nějak podobně jako Viky,co jsem tu četla

ola
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 19:56
- Nahlásit

Denisa
To máš teda sakra pravdu, že jsou psiska prolezlá různýma chorobama a dědičnýma hnusotama... Když koupíš papíráka, tak máš pouze jakous-takous jistotu, že ti z toho vyroste to plemeno, co sis koupila. Jenže nikdo ti už nezaručí, jaký bude mít kyčle, páteř, zuby, konečnou barvu oka, srsti... Jinak já bych boxeří povahu taky nechtěla vyměnit za nic jinýho! Jo, Giordince to moc sluší. Z čeho je ta kříženka mixovaná? Maličko tam vidím hladkosrst. jezevčíka černýho s pálením?
Pajus
Tak koukám, že nás chytla renovace hlav?! Ty máš nový střih a já si včera probodla ucho na třetí náušnici... Jasně, že bych už v mých letech mohla mít rozum, ale já už ji tam "za mlada" měla a tak nějak mi tam zůstala do půlky nezarostlá dírka! No a včera jsem ji dorazila, ale musím říct, že večer mi v tom pěkně tepalo! Ach jo, já asi rozum nedostanu!
Puna
Nemusíš se omlouvat! Mimochodem, jak jsme postavili tu novou garáž, tak tuhle manžel kouká, že je u botníku v garáži louže jako hrom, tak vyběhl ven a ptá se souseda, jesti tu nebyl nějaký pes. No, a byl to zrovna irský setr jednoho známýho... Prostě nám pokřtil garáž! (manžel byl vzteky bez sebe ) Ten setr je pěkný kvítko, když jde na cvikoš, tak zdrhne za zajícem a páníček ho jako blbec honí a volá celý dopoledne! Taky máš takovýho ďáblíka?

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 20:12
- Nahlásit

ola
hmmm, taky dobrý!Představ si, že mně prvně propichovali uši kvůli náušnicím v 16 letecha ještě mi zafačovali celý uši... no radši nevzpomínat...
Ta malá nevím z čeho je křížená, ale po vsi tam chodí všichni tak nějak podobní, takže je to asi Milešovský mix!Mně přišla spíš jako malá NO, takhle tam ale vypadají skoro všichni, akorát jsou různě velicí... sousedův pes taky vypadá jak zmenšenina NO, taky pálenej...

Puna
ahoj, ahoj, setříci jsou bezva, taťkův se dožil 17 let! ale to bylo už kdysi, žral šrot pro prasata a nikdy nebyl u veta, no pak ho museli picnout, ale sešl fakt jen věkem
A ve výběhu máme kámoše setra Maxe.
Hele, Puna, že jste z Brna??? Jestli jsem teda dobře postřehla na nějakým fóru. Ono je tady hodně brňáků, já ostatně taky! Kde bydlíte? My v Krpoli. Lucky je teda lucky jo? Moji jsem měla pojmenovat Crazy, to by na ní sedlo nejlíp!

Anonymní
# Zasláno: 18 Lis 2005 22:16
- Nahlásit

Ola
ano[b][/b]

Anonymní
# Zasláno: 18 Lis 2005 22:17
- Nahlásit

[b][/b]ola
as

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2005 10:11
- Nahlásit

Deniso, tak jsem zkoukla fotečky a jsou moc pěkný, taky sem přidám něco nového. U nás dneska hustě chumelí, tak jsem Vikyho vypustila na zahradu a to bylo teda rodeo. Jeho první snížek, lítal přes celou zahradu, chňapal po vločkách, no prostě blázínek. Tak jsem ho fotila a natáčela, akorát že s tim sněhem tak trochu splívá jak je bílej.
Jinak se taky přidávám ke gratulaci babi a dědovi, je to krásný. Já už mám jen jednu babičku a tý je 84 let.
Pájo, taky už mám novýho mobílka, sice bude až k ježíškovi, takže musím ještě vydržet, ale včera už sme ho koupili. Na toho si teda budu muset dávat velký pozor, aby se nedostal Vikymu do spárů. Jo a ten tvuj účes nafoť ať vidíme.
Olo, taky mám v jednom uchu tři naušnice, už z dob kdy sem chodila do prváku. To ti to ucho muselo asi pěkně hořet co?
Puna, tak to máš stejně starýho psa jako je Viky, no tak to sem ráda že provádí stejný kousky jako on. Tak sem taky přihoď nějakou veselou historku.

Puna
# Zasláno: 19 Lis 2005 12:40
- Nahlásit

ola
no,přesně takovej ďáblík,jak píšeš,už ale trochu poslouchá,no pomalu se zlepšuje,spíš hodně pomalu
jsi z opočna,že?měli jsme od tama kousek chalupu,jezdili jsme tam často na výlety a náš první pejsek, co jsme ho měli před Luckinem (taky setr) byl z kostelce nad orlicí, takže východní čechy
Denisa
ano,ano,jsme z brna,máš super postřeh jsme z bohunic,Lucky je taky spíš crazy a je to pes i přes to trochu ženský (chtěla jsem napsat fenčí:smirkjméno
Vcelka
no,vypadá to tak...narodil se 10.2.,tak o pár dní je starší,koukala jsem teď na nový fotky, Viky a sníh to je super,úžasný, u nás ještě nenapadla ani vločka, ale hrozně moc už se těším, co na to Lucky bude říkat,už se nemůžu dočkat..

Tak se mějte všichni moc pěkně, krásný víkend!

ola
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2005 19:10
- Nahlásit

Denisa
Já měla první naušnice v první třídě, a když jsem se po "zákroku" vrátila s fačovýma bambulema na uších do třídy, tak učitel pravil : "a já myslel, že budeš mít konečně naušnice..."
Vcelka
Tak to je fain, že máš taky tři naušnice! Kolegyně v práci mi řekla, že bych měla jít psychologovi, že prý je to "sebepoškozování"! No, fakt mi to mírně červená-ono mi dost dlouho trvalo, než jsem tam ten pitomej kroužek nacpala... Holt, za blbost se platí!
Puna
A že je ve Východních čechách krásně? Já teda Opočno miluju! Jsem rodačka (manžel je přistěhovalec až od Králík) . Ten známý toho setra našel. On je od firmy, co má na starost vodní zdroje atd., a toho chudáka našel někde uvázanýho v Orlických horách u vodojemu. Pes je to teda nádhernej. Jo, a má dost přiléhavý jméno -jmenuje se totiž TURBO!

Lenka + T.
# Zasláno: 19 Lis 2005 20:07
- Nahlásit

Ahoj boxerkáři,
existuje někde na boxeřích stránkách přehled vrhů? Kamarádka má boxeří holčičku, tak bych se chtěla podívat na fotky rodičů, jestli bych je někde objevila. Díky.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 11:16
- Nahlásit

Ahojte všichni!
Včera jsem strávila super sobotu, 2 hoďky na cvikoši,po obědě 2 hoďky na coursingu. Giordi byla jedním ze 4 testovacích "jezdců", zkoušel se naviják, kladky atd., určitě tento první brněnský trénink dají brzo na net www.coursingbrno.cz Zkušební závodníci pokřtili trať a dvojnožci zase bouchli šampáňo, hned nám bylo tepleji. Jo, když jsem G. vyndávala na druhý běh z kufru auta, tak byla tak natepaná, že jsem udělala kotoul vzadale vodítko jsem stále držela!!! Velmi jsem pobavila okolí. No ale i přítel (přes 90 kilo) měl pak co dělat, aby udržel G. mimo trať... Večer jsem byla posedět z kámoškou z Třebíče co spolu jezdíme na tábory a kecalo se zase převážně o výcviku a psech... tak to byla veskrze psí sobota!
Puna to je škoda, že jste až z Bohunic... nechtěli byste třeba taky zkusit coursing? Setrovi by jistě náramně šel!
Vcelka moc pěkný fotečky, Vikoušek a snížek!Jo, když jsem viděla tu vaši rozlehlou zahradu, tak se nedivím, že to tak různě flikujete..., tam stavět zeď nebo bytelnej plot, to by stálo majlant co?! To je jak u nás na chalupě, máme jen jednu stranu, zbytek je taky jen pletivo. Doma máme o dost menší zahrádku, tak tam je to v pohodě. Ale Viky má pěkně rozlehlý výběh, to je super.
Lenka + T. zkus se mrknout na www.boxerklub.cz některý vrhy tam jsou, ale záleží spíš, jestli ta chovná stanice má www.stránky anebo zadej jména rodičů z PP do vyhledávačů (nejen cz, ale i svět) a pokud fotky na netu někde mají, tak je najdeš. ?!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 16:53
- Nahlásit

Ahojky,
tak zítra zase do roboty, ach jo vůbec se mi nechce, už sem řikala manželovi že by měl víc vydělávat abych mohla být žena v domácnosti.
Dneska sme měli mít na cvikoši závěrečnou hodinu kurzu, ale protože u nás včera přes den i přes noc a dneska celý den chumelilo, tak sem tam nejela, mám pocit že bych se tam ani nedostala, protože je to uprostřed polí a jen taková blbá cesta, no prostě sem to vzdala. Viky to je šoumen, už máme převrtanou celou zahradu jak furt v tom sněhu lítá sem a tam. Taky si našel dobrou zábavu, že hledá ve sněhu všechny hračky co sme tam zapomněli, tak vrtá čumákem pak skáče jako koza a vyhazuje to do vzduchu. Je to blázínek.
Ta naše zahrada neni zase tak veliká je to 1200 m čtv., ale dávat tam všude dřevěný nebo betonový plot to bych fakt vyšlo majlant, ono už jen to pletivo vyjde na dost když děláš i betonovou podezdívku. Jinak ale myslim že může být Viky spokojenej s tou velikostí, ještě aby tam měl taky furt co ohlodávat.
Deniso ta Giordi je fakt sportovkyně každym coulem, docela to vidim jak se drala ku předu.
Olo, tak snad se ti to ucho vzpamatuje a bude to v pořádku, čim sis to vlastně píchla? Aby se ti tam ještě neudělal nějaký zánět. Já mám klasický dírky už od miminka a ty dvě další sem si nechala tenkrát nastřelit. Sranda byla když sem s tim přišla domu a chtěla sem si ty naušnice sundat a ono to nešlo. Naši mi to rvali s toho ucha že sem ho měla pak jednou takový. Bylo to pěkně zacvaknutý a chtělo to sílu.
Puna, tak to je máme skoro stejně starý, dej sem taky nějaký fotky ať vidim jak ve stejnym věku vypadá setří mlaďas. Neřikej mi že u vás neni ještě sníh? U nás teď jen padalo a padalo.

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 18:10
- Nahlásit

Ha! Tak v Brně konečně taky sněží, ale je to mokrý, na trávě tedy cosi zůstává, ale závěje tu asi nebudou uvidíme co přes noc, snížek by byl fajn, když už je tu ta zima.
[b]Vcelko/b] teď jsme se vrátili z prochajdy a pár ulic od baráku potkali celobílýho boxera! Má 2 roky, je krááááásnej, super postavičku i hlavičku, no fakt hezounek! Já fakt žasnu kolik tu ještě potkám boxerů co tu poblíž bydlí a ani se neznáme... je pravda, že já se tudy většinou jen přesouvám někam dál, nechodím moc okolo po ulicích... Jo a pán hned, že jestli se domluvíme na štěňátkách, tak jsem se smála, že je sice krásnej, ale že my štěňátka nee... no tak se to dělá
jakýpak štráchy s genetikou a DKK a zkouškou chovnosti a dalšíma "hovadinkama"... no prej kdybych si to rozmyslela... Ale teda krasavec to byl a akční až moc, ježiš to by byl páreček

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2005 19:29
- Nahlásit

Denisa
tak to je skvělý, měla jsi mu říct že znáš z fotek taky jednoho bělouše. Ty se máš taky bych ho chtěla potkat. Jedna kámoška co staví kousek od nás, taky furt řiká že si chtěji pořídit bílou boxerku a že by sme to mohli spářit, no ale to se mi moc nezdá. Nějak si neumim představit co by s toho vzniklo, mám ale dojem že jsem už někde viděla inzerát na šťěňata z bílých boxerů a byli taky bílý. No ale radši se do takových experimentů pouštět nebudu. I když Víťovi by to bylo jedno hlavně že by měl nějakou ženskou.

Pajus
# Zasláno: 20 Lis 2005 21:20
- Nahlásit

No Denis bohužel to bylo u Nové Paky, takže napřipadá v úvahu bližší seznámí s tou boxerkou
Tady se to zase od pátkz pěkně rozjelo...to je hrůza kdo to má stíhat číst a ještě si zapamatovat na co reagovat
Já s epomalu ale jistě opět připravuju na pracovní pohovor...no teda spíše na dva do grafických studií, tak jsem na to zvědavá. Takže zítra se tu ukážu až večír...
Takže všem dobré ráno (až se tu objevíte(!!!

ola
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 17:09
- Nahlásit

Vcelka
No, ucho jsem si proklála normální injekční jehlou (černou-což je tak akorát tloušťka)! Když jsem začla šťourat, tak jsem si říkala, že v pubertě mi to šlo rychleji (teď už jsem stárnoucí srabík), a jak jsem tak dloubala, tak jsem si sáhla dozadu-jakože kde už asi ta jehla je, no a píchla jsem se do prstu... Už to mám v pohodě a pomalu se blaťák dostává do normálu! Jo, a nemůžu si pomoct, ale když vidím Vikyho rozesmátou tlamičku, tak mi připomíná klauna ze starých obrázků! Je super!
Jinak dnes jsem se do práce dosmekala (25km) na letních pneu. No, fakt hazard se životem. Když jsem dorazila do kanclu, tak jsem prosila kolegyni, aby mi zatlačila oči do důlků! Soustředěné civění na vozovku s občasným vykulením na rozmlácené auto v příkopě neudělalo mům očním bulvám zrovna nejlíp. Hned jsem si zajela do pneuservisu (u nás mi řekli-až ve středu!!!) a jelikož tam mají mého šéfíčka v úctě,tak jsem si auti mohla ještě dopoledne vyzvednout přezuté.
Denisa
Tak už se mi vrátil můj oblíbený figurantík. Pobledlý po nemoci, ale řádil s FeeBee jako ďas. Perfektně ji rozštěkal a stačilo, aby řekl "revír" a řvala jako buvol v říji! Taky jí dal kousnout hlavní výcvikář, který pravil,že má papulu sice maličkou, ale ža jí ji roztáhne!? Byla tak nadržená, že jsem za ní lítala jak hadr.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 18:15
- Nahlásit

Dneska nám nešel v práci celý den internet tak jsem teď naběhla na počítač kolik toho bude na čtení a ono tu skoro nic neni.
Olo ty jsi teda případ, asi bych na to propíchnout si sama ucho neměla odvahu. No a ta tvoje dnešní jízda do práce mně taky pobavila. Já jela do práce sice na zimních gumách, ale chvílema mi to taky klouzalo, v jedný zatáčce mně to pěkně rozhodilo a proti jelo zrovna auto, tak sem měla co dělat. Před chvíli tady zase pěkně chumelilo tak sem zvědavá na ráno. Dneska vzal Vikouše na prochajdu Zdeněk, pak sme ho jen hodili do vany a celýho ošplouchli, odpoledne to začalo tát tak je všude zase pěkný blátíčko. Dneska nám pacholek okousal hrušeň, tak už zbývá jenom třešeň a budeme mít zase holou zahradu.
Pájo, jak dopadli pohovory?

Puna
# Zasláno: 21 Lis 2005 19:05
- Nahlásit

ola
irský setr TURBO,to me pobavilo,ale chudáček, jak ho mohl někdo takhle přivázat a opustit,ještě že se ho ujal ten znamej

Vcelka
tak včera trochu sněhu napadlo, Luckin byl z toho uplně mimo,pořád mu podjížděly nohy na chodníku,ale na trávě to bylo dobrý,taky skákal jako koza,dělá mu ještě problémy zkoordinovat nohy..
Jinak jsem mu tady založila galerii "irský setr lucky",jak budu mít víc času, přidám tam víc fotek.

Denisa
no, je to škoda,že jsme tak daleko,mame tu samý starší psy,moc nechápou,že je Luckin ještě štěně a nechtějí si s ním hrát,tak si většinou hrajeme spolu sami
Dívala jsem se na ty stránečky o coursingu a vypadá to moc zajímavě,určitě by ho to bavilo,tak se nad tim budu muset zamyslet..A není na to moc mladej?cetla jsem tam něco o 12 měsících, a on má 9,tak když tak na jaře...

Tak se mějte všichni pěkně a bezpečnou jízdu (viz ola a včelka)

ola
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 20:21
- Nahlásit

Vcelka
Nevím, co si stěžuješ?! Zatímco ostatní zahradníci už zahálí, tak váš Viky se věnuje úpravě zahrádky i v chumelenici... Neuvěřitelně pracovitý hafík!
Puna
Nevím jak Lucky, ale ten Turbo je pěknej ... no jak to napsat slušně... obšourník. Je to věčný nadrženec a pro čuchnutí k fence by udělal cokoli. Když naše FeeBee hárala, tak se snažil (s notnou pěnou u papule) přelízt plot. Ještěže byla bobule pod mým ostražitým dozorem, jinak byl u nás na zahradě a vesele se oddával své nejoblíbenější činnosti... No, štěňátka by to byla zajímavá...

alli
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2005 06:07
- Nahlásit

Tak Allis se také v neděli večer poprvé potkala se sněhem, když jsme vyšli ven, tak se pomalu blížila k trávníku, co že to tam je bílého. A pak neustále rejdila nosem ve sněhu. A protože už byla tma, tak až pod světlem si všimla, že cosi na ni padá, zarazila se, sedla a čučela vzhůru, co že to je a snažila se před vločkama uhýbat

Vcelka
Viky je opravdu pracovitý zahradník.

Bohužel u nás už sníh není

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání