Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:01
- Nahlásit

Denis, je fakt že o ježíškovi pořádně ani stopa...Santa je už takový děsný fenomén...vůbec se mi to nelíbí
To je mi úplně jasný že třeba v tý santovský čepici nechodíš do práce

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:15
- Nahlásit

Pajus
záleží taky jak jsou děti vedený z domu...
Jo jo, náhodou v práci bych s tím udělala terno, některým dětem by se třeba lépe dělaly testy nebo náprava když bych jim u toho asistovala se santovskou čepicí
Martin se mě včera ptal, kolik že je mi let... no ale můžu se vymluvit jednak na profesionální deformaci a druhak jsem majitelem plemene nazývaného šaškem a klaunem, takže svůj k svému!

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:23
- Nahlásit

Tak ono nadarmo se neříká jakej pán takovej pes, že
Ale neboj u mě to platí taky!!!
Jo je mi jasný že záleží na vedení v domácnosti, ale i tak...já ani nevím jestli ještě za dob když jsem věřila, jestli jsem tušila že existuje ještě nějakej santa

Libka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:48
- Nahlásit

Máme se skvěle, akorát ten víkend nějak strašně rychle utekl. Včera jsme byly opět na cvičáku, myslela jsem zase jen tak na kukandu, tak nakonec se nás tam ujali, měly jsme individuální výuku, tak jsem se dozvěděla spoustu nových věcí, a co dělám blbě a tak. Zkoušely jsme s Elinou přivolání a sedni a chůzi u nohy, ale jen tak úplně volňánko, ona stejně za chvíli začala dorážet na ostřílený ovčouny, a prdlačila. No a odpoledne jsme vyrazili s mým drahým na nákupy Ale nakonec jsme to všechno zvládli, ale když jsme dorazili domů, tak už byla zase tma.....

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:11
- Nahlásit

Jo víkendy utíkají neskutečně rychle...ještě bych jeden takovej taky potřebovala. Ale naštěstí teď už vím, že celý příští týden budu doma a tento týden se uvidí...alespoň si pořádně s Tinou užijeme sněhu

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:11
- Nahlásit

Pajus
no když byli doby kdy jsme my věřili na ježíška, tak to bylo ještě před revolucí a to se k nám žádný Santa nedostal, takže jsme nevěděli že něco takovýho existuje. Tohle sem všechno přišlo v posledních patnácti letech. A je toho čim dál víc a je fakt že za chvíli děti nebudou vědět co to je ježíšek. Když to člověk vidí v těch obchodech tak se ani nemůžeme divit.

Tady zase sněžilo, vypadá to že budou vánoce na sněhu. Huráá
Dneska musim zabalit Vikoušovi dárky, v sobotu jak sem balila tak mi u toho furt asistoval tak to nešlo. Je to jak s dítětem člověk se musí někam zavřít, aby to mrně nevidělo co dostane.

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:14
- Nahlásit

No radši to Vcelko nezakřikni, protože jsem cosi slyšela že by se ve čtvrtek, v pátek mělo zase trochu oteplit a někde být déšť se sněhem...no ale tyk doufám že na blátě konečně jednou nebudou

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:10
- Nahlásit

Denisa
Na cvikoši nebyla slivovička, ale tentokrát punč. Jeden z figurantů mi bodře nalil do čaje a pak se děsně chechtal, když jsem jela za FeeBee, která se na něj řítila rychlostí 100km/hod, po botách jak na vodních lyžích! Jinak cvičila docela dobře-dokonce i odložení ve sněhu tentokrát nedělalo problém. Řekla bych, že je to čím dál lepší. Jen mě pořád nábožně nesleduje (opět držkování na výcvikáře na téma "ostnáč"! ).
Ráda bych se přidala a taky všem, kteří sem chodí, popřála krásné vánoční svátky (nechápu, jak někdo může tvrdit, že vánoce jsou svátky klidu!!!??? ) a hlavně v tom novém roce co nejmíň návštěv u veterinárního i obvodního lékaře (jo, dnes jsem v práci vyndala peněženku a vypadly mi z ní dvě vizitky - na veterinu a na gyndu.... ), taky trošku toho štěstíčka, optimismu ve tvářích a taky pěkně vyrovnanej rok, co se počasí týče, aby se nám na cvikoších dobře trénovalo!
Jo, všem chválím vánoční přání s fotkou - jsou super!

Anonymní
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:46
- Nahlásit

Vcelka : Vikouse vem k vetovi (ikdyž bude zřejmě nastydlí), ale mohlo by se to zvrhnout v chronický zánět.

ola
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 17:32
- Nahlásit

Fotka z telefonu, nic moc kvalita, ale ta fuška, než jsem jí tu korunku donutila nechat na hlavě. Už jsem myslela, že ji trošku přiťuknu hřebíčkem... Jinak tématicky - spíš na Tři krále!

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 21:09
- Nahlásit

ola
tak to je originální! To je fakt královna! A asi je FeeBee "ten černý vzadu..." jednak má černý ksichtík a druhak "vystrkuje bradu"... jako každej boxer s přirozeně vrozeným předkusem, teda zákusem...
Jo a na cvikoši máte teda dobrej výběr! Punč bych si taky dala... hm, já na obranách "lítám" a trapasím i bez alkoholuJednou jsem šla na obrany s opicí (ne s Giordinou) pod vlivem, zbytky (no hodně velký) alkoholu v krvi... a jaksi celé obrany dělala navolno naštěstí, jsem to nějak radši dopředu na sebe práskla...

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 21:32
- Nahlásit

Tak jsem holky udělala ovou galerii, protože v tamté už nebylo místo...a do té nové jsem zatím vložila naše PF!!!

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 21:35
- Nahlásit

Ještě mám toto, ale to tam nevím proč nešlo vložit!!!

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 21:36
- Nahlásit

Olo jinak FeeBee je s korunkou na hlavě naprosto úžasná

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 07:42
- Nahlásit

FeeBee je prostě královna to se musí uznat. Ten její pohled mi ale něco připomíná, jako kdyby řikala zase tady musim trapčit aby se měla panička čim chlubit. My těm našim hafum dáváme.
Pájo ty máš taky hezkou peefku, prostě co kus to originál.

Holky chtěla sem se vás zeptat, jakou velikost postroje maji vaši boxíci? Včera mi přišel postroj od Rogz for Dogz, objednala sem velikost L a po co nejmožnějšim roztažení to má Viky jen tak a jelikož ještě zmohutní, tak mu to asi za chvíli nebude.
Byla to docela komedie, já napřed nevěděla jak se do toho oblíká, rvala sem to na něj v tom staženym tvaru takže to jasně nešlo, on mi za to začal rvátza druhý konec no docela sem se nasmála. Až přijel Zdeněk a oblíknul ho do toho.
Přišel mi taky obojek a nová psí známka, tak bude Viky po vánocích za fešáka.

Pajus
# Zasláno: 20 Pro 2005 08:06
- Nahlásit

Tak to já nevím, my doma postroj nemáme a vlastně ho aztím asi ani na nic nepotřebujeme.
Jo ten výraz FeeBee je naprosto vystuhující všechno...že oni to jsou takový hlavičky

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:08
- Nahlásit

Ty PF jsou fakt luxusní, Pájo, ta tvoje vypadá jako profi práce, fakt super. U nás to začalo dneska všechno pěkně tát, takže vánoce na blátě?? Eliška mi přijde nějaká nachcípaná, má nudli jak oprať když jsme venku, a trochu se mi zdá, že pokašlává, jestli je to kašel. Nevím, jestli nemám raději zajít k vetovi. Zatím jsem jí naordinovala krátký prochajdy, takže jsme teď spíš doma. Včera jsme se učily štěkat na povel, a byla to strašná sranda, než to pochopila, tak jsem nad ní stála, štěkala, kňučela a ona na mě koukala, jako jestli jsem se nezbláznila. Teď jdeme společně balit dárky, tak to bude asi taky zážitek

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:25
- Nahlásit

Libka
já Vikyho štěkat na povel ještě nenaučila. Prostě to furt nějak nemůže pochopit. Taky jak debil štěkám, ňufám a on na mně čumí jak z jara a nic.
Dárky sme balili v sobotu a včera část a ještě něco zbývá. Včera sem chtěla zabalit ty pro Vikyho jenže on mi tam furt musí asistovat, tak já hrozně tajná aby to neviděl, když si u toho zdřímnul tak sem to konečně zabalila.
Doufám že vánoce na blátě nebudou, dnešní jízda do práce byla docela horor tak by to už mohlo vydržet.

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:32
- Nahlásit

Vcelka
Moje máma koupila psům k vánocům takový velký plyšový medvědy, a taky prý aby to Denis - našich pes neviděl tak je nechala v autě, no a oni jim ho vykradli, a odnesli si i medvědy. Dneska by mi měly přijít taky tagisky, tak doufám, že dorazí.....Vše na poslední chvíli

Pajus
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:37
- Nahlásit

No já když se podívám tady u nás, tak myslím že je na blátě budeme mít určitě...už teď to tu parádně taje. Dneska Tina musela jít už ráno ven, protože není nikdo doma, tak to tam snad zvládne holka moje
Já už mám taky zabaleno, včera jsem je dobalila zbytek a na to teda chvíli koukala jako co to dělám a pak se jí tíhou už neudržely víčka a chrupkala, takže došlo na balení velkých buvolých kostí a ani jí to nevzbudilo
Včera jsem za nákup ve zveráku nechala 400,-. Koupila jsem fakt velký buvolky, plno pamlsků, krém na packy a 2kila hovězího masa na sobotu...tak doufám že to patřičně oceněj všechny holky
Nám štěkání na povel taky trvalo dlouho, jenže k záchranařině to bylo nezbytné. Vyzráli jsme nad tím, že mi ji někdo držel a já šla pryč, pak jsemjí jakoby volala a tak a ona začala být nervní a pokňourávala, takže jí to s povelem spojoval ten kdo jí držel. Nakonec to fungovalo už jn když jsem byla tak metr od ní a teď je to pohoda. Jak řeknu štěkej, tak štěkáme
Nevím jestli to dělá jen Tina, ale někdy než to štěknutí ze sebe vydoluje a když dostávala piškoty, tak to nešlo skoro vůbec, zbytky se jí usadily v krku a ona spíš jen tak chrmlala a lítali z ní kousky piškotů...
Libko, zbytek PF mám ještě ve fotogalerii!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:39
- Nahlásit

Libka
tak to je škoda, z mědvědů by měli určitě obrovskou radost.
Mně zásilka z tagisek dorazila včera, obojek, postroj a známka. Ještě máme dostat zdarma tenisák, ale ty prý visí někde na celnici na Ruzyni, tak uvidíme jestli do vánoc příde. Ta pani Čápová z toho ProVetu je hrozně fajn.

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:45
- Nahlásit

Vcelka
No ona hned běžela koupit nový, prý si tu radost nenechá zkazit, ještě jim ukradli airbag asi za 20.000, ale to jí prý tak neštvalo jako ty medvědi, ona je moje máti trošku prdlá....

To štěkání pochopila za chvilku, dneska jsme to zkoušeli znova a štěká, tak snad jí to vydrží. Já jí nejdřív chválila jenom za každej zvuk, kterej vyloudila no a pak to začalo fungovat, asi za deset minut věděla o co jde.

Pajus
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:15
- Nahlásit

No Tina se právě na pamlsek nenechala vyprovokovat, ale jinak to pak taky pochopila velmi rychle. Pokud to Eliška teď zvládá, tak už to nezapomene!!!
Tý jo, tak to budou až takovýhle dary jo...no to já jsem teda troškař, ale je fakt že všechno nakupujeme během roku a teď konkrétně nic nepotřebujeme. Doufám že nám Libko tu radost z medvědů vyfotíš, ať z toho taky něco máme

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:43
- Nahlásit

Pajus
fakt profi PF! Hlavně to černobílé, moc pěkný!
Vcelka
Giordi má zas postroj z Manmatu a to XL a je jí velkejTak to kdyžtak můžeme směnit... Já ho vlastně ani nepoužívám, teď jsem jí ho dala když jsem fotila jak táhne sáně...
Libka
máš dobrou mamku, je mi to sympatický, no já bych reagovala asi stejně jak se znám... asi jsem taky prdlá. Medvědy s psíkama pak vyfoť!

Giordi je spíš neštěkavec, jakože jen tak neštěká, ale jedině na obranách když čekala, tak štěkala jak blázen, tak jsem jí u toho říkala štěkej a pak už to nějak samo přišlo, já už ani nevím, si to nepamatuju.
Jo, s tím "zakuckáním se", to je pravda, někdy se tak snaží a nevydá hlásku, jak má zakloněnou hlavu, tak se jí asi ty slinty dostanou do krku a k tomu to měkký patro... no někdy mám pocit, že se zadáví... toto se stát na zkoušce, to by byla škoda! Jsou to prostě tlamy!

Pajus
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:46
- Nahlásit

Tak to je přesný, někdy když pořád tak chrmlá, tak i poprská nástřeláka...já z toho pak mám strašný výbuchy smíchu

ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 11:29
- Nahlásit

Ahojda lidi,
díky za chválu naší "královničky". Byla to obrovská komedie, protože ta korunka má gumičku a FeeBee se to mermomocí snažila servat z hlavy. Pak jí to vypružilo zpátky na hubu...
Všechny PF jsou nádherný, protože tam jsou boxíci!!! To je jasný!
Letím na oběd. Snad se sem ještě dostanu.

Pajus
# Zasláno: 20 Pro 2005 11:57
- Nahlásit

Olo, to je mi úplně jasný jak jste se museli doma pobavit
Tak já se právě dozvěděla že by jsme měli jet na Silvestra na hory, jo to bude Tina spokojená

ola
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 17:24
- Nahlásit

Ach jo! Zase průšvih! Jak jsem tuhle koupila ten novej smetáček... no nesmějte se... tak ta potvora si ho dnes vypůjčila. Nevím, kdo to tu říkal, ale ty hřebíčky byly fakt nízko! Pochopitelně užvejkala to ouško, za který se smetáček věšel! Až to uvidí choť, tak nechci vidět, kam tu ohryzanou rukověť FeeBee nacpe!
A ještě jedna věc - na podzim vysazený keř kdoule (s poměrně velkými trny) vysoký původně asi 1,5m je nyní zakrácen cca 15-20 cm nad zem. Nechápu, jak to mohla pořídit. Klacky decentně roztahala po celé zahradě. Asi budu muset fakt v tý výchově přitvrdit.
Mezi náma : když pustoší manželovo věci, tak mi to přijde jako vtipný! Ale jakmile "usmrtí" něco mojeho, tak zvažuju převýchovu!

Pajus
# Zasláno: 21 Pro 2005 07:53
- Nahlásit

Olo, tak jak to včera dopadlo? Přežila FeeBee?
S tím zahradničením si s Tinou můžou podat packu, já už pro jistotu ani ty škody na zahradě nepočítám

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 08:17
- Nahlásit

ola
no to jsem řikala já jestli jsi si jistá že si pověsila ten smetáček dostatečně vysoko. Jestli nechceš aby jí ho manžel nacpal do zadku, tak asi radši kup nový aby nic nepoznal.
My si taky mysleli že když má angrešt trny že ho nechá být a teď už je taky jen pahýlek uštípnutý pár cenťáků nad zemí.
Olo, kde vy vlastně máte FeeBee když jste v práci? Řikala jsi že máte ty dvířka, takže jí máte taky někde v dílně?

Včera sme ho museli nechat hodinu samotnýho doma a on tam vůbec nic neprovedl ani nic neroztahal, což většinou dělá, fakt jsem byla hodně překvapená. A to mám v chodbě krabici s cukrovim, tý se taky nevšiml. Že by už dostal rozum???

Musim se pochlubit dneska mám novou hlavu. Kadeřnice se na mně vyřádila k obrazu svému takže to mám o dost nakrátko než jsem to nosila. Do toho světlý a oranžový melíry. No to abych se těm svejm klukum u vánočního stolu líbila.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání