| Autor |
Zpráva |
Pajus
|
# Zasláno: 21 Pro 2005 08:42
- Nahlásit
Vcelko, bacha aby si to nezakřikla...
Jo tak máš novou hlavu, jo? Tak kde máme nějakou fotečku na případnou kritiku či chválu???
Na mě tady teď padá šílená chuť po spánku...jé jak já se těším na ten týden volna
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 08:46
- Nahlásit
Pajus
fotečku nemám, to sem to měla vyblejsknout hned včera když sem to měla nejhezčí, dneska ráno sem měla každý vlas jinam, takový menší chaoz na tý hlavě.
Taky bych chrněla, tenhle týden jezdim do práce každý den pozdě jak se nemůžu vyhrabat z postele, už se na to volno taky těšim. Nejradši bych si ho už vzala v pátek, ale to asi nepude.
|
Pajus
|
# Zasláno: 21 Pro 2005 08:59
- Nahlásit
No tak se třeba vyfoť v sobotu, to si určitě dáš záležet na své hlavičce
Já se asi o páteční volno pokusím, přeci jen musím ještě krapek pouklízet a na Štedrý den se mi to dělat nebude určitě chtít...
Zatím jsem ale tady ještě nedostala žádnou práci, no snad už mi něco dají, jinak to tu asi nepřežiju
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:07
- Nahlásit
Taky by mi to v pátek bodlo to volno, uklízela sem o víkendu jenže co máme Vikyho tak to už po hodině nějak neni znát to uklizení. Stejně tu teď prdlajs dělám jenže šéf má vždycky strach že kdyby něco potřeboval tak abych tu byla.
|
Pajus
|
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:36
- Nahlásit
No já svolila že sem ještě budu chodti abych jim toho tu co nevíc dodělala, ale zatím se teda dnes ještě nic neděje. Tak nevím. Chci aby toho měli co nejvíc připravenýho na nový rok, když už tu nebudu. Tento týden je tu pro mě tím posledním...
Jinak my už máme jenom opravdu to bláto
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 11:04
- Nahlásit
Vcelka
Tak jelikož jsem dnes doma, tak bubulici usměrňuju už od rána. Než jsem se vrátila ráno ze školky, tak ta potvora vytáhla noviny a rozdrbala je po zahradě. Nevím, co jí to zase chytlo. Všechno stěhuje ven. Jinak ty lítací dvířka máme do garáže. Garáží projde a má otevřený dveře do místnosti, kde má jeden z pelechů atd. Je to právě výhoda, že když ji beru domů, tak jí tam otírám packy atd. Bohužel právě to, že má volný průchod přes garáž, vede k tomu, že vytahuje věci (manželovo skvosty) nekontrolovatelně ven. Jinak je pořád doma (až moc ), tudíž větší úklid u nás ztrácí smysl.
Jo, a já jdu s hlavou dneska ve tři. Asi jen na foukačku, protože novou barvu nestihnu - musím letět pro Jakuba do školky. Leda, že by přijel Zdeněk dřív...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 12:18
- Nahlásit
ola
to vynášení věcí dělá Viky taky ale kupodivu jak je přes den v tý dílně tak si tak leda vynosí svoje hračky ale jiný věci ani ne. To spíš když máme přes léto otevřený ty dveře z obýváku do zahrady to vždycky něco ukradne a letí ven. Já včera balila ještě nějaký dárky a on ležel proti mně, napřed packou fláknul na papír ten hned zmačkaný, pak čenich na papír, ten mokrý a nakonec popadnul malý balíček a letěl s nim pryč. Pomocník za všechny prachy.
Tak jsem před chvíli navštívila chov.potřeby opět třista v pr.... koupila jsem mu masíčko, usušený plíce a něco na packy. Pak se divim že mám furt prázdnou peněženku.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:00
- Nahlásit
Ahojte,
jen zdravím a už zas letím...
Včera mně Giordi napálila v letu do kolena, taková bolest... Můj "empatický" přítel se smál když jsem skučela ležmo na zemi, ale dlouho se nesmál, protože když Giordina vyřadila mě, tak poté spáchala útok na něho, skočila mu do břicha, hrudníku, tak tak to ustál! A to vše kvůli sněhovým koulím!!! A kvůli tomu, že včera nebyl žádný psí kámoš domluven a žádnýho psa jsme nepotkali, tak se vyřádila na nás... Uf, bylo to velmi náročné venčení a nevím kdy s náma zas páník půjde!
No velmi jí chybí obrany, tam se vždy vyřádila... už aby byl zas cvičákovej režim! Doma aby byl chvíli klid, jsem jí pohodila vepřový "pařát", ale dlouho jí nevydržel, tak ještě vepřový ucho, to vydrželo ještě kratší dobu bylo by asi třeba koupit jí sušený celý prase, to by byl třeba na chvíli klid...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 06:21
- Nahlásit
Ahojte,
tak Vám přeji krásné vánoce a vše nejlepší v novém roce, hodně zravíčka a úspěchů s pesany....
Všechna přáníčka jsou moc pěkná. Jen mě mrzí, že i letos asi budou vánoce bez sněhu, alespoň u nás již skoro žádný není . Zítra už mám volno .
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 07:30
- Nahlásit
Denisa
Prosím tě, jak je to s placením ročního poplatku v Boxerklubu, posílají složenky?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 09:27
- Nahlásit
Dávám se fotku Vikyho v novém obojku i když moc neni vidět. Nějak mi dneska nejde sem do galerie vložit nová fotka. U nás je šílená chumelenice ani nevim jestli se dostanu domu z práce. A co je pozitivní zítra mám volno. Hurááá.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 09:33
- Nahlásit
Vcelka
Pěkná fotka! U nás také chumelí, ale je to mokré .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 09:41
- Nahlásit
alli
já ti nevím, nějak si to nepamatuju Já jsem tam ale vždy raději zavolala a domluvila se, jo vlastně vím, že jsem platila příspěvky na akcích BK, tzn. když byl z kraje roku Den boxera... Ono bude lepší když si zavoláš a zároveň se budeš informovat o akcích na rok 2006 a řekneš ať ti pošlou zpravodaj... tam to určo vše bude... Kontakt najdeš na stránkách BK, pod organizace si najeď na ÚP Brno a jsou tam telefony... volám paní Mlčochové nebo Jindrové... Možná ti řeknou, že složenku pošlou!?
Snad se pak na nějaké akci potkáme! Doufám, že nějaký budou...
Vcelka
se máš! Já tu jsem i zítra. Ale jen do 12h! Ten obojek fakt není moc vidět, ale vidím tam trochu modré. No určitě je Vikouš fešák!
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 09:43
- Nahlásit
Tak u nás chumelí taky, ale myslím že to stejně hnedka taje...takže bude ještě větší bláto
Pěkná fotečka Vikiho!!!
Jo tak já už mám zítra také volno a už se fakt těším , no a 2.1.06 už nastupuju do té nové práce...tak to bude něco
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 09:45
- Nahlásit
Zítra jsme domluvený s maminkou přítele že jdeme na odpolední vycházku s pesanama, tak už se moc těším a doufám že potkáme nějakou další placatku, když už budeme v tom městě
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 09:47
- Nahlásit
Denisa
Díky, zavolám jim, telefon mám, jen mi posledně dělalo problém se tam dovolat. Ano, snad se někde potkáme .
Nejdete někdo na výstavu do Brna v únoru? Allis jsem přihlásila a teď doufám, že snad nebude hárat! Ještě nehárala, už by konečně mohla...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 10:03
- Nahlásit
alli
já jsem se jim dovolala vždy až nějak večer...
Do Brna jsem se teď rozmýšlela, nakonec jsem od toho upustila, právě proto, že by měla taky někdy v té době hárat... Ale určitě se půjdu podívat, potkáme tam vždy nějaké známé a i na jiný rasy co vystavují chodíme jim držet pěsti... tak to je príma, tak jestli Allis nebude hárat, tak se uvidíme určitě tam! Budeme vám fandit!
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 10:25
- Nahlásit
Tý jo, to nemá cenu...tak vy se pěkně sejdete a já zase nic
ach jo
Normálně Tina měla hárat už v říjnu a stále nic...hárala zatím jen jednou a to v dubnu...tak vůbec netuším co se to děje ...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 10:31
- Nahlásit
Pajus
tak přijeď!!!
Giordi hárá po osmi měsících... naštěstí, furt lepší než po míň, třeba po půl roce...
Tak to je Tina v normě... já jsem se o tom kdysi informovala a je to individuální a rozhodně 8-9-10 měsíců u větších plemen prý není nic divnýho...
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 10:50
- Nahlásit
Tak zatím jsem vcelku v klidu ani mi to moc nevadí, protože ty ostatní dvě hárají každýho půl roku a to je občas něco...je mi jasný že je to individuální. Budem čekat až to přijde (ani by mi nevadilo kdyby to bylo jednou za rok :biglol
|
Puna
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 12:43 - Změnil/a: Puna
- Nahlásit
Denisa
tak mailík jsem poslala, a at ti to v práci rychle utíká!
Vcelka
No Vikouskovi to moc sluší na té fotečce, i ten obojek musí být krásnej..
Ale neměl ho mít až pod stromkem? Nebo jsi se nemohla dočkat, až ho v něm uvidíš?
Já jsem včera taky byla ve Zverimexu a nakupovala jsem Luckinovi dárky, míček na pamlsky, co vydává zvuky, nějaký přetahovadla, a kost na dásně a zuby, s masážními výběžky..
No měli tam takový samý krásný věci, nejradši bych tam koupila všechno...
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 12:52
- Nahlásit
Puna, taky jsem přemýšlela nad tím že to Vcelka asi nevydrzela, protože jsem si taky myslela že to Viky bude muset vydržet až do 24.12.
No Tině abych řekla pravdu přibude další obojek do sbírky. Včera jsem se svým kámošem byla opět ve zveráči a on kupoval pro svýho pesana. Vybíral mu obojek a já zjistila že tam mají se vzorem co máme vodítko...takže jak to dopadlo?...bude ho mít Balů aTina bude mít o něco širší (prý to od něj dostane k vánocům)...takže až pojedem na toho silvestra na ty hory, tak k sobě budou parádně ladit
Puno, co vůbec tak stojí ty míčky na pamlsky? Jaký to má vůbec účel?
|
Puna
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:01
- Nahlásit
Pajus
No ten míček, co jsem já koupila stál 299, protože je celkem velkej.Je tam otvor, do toho se dají pamlsky, dá se nastavit různá velikost, a pak tam jsou takový průduchy, že pejsek cítí tu vůni a má s tím kotoulet, aby dostal ty granulky ven. a při tom koulení to ještě tak jakoby kuňká...
Mělo by to psa na dlouhou chvíli zabavit, a musí u toho přemýšlet...
Já se hrozně už těším, až mu to ukážu, mám pocit, že se z toho zblázní ,protože ty zvuky jsou fakt legrační..
Měli i bez těch zvuků a různý velikosti...
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:03
- Nahlásit
Já jsem to viděla zrovna včera ve zveráči. No u nás by to ale bylo asi zbytečný...protože Tina si stejně když už je doma většinu času chrupe a nic neničí...takže bych pak za tím po kolenou lezla třeba já a zabavovala se
|
alli
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:03
- Nahlásit
Denisa
Snad to v tom únoru vyjde
|
Puna
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:05
- Nahlásit
Pajus
já jsem si taky říkala, abych z těch zvuků nepřišla o nervy já, no snad to přežijeme ve zdraví..
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:19
- Nahlásit
Jo, já myslím že to přežiješ, třeba se to zalíbí i tobě viď
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:25
- Nahlásit
Puna
Pajus
samozřejmě že ho dostane pod stromeček, ale když to přišlo tak sem ho do toho musela oblíknout stejně tak i do toho postroje, to sem prostě nevydržela. Připla jsem mu novou známku a celý mu to nasadila. Je modrý se psíma packama a na známce má na jedný straně taky černou packu. No prostě ladí.
Já koupila míček na pamlsky jednou taky, ale asi nějaký blbý. Těch děr je tam víc a docela velký, takže pamlsky buď propadávaji a nebo je z toho ani nemohl dostat.
Holky já se letos na ty vánoce těšim jak malej fakan. Jsem tu už jak na trní.
|
Pajus
|
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:45
- Nahlásit
No já se letos taky pomalu, ale jistě začínám tešit jak malé dítko...tak doufám že ježich něco naježí
Za chvíli tu už končím a jen doufám že se občas v tý nový práci taky dostanu na net!!!
A když ne, tak z domu stoprocentně
Tak holky pěkný zbytek dnešního dne a brzy zase tady naviděnou (no teda spíš na napsanou)!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:50
- Nahlásit
Pajus
Ahoj a užijte si to, pod stromkem i na těch horách, ať jsou pesani spokojený a ať se ti líbí v nové práci.
|