| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:28
- Nahlásit
Vcelka
jmenujeme tě naší kronikářkou!
Pajus
prosímtě jak to dělají, že jim ty ušiska z tak prťavých vyrostou do tak obřích, teda obřodlouhých rozměrů????
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:36
- Nahlásit
Teda Vcelko, ty si to tak rychle odhalila...a já si myslela jak vás na chvíli napnu
My když jsme měli jendou od bassetice štěniska, tak nás tohle hrozně rozhodilo a začali jsme uvažovat jestli to vůbec budou čistokrevní basseťáci...nakonec už asi po týdnu či čtrnácti dnes se ušiska prodlužovaly a prodlužovaly. Pak zase bylo období kdy je měli dělší než vlastní nohy...to pak byly přemety
Jo s nima byla strašná sranda
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:38
- Nahlásit
Denisa
proč kronikářkou?
Taky by mně zajímalo jak s takových malinkých oušek vyrostou takový plachťáky?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:41
- Nahlásit
Pajus
no já trochu podváděla, klikla jsem si na vlastnosti tý fotky a tam je odkaz na stránky tý chov. stanice, takže tak jsem to zjistila. A vy mysleli kdo ví jak jsem chytrá. Jó prdlajs to bych nepoznala ani náhodou.
To je teda sranda když maji období kdy maji ty uši delší než nohy, to musí bejt hodně komický.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:45
- Nahlásit
Vcelka
no protože ty jediná budeš mít pohromadě fotky těch našich boxíků jak rostli... takže něco jako archiv zdejších tlam. Tak ne kronikářka, ale vlastně archivářka!
Pajus
to musí mít nějaký zvláštní gen na rychle rostoucí a prodlužující se ušiska ne?! Teda koupit si takhle štěně a vidět ty pidi uši, tak to asi reklamuju, že z toho nemůže vyrůst baset! A ta Velvet je vaše nebo jsi to jen hodila do placu?! Mně se líbilo jak tam byla fotka, že je ta V. Mistryní v nošení ježků nebo tak nějak, no nesla v tlamě ježka! Ale to asi není žádná spešl disciplína pro basety nebo jo?!
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 16:27
- Nahlásit
Tak teď si mě Vcelko převezla teda ještě víc...to by mě asi nenapadlo si to zjistit přímo takhle...
Ne, ne, ta je z chovné stanice kde jsem si kdysi chtěla zamluvit štěnisko...vůbec jí neznám...ale naše je taky bicolorka.
My před chvílí přišly z procházky neskutečně špinavý...všude je takovýho bláta...no hrůza
A moje bunda...tak ta už je asi tak akorát do pračky
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 16:58
- Nahlásit
Pajus
Tak jsme taky přišly pořádně zapráskaný od bláta a Brauny u vchodu nenapadlo nic lepšího,než skočit na takovou pěknou paní a obraz,co držela v ruce/asi to byl dárek/.Zase pěkná ostuda!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:42
- Nahlásit
Ahojda,
tak jsem dnes přišla o svůj oblíbený kelímek, kterým nabírám granule. Ukořistila jsem si ho někde v obchoďáku (myslím, že byl od Eukanuby) a byl moc šikovnej. Jenže! Včera večer mi donesl synátor granule pro FeeBee a samozřejmě nechal kelímek stát na plastové popelnici, v níž jsou granule. Dovedete si představit, v jakém stavu jsem kelímeček našla. Jistě - posbírala jsem si plastové "puzzle" po zahradě! Ach jo!
Jinak musím se zeptat, jestli vaše psiska taky tak hlídají jako naše Komisařka Rexová?! Jak se brzo setmí a ona se různě vidí v odrazech v oknech, dveřích atd. a slyší venku fučet vítr nebo tak něco, tak hned našpulí hubu a začne bublat. Nijak extra nepomáhá, když jí říkám, aby byla zticha. Dokud si to všechno nevyhuhlá, tak chodí (na zádech má ridge) a nadává a brblá...
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:58
- Nahlásit
Lendo, tak to vám teda nezávidím...to nevím asi jak bych omlouvala
Olo, tak tenhle kelímek mám doma taky a ještě od Specificu, jsou super a vždy se taky snažím je někkde nenechat položený, protože by to u nás dopadlo naprosto stejně
Kolikrát jsem nechala kyblík na vodu a granule pro venkovní venku a jak dopadl, to si dokážete určitě moc dobře představit ¨
A jak se setmí tak taky bubláme jak o život, hlavně když někdo zazvoní a nebo přijde někdo z rodiny, tak jakmile bouchnou dveře, tak to jsou paly a vrčen v běhu...no a pak když zjistí že je to někdo od nás, tak se může uvrtět
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:16
- Nahlásit
Pajus
Tak to jsem ráda - už jsem myslela, že se FeeBee zbláznila. Nejvíc jsem se nasmála, když se viděla ve střešním okně a vrčela na sebe... a ten pes v tom okně na ni taky vrčel!!!
Včera jsem objednávala v Allpetu bobulce Ježíška! Nový stahovací obojek, něco smradlavého na žužlačku, nový nítěný uzel... To zase bude peněz! Prý Ježíšek - dobírku chtějí zaplatit po mě???
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:51
- Nahlásit
Ahojte!
My jsme měli taky príma vycházku, taky blátivou a občas i zapršelo, ale Lump a Giordi si krásně zaběhali a zabahnili se G. jsem právě vykoupala, dala nažrat a může si jít chrnět k telce a nechat se drbat od páníka. Jó to se někdo má... To je spravedlonost na tom světě!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:07
- Nahlásit
Denisa
Tak takhle to vypadá právě teď u nás!
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:29
- Nahlásit
Tak jsem vyštrachala úplně první fotečky Tiny když jsme si ji dovezli domů, tak se s nima musím pochlubit a navíc pro naší archivářku Vcelku že
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:30
- Nahlásit
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:31
- Nahlásit
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:32
- Nahlásit
V libečku se jí líbí nejvíce i teď
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:33
- Nahlásit
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:34
- Nahlásit
A to by tak asi stačilo, abych to tu úplně nezaplnila
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:47
- Nahlásit
Pajus
Kdyby měla ocásek,tak to je Brauny!
Jinak u toho obrazu jsem zbaběle dělala,že jsem si toho nevšimla.Ale hnědá tlapa tam evidetně byla.No děs!Snad paní vychladne,než se zase potkáme.
|
Pajus
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 21:15
- Nahlásit
Lenda, tak to ti budu přát aby paní chtěla dříve vychladnout...je zbytečný se pak pohádat, ikdyž někeří lidi se chtějí hádat za každou cenu
Jo tak alespoń si je s brauny podobná
No byl to takovej špuntík...ale strašně rychle to utíká
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 21:44
- Nahlásit
Pajus
To jo.Utíká to fakt rychle.Dnes jsem si prohlížela štěněcí fotky.Opravdu roste před očima.
Doufám,že to šlo vlhkým hadříkem dolů!Jsou to trapasy.
Lidi jsou různí.Naše sousedka byla strašně naštvaná,když viděla,že mám nové štěně.Ona má dvouleté dítě,tak možná proto.
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 01:01
- Nahlásit
Ola: Jee, ted jsem koukala na fotky FeeBee, ta je KRÁSNÁ!
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 01:08
- Nahlásit
Pajus: krasna prdelka , ma taky bilou bradicku jako ten muj cmelak
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:00
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!!
Tanaki, to byla ještě taková prdelka...za to teď když se dělíme o místo v posteli to je něco...a tak se s ní dřív krásně spávalo když byla takovej pidižvík
Lendo, tak snad bude vše ok!
Včera jsme na prochajdě potkaly kámošku s labradorkou (ta je teda děsně vypasená, takže Tina si s ní nijak nezařádí) a říkala mi že se jí zdá, že Tina nějak zmohutněla, tak mě to strašně potěšilo
A co dneska budete provádět? Já jdu snad už dokooupit dárky a navečer na jednu vánoční besídku...ale už se těším na to zítřejší velký venčení...to bude bláto všude
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:06
- Nahlásit
Pajus
Já dnes snad dopeču cukroví.Navečer mám taky vánoční besídku a na zítra se moc těším,protože máme besídku na cvičáku.Snad se Brauny pořádně výřádí!
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:19
- Nahlásit
Jéé vánoční besídka na cvičáku jo...to zní skvěle...to je jistý že si to náležitě užijete!!! Já jsem zvědavá na to zítřejší počasí, ale snad už takovej vichr nebude, jinak to teda nebude za moc stát a ještě by mě to mohlo někam odfouknout
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:28
- Nahlásit
ola
tak u nás to včera vypadalo obdobně, jen Giordi byla obtočená kolem Martina, no a nějak by to nebylo publikovatelné, ta fotka...vypadalo to až moc intimčo
Pajus
tak to Tina vypadalo fakt móóóc krásně štěňátkovsky! Hrozně roztomilá! Jo a ta basetka s těma ušiskama, taky dobrá! Jak se vlastně jmenuje špagetka a basetka?
Počasí je teda humus, taky od včera přeprchává anebo vyloženě lije... každej den musím koupat "podvozek" a tlapiska G. má spešl šampón, jsou na něm 2 boxeři je to sranda.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:52
- Nahlásit
Konec roku, tak se mi tu nakupilo nějak moc práce a nestíhám internet .Dnes mám také vánoční besídku a zítra hned ráno mě čeká půlka prasete, takže o zábavu na víkend mám postaráno . Allis se bude mít, má slíbenou velkou kost
Pajus - já bych to štěně nikdy na baseta netipovala...
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:56
- Nahlásit
No špageta se jmenuje Žulda (to vymyslel sestry přítel, teda teď už vlastně manžel) a bassetka se jmenuje Mili (tak už jí říkali u chovatelky, tak jsem jí to nechala).
No o počasími povídej, je to fakt hnus. Dneska ráno když jsem šla na bus, tak kvalitně pršelo. My teda nějak podvozek nemyjeme, vždycky jí ho vytřu ručníkem, ale je fakt že včera byla neskutečně vykytovaná. nějak se mi jí nechce házet do vany, moc se jí to nelíbí a stejně bych jí musela utřít než by jsme došly do koupelny...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 09:21
- Nahlásit
Teda vy jste se tu zase od včera rozjeli, já neměla doma na počítač ani pomyšlení. Venku je teda hnusně fakt že jo, to bych byla radši kdyby byl sníh než tohle. Viky včera opět samou radostí když sem přijela z práce udělal otisky svých tlap na zdi, už sem to zkusila vydrhnout hadrem, protože je to děs. Je to na zdi hned proti záchodu, tak manžel prohlásil že to vypadá jako kdyby sme tam matlali hovna po zdi. Na jaro sem naplánovala malování.
Jinak s tim bublánim to máme taky, Viky slyší každý šustnutí za dveřma, tak jde hned do pozoru začne bublat letí ke dveřim a chce se jít podivat ven, nebo začne štěkat.
Tinuška byla moc krásné robě, zjistila sem že na Tinu tady složku nemám tak sem jí musela hned založit. Mám to totiž doma i tady a nevim kde jaký mám fotky, takže tak. A taky si je neukládám uplně všechny. Je ale krásná. Chtěla bych na chvíli vrátit aby byl Vikouš ten šestikilovej macík a mohla sem si ho pochovat v náručí.
|