Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Pajus
# Zasláno: 16 Pro 2005 09:46
- Nahlásit

Vždyť si Vikyho můžeš pochovat i teď

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 09:49
- Nahlásit

Pajus
na chalupě sousedův jezevčík se jmenuje Žolík, to je docela podobný. Žulda, Mili a Tina - to je teda príma trojka!
Vcelka
jo, taky jsme po 1. roce Giordinky malovali předsíň...

Pajus
# Zasláno: 16 Pro 2005 10:14
- Nahlásit

Denis, to jo a navíc jsou poměrně sehraný a to už i barevně...Mili je bicolorka (hnědá+bílá), Žulda je rezatice a Tina taky akorát s černou hubou, takže jsou sladěný úplně parádně
Tak to my kvůli Tině malovat nemusíme, maximálně mohí zeď jak se o ní opírá když leží na mé posteli...ale jinak na zeď nikdy neskočila...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 11:40
- Nahlásit

Pajus
No teď ho pochovat tak leda můžu chtít ale moje fyzický předpoklady na to nemaji. Třicet kilo už si fakt nepochovám.
Viky skáče vždycky když přídu z práce a aspoň jednou se tlapama odrazí od zdi. V tu chvíli ani neni možný mu ty tlapky napřed otřít.
Vy máte tu psí smečku fakt pěknou a u Tanaki maji taky pěknou smečku.

Pajus
# Zasláno: 16 Pro 2005 11:56
- Nahlásit

Tak tady je aby jste viděli jak jsou pěkně sladěný holky naše

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:01
- Nahlásit

no nádhera dokonce vám i ladí s nábytkem a podlahou

Pajus
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:06
- Nahlásit

To tam Tině bylo půl roku, je to fotka z loňských vánoc (to už začínala býti telátkem)
Jo, jo úplně sladěšný trio

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:14
- Nahlásit

Pajus
no a ještě by mohla mít Tina pár bílých znaků- na hrudi třeba a ponožky... to by s Milou byly barevně obráceně
Jo, krásně ladí!Ale co ten červenej tam v popředí, to je kdo?!

Pajus
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:16
- Nahlásit

Tu latexovou hračku dostala loni k vánocům, tak jsem si říkala že tam nemůže chybět a aby tam tu hnědotu trochu rozptýlil...jo ona hruď trochu bílou má atrochu ťapky na zadních nohách...takže se doplňují až až

Pajus
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

Tak já pádím do toho psího počasí na ty nákupy...je tam pěknej vichr, tak snad to ustojím
tak všem pěkný víkend a v pondělí si zase poreferujem

Anonymní
# Zasláno: 16 Pro 2005 21:05
- Nahlásit

Ahojte!
Pisem Vam po takom dlhom case,,,,bohuzial mi uz nejak nevychadza cas na net,bo mam ucenia vyse hlavy.
Tak Vam spomaniem to najdvolezitejsie: Jerry bol zaciatkom mesiaca operovany.Chudacik,objavila som mu totiz v tlamicke vyrastok velkosti ceresne a strasne som sa zlakla (vsak viete boxeri a rakovina)a tak hybaj s nim do nemocnice.Tam povedal,ze to musi ist hned von,este dobre ze sme prisli,lebo keby to bolo neskorej,tak by to vrastlo do kosti a to by bolo naozaj zle.A hned som mu dala vyoperovat aj miniaturny tumor na viecku (uz 2x sa mu spravil). Po operacii mal v puse dieru ako odtlacok palca,,,muselo ho to strasne boliet.Oko mal velmi dobre spravene.Ale uz to ma pomaly zahojene,a co som zistila odvtedy zerie ako blazon...asi ho to aj bolelo ked papal.Hm,ale teraz je uz dobre,Vianoce sa blizia,Jerry ma uz kupeny darcek - piskacie prasiatko:biglolufam ze uz konecne budeme zdravi

Martina&J
# Zasláno: 16 Pro 2005 21:06
- Nahlásit

zabudla som sa podpisat

Tanaki
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 07:25
- Nahlásit

Ahoj, tak za chvili koncim nocni a hura s pejsou na cvicak, nejvic jsem zvedava na stopu a pak na zebrik, ze cvicaku jedem rovnou do sutin, dneska nas ceka krasny den, jenom kdybych si nemusela brat furt ty nocni, abych mela cas na treninky, no nic nakoupim redbully a vyspim se odpoledne

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 15:58
- Nahlásit

Martina&J
tak hlavně ať je Jerrynko zase zdravý a může si užívat bláznivýho boxeřího života naplno!Mějte se, zdraví placatice Giordina a já
Tanaki
tak doufám, že ti redbul dal křídla

Děckááááá
u nás už zas sněží, tak jsem ráda, že to tu po těch deštích vypadá trochu vánočneji!
Posílám soba Giordinku!

ola
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:19
- Nahlásit

Denisa
Teda to jsem se dlouho takhle nezasmála! Giordi to úžasně sluší a kam se hrabe Santa Klaus se svým sobem u saní...
Jinak naše bobule dnes dostala od pánečka na hubu - vytahala mu na zahradu pantofle, rozkousala odloženou zásuvku, roztahala po garáži kabel atd. Prostě se nudila a páneček nepochopil, že původně vůbec nechtěla cíleně likvidovat jeho oblíbené věci z garáže.
Zítra jdeme na cvikoš a jelikož venku chumelí, tak to bude nářez. Kynologickou besídku máme 27.12. a bude to vééélký!!! Už minule mě tam chlapi napájeli slivovicí... To se pak při obranách těžko drží balanc!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 16:00
- Nahlásit

Denisa
soba máte doma krásnýho, závidim ti že ti tam tak hezky v klidu i s tou parádou na hlavě sedí. Já se od včera pokoušim vyfotit Vikyho na hlavě se Santovou čepicí a příde mi to jak nad lidský výkon.
Hele a ty hnědý uši patří k tý čepici nebo to jsou Giordiiny? Na to jak trčí to asi její nejsou ne?

Včera jsme byli nakupovat, tak sme opět neodolali, koupili jsme Vikymu velkou plyšovou pískací kost a pak takový balení s pamlskama a s gumovou kostí a ještě jedny mlsky. S Tagisek už mi prý taky poslali objednávku, tak už se nemůžu dočkat až bude Viky u vánočního stromku vrtět prdelí a bude celý nedočkaví co že to v těch balíčkách je.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 17:37
- Nahlásit

Všem Vám zde na boxím fóru chceme s Giordi popřát krásné vánoční svátky a šťastný nový rok, abyste byli všichni zdraví a se svými pejsky se měli fantasticky!

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 17:39
- Nahlásit

Přání vám posílám už nyní, protože nevím jak budete všichni v práci anebo naopak kdo nemá třeba doma net,... tak abych popřála co nejvíce lidem co sem ještě do štědrého dne zavítají...!

Doufám, že se vám zobrazuje, je to jakési veliké

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 17:46
- Nahlásit

ola
to FeeBee trošku zlobí, no měla bys jí říct, že teď musí být hodná, aby něco našla pod stromečkem!
Co slivovice a cvičák? Bylo veselo?
Vcelka
:biglolrávě z těch sobových uší jsem měla záchvat smíchu, protože mají stejnou barvu jako Giordi a fakt vypadají jako její uši! Je to taková čelenka, takže její pravé uši jsou schovaný vzadu... No já učila Giordinu se fotografovat už od štěněte, když jsem chtěla např. aby mi někde postála, poseděla, no zkrátka dělala fotomodelku a nacvičila jsem to tak, že na povel čekej, se ona chvíli nehýbe, neblbne a vylepšilo se to povelem čekej-bude koko! Koko jí ukážu, dala jí když byla pěkně vklidu a pak musí vydržet a dostane koko až potom... Klidně jí to koko i položím před ní, no a pak teprve dám... Když se to naučila ta moje hyperaktivka nesoustředěná, tak to už se musí naučit každej... uvidíš...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 20:07
- Nahlásit

Denisa
tý jo tak to přáníčko je boží

alli
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 06:29
- Nahlásit

Denisa
Tak to přáníčko je opravdu povedené! Super!

Tak v sobotu jsem nechala poprvé Allis se synem samotné doma, mělo to být jen na chvíli, co jsme jeli pro prase, ale na konec to bylo 3/4 hod., protože jsme naporcované prase museli ještě rozdělit na dvě půlky. Ale "děti" to spolu zvládli dobře, seděli na gauči a koukali na televizi . Allis pak chodila kolem beden s masem a oňuchávala, co že to je a celé dopoledne ani pořádně nespala. Když pak dostala velkou kost, tak byla nadšená. Odpoledne mě pak děti vytáhli ven (když tam napadl sníh), páníčka jsme nechali škvařit sádlo a šli jsme "lopatovat". Děti se pěkně vyřádili. V neděli jsme na procházce potkali 1,5 roků starou fenku (asi howarta) a krásně se s Allis vyřádili.., dokonce Allis nezajímala ani koza, která kolem procházela. Samozřejme já hlava děravá, jsem nechala foťák zase doma, ale s řádění by těch fotek asi moc nebylo, rychlý pohyb bývá většinou rozmazaný

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 08:15
- Nahlásit

Ahojda,
tak koukám že jsem s výrobou PF zase pěkně pozadu. Už se na to chystám pěknou chvilku, jenže ještě musím udělat dvě cizí a pak teprve něco spachtit na naše...ach jo...
Takovou čelenku máme doma taky a vždycky jsme si dělali srandu jak Tině taky pěkně sekne...no a najednou mi Denis vzala docela nápad, protože jsem si říkala že se takto taky někde zkusíme vyfotit...no uvidíme jak to dopadne...třeba už na svoje ani nebudu mít náladu
A jaký jste měli víkend? Já byla v sobotu na tom výletě, sešli jsme se 4 + 5 psisek, ale i tak to bylo super. Sice se Tina moc nemusela s jedním labroušem, tak došlo i na menší poytčku, ale nakonec se vzájemně respektovali a už z toho nic nebylo. Obě jsme se parádně utahaly. Pak jsem se s ní ještě stavila u přítele a samozřejmě s jejich dalmatínkou na sebe taky pěkně vrčely. Nevím proč ale ona na některý psiska je tak podrážděná, prostě s každým se nekámoší a to mě docela mrzí. Už vidím jak někdy někde potkáme nějakýho boxlíka a ona bude mít tu svojí nevraživou náladu...takhle pak asi žádný kámoše nenajdeme
Včera napadla spousta sněhu, tak je Tina teď strašně nažhavená na zimní radovánky. Lítá v něm jak pošuk, válí se, vyhazuje ty svoje zadní nožky, no super podívaná
Dneska jdu nakoupit něco tý svojí celý smečce a pak už to budu mít všechno za což jsem strašně ráda. Jo a máme už ustrojený stromeček (sice jsem tátovi nevysvětlila že je ještě brzy) a Tina byla z těch kouliček nadšená a pořád kouká co to jako je....tak jsem zvědavá jak se holky budou tvářit až pod ním opravdu něco bude

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:08
- Nahlásit

Tak jsem taky něco vyplodila, fotky s vánoční nebo zimní tematikou už asi nezvládnu, tak sem si musela vystačit s timhle.

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:17
- Nahlásit

ten výraz s tou čapkou je hustej

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:52
- Nahlásit

Pajus
No chudák si asi řiká jak ho zesměšňuju. Tohle je jediná fotka v tý čepici která se dala trochu použít, jinak dělal všechno pro to aby to na tý hlavě neměl. A páníček mu dával za pravdu, ten tyhle americký věci nesnáší. Když jsme byli v Tescu a tam vedle nás začal zpívat a tančit umělý Santa Klaus, tak to vypadalo že ho s toho klepne a ty kecy.....

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:57
- Nahlásit

já zase třeba nemám ráda ty blikátka v oknech...jako když je to na stomku, a nebo třeba i zahrada venku tím ozdobená, tak v poho, ale v okně...
tak já taky musím něco na tu Tinu vymyslet

Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:16
- Nahlásit

Mně se třeba líbí když má někdo ten světelný řetěz a má ho po celý hraně střechy a nebo na těch stromkách venku taky. Vadí mi když to má někdo už přeplácaný, u nás v ulici se předhání kdo bude mít víc světýlek. To my nemáme nic, nějak na to furt nebyli peníze, tak až za pár let.

Chtěla jsem se zeptat v sobotu sem si všimla když Viky ležel v kuchyni na zemi že má pod sebou malou loužičku moče, že mu prostě odkapává a pak stál u dveří a taky mu z pindíka kapali kapky moče a pak sem si toho všimla ještě několikrát. Nevíte co by to mohlo být? Nemůže být nastydlý?

Libka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:26
- Nahlásit

Ahoj holky,

přáníčka jsou výborný My přejeme s Eliškou taky krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí v novém roce. Tento týden to bude určitě záhul, takže taky nevím jak se sem dostanu, možná tak si přečíst Vaše příspěvky.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:47
- Nahlásit

Ahojte!
Vcelka
Krásný přání, no vidíš jakej je Vikoušek model!
Vcelka
Pajus
jo, já se musím přiznat, že to poameričťování, Santu, soby atd. u nás přímo nesnáším! Ptala jsem se ve školce kde pracuje teta, kdo nosí dárečky a tak jsme si povídaly s dětičkama a víc než polovina - Sáááántááááá nosí dárečky, menšina dětí vykulená a Ježíšek přece!?No zmatek. To už byl lepší ten Děd Maroz jolku nám priňos
Ale jediný kdy Santovu čepici a sobí čelenku používám je foto s Giordi, protože jak chcete ztvárnit Ježíška?! Už to, že Ježíšek nejde jen tak lacině napodobit a nikde ho neprodávají z něj dělá něco opravdu posvátnýho...
alli
my říkáme lopatování "podprdelníkování"! Jé, tak příště prosím ten foťák už nezapomeň!
Libka
pozdravuj Elišku!

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:50
- Nahlásit

Vcelko, u nás jsou taky určitý lidi, kteří se předhánění ve svých výzdobách a pak je to fakt humus, přeplácanost největší
My máme letos venku ozdobený stromek jen těma světýlkama (ale jsou to je ty bílý, ne ty barevný) a za jedním oknem máme takový ten svícen a toť vše. Ve vedlejší vesnici bydlí cikáni a to je poznat už na první pohled dle jejich výzdoby. V každém okně neco, po balkoně jim leze santa...no děs...ale ne že bych je chtěla nějak pomlouvat
S tou močí nevím, ale je možný že by mohl trochu přistydnout, přeci jen venku není moc teplo...
Libka a jak se máte s Eliškou? No doufám že se tu tento týden ještě někdo ukážete, protože nevím co bych tu prováděla já

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání