Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 23:34
- Nahlásit

Pajus
tak snad se v práci nějak zajedeš a v létě bude dlouho světlo, tak to bude hnedle lepší, já se na to velmi těším, zase stopičky klidně kolem osmé večer atd. ... Jo, byla jsi to ty, co jsi chtěla dělat tu ZZZ nebo někdo jinej?! Na mujpes jsme si to tenkrát psaly...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 23:37
- Nahlásit

Fifi
to jsem se ptala já... Hmmmm, paráda! Tak takový výsledky by mě pro začátek stačily! Fakt dobrý!Až na ten smutný konec boxíkův Jo, ty revíry v lese, to muselo být dobrý! A co teď s roťásky, jak jde cvičení?

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 23:41
- Nahlásit

ola
zajímavá story s pradědou!
Cha, zaječí pacičku No kamošce to fungovalo, tak pak řekni, jestli ti to taky zabralo.
Teda já bych ji v kapse jako ona nosit nemohla, nějak mi to přišlo morbidní, ani jsem na ni nemohla totiž šáhnout

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 23:48
- Nahlásit

corleona
to jsou teda hafánci gřafánci takový roztomilý a jaký piraně!
Já viděla taky dost psů se na obraně obracet proti psovodovi, to jsou psi prý dost v nervech... no rozhodně to teda není legranda.
Já jsem zažila jednou když G. se bránila 60kilovýmu hovadu, tak byla tak v ráži a já tak odhodlaná jí pomoct, že jsem se mezi ně rvala a odtrhávala je, že mě jeden z nich kousnul a protože to bylo jen malinko a v náznaku, tak si myslím, že se spíš sekla Giordi, že to netrefila...

ola
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 07:40
- Nahlásit

Denisa
Strejda ty pacičky sušil doma na kotli, takže už je mumifikovaná. Jo, a nechci ji nosit v kapse, pověsím si ji na krk! Chci přece, aby se mi FeeBee dívala ke ksichtu a ne na kapsu!?
Jo, s pradědečkem... Moc ráda jsem poslouchala bábinku a její story o tom, že ony (jeho dvě dcery) neměly zdaleka taková privilegia jako jeho psiska! Dokonce mám doma nějaký letitý dopis zdejších kynologů, kdy po pradědově smrti v koncentráku po něm na počest pojmenovali nějaké místní kynologické závody!!! Bohužel tradice zmizela...

ola
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 08:02
- Nahlásit

Čerstvá fotečka! FeeBee dává svou tlapou jasně najevo, co si o focení s Jakubem myslí...

ola
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 08:04
- Nahlásit

A takhle to vypadá, když se předčasně raduju, jak to FeeBee na fotce sluší a pak se kouknu na Jakubův výraz...

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:05
- Nahlásit

ola
Tak to je přesné!!!! Já se taky na fotce nejdřív dívám, jak vypadá pes a až pak, jak syn!!!!! A svými ksichtíky mi znemožnil pár krásných fotek. Vypadal, jak z pomocné školy. Už ho moc nefotím, dělá mi to teď naschvál.
Ad pacička: Na krku? To je teda fakt morbidní!!!! Hned to řeknu kámošce, je to maniak přes králíky. Jak já jsem teď na boxeřím fóru, ona je denně na králíčím. Oni normálně pořádají několikrát do roka srazy , jsou z celé republiky i ze Slovenska, seznámili se na internetu, letos jsem jim dokonce dělala králičí kalendář, na posledním víkendovém srazu ho dokonce křtili: http://www.kralici.cz/alba.asp?a=2975&page=3 ! Vybírala jsem asi z 1500 fotek králíků I v noci se mi o nich zdálo!!! A letos se prý bude dělat zas a co na to prý paní grafička, bude nám ho dělat zas? Zkrátka řekla bych, že jsou větší blázni, než pejskaři..

Anonymní
# Zasláno: 13 Led 2006 09:24
- Nahlásit

ola
Tady Ami,zas mi nejde přihlášeníKolik měsíců má tvuje FeeBee?Je překrásná!

ola
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:45
- Nahlásit

Anonymní Ami
FeeBee je 18 měsíců. To je hrůza jak to letí! A takový to bylo štěňátko... Hoď sem taky nějakou fotečku tvojí boxiny...

corleona
To je dobrý! Já teda mám králíky taky ráda! Hlavně ve svíčkové, na česneku, s bylinkama... No, tohle radši té kamarádce neříkej. Strejdín má krásný kousky-takový ty sameťovoučký, hnědý a červený... Měla bys kamarádce doporučit, aby dělali schůzky u vás na zahradě. Pokud by si každý vzal králičího miláčka s sebou, tak by měli vaše psiska o zábavu postaráno...

ola
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 10:06
- Nahlásit

Co jsem komu udělala, že musím mít psa takovou potvoru?! Teď jsem přišla dolů do pokoje a po zemi se válela MOJE ORCHIDEJ!!! Už to jednou udělala, ale to ji jen shodila a nechala ležet, takže náprava nebyla tak náročná. Ovšem teď... nebohá kytka orvaná jak samice, květní stvol, který se nemá zastřihovat, neb kvete opakovaně, VYRVANÝ!!!, listy roztřepené, kořeny ožužlané, středové listové srdíčko pryč, směs kůry všude... Chtělo se mi zaplakat! Zmetek psí leží na místě a z mého koulení očima a sršení blesků si nic nedělá!
Ach jo, že jsem si radši nepořídila králíka...

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 10:09
- Nahlásit

corleona
K těm pokousaným lidem.Už jsem jich ve svém zaměstnání pár viděla a můžu říct,že se to občas dost špatně hojí.
A naši figuranti se nedávno bavili,že nejvíc je pokousali právě boxeři,protože nekoušou do rukávu,ale vedle.
To když kouknu na moje zatím mírumilovné zvířátko,tak se mi to nechce věřit.

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 10:13
- Nahlásit

ola
Já myslím,že už ji to brzy přejde.Vždyť už bude dospělá.
I když ta má první fenka nařízkovala dvoumetrovou kytku na deseticentimetrové řízky ve dvou letech.Ale to bylo poslední šílenství,pak už byla neškodná!

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 10:42
- Nahlásit

Dnes ráno jsem opět vymetala z budovy kotců samé hobliny, jak ze stolařské dílny. To nejsou boxeři - to jsou bobři !!! Budova byla postavená v září - na míru dělané troje dřevěné dveře, nové voňavoučké na míru dělané boudy, 15 cm nad zemí, ať jim tam od země netáhne.. A dnes! Max si vyhryzal druhý vchod do boudy.. ten vpravo byl asi úzký , tak má ještě vlevo, akorát že mu tam teď táhne, protože je to vlastně bouda bez přední strany jen s jednou deskou uprostřed. Takže bydlí s Kokim v přítelově pracovně, než se to spraví. Všechny boudy jsou zevnitř TOTÁLNĚ ohlodané, to byste museli vidět! Přitom na všech rozích byly kovové lišty, ať to nehlodají. Zlatý voči!!! Nechápu, že ještě mají všechny zuby. Dveře jsou z venku v kotci roztřepené, trčí z nich třísky.. No k pláči.. Ještě, že už nekoušou plot - asi je to teď studí. Ale vykousali několik děr a utekli. Přijeli jsme třeba z obchodu a psíci nás radostně vítali u domu. A mezitím stihli okousat úplně nový zahradní nábytek

ola
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 11:08
- Nahlásit

corleona
Sorry, ale to je balzám pro uši... Vysála jsem kůru, zasadila zbytky orchideje (nedoufám ani, že by to přežila) a v duchu si myslím, že to udělala ta mršice ze žárlivosti! Pořád si ty orchideje prohlížím, piplám, oprašuju... No a tak si asi řekla, že je zlikviduje! A daří se jí to!
Mimochodem, když jsem vždycky viděla zoufalý pohled svého muže např. nad rozdrbaným filtrem do auta, tak jsem si říkala "jéžiš ty naděláš-kus hadru, papíru, plastu..." a teď přesně vím, co v sobě musel ten statečný muž zadusit, aby psa na místě nezabil!

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 11:33
- Nahlásit

ola
corleona

fůůůůj, Olo, na krku, to se ztotožňuju s Corleonou, to je ještě morbidnější! Kamoška ji nosila v kapse - i na přivolání na procházce, pak ji samozřejmě na cvičení vytáhla a motivovala ji na ni jako na balonek, na krku jsem to naštěstí neviděla. No já totiž měla králíčka, jmenoval se Mazlík, tak možná bych zapadla do klubu co sem dávala odkaz Corleona. Králíčka bych tedy nepozřela, to víte jak máte králíka jako domácího mazlíčka...
chi chi, s těma zahradama mi to přijde srandovní, já totiž zase nemám vůbec vztah k rostlinám, keřům, nějakýmu pěstování atd., takže až si budu moct zařídit zahradu k obrazu svýmu, tak tam bude tráva a max. strom nějakej. I doma mám jen 4 kytky v květináči, ani nevím jak se jmenujou a většinou mě přítel!!! musí upozornit, že by to chtělo je zalít, že už mají svěšený listy...

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 11:39
- Nahlásit

ola
No atak jsme si říkali... To je Maxík rád, že může být se starším bráchou Kokim pěkně v teploučku, na gaučku.. A druhý den díra jak dlaň uprostřed půl roku staré pohovky z IKEA Tak jsme nacpali hubu do té díry a dostal vodítkem. Za dva dny stejně velká díra v opěradle.. Co chceš udělat? Zabít toho blba?
Já mám blzámu na rozdávání..

Nebo můj kámoš Robert. Na ATIBOXU fantasický úspěch s fenou. Juniorská světová vítězka! Půl metrový pohár! Úspěch, o kterém sní mnohaletí chovatelé. A z výstavy ze zahraničí nemohl ani odjet, protože fena mu užrala po výstavě řadící páku a vytrhala veškerou elektriku. To jsme se nasmáli..

alli
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 11:56 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Když to tady tak čtu, tak tedy nevím, zda Allis někdy od té své demoliční činnosti upustí . Manžela pořád utěšuji (a sebe také), že jak dospěje, tak jí to přestane bavit a už nic ničit nebude, a když už jí je skoro rok, tak už to bude brzy.
Allis má také na svědomí několik kytek, dokonce i menší kaktus (z toho zbyl jen prostředek bez trnů! ).

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:07
- Nahlásit

alli
Je to jak u kterého psa..
Moje první fena byla likvidátorka přesně do roku (sežrala např. diefenbachii i s kořenem, basový repruktor z reprobedny, půlku strojnických tabulek) a pak byl klid. Druhá fena ožrala jen v pěti měsících dřevěné opěradlo křesla u mých rodičů a jinak už nikdy nic. Ale ostatní likvidují průběžně - Kokimu je 7, Nunymu, Maxovi bude 6 - pořád. Takže, těžko říct.. Nezbývá, než se s tím smířit. A hlavně NELPĚT tak na věcech Rozhodně si nic neoblibte, loučení bude lehčí!

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:13
- Nahlásit

Jo.. vzpomínám na čerstvou ztrátu. Syn je bordelář a vyhází si vždycky věci - učebnice, sešity z aktovky na zem. Přišel Nunda, lehl si na tu hromadu a začal si tam žrát nohu přímo na otevřeném sešitě z angličtiny. Dovedete si představit tu nechutnou barevnou skvrnu na dvoustraně pomačkaného sešitu..

ola
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:16
- Nahlásit

corleona
Díry v IKEA pohovce.... díky, už dlouho jsem se tak nezasmála! Čuba automechanik-taky dobrý! Cizí neštěstí potěší...

alli
Taky jsem manžela utěšovala, že ta devastace zahrady atd. nejdéle v jejím roce přestane! Jo, a prdlajsky. Spíš nabírá na intenzitě.

Denisa
Já mám zase kytky všude. A na těch orchidejích si fakt zakládám. Mám jen tři kousky (spíš už jen dva ) a z těch už dvě ta moje zahradnice "přesazovala"... Ostatní kytky ji nechávají v klidu, asi že se s nima tak nezaobírám!

Bobule teď sedí v křesle a dělá uraženou. Ví, že něco provedla, ale domnívá se, že trest byl neadekvátní... Úplně jí čtu myšlenky - "no, bóže, hnusná kytka, nechutný kořeny a jakej sajrajt kůrovej v tom byl, a ty naděláš..."

alli
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:17
- Nahlásit

corleona
Tak já zatím budu doufat, že jí to přejde . Už bych ráda provedla rekonstrukci kuchyně, kde Allis provozuje svou devastaci, když je doma sama.

alli
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:20
- Nahlásit

ola
Také mám kytky všude a pár orchidejí také, ale k těm nemá Allis přístup. Jinak tě plně chápu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:02
- Nahlásit

Tak to my tu, květinářky, silně připomínáte mou mamču, tetu a přítelovu máti! To jsou pěstitelky, šlechtitelky a když jim máme o dovolených zalívat kvítka, tak jsem u mamky zalívala jen v bytě 3/4 hodiny!Pak ještě terasu, zahradu, no já byla zmordovaná víc než ze cvičáku a ještě jsem měla celou dobu hrozný bobany, aby něco nezdechlo, neb u všech byl lísteček kolik zalívat, předtím přednáška jak blázen a já to tam samo nalila jak mi to vycházelo a hlavně rychle ať už je to za mnou...
Chudák mamka letos byla v lázních a o kyti se staral brácha a všechno jí totálně přelil!
My si s Martinem notujeme, že ani jeden k tomu vztah nemáme, možná proto, že jsme doma každý měl malou botanickou zahradu!!!

Já mám ještě zkušenost, že když je zahrada malá jako u našeho baráku, tak tam si najde co by ohlodala, ale jakmile je na obrovské zahradě na chalupě, tak tam nic zničenýho není, jen sežere úrodu, ale neničí, a tam by bylo co ničit... malá jí asi nestačí a velkou nestačí zdevastit.

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:16 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teda.. jak jsem stará, tak to jsem ještě neviděla.. mrkněte: http://www.zogobox.co.yu/inesen.htm

Anonymní
# Zasláno: 13 Led 2006 13:25
- Nahlásit

corleona
No což, tak co by ne!?

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:26
- Nahlásit

corleona
Zdá se ti snad divný uši nahoru a ocas dolů?

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:29
- Nahlásit

Já se teda musím pochlubit.Brauny v ranném dětství přepůlila oblíbenou bonzaj mého muže a to je zatím všechno.Doufám,že jsem to nezakřikla.

corleona
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:32
- Nahlásit

Anonymní
Lenda
To je úúúúúúúúúúúplně normální

Lenda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:34
- Nahlásit

corleona
I když těžko říct,proč majitel volil tuhle variantu?

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání