Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Pajus
# Zasláno: 17 Led 2006 14:28
- Nahlásit

Dannie a kde ?e to je a kdy se tam chystate?

Pajus
# Zasláno: 17 Led 2006 14:31
- Nahlásit

Jo, jo programy jdou rychle dopredu. Kdyz uz se v necem naucis a konecne si reknes ze to uz umis a vis kam sahnout, prijde jako v mem pripade nova prace, kde samozrejme do posledni chvile delali v tom samem programu, ale nakonec presli na jiny...takze je to zase o uceni. Jeste ze je to alepson docela podobne a kupodivu se i obcas orientuju
A konecne jsem si tu i zvykla na macintosh, preci jen je obcas v nejakych vecech od PC rozdil, ale hlavne ze to jde...

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:51
- Nahlásit

Pajus
Asi ano, myslím, že jsem možná i četla termín ve zpravodaji BK nebo to byl termín pro ten tábor bývalý Ošíkov?! Do Žirovnice ale nejedu určitě. Minulý rok jsem vlastně byla taky jinde než s boxerkářema.
No a letos jedeme do nového výcvikového střediska v Kroměříži. To je asi od vás kus co?! Figuranta už znám, a je fakt dobrej.
Tak pouvažuj!

Pajus
# Zasláno: 17 Led 2006 15:12
- Nahlásit

No Kromeriz asi moc blizko nebude, ale terba by se to dalo. Lepsi jet nekam kde uz clovek alespon nekoho zna (teda spis zna po netu ze .o))
A na kolik to tak vyjde?

Markét
# Zasláno: 17 Led 2006 17:36
- Nahlásit

Pajus
Jo, tábor v Žirovnici opět bude - viz. http://www.diamond-box.web4u.cz/UP_Krumlov/index.h tm
A nebo taková malá ochutnávka před vlastním táborem. Zejména pro ty, kdo přes zimu na psy výcvikově moc nesáhli, aby na tábor nepřijely placatky tak vykulené...
26. - 28. 05. 2006 Výcvikový víkend - Žirovnická Jitřenka
(cca 30 km od Jindřichova Hradce - směr Stojčín)
přihlášky: Kamila Mokrášová, mob.: 602 668 850

ola
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 19:09
- Nahlásit

Tak jsme dnes prošli park a potkali jen další dva šílené pejskaře. Zbytek s ohledem na vítr a zimu, která u nás odpoledne byla, asi seděl doma u kamen. FeeBee se náruživě očuchala s jedním golden retrívrem (předváděla se před ním jak stará "rádodajka" ) a pak když pozvolna kráčela přede mnou, tak se na nás vyřítilo tornádo v podobě naší kámošky ridgebacky. Lítaly spolu a ohryzávaly si hlavy, že na nich nezůstal suchý ani chloupek. Byla jsem ráda, protože mezitím, co jsem kecala s jejím pánečkem, tak se bobule parádně vyrajtovala. Doma jsem zatopila a Feebuše tu teď chrní a je tuhá jako špalek...

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 20:02
- Nahlásit

ola
my jsme se vrátili teď a taky hrátky s RR s půlroční a ještě s naší nej kámoškou a my 3 lidi pěkně mrzli. G. se dnes několikrát přerazila a bouchla hlavou o překážku a lavičkuale je to tvrdá palice, tak otřes mozku asi mít nebude.
Pajus
no máš tam celou penzi a výcvik, komfortní ubytování a např. večer promítání videa z obran, z poslušnosti atd. s výkladem atd. (cena sakumprásk 3.800,-), tam se dělají akce téměř každý víkend - výcvikový semináře na obrany nebo stopy nebo poslušnost a to pořádají oni a jinak mi už přišli i termíny kdy tam budou na prodloužený víkendy jiný lidičky co znám a ti si to zase povedou sami, budou to mít jen pronajaté a ti jsou taky dobří... tím chci říct, že když ten tábor je až v srpnu, tak určitě na nějaký víkendovky párkrát do té doby pojedu, takže určitě bychom měly šanci se tam potkat! No však uvidíš jak ti to vyjde... Jestli chceš webovky, tak se mrknu a hodím ti je sem...

ola
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:26
- Nahlásit

Tak co? Taky u vás tak nachumelilo? Jízda do práce mě stála veškerý nervy a energii. Radši bych byla doma a šla s klukama a bobulí sáňovat...

ola
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:28
- Nahlásit

corleona
Co Tom? Nemusela jsi ho jít zmrzlýho odsekat?

Denisa
Jo, Denis? Taky ta vaše RR kámoška tak chňape? Po nohách, hlavě, no vlastně po všem?

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:31
- Nahlásit

ola
U nás taky.Konečně se bude v čem válet.Takovej prašánek.:Teď budu nějakou dobu doma s Brauníkem.Tak se těším,jak si to užijeme.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:40
- Nahlásit

ola
Lenda
u nás taky nasněžilo, jupí!

ola
jo, všichni RR co známe (minimálně 15-20 kousků), tak chňapou, kradou nohy při běhu, vyskočí a předníma seknou po hlavě, je to takový hadžime a často chytají Giordinu za ty její žgraně boxeří a tahají ji... no ale jí se takové drsné hrátky velmi líbí, takže je spokojená Ale někdy když to vidí pejskaři co RR a mýho rapla neznají, tak si myslí, že se perou a berou svoje psy na vodítka a mažou rychle pryč...
Však jsem sem dávala ty fotky s jednou RR... kungfu, volný styl a box dohromady...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:41
- Nahlásit

ola
u nás to samý, cesta do práce taky děs, zase jsem nadávala jak špaček, tady opět nebylo kde zaparkovat a opět jsem přišla pozdě. Sice jen o dvě minuty ale už je to pozdě poněvadž máme el.píchačky.
Nejradši bych taky byla doma, spala aspoň do devíti a pak si užívala venku s Vikoušem. Docela bych mu už přála tu mojí mateřskou aby s nim byl furt někdo doma.

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:13
- Nahlásit

ola
Dobrá otázka.. Policajti přijeli až v pět. Tom byl zmrzlý jak ho...
Škoda na autě je odhadem za 250 tis (ono prý jenom to jedno světlo stojí 30) a auto bude hotové až za měsíc. Ale Tom se nevzdává, teď je v pojišťovně a až se prý vrátí, tak pojedeme lyžovat v servise mu prozatím půjčí jiné. No ale v čem pojedeme koncem měsíce na výstavu, mi není jasné. Narvat tři psy a dvě klece do všech typů aut nejdou

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:16
- Nahlásit

Denisa
Po nedělním cvičáku má Brauny první špatnou zkušenost se psem.Do teď se všemi vycházela a teď se po ní ohnal RR a prokousl jí ucho.Ona si sedla na zadek a vytřeštěně koukala co se to vlastně stalo.A při dalších hrách jsem ji poprve slyšela vršet-asi tím vyškolaním od RR?

corleona
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:27
- Nahlásit

Lenda
No bacha na to. Pár špatných zkušeností a začne se rvát. A nejhorší je, když párkrát vyhraje (druhý pes se stáhne), naroste jí sebevědomí a půjde do toho s radostí znovu. To byl můj případ. Moje stará boxerka se takhle otrkala na cvičáku a pak se vrhala i na dogu, bylo jí to fuk..

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:40
- Nahlásit

Lenda
to se stává, to je hned, takový nedorozumění mezi psy...
hlavně jí teď dopřej hodně kontaktu s jinýma pohodovýma psama a pokud je to normální vyrovnaná, přiměřeně sebevědomá fenka odmala socializovaná na psy, tak si na to za chvilku ani nevzpomene... ono je dobrý kontakt s různýma psama, jak pohodovýma, tak s i trošku drsnějšími pejsky, nemyslím magory agresory, kteří hned prokusují ucho, ale prostě aby si zvykala a uměla se chovat v bandě psů, např. tomu radši ustoupím-je starší, silnější, tváří se divně... s tímto si můžu hrát bez obav, atd.

Jinak ušiska plachťáky jsou zranění hned, mám zkušenost, že i z hrátek mezi psy... to je bohužel taky to, co mi na plandavých uších vadí, pak se to blbě hojí, furt se to znovu otvírá jak jim ty plachťáky lítají...

ola
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:57
- Nahlásit

Denisa
Jo, popsala jsi to přesně - to kradení noh při běhu, to je fakt výstižný. Vždycky se bavím, když vidím, jak FeeBee nadskakuje v obloucích a Wendy svým srnčím skokem si ji připlácne na zem. Je trošku drsňačka a naše blůma (ikdyž je o cca 8 měsíců starší) se nechá svalit na záda jako nic. Kdyby byla Fee agresívní rapl, tak by to moc nefungovalo.. Musím je sledovat jako ostříž, aby ji Wendy nedusila jó dlouho. Wendy měla včera průšvih neb rozdrbala pánečkoj Adidasky (ne jen tak ožužlala, ale urvala celou špici na cca 20 cm žraloka ), takže byla ráda, že se s ní bavím aspoň já.

Vcelka
Hmmm, tak koukám, že to s tím mimčem bude na vážno?!

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:32
- Nahlásit

Tak to my jak chodíme s Eliškou za tou psí bandou, tak tam chodí taky dva RR - fenky, jedna je v pohodě, ale ta druhá snad od prvního kontaktu na Elinu vrčí a cení zuby, a Eliška jen jak se k ní blíží, tak lehá na záda. je to zatim jedinej pes, kterýmu se tak podřizuje, ale má z ní asi hodně velký respekt.

U nás taky nachumelilo, takže paráda

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:57
- Nahlásit

S tim svalenim se na záda to dělá Viky před bráchy psem a i před našich psem, který je sice mladší jenomže už větší má už kolem 35 kilo. Vždycky ho pěkně masí a Viky se furt válí a leží na zádech, teď když je sníh tak je Viky s toho válení uplně mokrý a když nebyl tak sme od nich zase jezdili ne z bílym psem ale s černym. Myslim že Viky taky nebude žádný drsoň, spíš si chce furt hrát a když na něj někdo vycení tak se stahne zpátky, ale pak třeba zase otravuje dál. Je takovej splachovací.
corleona
škodu na autě máte teda pěknou. Pučit si budete muset něco hodně podobnýho aby jste tam ty pejsany nacpali. Chci si na jaře koupit něco sice ojetýho ale novějšího, tak už taky přemýšlim co, aby se mi tam vešel pes, dvě děti (který ještě nemám) a manžel. Jenže když dám do auta dvě dětský sedačky tak nevim co se psem, protože kombíka moc nechci, je to na mně dlouhý a taky se nám to nevejde do garáže.
Olo jak ty vlastně jezdíš, když jedeš na cvičák a máš sebou děti? Kde máš děti a kde bobulku?

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 12:33
- Nahlásit

corleona
Denisa
Ona je zatím strašně pohodová.Na menší je hodná a s většími si taky rozumí.Pak na toho pesana koukala raději jen z uctivé vzdálenosti,ale s ostatníma si hrála jako jindy.Tak snad má jen zkušenost do života.On ten pes prý právě v mládí dostal nakládačku a teď začal být zlej i na fenky.

Pajus
# Zasláno: 18 Led 2006 13:25
- Nahlásit

No tak to mi tady pripomina skoro nasi Tinu...nevim ale na nejaky pesany je fakt jak pes. Vcera jsme byly na prochajde a ona byla jak na jehlach u psu kteri na ni stekaly z poza plotu, tak ja ji stale okrikovala ze nesmi. Tuhle si totiz dovolila na jednoho labika, kteryho za tim plotem bytostne nesnasi a pak mela bud od plotu nebo od psa ranku na ty svoji cerny hube. A ted tam ma svetly flek, coz zase bude docela trvat nez ji to ten pigment zacerni. S timle me docela stve. Vsichni pisete jak se vasi kamosi s kazdy a u nas to tak bohuzel neni...
Jinak tady je taky kupa snehu, uz se tesim az pujdem na prochajdu, ona se v tom vzdycky tak vyborne rochni...coz je super!!!
Vcelka, vsak te djsou nektery kobiky uz moc pekny...my mame taky kombika a uz bych ho nedala...

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:41
- Nahlásit

Ta moje bývalá fenka ráda provokovala psy za plotem.Jednou si takhle dovolovala na dobrmana a on hop,přeskočil plot a chytl ji za krk.Ta koukala!Nicméně ji to stejně nepřešlo.
Brauny má z těch štěkajících psů zatím respekt.
Jinak máme taky kombíka.Se psem mi to přijde jako nejlepší řešení.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:41
- Nahlásit

Tak mi to nedalo a napsala jsem Ale s Rockáčkem mejla, jak že se to mají, tak vám se ho sem překopíruju ať vy co víte o koho jde a ptali jste se na ní víte jak na tom je.

Ahoj Včelko,

Vůbec neotravuješ, ba naopak. Za Vámi na cz-pes, se snad dostanu už od prvního února, kdy nám zase začne fungovat připojení na internet. Bohužel jsem na něm pouze v práci.

Bohužel, od té doby, co jsem si s Vámi povídala naposledy, se situace dost změnila. Rocky je už asi 6 týdnů u bývalého přítele. Situace s mými rodiči doma byla totiž úplně bezvýchodná. Takže jsem se s bývalým přítelem domluvili a Rockyho si nechal on. Občas mi napíše, jak se Rocky má, konečně pochopil, že psovi nestačí pouze zahrada, chodí s ním na procházky. Myslím, že se tam nemá špatně (doufám, že se tím pouze neutěšuji)

A já. Já jsem si našla nového přítele. Spolu na příští rok plánujeme výstavbu svého vlastního rodinného domku, a já už se těšim, až se nám budou po zahradě prohánět 2 boxeři. Vím, že je to ještě všechno hrozně daleko, ale já si na to počkám.

Pozdravuj na cz-pes. Brzy už se tam k vám snad přidám. Podrbej za mě Vikyho za uchem a užívej si s ním každou minutu, kterou s ním můžeš být. Protože bez nich je to strašně smutný

Ahoj Alena

ola
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:51
- Nahlásit

Vcelka
Jsem ráda, že jsi Ale napsala. Dík. Je to hezký a je fain, že odpověděla. Tak se snad dočkáme, že se ozve...
Jo a s tím ježděním atd. Já mám prcka Peugeotka 106 a když valím na cvikoš, tak smráďata (čti kluci) sedí normálka vzadu (mladší má takovej ten podprdelník, starší bez) a bobule sedí v kufru (odkud pochopitelně vyndávám tu desku) a čumí vzadu oknem. Nejvíc ji baví, když pustím na zadním okně stěrač a ona se ho snaží zakoustnout.
Teď když vidím to nadělení venku, tak doufám, že dojedu domů, aniž bych si z nějaké strany nechtíc zmenšila auto...

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:54
- Nahlásit

Vcelka
S Rockym je to smutný příběh.Ale jak se říká,že všechno zlé je na něco dobré,tak na tom asi něco bude.Rocky má bývalého přítele taky rád a snad se má dobře.A Alča snad časem bude mít jiné placatky,pak to bude dobrý.

ola
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:54
- Nahlásit

Jo, a ten Peugeot je třídvéřák, takže si dovedete představit, když někdo jede za náma a vidí na tom pidi okně rozplácnutou hubu naší FeeBee.... Jinak rodinný vozík máme Renault (no, teď si nevzpomenu na typ - vypadá to jako Citroen Piccaso?!)

ola
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:55
- Nahlásit

Jóóó, Renault Megane...

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:59
- Nahlásit

Pajus
o G. jsem tu psala, co se týče psů... Jako malinká byla dračice a chtěla si všechny podřizovat, te'd je pohodová, hravá se všema, ale jakmile by na ni pes zle nastoupil, tak se rozhodně nedá... ale já jsem se jí musela v tomto hodně pověnovat... ale výsledek je myslím pěknej. Ovšem před psem si na záda nelehla ani jednou... to nezná a párkrát se mi i porvala, ale nikomu nic neukousla...
Vcelka
já si budu na jaro kupovat pro sebe "psí" auto! Asi feldu ojetou... A přítel má Octávku combika, takže případnou rodinku - s dětmi - budeme vozit tam a já si do té doby pořídím třeba jiný psí auto, taky combika. Přítel mění auto každej rok, ale vždy počítá s variantou combi
Ala a Rokoušek - ani nevím co na to napsat... je to blbý no. Ala se s tím musela nějak popasovat a zvolila co zvolila. Škoda Rokouška.

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 13:59
- Nahlásit

ola
My jsem měli třídvéřák dřív.A když jsme jeli na dovču pod stan,tak nám bobule seděla na vrstvě spacáků a ostatních věcí.A zarovnaný jsme to měli až po strop.Na hranicích na nás koukali jak na blázny!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 14:06
- Nahlásit

ola
tak musí být docela úsměvný když vyrazíte na cvikoš. Mně to příde skoro vždycky k smíchu když vidim nějakýho hafa vzadu v autě jak čumí ven hlavně když je to taková držka jako jsou boxíci. Já mám teď seata ibizu starý typ, taky třídveřák a cpát Vikyho do kufru to se mi nechce, teď to ani neni potřeba. Hlavní kriterium pro nový auto mám že to musí být pěti dveřák a to další abych tam nacpala všechny ty osoby co sem psala. Do kombíka se mi ale fakt nechce, nebudu s nim umět parkovat. Hlavně se taky musim vejít do financí co budu mít, takže na výběr zrovna taky moc neni.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání