Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:10
- Nahlásit

corleona
Tak to byla jízda, co? No, hlavně že se vám nic nestalo. A že psiska jsou spokojený... To má Tom asi radost, co?

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:14
- Nahlásit

ola
Ohromnou radost..

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:22
- Nahlásit

Denisa
Ptala ses jestli jsem doma se psy. Pracuju doma na PC. Dělám grafiku a hlavně webovky - zrovna mám rozdělanou jednu veterinární kliniku (týden jsem na to teď nešáhla ). takže "v práci" jsem když chci nebo musím. Tom má svoji firmu a jezdí do kanclu jen občas a vždycky až tak na deset. Takže ráno stíhá jít do lesa se psy. Kdyby jsme na tom nebyli takhle, tak si tu kupu psů nemůžem absolutně dovolit. Nebo vlastně mohli, ale byli by to chudáci, pořád zavření.

Libka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:23
- Nahlásit

Pajus
My máme jednu boxinku hned za barákem, taky štěně, ty se vždycky spolu úžasně vyřádí....Jsou to velký kámošky, tak snad jim to vydrží.

corleona
Pěkně si mě vyděsila, hlavně, že jste zdraví, no ale stejně to musí být pěkný opruz

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:29
- Nahlásit

Denisa
My jedeme ten druhej termín (od 23.7. -30.7.). Takže pokud ti to vyjde,jak píšeš,tak by to bylo moc moc super!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:51
- Nahlásit

Dannie
a už to víte jistě?! Možná Lucka večer ještě taky odepíše. Já teda budu směrovat ty kamošky taky na ten druhej termín a vypadá to fakt tak, že se tam slezeme všechny! Paráda!
corleona
hlavně, že se vám nic nestalo!!!
Jo, no vidíš a já myslela, že existuje něco jako MD pro tolik psů! To máte fakt dobře zařízený!
Ostatnímoc zdravím!
Co nějaký nový fotky ze zimních radovánek s placatci, nemáte? Chtěla bych se pokochat, hodně sem něco!

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:56
- Nahlásit

Denisa
No s mateřskou se to srovnat nedá. Moje dítě bylo pekelně uřvané mimino. To jsem tenkrát měla jenom dvě feny. A říkala jsem si, že ti dva psi jdou líp ukočírovat, než ten jeden malý terorista

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:07
- Nahlásit

fota ze zimních radovánek s drštičkou moc nemám, něco má na stránkách ale moc toho neni. S nim je totiž těžký něco venku nafotit, protože je jak utržený ze řetězu a jak vidí foťák tak na mně dělá nálety a skáče. Naposled mi takhle podtrhnul nohy že sem letěla na zadek a pak sem šla domu se dvěma škrábanci na tváři.
Jinak jsem dala pár fotek na jeho stránky s tý Itálie, tak se mrkněte kdo chcete.
corleona
to musela být teda šupa a šok co když to do vás narval? Ještě že jste sebou neměli hafany.
Řikáš že než mít další mimino tak radši ještě navíc nějakýho psa?

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:16
- Nahlásit

Vcelka
My jsme viděli, jak se blíží a blíží a blíží.. až to bouchlo. Na cestě byl led a ten úsek nebyl vůbec posypaný. Málem jsem se vymajzla i když jsem pak vystoupila z auta. Nejeli jsme rychle ani jeden, ale auta jsou pomačkané dost. Ale víte jak to je, když se nikomu nic nestane, tak ho pak štve to auto..

A to s tím miminem je teda pravda - můj syn na mě v raném věku zapůsobil velmi antikoncepčně!
Teď mu bude deset. Ale jeho taky nejvíc potrestám, když mu vyhrožuju bratříčkem nebo sestřičkou. A když fakt moc zlobí, tak adoptivním černouškem

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:18
- Nahlásit

corleona
no jo, jenže na to já mám školy, takže na něj psychologicky a pedagogicky zapůsobím a hned bude dítko hodné víš?!
No a když selžou tyto metody, tak pak šup do kotce anebo za nožičku přivázat k boudě a bude to! A poslední možnost - dám ho Giordince na hraní a to by bylo, aby nebyl klid na MD! Jmenuje se to dovolená ne?!
Vcelka
tak to určitě mrknu!!! No Vikoušek se taky určitě líp vyjímá na travičce než ve sněhu, že jo, takže on ti zase krásně pózuje na tom vašem stole!

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:26
- Nahlásit

Denisa
Toš to su teda zvědavá
Já bych tu těch škol tohoto zaměření potřeboval hnedle několik. A syn už začíná být ve fázi, kdy nechápe, jak tak chytrý chlapec jako on, může mít tak blbou matku.

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:27
- Nahlásit

Vcelka
no krása, to by se líbilo hlavně tomu mýmu! no ale i já bych si dala říct!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:31
- Nahlásit

corleona
hele radši to tu moc nerozváděj, nebo si ty děti nepořídíme nikdy.
My už sme se konečně s manželem rozhoupali že teda jo, tak nechci slyšet nějaký negativní věci. I když muj názor zatim je taky takový že bych snad radši měla dva psi než dítě. Nějak se na psa cítim víc než na to dítě. Ale ono to asi příde samo až bude.

alli
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:33
- Nahlásit

corleona
Aspoň se můžete utěšovat, že jste to ve zdraví přežili, ale i to nabourané auto naštve, to máš pravdu.

Denisa
No tak to já jsem nikdy nepochopila, proč se MD jmenuje dovolená a říkala jsem si, že ten název musel vymyslet nějaký chlap
Také moc fotek nemám, říkala jsem si, že se Allis na sněhu bude dobře vyjímat, ale vychází na fotkách dost tmavá a není ji vidět ksicht.

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:34
- Nahlásit

corleona
no tak to buď ráda... to je normální čupr hošík, nenormálka by bylo kdyby si to nemyslel
no u nás to bude asi tak, že "Kovářova kobyla bude chodit bosa..." né, to bude v poho, hlavně z něj musím vychovat dobrýho psovoda, to bude můj cíl výchovy!

Berete mě doufám všichni vážně!?

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:35
- Nahlásit

Denisa
Jojo, vím to jistě,Lucka už to zamluvila, takže je to 100%. Takže ještě přemlouvej kámošky..A hlavně ať nám to vyjde!!! To by bylo super!!!!!

corleona
Hlavně že jste v pořádku!!! Plechy se poklepou,vymění a bude to v pohodě... S lidským zdravím a hlavně životem je to horší...
Můžu se zeptat jak ses ke své práci dostala?

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:36
- Nahlásit

alli
tak ty fotky zkus upravit v počítači! Když to trochu zesvětlíš, tak to třeba bude lepší! Já takhle fotila rok a něco a furt to nastavovala na foťáku a ono to nebylo nic moc a pak jsem to zkusila v komplu v programu a bylo to o.k.! Škoda totiž jinak těch fotek!

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:38
- Nahlásit

Dannie
už se na tom pracuje! se těším na tu švandu!

Pajus
# Zasláno: 17 Led 2006 13:43
- Nahlásit

Corleono, tak to mame podobnou pracicku, akorat ja ji nedelam doma...teda jenom obcas To by se Tine hnedle libilo kdyby jsme spolu pekne vegetily doma
Auto nastve to je jasny, ale je dobre ze jste v poradku!
Jinak ja mam nove fotecky z vikendu z prochazky. Tak je budu muset nazmensovat a loupnout je na web aby jste se pokochali (teda snad bude cim )
Tak to me zatim teda psi smecka uplne staci, deti zatim ne! teda zatim urcite ne

Pajus
# Zasláno: 17 Led 2006 13:44
- Nahlásit

Teda holky vy zase nekam pojedete, to vam zavidim. Bude zase Denis ten boxeri taborv Zirovnici, jak ho dela Kamca? Nevis?

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:47
- Nahlásit

Dannie
Jsem se rozhodla, že se to naučím. Ale učím se vlastně pořád pořád. Já jsem původně projektant ocelových konstrukcí. Ale v projekci jsem pracovala jen dva a půl roku. Pak jsem byla dva roky prodavačka ve Zverimexu no a pak jsme si udělala kurz podvojného účetnictví a dlóóóuho jsem byla účetní. To už chváááála bohu nejsem!!! To byla sice nutnost, ale můj životní omyl. Teď dělám konečně to, co mě baví. Hlavně nemusím každé ráno čučet v autobuse na stejné ksichty, to mě opravdu ubíjelo, ten stereoptyp. Tak teď čučím na ty placaté držtičky. Akrát si zrovna teď nemám kam dát nohy, protože se mi pod stůl narval Nunda..

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:52
- Nahlásit

Tak si představte, že ti policajti tam ještě nepřijeli. Nabourali jsme se asi v 10:45 To zas bude páneček nakrklej. Ještě ho pak musí někdo odtáhnout do servisu do Ostravy.. Takový to mohl být pěkný den..

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:52
- Nahlásit

corleona
Takže naprostý samouk co se týče tvoření webu? Týý jo!!! To obdivuju!! Já se to taky učím (strašně to žeru) ale tak daleko to asi nedotáhnu... Přijde mi to tptiž úplně super!! Uděláš tam jednu malou chybku a ono to celý nefunguje!!! Je to věda pro medvěda... Jinak obdivuju pestrý výčet zaměstnání... to já jsem pořád jen student....

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:53
- Nahlásit

Pajus
Tak pojeď s náma!!! Čím víc tlamiček tím líp!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 13:57
- Nahlásit

Dannie
Kolikrát já jsem se hroutila a třískala do monitoru, klávesnice nebo mrskala myší!
To ti půjde strašně rychle.. něco, co bylo absolutní tabu po čase pochopíš a tak to jde dál.. akorát celý webdesign kráčí tak mílovými kroky, že si připadám jak invalida o francouzských holích, co se ho snaží dostihnout.

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:02
- Nahlásit

Corleona
No já jsem začínala ve frontpage. Protože jsem chtěla světu ukázat tu svoji tlamičku a nechtělo se mi to učit psát. Tak jsem to udělala ve frontpage. Teď už mi vůbec nestačí a já se učím nový a nový věci... Jenže jak píšeš - to co bylo novinkou jeden čas,je už za pár chvil sto let za opicema... Ale jinak je to super!! Pro mě je to skvělá zábava, čas na odreagování (teda jen když to jde)... Jinak má sto chutí počítač rozmlátit...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:07
- Nahlásit

corleona
přesně tak jde to všechno tak do předu, že by člověk furt musel hltat nový věci. Počítače mně hodně baví, ale na některý věci jsem líná se je naučit. Manžel je taky samouk a udělal stránky tý jejich partičky, tak sem si podle něj udělala jen jednu stránku na víc už nějak nemám trpělivost. Nakonec jsem využila těch estránek kde se to jen nacvaká a v podstatě se nad tim nemusí moc přemýšlet.
Vy máte ty stránky ale hezký.
Policajti jsou docela hustý že ještě nepřijeli. To tim fakt zabije přítel celý den.

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:08
- Nahlásit

Dannie
Já jsem FrontPage úplně přeskočila a učila se to rovnou v html. Učila jsem se to tak, že jsem si stáhla zdrojový kód a rozebírala si ho. Dnes bojuju s php a se styly, ale jsem hrozně líná, navíc to už chce fakt radu odborníka. Už mám půl roku domluvené školení a furt se nemám čas domluvit s lektorem.. Jsem fakt hrozná. To samé angličtina. No.. úplně mě z toho teď rozbolel žaludek, z těch mých restů

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:10
- Nahlásit

Dannie
manžel má ty stránky taky ve frontpage. Jaký jsou teď vlastně jiný a lepší možnosti než ten frontpage?

Dannie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:20
- Nahlásit

Vcelka
Leda si to dopsat do zdrojového kódu. Já to tak dělám. Teď nemám moc času na to,abych si stránky celý "přepsala" tak jak bych chtěla... Takže pokud nejde něco ve frontpage udělat přímo,tak se to naučím a dopíšu to do zdrojového kodu a jsem spokojená... Jinak nevím,jestli existuje nějaký jiný program než Frontpage,který umí ještě víc....

corleona
Taky jsem přemýšlela,že zajdu na nějaký kurz...Ale na to mám ještrě času dost... Teď se musím učit do školy...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání