Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:05
- Nahlásit

Vcelka
Edu nemá nikde. Teď jsem zjistila, že nefunguje odkaz na Moravia Boxu na ten vrh E, tak to zkusím opravit, ale tam je stejně jen fotka mimina. Já mám jinak pár fotek a vypadá jako Tvůj Vikouš. Edovi říkáme "malý kůň" - ona má totiž ještě navíc koňský útulek a mi ji podezříváme, že Edu krmila koňským žrádlem a teď z toho tak vyrostl. Jen osedlat..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:12
- Nahlásit

corleona
už jsem taky koukala na Moravia Box a vrh E nefunguje. Jestli máš jeho fotku tak mi jí prosim pošli na m.dusinka@seznam.cz jsem na něj teda zvědavá na koníka.

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:23
- Nahlásit

Vcelka
už jsem to tam dala a funguje to a foto pošlu za chvilku, musím ho zmenšit má skoro mega..

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:24
- Nahlásit

Vcelka
jo... ale na jedné fotce je jen hlava a na druhé leží... ve stáji

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:42
- Nahlásit

corleona
to je jedno pošli to všechno. Už jsem se na něj podivala v Moravia boxu, je fakt stejnej jako Viky, hnědý ouška paráda.

Pajus
# Zasláno: 16 Led 2006 14:44
- Nahlásit

Corleono, tak ja jsem chtela boxera plachtaka...nevim ale asi jsem z tech abssetu zvykla na plandajici usi...ale ten ocas bych nechala kupirovat, preci jen vic sedi k jejich splacnte drzticce

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:58
- Nahlásit

Pajus
mně se taky asi víc líbí s plachťákama a ten ocásek no nevim docela se mi už začali líbit i s ocáskama, ale zase na druhou stranu bez ocásků je to takový praktičtější. Když vidim našich psa s ocasem jak s nim furt mlátí, že to i docela bolí, tak jsem ráda že máme bez ocásku.
corleona
díky za fotky

pro dnešek se loučim jdu domu

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:04
- Nahlásit

Tak jo. V té Olomouci vyhrál ve psech Futurero a ve fenách a celkově Eugenie (sestra Malého koně Edy )

Anonymní
# Zasláno: 16 Led 2006 15:09
- Nahlásit

JERRY VAS ZDRAVI

Pajus
# Zasláno: 16 Led 2006 16:36
- Nahlásit

Jery je opravdu fesak!!!
A jak se mu dari Marti?

ola
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 17:14
- Nahlásit

Zdravím všechny, jak je vidět, dnes už jsem musela valit do práce a tentokrát bohužel onemocněla dcera od kolegyně, tudíž se šéfík věnoval pouze a jedině mně.... Takže jsem si na net ani nevrzla...

corleona
Proč mají Moravia Box ty nový stránky?

Vcelka
Zdravím po takové době! Tak ty sis byla provětrat perutě a chudáček Viky obveseloval příbuzenstvo?! To bylo vrtění při shledání, co? FeeBee se může uvrtět, když přijedu z práce-je to taky detektor, jestli něco provedla, protože když má průšvih tak vítá o moc vlažněji... Případně se dělá neviditelnou....

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 18:06
- Nahlásit

ola
Protože už na ně víc kašlu.. resp. skoro úplně

ola
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 18:19
- Nahlásit

corleona
Ty původní (červený) jsi dělala ty???

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 18:22
- Nahlásit

ola
No.. to jsem se učila dělat stránky. To byly moje úplně první a jsou pořád stejné a už by to chtělo změnu. Jenže ty stránky jsou tak obsáhlé, že bych na to neměla čas.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 19:03
- Nahlásit

corleona
A kdo dělá ty nový?

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 19:12
- Nahlásit

ola
To je blog. To si píše Alena sama.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 19:24
- Nahlásit

corleona
Já teda byla na těch "starých" maximálně spokojená! Ty nový mi ani moc nesedí! Jo, a co trestankyně? Už se navzájem tolerují?

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 19:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Spolu jsou jenom žíhané. Zlatá se ježí jak pankáč i přes plot. Ale v neděli jsme je vzali ven všechny tři najednou a nic. Protestovala jsem sice, ale nedal si říct. A to jsem při obouvání vyhrožovala, jestli se nám poperou, tak ho tam s nima nechám v lese a půjdu domů. Ale bez dozoru jsou raděj zvlášť.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 19:49
- Nahlásit

corleona
Šmejdila jsem na zahraničních stránkách... a nemají v té CHS, co máte fenečky, štěňátka? Myslím, že jo?

corleona
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 19:53
- Nahlásit

ola
Jo, mají. Štěňata měla mamina naší Unitky. Se Sylvií (chovatelkou) jsme v kontaktu, je fajn.

Denisa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 20:59
- Nahlásit

Ahojte,
taky zdravím
Dannie dnes jsem volala na Bedeu a chystám se rezervovat si termín, tak kdybys věděla kdy s Luckou jedete, tak dej vědět!
Pajus
tak k těm našim radiátorům žebrolezům nóóó, Giordinka se už mezi ně počítat nemůže dávám jí jiné granulky + masíko + mléčný výrobky, zeleninku, ovoce... granule ráno, to ostatní večer a fakt se zaobaluje... váhu doma nemám, ale je to vidět pouhým okem. Jsem zvědavá jestli jí to vydrží i když bude 3x týdně obranařit, ale teď zas tahá sáně, běžky, to je taky záhul, tak snad jo.
To ZZZ bych si být váma zkusila! A na cizích stopách to prý psy daleko víc baví, prý je to pro psa i lehčí. Navíc ta ZZZ, tam jdeš myslím hned ne a na konci je člobrda, tak bude mít i pěknou motivaci. Proč to nezkusit!? Tina to zvládne levou zadní tlapkou!
Včelko tak ty jsi taková lyžařka? Zkus zapřáhnout Vikouše, já s G. chodím na běžky a přítel nemá běžky rád, tak chce zapřáhnout G. za sjezdovky, viděli jsme video - z pozvolna se svažujícího kopečku pěkný prdy na sjezdovkách!
Čau Jerry fešáku!

Jo, k těm křivodržtičkám, no co nadělat, všichni nemůžou být dokonalí, ale to není nikdo u každýho by se něco našlo.
Já vídám hodně boxíků bez PP co mají dost posunutý čelisti, kouká jim zub i více zubů, jeden je chudák teda hodně "postiženej", možná bych ho našla na fotce, ale to už je i ze zdravotního hlediska blbý, pán říká, že má občas problém s kousáním!? Proto se to asi na svodech a chovatelských akcích hlídá, aby to nedospělo do takovýho stadia... No tenhle snad
štěňata mít nebude, ale jinak je tak roztomilej, on je chudák tak škareďoučkej, že je miloučkej (pro mě teda aspoň).
Jo, pán když viděl poprvé Giordinu, tak říkal tomu svýmu, že mu přišla nevěsta... a pak se vážně ptal, ale byl uvědomnělý, protože když se dozvěděl, že je s PP, tak říkal aha, to ona nemůže, to ona musí mít ženicha s papíry že!?
Tak pápá, snad se budu moct zítra v práci tady odreagovat...
corleona
ty jsi doma s hafáky? Aspoň to tak vyznělo z příspěvků. Zase ti závidím!
ola
já si ty děti pořídím snad už jen proto, že s nima budu moct být doma na neschopence! No ale napřed tu MD vlastně... Nějak mi chybí elán do práce... Bylo by potřeba vyměnit stereotyp pracovní za stereotyp v domácnosti.No anebo pak už nevím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 21:29
- Nahlásit

Boxerkarky, chtela jsem se zeptat, ono se forum po nejakem poctu stranek smaze?Mate s tim uz zkusenost? Jste neco rikaly kolem 50.stranky - tak abych se nedivila, az se nam treba taky za chvili rotvici vymazou..

ola
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 07:36
- Nahlásit

Denisa
No konečně od tebe taky slyším něco o dětičkách... Neváhej a jdi do toho! budeš na dovolené, s dětma klídek a tolik peněz... Ne, vážně - já bych už bez kluků být nemohla, ikdyž je to někdy zabíračka na nervy. Teď, když už jsou větší, tak je to pohoda, jenže pak zase ta puberta...

Fifi
JO, proto mi máme Německý boxer II, protože se nám to minule na cca 51 stránce bloklo. No, už jsme na ní teď taky, takže asi bude brzy "III" ! Tak se na rotvících pak nedivte...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 08:10
- Nahlásit

No jsem zvědavá jestli se nám to zase blokne, myslela sem že padesátá stránka a konec a už jsme na 51.
Denisa
Vikouš by potřeboval za něco zapřáhnout, akorát mně ty běžky taky moc nelákaji, hlavně ani žádný nemám. A za sjezdovky to teda nevim, to by asi bylo o hubu, nějak si to ani neumim představit. Včera sme potkali běžkaře a moch se z nich po...., furt chtěl za nima.
ola
jo vítání to bylo veliký, hlavně mám vždycky pocit když ho máme někde na hlídání že když příjedem že má takový zvláštní jiný výraz v obličeji, nevim jak to popsat, ale jako by se mu stýskalo a bylo to na tom jeho ksichtě poznat. Když přídu z práce tak mi to nepříde, to jen když je u někoho dýl sám. Jinak když přídu z práce, tak skáče jako koza, hlavně se mi hned vrhne na tašku s nákupem, ocas dělá tisíc kmitů za sekundu, je to smršť. A když něco provede tak mi příde že vítá ještě víc. Docela mně vždycky pobaví co on dokáže těma prolejzacíma dvířkama všechno vytahat ven. Tuhle vyrval celou deku, ta pak byla uplně přimrzlá k zemi, možná si jí vytahnul aby nesedil na studenym. Včera zase vytahnul velkou krabici z dílny a rozcupoval jí na zahradě.

Pajus
# Zasláno: 17 Led 2006 09:59
- Nahlásit

Denis, tak to je dobre ze se Giordi takhle pekne zaobalila. My asi taky jeste sem ta zacneme davat maso, kdyz se ted tak pekne rozerira. S tou ZZZ uvidim, jeste jsemt totiz ani cizi stopu nezkousela. A na konci fugurant opravdu je. Jen asi budeme muset zacit brzy trenovat. Ty zkousky jsou uz tak v breznu dubnu...tak aby jsme pripadne neudelaly mega ostudu, kort kdyz tedka tak lenosime. Jenze co na cvicaku v tehlech mrazech, by jsme se stejne obe za chvili klepaly. Asi budu muset doufat ze se do toho terminu to pocasko trochu vylepsi a hlavne ze sleze snih.
Vcelko to Tina kdyz se nudi, to je taky narez a venku je pak dobrej svincik. Doma nastesti nic nenici a chova se tam dobre a ted stejne tak venku neni. Ona jde ven a za chvili sedi hnedle u dveri a ceka na vpusteni dovnitr.
Taky jsem zvedava jestli tohle forum bude slapat dal a nebo se bude muset zakladat nove

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:48
- Nahlásit

Pajus
Já Vikoušovi taky dávám občas maso, většinou přes víkend dostává maso s přílohou. Může se po tom utlouct a myslim že to fakt pomáhá aby se trochu zaobalil. Teď už ho neměl 14 dní a docela se na mně když mu nasypu granule vyčítavě dívá, že by si dal zase něco lepšího. To mu tam ještě dávám ty antibiotika, napřed jsem mu ten prášek dala do kousku eidamu, jenže on to opatrně rozkousal a prášek vyplivnul, tak mu ho hodim navrch granulí a on to sežere.

ola
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:57
- Nahlásit

Vcelka
Tak to mají Viky s FeeBee podobnou zábavu - vytahovat lítačkama věci ven. Nechápu kolikrát, jak to ta potvora tou dírou vyrvala?! Nechci vidět, až sleze sníh a odkryje to, co teď není vidět. To bude jak smetiště.

Včera jsem zase neodolala a koupila dvě nový vodítka. Jedno takový to krátký - cvičební. A to druhý 2 m povolovací - na obrany. Jsou kulatý - vypadají pevný, takže by to mohlo vydržet. Jen jsem to vybalila z tašky, tak bobule skákala radostí (jako ženská nad novým kouskem oblečení ).

Za chvilku si půjdu naplnit žaludeček, šéf odešel do posilovny, takže veget...

Libka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 11:25
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak už lepíme ouška, ale moc se to naší dámičce nelíbí V noci to jde, to s tím spinká, ale přes den to má vždycky tak za patnáct minut dole. Tak to asi zkusim lepit jen na noc. Teď jsme byly venku a potkaly jsme krásnýho boxera, je mu osm, ale vypadá výborně, a je hravej a moc krásnej. Takže výborná prochajda s novým kámošem.
Vcelka
Na těch horách to muselo být super, závidím, i když nelyžuju, ale třeba to ještě přijde....

O víkendu jsme v lese potkali taky spoustu běžkařů, tak jsme s mým drahým uvažovali, že by jsme si je taky pořídili, ale až na příští rok, tak uvidíme. Příští týden mám dovču, dobírám ještě z minulýho roku, tak se na to úplně třesu

Pajus
# Zasláno: 17 Led 2006 12:04
- Nahlásit

Jee Libko ty se mas, taky bych brala nejakou dovcu. Jinak s tema lyzema...taky jsem do silvestra nelyzovala, nikdy neni pozde zacit...alespon v mem pripade, jde spis o pokouseni lyzovani )
Super ze mate boxeriho kamose, to bude parada pokud se budete potkavat vic!
Olo Tina jak vidi voditko nebo ze vyndam obojek, tak to je z ni strasna nervoza. Preci jen mi chvili trva nez si vezmu bundu a nandam boty, ona uz knoura a stoji u dveri a civi na me, jako tak uz pojd a pak to vzdy stoji za to!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 12:07
- Nahlásit

Zdravím vespolek..
tak jsme si dnes jeli zalyžovat a jen co jsme sjeli od domu dolů z kopce do dědiny, tak to do nás napral čelně chlapík v Passatu. Nic se nám nestalo, ale auto ze předu je na srajdu. Naštěstí nám nebouchly airbagy, jako tomu ve VW. No, tak jsem postupně vynosila lyžáky, potom lyže nahoru do baráku a už sedím u počítače. Tom tam pořád čeká na policajty. Zkrátka radost až na kost. Jedině psi byli rádi, že jsem tak rychle zpátky a pustila jsem je z kotců zase do výběhu. Ach jo.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání