| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:10
- Nahlásit
Denisa
my sme na tom ale tak že manžel má starou šunku Citroena jen pro dva s tou boudou vzadu, má to kvůli práci že v tom vozí materiál a já mám toho seata dvacet let starýho, takže ani jeden pořádný auto se kterym by se dalo jet někam daleko, takže chci už něco aby sme se do toho vešli všichni a aby mi to aspoň deset let dobře sloužilo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:11
- Nahlásit
Vcelka
my jsme dřív vozili G. na zadních sedačkách, seděla tam opřená jak člověk a čuměla z okna a na křižovatce vždy z vedlejších aut všichni záchvat smíchu a gestikulovali na ni a ona se začala ještě víc ksichtit, no velký haló... Teď jezdí v kufru a taky čumí ven, ale to už tolik pozornosti nevzbuzuje... naštěstí!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:14
- Nahlásit
Vcelka
jo, tak to je jiná situace... já chci právě křápa co nejlevnějšího, ale zase přítel mě nutí do škodovky, takže ta felda a navíc mi to může dohodit o dost levnější než v bazarech, tak asi jo no. Už se těším jak si tam dám nálepku boxíka a budu si tam vozit věci na stopičky a tak vůbec na ten psí bordel... Jsem z těch psích aut vždy celá u vytržení, fakt!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:16
- Nahlásit
Denisa
tak vozíme Vikyho teď, bokem se opře o sedačku a čumí z okna, nebo si sedne doprostřed a čumí dopředu. Když ho vidim v zrcátku tak se musim smát. Už ani nemůžu vozit nikoho vzadu, protože je to tam samý bílý chlup.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:18
- Nahlásit
Vcelka
jo, tak to musí být pohled! Když si vezmu, že je takový veliký už a bílá ještě zvětšuje opticky, no to musí být kouzelný!
A oni se ještě vždycky tak důležitě tváří, jakože bacha já jedu na cvičák, heč!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:22
- Nahlásit
Denisa
přesně tak ten děsně důležitý ksicht tam nesmí chybět.
|
Pajus
|
# Zasláno: 18 Led 2006 15:12
- Nahlásit
Tak Tina jakmile vleze do kufru nebo zadni sedacku, tak si hned lehne a chrni. Mam takovej pocit ze kdyz sedi tak ze se ji dela spatne. Ale kdyz zastavim na nejake krizovatce, tak si sedne a diva se...ja dnes pozorju ve zpetnym zrcatku jak se tvari lidi co jsou za nami...nekterise smeji a ukazuji na ni a nekteri se tvari kysele a jak se rozjedeme tak uz si zase zpusobile lehne
Denis a jak si to Giordi z casti odnaucila? Vidim na Tine ze vi ze nesmi, ale nekdy ji to proste stejne neda a je porad nervozni...
My mame fabii combi a myslim ze taky dobry. Nastesti je nas kufr takovej ten ruzne skladovaci, takze tam muzu vozit co chci, ale pod Tinu davam deku - spis aby se od toho kufru nezaspinila
|
Pajus
|
# Zasláno: 18 Led 2006 15:14
- Nahlásit
Jo a je fakt ze kdyz se mi loni vdavala sestra, tak jsme dostali narizeno auto vygruntit vcetne kufru...a ze to byla teda prace
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 15:16 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tak my jsme vozili (do včerejška ) psy jenom v kufru v zadu v kombíku, ale chlupy tedy máme všude i tak. Vždycky když vezeme někoho, kdo nemá psy, tak se strašně stydíme , protože vystupuje s ochlupením.. Dobré to bylo teď v létě, to přítel ženil staršího syna. Šli jsme koupit nový oblek. Zkoušel si ho a najednou se v kabince dívám - na té černé látce samé boxeří chlupy! My to normálně víříme a nosíme asi všude s sebou !!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 15:18
- Nahlásit
Pajus
Bingo!!!
|
Pajus
|
# Zasláno: 18 Led 2006 15:40
- Nahlásit
No jo chlupy, ty jsou u nas taky vsude a jako by si mi Corli mluvila z duse...kdyz vezeme nekoho tak si pak taky nenapadne vsimam jak si to pri vystupu ty lidicky odnasi...pokud chteji jet, tak se s tim hold musi smirit ze
Jeste jsem chtela napsat k te Ale, zrovna kdyz jsem to nacala prisel sefik a chtel udelat pdfka, tak jsem musela zase delat ze delam...je to docela smutny a je mi to lito, protoze uplne vim, jak ji musi byt. Ale alespon ze ma noveho pritele a ideu noveho domecku okolo pobyhajici boxirci. To ji moc preju!!!
My jsme meli vcera ostrou hadku s otcem a normalne tak nejak porad zvazuju, jestli se nekam neprestehuju, samozrejme s Tinou, jemu bych ji nenechala ani omylem!
|
Markét
|
# Zasláno: 18 Led 2006 15:42
- Nahlásit
Dovolím si vstoupit do diskuse na téma auto x pes. Divím se, že ještě nido nezmínil pick-upa? To je vůbec nejlepší na převoz psů a hlavně potřebného psího materiálu. Navíc je to rovnou i jezdicí bouda. Ale je pravda, že jedna placatka se vejde i do "obyčejného" osobáku. Pamatuju, že jsme ve škodovce stodvacítce vozili 9 boxerů (ale to byly dvě dospělé a 7 mimin). Ani nechápu, jak jsme se vešli, když teď už se nám zdá pick-up, byť v prodloužené verzi, malý.
A naštěstí máme i jedno "lidské auto", tedy feldu, tak se teď nemusíme stydět někoho svézt, protože psí auto je psí se vším všudy - chlupy, vodítka, obojky, činky, misky, míčky, pešky, ledvinky, helmy, stopovačky, gumáky, pracovní bundy, deky, granule, kanďáky a flašky na vodu.... a taky psí smrádek.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 15:52
- Nahlásit
Pajus
no konkrétně u nás... to by bylo na román, ono se to různě vyvíjelo v čase... je hodně dominantní a sebevědomá. Musíš psa znát a rozlišovat jeho reakce a hlavně předvídat a to i reakce ostatních psů... to se fakt blbě píše. Prostě někdy stačí zařvat NE, jindy odpoutat pozornost v tom správným okamžiku, někdy naopak dělat že tam nejsi a ignorace "problému", jindy zvesela zahlaholit Jejdááá, to je pejsek kamaráááád, v nejhorším případě mrsk na záda a buchar (ale to už jsem naštěstí dlouho nemusela a navíc ono to ani nepomáhalo v jejím případě...) Nejvíc ale asi pomůže tahat psa furt někam mezi psiska, každej den několikrát, spacifikovat psy otravy (kromě pacifikování vlastního psa) a posílení vlastní autority a být pro psa zajímavější než ostatní psiska (což do 1 roku věku jsem tedy nebyla ani náhodou).
Jinak protože je to kořistnice, tak předcházím tomu, aby třeba se pes vyskytl v blízkosti "jejího" batohu, její misky atd., beru jí klacky, šišky, když je s ostatníma, ona s tím machruje...
není to andílek, ale ani napadák, ani srab, no je to holt pes aneb šelma psovitá!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 15:57
- Nahlásit
Markét
pick-up je ale blbej na řízení, couvání atd., nevidíš přes tu "bednu", máš omezenej vvýhled, rozhled... mně to právě kamošky nedoporučovali z toho důvodu. Pro chlapy-řidiče tohle ale určitě není žádnej problém. Já bych se toho ale bála. A prej je to taky blbý, že v létě je tam vedro a v zimě zima, v té bedně?! Ale to jsou všechno zprostředkovaný info...!?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 15:59
- Nahlásit
Markét
co Aida od Míši, už má štěnda?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 19:42
- Nahlásit
Zdar všichni,
dnes jsme byli s klukama bobovat. Bylo fantasticky - počasí, atmosféra, sníh... Opět jsem si (já stará kobyla) zajezdila. Ovšem s FeeBeenou zavěšenou na botě. Taky jsem ji zapřáhla do bobů a tahala kluky. Nejdřív mladšího, ale ten se bál, pak staršího, jenže jelikož jsem běžela vedle bobule a na ledu hodila tlamu, tak Fee prudce zabrzdila, aby se jako mrkla, jestli panička žije, no a Mates ryl papulou ve sněhu. Nasmáli jsme se moc.
Markét
Nevím, jestli jsem to nepostřehla, ale ty máš taky víc kousků těch placatých zlatíček????
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 07:22
- Nahlásit
Zdravím, tak se Allis včera málem nedožila těch svých dnešních narozenin, jelikož páníček včera pěkně zuřil (přišel dříve než já) a následně i panička. Allis opět měla svůj den, okousala dvířka u poslední (zatím netknuté a celkem nové) skříňky v kuchyni, vytahala z ní tvrdé rohlíky (naštěstí jen ty, jinak je tam spoustu el.spotřebičů) a ty rozkousala a roztahala po celé kuchyni, dále rozkousala proutěný košík, ve kterém ty rohlíky byly (košík byl již poslední, který jsem měla, postarala se i o ty ostatní) a ke všemu zničila páníčkovi nástěnný kalendář s papoušky (mysleli jsme, že je dostatečně vysoko, když tam visí celou dobu). Takže dostala pěkný spucunk nejprve od páníčka a pak i ode mě, stačilo abych vzala rozkousaný košík do ruky a už se klidila. Páníček jí dokonce vyhrožoval , že dnes bude za trest opět sama doma i když má narozky (on si ji teď brává tak 2-3x týdně do práce), ale zůstalo jen u vyhrožování
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 07:40
- Nahlásit
Ahoj všici,
pic-upa bych taky nechtěla, hlavně s toho důvodu že je jen pro dva a taky to jak píše Denisa, že přes tu boudu je blbě vidět. Manžel vlastně má něco podobnýho neni to přímo pic-up, ale má to taky boudu možná větší než pic-up. Taky měl nápad že kdy někdy veze Vikyho že by ho mohl dávat do tý boudy, ale to sem zavrhla, s toho důvodu že si myslim že by tam Viky dost lítal a hlavně když vidim jaký bordel tam vozí, tak by tam ještě přišel k ůrazu.
Musim se pochlubit co mi včera Zdeněk přivezl, to bych nečekala ani náhodou. Přijel a že mi něco přivezl, tak já celý natěšená kdo ví co to bude a on přinesl malýho varana, no jenže mrtvýho, ale byl jak vycpanej krásně stál. Jeho kolega ho našel na parkovišti myslel že je umělej, tak si ho postavil do kanclu a on v tom teple roztál a tak zjistil že byl původně živej. No ale už samozřejmně neobživnul, chudák jestli někomu utekl nebo ho někdo vyhodil a on zmrznul. Že bych teda zrovna musela mít tohle doma to ne, nadšená s toho moc nejsem. Dal ho zatim na okno v garáži a já s toho ráno málem měla smrt, když to na mně z půl metru koukalo jak nasedám do auta.
ola
tak vy jste se takhle vyřádili? Ty děti jsou na tohle zase dobrý že to vypadá normálně když tam s nima jančíš, ale kdybys tam byla sama tak si asi lidi klepou na čelo. Taky bych si šla zabobovat, samotný mi to je ale právě blbý.U nás byl sníh pěkně mokrý když sme byli včera na prochajdě.
Pajus
Ještě k tý Ale, pak mi ještě psala že neni den kdyby si na něj nevzpomněla, že když napadl sníh tak na něj myslela jak asi řádí, když byli vánoce tak taky jestli dostane aspoň nějaký dárek a pak se od bývalého dozvěděla že jich měl Rocky snad nejvíc. Tak že se utěšuje aspoň tim že Rocky má exíka rád a exík má rád jeho a že pro něj udělá všechno. Musí to pro ní být hrozný, ale asi fakt neměla jinou možnost.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 07:43
- Nahlásit
alli
posílám Allis velkou gratulaci k jejímu prvnímu roku a páníčkum přeji aby se jim holka už trochu zklidnila.
A Viky posílá oslintanýho hudlana.
|
Pajus
|
# Zasláno: 19 Led 2006 08:30
- Nahlásit
Takze Allis i starsi "sestra" Tina ti preje packou vsechno nejlepsi a urcite delej panickum samou radost!!! (jinak by se treba mohli nudit)
No ani bych se nedivila kdyby ho nekdo pripadne vyhodil. oni nekteri lidi jsou schopny se jen tak neceho zbavit. Ale doma bych ho mit asi taky nemusela.
Jo Denis, tak to Tina ma taky ty koristnicky pudy. Tak hrava neni ale jakmile sebere nekomu svoji hracku a nebo ma svoji, tak dela strasny ofuky kdyz se k ni nejakej pesan priblizi...je to komediantka
Ja jsem dneska v praci jenom do dvou, tak si myslim ze by to mohlo utect, pak musim na jeden pohreb a jsme zvany na piatiku po nem...ale zase tam bude pribuzenstvo ktere tak casto nevidam, tak na to se taky docela tesim.
Jo a mozna nas navstivi nova majitelka fenky boxerka, pokud se ji pry podari zaregistrovat se, tak se teste!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 09:21
- Nahlásit
alli
Allis to oslavila po svém! Tak všechno nejlepší a ať dostane rozum a příště zůstane jen u těch rohlíků.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 09:24
- Nahlásit
U nás bylo včera taky živo. Eliška se nám pustila do rekonstrukce bytu Máme mezi obývákem a chodbou takový starý kožený šoupačky ještě po rodičích, tak si v nich nejdřív prokousala takovou decentní díru, asi 30x30 cm, no a pak tahala, a tahala až je vyrvala ze zdi. No a hurá do obýváku, tam se rozhodla, že přesadí kyti, tak roztahala hlínu po celým obýváku, až do kuchyně, no prý řádný bordel, a když přišla venčit skoro tchýně, tak hned volala Ondrovi, že prý máme zničený všechny kytky Naštěstí nakonec zůstalo jen u tý jedný. Páníček ale stejně řádil jak černá ruka, nesměla až do večera do obýváku, musela být v ložnici, nejdřív prý byla strašně smutná, ležela v pelíšku, paciny na čumáku. Pak se na ní šel mrknout, a válela se u nás v posteli, chrápala, no pohodička. Když se vzbudila, tak prý šla omrknout terén, jestli už náhodou nejsem doma, pak se vrátila do postele. No a když jsem dorazila domů, tak si u mě byla stěžovat beruška. Ještě, že už jsem nemusela trestat. Tak to byl náš první průšvih.
S tou Alou je to smutný, taky jsem měla cukání jí napsat, ono to nemá smysl nějak komentovat, když fakt nevíme, jak to tam proběhlo.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 09:29
- Nahlásit
alli
Připojuji se ke gratulacím!!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 09:31
- Nahlásit
Děkujeme všem za přání. Snad už se konečně začne sklidňovat (naděje umírá poslední...).
Libka
Koukám, že Eliška taky pěkně zlobila .
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:05
- Nahlásit
Chtěla bych se vás zeptat,kdy vám začaly holky poprve hárat?Jsem zvědavá,kdy bude moje holčička hárat.Chtěla bych s ní jet na nějakou výstavu,ale zatím čekám,aby nám to do toho nepřišlo.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:25
- Nahlásit
Ahoj, už týden se bavím nad historkama vašich psisek a můžu říct , že někdy je to dost humor.Jsem majitelka boxerky z galeriie Meggi z Domažlic proto ta Chodka.(Jinak jsem Eva ta už byla jako uživatelské jméno obsazené). Už píšu podruhé !!!jsem se prvně nějak nechytla a zprávu vymazala(chacha).No učím se.
Jinak Včelka asi bude vědět kdo jsem, pár zpráv jsme si už napsaly.
Mé Meggi bude v sobotu 10 měsíců a první hárání máme za sebou.Viz foto v galerii v kalhotkách.Rdši to pošlu nebo budu psát znovu.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:26
- Nahlásit
Ahoj, už týden se bavím nad historkama vašich psisek a můžu říct , že někdy je to dost humor.Jsem majitelka boxerky z galeriie Meggi z Domažlic proto ta Chodka.(Jinak jsem Eva ta už byla jako uživatelské jméno obsazené). Už píšu podruhé !!!jsem se prvně nějak nechytla a zprávu vymazala(chacha).No učím se.
Jinak Včelka asi bude vědět kdo jsem, pár zpráv jsme si už napsaly.
Mé Meggi bude v sobotu 10 měsíců a první hárání máme za sebou.Viz foto v galerii v kalhotkách.Rdši to pošlu nebo budu psát znovu.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:28
- Nahlásit
Omlouvám se poslala jsem to omylem dvakrát.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:31
- Nahlásit
Lenda
Allis je rok a ještě nehárala a teď trnu, že si to nechává až na výstavu v únoru. Když jsem ji přihlašovala, tak jsem byla přesvědčená, že do té doby bude mít po hárání.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:41
- Nahlásit
Chodka
no tak tě tu vítám, zase nám tu přibyla další psí holka. Přeholkováno je tu teda pěkně, byli jsme tu s Alou jediný kdo měl kluka a Ala o něj teď bohužel přišla. Zase mi tu přibyla corleona která toho má doma víc, tak tu nejsem s tim chlapákem tak o samotě. Z háránim ale bohužel nikomu neporadim.
|