| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:24
- Nahlásit
Já jsem totiž s čubama ještě nebyla u Auteráka, tak nevím, co můžu čekat.. třeba dostanem 3 x VD
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:24
- Nahlásit
alli
A nevíš kolik je přihlášenejch ještě s náma? Koukala jsem na net ale ještě jsem to nikde nenašla...Asi je ještě moc brzo... To já se zatím nebojím. I v Olomouci jsem byla úplně v pohodě(až jsem se divila,protože to byla první výstava).. A kde jste vystavovali? A kolikrát a jak jste dopadli? No jsem strašně zvědavá,co?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:26
- Nahlásit
Dannie
Allis moc malinkatá tedy není
Corleona
Nás se bát zatím nemusíš, my stejně musíme ještě nejprve zvládnou to vystavování!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:26
- Nahlásit
corleona
To my jsme dostali taky a nepláčem Ale my jsme výstavně asi někde jinde než vy... Ale určo to bude v pohodě,hlavně když mu ukážeš jak přijíždí cirkus!!!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:28
- Nahlásit
alli
Není malinkatá? A je veliká jako slon? já jen aby nás v tom kruhu bylo taky vidět...
To Bonnie má 27 kg,ale vapadá jako žížala, protakže by bylo super,kdyby přibrala...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:29
- Nahlásit
Dannie
Zatím nevím kolik nás tam bude, také neustále sleduji net, ale zatím to tam není. Tak to já při naší první a zatím poslední výstavě byla strašně nervózní, byli jsme v Brně na podzim na velodromu ve třídě dorostu a dostali jsem VN1 (byla tam sama).
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:30
- Nahlásit
Dannie
To on je určitě zvyklý na jiné cirkusáky.. Před sezónou, pravda, bývám nervózní, ale pak, jak už jedem téměř každý týden někam, tak si zvyknu.. Tak to už budem mít tom Trenčíně, tak budu ledově chladná.. ( blbost.. )
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:31
- Nahlásit
alli
A vyčurala se tam? No jestli jo,tak si vás pamatuju, já jsem přemýšlela,že jsem měla Bonnie taky přihlásit, když tam byla jen jedna žíhanice žíhaná... A pilně jsem vás sledovala... Teda pokud jsi to byla ty...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:32
- Nahlásit
Dannie
Allis se výškou pohybuje na horní hranici (měli jsme i strach aby nepřerostla) a když jsem ji vážila asi před měsícem, tak měla cca 28,5 kg.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:34
- Nahlásit
Dannie
Ano, tak to byla přesně ona! Než jsme šli do kruhu, tak jsem s ní hodila po trávě, aby se vyčurala a ona nic, nechala si to až do kruhu , šašek jeden.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:36
- Nahlásit
alli
Tak to okamžitě musím Bonušku začít něčím cpát,abysme vedle vás nevypadaly jako anorektičky...
A z jaké CHS je?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:37
- Nahlásit
alli
Ale rozhodčí to přešel v pohodě,co já se pamatuju...Ale bylo to super, docela jsem se nasmála...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:39
- Nahlásit
Teda holky vy jste se rozkecaly, že tu čtu a čtu... A hned bych jela do Brnéčka se podívat taky. Kdy to je? Denis, ty budeš taky vystavovat nebo bereš Giordi na kukačku?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:42
- Nahlásit
Dannie
Allis zas tak tlustě nevypadá. Allis je Allison Indiánsky brloh z chovné stanice Lac-box. Jo rozhodčí byl dobrej, přešel to v pohodě a ještě jednou jsme budili všeobecné veselí, když Allis převrátila nosem ceduli s jedničkou.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:52
- Nahlásit
Corleona
tak to já atmosféru klidně vytvořím, vezmu kamošky a budeme dělat fandy a hip hip hurá! Ale bojím se, že by nás tak leda vyvedli...
Tak podle všech vašich popisů vás myslím všechny poznám!
ola
Nee, G. by měla hárat, takže já jsem to neriskovala, bylo mi líto penízků... takže jen čumět a fandit. Ale pokud G. nebude hárat, tak ji vezmu sebou, chtěla bych jí koupit nějaký věci na míru od MM a taky mrknout na Gappay potřeby a tak! Jo a taky vždy vyžebrá spoustu dobrot u stánku, tak to se taky hodí!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:53
- Nahlásit
Mi Nunýnek v kruhu v Brně na velodromu i kakinkal.. Moc pěkné, moc..
Ale i přes tento "výkon" dostal tuším tenkrát V1, CAJC
On byl totiž vždycky nervák a strašně se mi na výstavách rval. Projít s ním přejímkou bylo někdy nad mé usilí. Vláčel mě výstavištěm sem a tam a napadal, co viděl.. hrůza, úplný magor..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:55
- Nahlásit
alli
Indiánský brloh? Tu stanici má můj výborný kámoš Laco ze Slovenska. Ale to je asi jen na oko Indiánský brloh. Asi nemají uchovněnou matku, ne.. a na Slovensku je volný chov.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:57
- Nahlásit
corleona
Spíš matka ani otec neměli zkoušky...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:58 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
alli
Kdo je otec, T´Mann?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 12:59
- Nahlásit
Denisa
Už ti poslali tu přihlášku z Bedei? No my ji ještě nemáme, na netu není...A já pomaloučku začínám šílet, abych se tam ještě vešla... A co mi Lucka psala, tak tam budou asi dost dobří lidi... Prostě samá špička... !!! a já blbeček k tomu....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:00
- Nahlásit
corleona
Tak to teda nechápu,jak můžou mít štěňátka..
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:01
- Nahlásit
corleona
Otec je Impero z metaboxu, zkoušky s ním dělali teď na podzim.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:02
- Nahlásit
Ale to jsem zjistila až později. Zatím se loučím, jdu k zubaři i se synem. Se tu mějte.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:02
- Nahlásit
alli
To bude Impero, ale ten má ZVV1, pokud vím. tak to bude možná tak, že ji ještě tenkrát neměl..
|
Pajus
|
# Zasláno: 23 Led 2006 13:04
- Nahlásit
Teda vy se takhle zase pekne sejdete v Brne a my zase nic
Leda bych musela sednout na vlacek a dojet se tam za vami podivat...ikdyz pak uz by to pro me byl problem najit to! Brno jaksi vubec neznam...
Lendo a ona bude nejaka vystava v HK? Kdyby jo, tak tam bych se mrknout rozhodne prijela!!! Loni kdyz jsme meli na vystave v HK zachranarske predvadecky, tak tam jak naschval boxici nevystavovali...to je vzdycky jak naschval...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:07
- Nahlásit
Dannie
Udělali to tak, že "jako" prodali nebo zapůjčili fenu na Slovensko - tam zkoušky ani zkoušky chovnosti nepotřebují do chovu. Já jsem taky pro volný chov. Tady je vidět, že všechno jde obejít. Ten, kdo to myslí s chovem vážně, si zkoušky bude dělat dál, tak jako si bude ve svém zájmu i hlídat dysplazku, spondylózu a tyky dost důležité srdce. Zkrátka správný chovatel se má snažit, ať se mu nedostane do chovu jak špatná povaha, tak exteriér nebo nějaká zdravotní vada.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:24
- Nahlásit
corleona
Nunda a nervák kousací?! To se mi nechce věřit. Jeho milá tvářička vypadá tak nevinně?!
Tak to se vás v tom Brně docela dost sejde. Ach jo. Proč je to od nás tak daleko? Pajus taky tě tak medí, že je všechno daleko a na Východní Čechy se prdí?!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:37
- Nahlásit
Tý jo to vám závidim že se takhle potkáte, řikali sme si že by jsme taky někdy zajeli na čumendu na nějakou výstavu, jenže to by asi musela být někde hodně blízko neb ty naše obě auta stojí za h...
Do Brna zase pojedou vystavovat švára se švagrovkou, jenže zase v sobotu, maji stafordširskou bulterierku. Teď byli v tý Olomouci a taky řikali že to bylo děsný, že museli nést Spejsinu nad hlavou.
Bééé já chci jít Vikouše taky někam vystavit.... S nim nemůžu jít ani na voříškiádu, protože voříšek to taky neni, ani na výstavu pejsků bez PP protože PP má a na výstavu s PP nemůže protože je nestandart. Tak leda někam na zkoušky, no a na to zase panička nemá trpělivost a vlohy.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:41
- Nahlásit
Jo a má jít ještě myslím jedna holka co občas píše na mujpes a je z Brna, ale to nevím jistě.
Dannie
no to víš, tam už je to vyšší kynologická , lidi co dělají vrcholově a závodí na mistrácích ve světě... no tam se ztratíme
Přihláška zatím není, musíme si to pohlídat sami prej... zatím tedy číhám a čučím na stránky a jsem zaregistrovaná, aby mi chodili novinky od Glisni... taky už bych to ráda měla ale posichrovaný!
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 13:45
- Nahlásit
Vcelka
Nic si z toho nedělej my jsme na tom stejně.Chci se taky jenom na čumindu někde poblíž u nás aby se kouklo jaký velký rozdíl jsme ve srovnání s PP.ta naše kámoška je s PP a zas tak velký rozdíl nevidím, ale jsem laik.
Tak ne bééč a pozdravuj Vikouše od Meggi.Bude štěstím bez sebe
|