Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
alli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:51
- Nahlásit

corleona
Tak posílám velké gratulace , když vám ta výstava tak dobře dopadla, i přestože se vám včera tak poprali

alli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 16:55
- Nahlásit

Denisa
Na kozu jsme teď neměli štěstí, když byla taková zima, tak paní chodí bez kozy. On je to zákon schválnosti, když foťák mám, tak nikoho nepotkáme

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:11
- Nahlásit

alli
Moc děkujeme

ola
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:22
- Nahlásit

corleona
Tak to velká gratulace!!! Jaká byla cesta? A co konkurence? Bylo tam hodně lidí? Doufám, že máš nějaký nový fotečky z výstavy...

Lenda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:28
- Nahlásit

corleona
Taky gratuluju!To je teda velký úspěch po té rvačce!
Jsou to holky šikovný.Stihnou se pořádně porvat a ještě vyhrát!

Libka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:06
- Nahlásit

corleona
Taky moc gratuluju, paráda!!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:47
- Nahlásit

Díky , díky, moc..
Konkurence moc nebyla, dvě italské feny nepřijely. A ta třída, ve které konkurence byla podle nás slabá, jsme si právě mysleli, že vyhrajem, tam jsme skončili druzí. Ale rozhodčí to viděl jinak. Tak to na výstavách bývá, takže nezbývá, než to zkusit na další a na další..
Jinak cesta OK, my to máme do Trenčína jen 150 km, sice než se přejede přes kopečky Beskyd je to klikatice, ale dá se.. za necelé dcě hodiny jsme byli na místě. Výstava pěkná, oproti předešlým rokům míň lidí a víc místa. Dostali jsme dvě medaile za CACy, tak už visí na pohárech
Fotky nemám, s tou pokousanou rukou se mi nechtělo fotit, navíc z haly bývají nicmoc fotky, tam fotím málokdy. I když fotit by bylo co, byli tam Taloši s pěknými psy. I když je teda měli po zimě poměrně vyžrané

Vcelka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 19:29
- Nahlásit

corleona
no tak to se taky musim přidat ke gratulaci, zrovna dneska sem si na vás vzpomněla, když sem slyšela první zprávu že v Polsku se zřítila ta střecha výstavní haly, tak mně hned trklo že vy taky jezdíte vystavovat do Polska, jestli to zrovna nebyla nějaká výstava psů. No teď jsem zjistila že to byli holuby, ale i tak je to děsný.
Vy teda máte doma fakt někdy horory, docela koukám že na sebe dokážou být až tak hnusný.

Už nás se celkem nic nedělo, v pátek vzal zase po dlouhý době Zdeněk Vikyho na prochajdu tak přišel celý nasraný, že mu zdrhnul za zajícem, museli sme ho hodit do vany, protože se někde pěkně zablátil. Tak to měl Viky od Zdeňka na talíři celý víkend. Mně teda už docela dlouho nikam nezdrhnul.
Dneska sme se sešli u našich, takže smečka Viky, Fík a Bárt zase pěkně řádila.
Do kolika stupňů pod nulou riskujete se svou placaticí delší pobyt venku?
Jo tak to by mně Olo taky zajímalo. Jestli chci s Vikym zase pokračovat ve výcviku, tak oni rozjeli další kurz začátkem ledna, no jenže to je taky na tři hodiny a to se mi fakt nechce v těhle mrazech, když je ještě ke všemu Viky po zánětu močáku.

Libka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 19:52
- Nahlásit

Vcelka
My taky dneska vzdali cvičák, Eliška má zase od pátku strašnou rýmu, je to teď takovej můj nudlánek unudlenej, tak nechci riskovat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 20:10
- Nahlásit

corleona
taky se přidávám ke gratulacím všem třem krasavicím!

ola
a co vlastně děláte v zimě 3 hoďky na cvikoši?! To si nějak neumím představit ani, v zimě, co by se tak dalo 3 hodiny "cvičit" -poslušnost, obrana!?
Já ji v takových mrazech teda nechávám jen lítat se psama anebo vedle běžek anebo v zápřahu, ale nenechávala bych ji pak "rozhajcovanou" ležet nebo ani sedět na mrazu...

Dneska, i včera u nás bylo na sluníčku krásně! Konečně jsme se i "zahřáli". S pejskama jako vždy bezva lítačka a sáňkování na zledovatělým povrchu teda o držku - už ji mám taky tak trochu placatou, ale než se vdám (jestli vůbec vlastně), tak se to zahojí!

Chodka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 06:23
- Nahlásit

Ahoj holky chci vám poděkovat za názory určitě se poradím s vetem.
My jsme měly včera s Megginou štěstí na boxíky potkaly jsme jednoho 3 měsíce, to jsou lidi co jim umřel po Vánocích 10 letý boxere a hned si museli pořídit nového, měli zlatého tak ho chtěli znovu ale nesehnali( nechtěli čekat), tak mají žíhaného ale moc pěkného, tak jsem vzpomínala jak byla Meggi taky tak malinká tak až povyroste tak si sned budou spolu hrát.
No a odpoledne jsme pro změnu potkali 3 letého boxera, ani se s těmi lidmi neznáme tak se museli psi očuchat a a ta naše trumpeta na něho štěkala jako pošuk, bylo to ve městě tak to chtělo potkat je mimi aby se seznámuli při lítačce.Tak zjišťuju, že i namalém městě je boxerů dost jenom o nich vědět.

Jinak dnes byla taky fajn noc, nevím co kde Meggina zblajzla ale v oci jsme byly 2x venku měla srajdu jako býk. Ale musela jsem ji pochválit,protože si vždycky řekla ale ven jsme musely hodně pospíchat.Potom měla takovou radost,že musela zbudit muže a ofrkat ho.Tak jsem moc nespala, protože vstávám ve třičtvrtě na pět.

Pajus
# Zasláno: 30 Led 2006 08:23
- Nahlásit

Teda tady se toho pres vikend zase ale stalo
Tak my jsme si s Tinou spolu vikendu moc neuzily. Cely patek jsem zabila focenim te svatby a domu jsem prijela v sobotu rano, a vecer jsem stihla dva plesy, takze v nedeli jsme si krasne odpocivaly a p obidku jsme si daly dalsich dvacet...no nemuzu rict ze by proti tomu Tina jakymkoliv zpusobem neco namitala. Preci jen ted se ji do te zimy taky moc nechce...
Corli, take se pridavamke gratulacim!!!
Chodko, nase basetka ma epilepsii a taky se to obcas projevuje ze jakoby prestava reagovat a zacne se motat. Nastesti to nema casto, ale vzdycky me to dokazalo naprosto sokovat. Nejdriv jakoby ochrunula na zadek, pak na predek a pak se zacala klepat cela. Mela jsem ji davat prasky, ale nakonec mi rekli at je vysadim, ze to nema tak casto. Tak snad to u Meggi nebude nic vazneho!!!

Markét
# Zasláno: 30 Led 2006 09:48
- Nahlásit

Ahoj po víkendu!
Strávili jsme nádherný lavinový víkend na Vysočině s asi 15 psisky. Akorát na Vysočině ještě nepochopili, které plemeno je pro záchranařinu nejlepší a tak Charley byla jedinou placatkou. Ale ukázala jim, zač je toho loket, když se boxer dá do práce
Akorát se nám včera odpoledne vůbec nechtělo domů, bylo tam tak nádherně, že bych tam klidně byla ještě týden

Lenda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 10:30
- Nahlásit

corleona
Nemáš nějakej trik,jak to udělat s háráním a výstavama.Chtěla bych už Brauny přihlásit,ale první hárání zatím nemáme a peníze se mi nechtějí jen tak vyhazovat.Jak to řešíš a tolika holkama?

Pajus
# Zasláno: 30 Led 2006 10:33
- Nahlásit

Market, tak to uz jste tam byli? Tak to od nas jedou az teprve tedka v patek...jinak je dobre ze jim Charley ukazala zac je toho loket!!!

Markét
# Zasláno: 30 Led 2006 10:53
- Nahlásit

Pajus
Psala jsem, že toto byl výcvikový víkend ZBK Vysočina, klasické zimní soustředění (bořili jsme se do sněhu až po pás - psi byli v neděli úplně groggy). A zkoušky jsme nakonec ani nedělali, odložili jsme je a počkáme, až budou všichni psi "připraveni na výbornou", abychom si u Strouhala netrhli ostudu
To co bude tento víkend je nějaká akce ZBK JmK, kterou pořádají na území Vysočiny jako kraje, ani nevím kde to mají.

zzizalka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 12:01
- Nahlásit

ahoj,
Denisa
V sobotu jsem nemohla na schůzi, nebyla jsem v Brně tak vůbec nic nevím. Napiš mi prosím co se na schůzi řešilo. Ani o víkendu mi nevyjde abych se tam stavila.
Betynka je nachcípaná. Asi jí bolí v krku, ačkoli nevím jestli psa v krku bolet může. V sobotu večer jí to chytlo,hrůza. Lezla po posteli a dřela si krk o postel, a jakoby kašlala.Dívala jsem se jí do krku jestli tam nemá něco zapíchnutýho, ale neměla.Do rána se to zlepšilo, už jí nic nebolí ale má pořád rýmu jen malinko. nevím co jí to chytlo, setkali jste se s tím někdo?
Naordinovala jsem jí týden klidu takže doma lítá jak poděs a diví se že nemůže ven.
Je nějaký domácí prostředek jak jí urychlit léčbu nebo se z toho dostane sama.
díky

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 12:03
- Nahlásit

zzizalka
já dávám sobě i Vikymu preventivně jednou denně tabletku celaskonu aby jsme nemarodili. ale jestli může psa bolet v krku to netuším.

Chodka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 12:20
- Nahlásit

zzizalka
Já jsem o bolesti v krku u psa někde četla, a psali že kvůli tomu nemůžou i žrát.Asi je to jako u lidí.

Pajus
# Zasláno: 30 Led 2006 12:26
- Nahlásit

Jo takhle, tak to se omlouvam, to jsm asi spatne pochopila
Zzizalko, co treba cah s medem?!? to by ji i mohlo chutnat

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 12:41
- Nahlásit

zzizalka
čau, hlavní věc je ta, že cvičák se bude stěhovat, zatím se neví kdy přesně a taky neční úplně na 100% jistý kam, ale zatím se normálka chodí, plac je ještě taky celej Jen by sis měla zaplatit členskej příspěvěk na rok 2006.
Betynce na nachlazení můžeš dát denně 1 celaskon (100mg)+ čajík s medem a pár echinaceových kapek a jestli i kašle, tak normálně dětskej sirup mucosolvan. A aby byla v teplíčku a nedávej jí obojek, ale kdyžtak postroj na vyvenčení, ať se jí ten krk nedráždí. Pokud by se to zhoršovala, tak radši za vetem, je to ještě štěnísek, nemusí mít tak dobrou imunitu... Kdyžtak by vám to přeléčili antibiotika, lepší než nějaký trvalý následky.

Ostatní ahojtes!

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 15:15
- Nahlásit

Lenda
To je dost komplikované. Když třeba jedu na klubovku a vím, že kruhy budou oddělené, tak klidně jedu - akorát nesmí mít kolem toho jedenáctého, dvanáctého dne anebo z ní nesmí moc kapat. To je blbé. Každopádně riskuju, že mě rozhodčí vyhodí. Ale to se mi nikdy nestalo a jezdila jsme tak i se starýma fenama kdysi. Jinak jet s háravkou jen tak, je vůči majitelům psů dost nekolegiální, takže je dobré stříknout ji sprejem na háravky, netrajdat s ní zbytečně kolem kruhu atd. Jsou prý také tablety , ale s těmi nemám zkušenost. Jinak vím, že psi mají na výstavě spoustu vzruchů a většinou si toho nevšímají. Jiné je, když se stane, že sa ta fena přímo vymočí v kruhu, to je vyvede z míry. Ale to psy i feny vyvede z míry, i když si tam čurne kdokoli.

Jo a k tomu C vitamínu: co vím já od svého veterináře, tak podávat psovi Céčko je úplně zbytečné, u psa to na imunitu nemá žádný vliv.

Markét
# Zasláno: 30 Led 2006 15:22
- Nahlásit

Lenda
Dřív by mě ani nenapadlo jet na výstavu s háravkou, ale pak jsem vyslechla názory různých vystavovatelů a zjistila, že to je celkem běžná praxe... tak už jsem to taky asi dvakrát riskla.
Od začátku hárání (když se kryje s výstavou, jinak ne) sprejuju protiháracím smradem. Na výstavě mám celou dobu fenu v autě (na menších výstavách) či v přepravce někde bokem a pak ji - řádně vyvenčenou - vytáhnu na poslední chvíli do kruhu.
Akorát je-li výstava v hale, musí se rychle a nenápadně stírat z podlahy náhodné kapičky

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 15:36
- Nahlásit

Jo, taky jsem slyšela, že se to "normálně" dělá...
Akorát mně by to s Giordi háravicí asi neprošlo - ta když se chystá a když hárá, tak je na pipině velmi nateklá a má obrovité cecíky, takže toho by si každej určo všiml, na ní je to fest vidět. A navíc to by asi nebyla ani v dobré výstavní kondici... Ona je taková poctivá "mutra"
A při "falešce" - to má zas povytažený bříško.
Giordi nemívá změny na duši, ale na těle jo, hned jsou na ní vidět hormonální změny!

ola
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 17:30
- Nahlásit

Ahojdááá,
dnes jsem v práci neměla šanci ani číst, natož napsat. Ach jo!

Denisa
S tím cvičákem - u nás to je asi takhle : první a druhá hoďka - poslušnost, chození, odkládačky, aporty, přivolání, chůze mezi lidma, překážky (kladina, áčko...) atd., třetí hoďka - obrany (kruhovka + já individuál ) Někdy se sedne a výcvikář nad čajem (se slivovicí zodpovídá dotazy apod.!

Jinak já bych s FeeBee taky na výstavu při háračce nemohla jet, protože je to na ní vidět. Jednak má nalitý cecíky, ale hlavně by ta její maxipinďule nenechala v klidu ani jednoho frajera v kruhu (včetně rozhodčího )

corleona
Co sešívaní rváči? Už je pohoda? A z čeho ta rvačka vznikla?

Markét
Tak jak rostou grifáčci? Hoď sem prosím zase nějakou fotečku... Jo, a nevím, jestli jsi to tu zmiňovala, ale z jaký CHS jsou tvoje boxinky?

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 19:21
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili z venčení na ledovici, opět s RR, jak jinak že se zrzavci ridgebačími na věčné časy a nikdy jinak!

Jo, chi chi, opět byla poptávka po Giordininých štěňatech, tentokrát volal pán co ji viděl párkrát na soustředku na obranách a sehnal si přes výcvikářku na mě číslo...,tak jsem musela opět zklamat a blbě jsem se podivila "moje miminko, že by mělo miminka?!"

ola
a když v sezóně ještě čucháte, tak to abyste tam rovnou zůstali už na oběd ne?

corleona
taky jsem se chtěla zeptat co tlamovci, zda už zakopali válečnou sekeru?

Pajus
# Zasláno: 30 Led 2006 19:35
- Nahlásit

Ty jo, opet nestiham, no zitra snad neco napisu, ted uz konecne mizim z prace...

ola
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 19:51
- Nahlásit

Denisa
Jo, jo, když se v létě čuchá, tak trpím, neb musím v neděli vylézt z pelechu a být na place už v 8,00!!! To fakt hraničí se zdravým rozumem. Oběd je většinou "z předchozího dne" nebo čeká v troubě a manžílek ho musí hlídat!

Jo, přidala jsem čerstvé fotečky do galérky, tak mrkněte... (ještě pořád z telefoťáku - nejsme schopný dohodnout se na digifoťáku )

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:20
- Nahlásit

Ta sobotní rvačka vznikla proto, že se potkal Nunda s Maxem a Kokim (Tom zapomněl zavřít dveře do pracovny, kde byli Koki, Max, Viki a Unity. V obýváku byla Heduš a Ludánek- teď jim tak říkáme , tj. tlusťoška Gina a Nunda). Bylo období, kdy se Nunýk normálně s Kokim snášel, ale jednou se na zahradě na sebe naježili, skočili na sebe a od té doby by bylo zbytečné je dávat dohromady. Mají už na sebe pifku. A Maxem se nesnesli vůbec nikdy - možná v bedně u cecíku, ale to si taky nejsem jistá, v Moraviaboxovských bednách se obyčejně štěňata rvou jak draci a ještě neumějí ani chodit A Nunyk se nesnese s žádným psem (jen s bostonem Fifinem od našich), je to hrozný rváč a hlavně lovec malých psů
No a zkrátka, když se ti tři váleli a škubali, tak to byl povel pro ty dvě, co se občas porvou - tj. Ginu a Viktoru (už je spolu vůbec nepouštíme od té předposlední rvačky). A Unita se taky přece nenechá zahanbit, že.. Tak se vedle rvaly holky. Unitu Tom odchytil a zavřel do klece, pak odhodil Kokiho od těch dvou "brášků" a Koki začal obíhat kolem mě a těch dvou fen zahryzlých do sebe a vybíral si místo, kam se zakousne.. Kokina jsme pak vyhodili ven za dveře, Tom se snažil odervat od sebe ty dva a já jsem chytla Viktoru za ocas (díky za něj) a tahal jsem je přes obývák do druhé předsíně a pak do koupelny. Mezitím mě ty mrchy pokousaly. V koupelně na prahu jsem si sedla Viktoře na krk a snažila ji škrtit, protože celou dobu držela Ginu za líci. Ona by se raděj udusila, než by ji pustila. Tloukla jsem ji po hlavě, škubala za uši a nic. Pak ji zničehonic pustila, jenže se jí do pysku zakousla pro změnu Gina. To už ale přišel Tomáš chytil Ginu a ta po chvíli pustila. Psy prý mlátil dveřma a nakonec se mu podařilo nohou dotlačit Nunýna do kotelny a zavřít za ním. Všude bylo plno krve z Maxe a jeho ucha. Seděla jsem pokousaná v obýváku a chtělo se mi brečet. Měla jsem z toho zase třes.
PS:Od rána topíme v kotci a předpokládám, že zítra už tam bude solidní teplota a všechny tam nalifrujem. Kromě Kokiho a Nundy, ti musí být v teple. A Tom už říkal, že Maxíkovi tam bude v kotci smutno.. No asi se z toho picnu..

Kurnik, to jsem ale Alexander Dumas...

ola
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:36
- Nahlásit

corleona
"Ludánek a Heduš", normálně jsem zařvala smíchy (a FeeBee na mě vrhla znechucený pohled)! Dóóst dobrý! To u vás teda bylo veselo. Já bych strachy zešílela - ne strachem o sebe, ale o to, že se ty hafani vzájemně pozabíjí?! Ještěže mi máme takovou bambulu... To musí být docela záhul - pořád špízovat, aby se kluci k sobě nedostali, ne? Říká se, že čuby se rvou hůř než psi - je to pravda? Týýý jo, to teda když Nunda na někoho otevře tu svoji papulu, to musí být bomba! Kdo z nich je king (ze psů a z fen)??

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání