Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:43
- Nahlásit

Denisa
K nám když někdo přijde na návštěvu tak křičíme neohýbat a pozor na zuby!

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 16:44
- Nahlásit

Ahoj placatkářky,
jsem na neschopence (musím taky strávit nějaký čas se štěndy, ne?) a tak se na PC dostanu sotva jednou denně. Proto doplňuji: Staník nením můj manžel, ale "jenom" muž a pro bližší představu - 190 cm, 110 kg nebo tak nějak.
Je to srandovní, když největší psovod chodí s nejmenším pejskem (bordičkou). A to když nám umřela jeho Daisy a měli jsme už zaplacený týden vodního výcviku v Itálii, tak tam byl s grifonkou. To byl teprve pohled!
Jinak vařit umí dobře, teplé večeře být nemusí, ale když jo, tak jsem patřičně oceněna. A jeho největší hodnotou je to, že je taky psovod, jinak by to se mnou asi jen tak někdo nevydržel. Zrovna teď je s celou smečkou na druhé dlouhé vycházce - já se mám!

ola
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 16:54
- Nahlásit

Markét
Tak to je tvůj "muž" taky pořádná korba! Co jsem tak zaznamenala, tak my ženské polovičky jsme celkem pidi a ty naši chlapi obři. Sakra, jak to dělají velký a silnější ženský, když už jsme jim vybraly ty velký, silný chlapy?!? (mimochodem - jen jednou jsem litovala, že je Zdeněk takový obrchlap - a to, když jsem rodila čtyřkilový kluky )
Jo, Markét už máte mimísky všechny zadaný?

Jinak, jak jsem předpovídala - po mém příjezdu vypukl u nás Ježíšek a bobule se mohla uvrkočit. Teď leží pod stolem (na koberci ) a hlodá a hlodá... Hezký pohled na šťastnýho psa!

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 17:01
- Nahlásit

ola
No, tak chlapy máme obry, ale já se tedy mezi pidi rozhodně počítat nemůžu. Proto mám pořádnýho chlapa (i ty psy), abych vedle něj vypadala trošku normálně. Jinak jsem taky "kus chlapa", ale míry a váhy radši uvádět nebudu, to bych si zkazila náladu.
Jednoštěňátko ještě "zbývá", protože jsem si přestala být jistá, že bude vousaté. je to černá holčička a my pořád zkoumáme, zda z ní nakonec nevyroste brabantíček...?

ola
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 18:46
- Nahlásit

Markét
Ale nééé! Myslím, že ještě dost dobře vidím a na fotce s Cillou není "kus chlapa"!
Máš fotku té malé (co nevíš, jestli je to grifonek nebo brabantík)? Nebo fotku, kde je s některým sourozencem grifonkem, abychom mohly porovnat? To je fakt zajímavé, že chovatel vlastně neví, co to miminko bude! Jo, a na jedněch www stránkách jsem viděla cenu grifonka - až 30.000,- ?!?!?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 18:54
- Nahlásit

Tak jen na skok, neb mi už manžel vyhrožoval že mně odtud vyhodí, protože nechce zase čekat do desíti než vypadnu.
Dneska jak jsem přijela domu o hodinu a půl dřív než normálně, tak jsme si udělali s Vikym krásnou delší procházku, bylo tak nádherně, uplně jsem se rozplívala. Taky už jsem ho zase zkoušela převážně na volno, tak mi asi třikrát krapet zdrhnul, ale vždycky po ráznym ke mně přiběhnul. Viky je dneska ale docela na zabití furt dělá nějaký kravinky. Zdeněk tu vyhazuje starý papíry, tak jak zahodí zmuchlanou kuličku už si pro ní Viky jde a cupuje to tady na koberci. Takže bobule hlodá mňamky z řeznictví a náš Viky hlodá suchý papír.
Olo, co upeču Vikýsovi k narozkám to zatim nevim, ale mám v plánu nějaký psí dortík. Jinak dostane zase nový obojek, pak zateplenou vestu (na to že už bude skoro po zimě to jde), pak plyšový létající talíř a kremrolky (to jsou takový uzený kostičky). Takže tak.

Lenda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 19:18
- Nahlásit

To teda máte doma opravdu obry.Ten můj má jen 78kg.
Je docela zvláštní,že jsme všechny docela drobný stvoření a máme takový prdlouše pesany!

Chodka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 06:34 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

Markét
Já jsem na to s figurou stejně nesmím udávat váhu, jelikož nevím kolik je ale poznám to na oblečení.

Jinak včera opravdu bylo nádherně chodily jsme s kamarádkou 2 hodina venku,holky se vyblbly (my pokecaly :cry a kdo je nezná tak si musí myslet, že se chtějí sežrat.Potkali jsme jednoho kluka s Retrívrem, Meggina k němu přišla (spíš se plazila a hrozně se jí líbil jak pes tak i jeho pán,pozn. byl ale hodně mladý).Jemu jak ho vítala tak mu skočila do náruče.a já jako bych nebyla. Potvora jedna.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 07:20
- Nahlásit

Tak to jsme tedy my dvě!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 07:21
- Nahlásit

Blíže k vidění jsou tady na CZ v galerii!!!

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 07:37
- Nahlásit

Paja s Tinou
Tak další pěkná ženská do naší kecárny! Zvláštní, že tu převažují spíš světlé vlasy!?

Lenda
Pokud bude los manželos doma, tak asi do HK na výročku pojedeme, ale zatím nevím. Určitě to budu vědět ten pátek před TOU sobotou (ikdyž změna je vyhrazena )

A jinak hurááá - šéf je dnes doma, takže doufám, že budete místo práce pěkně plkat se mnou na diskusce...

Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:21
- Nahlásit

Ahojte všichni!!! Po dlouhé době se sem za váma dostanu a nestačím se divit, co tady probíráte za témata

Asi bych vám všem měla tykat, protože jsem trošku jiná generace... (Pokud vás to zajímá,tak 1985).... Takže dobrý den všichni!!!

Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:27
- Nahlásit

ola
Já právě nevím,co s manželem.U tebe jsem pochopila,že bys ho vzala sebou?Já bych jela poprvé,tak nevím jak to chodí.

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:41
- Nahlásit

ahojte, jsem tu jen na otočku...
Paja s Tinou
moc vám to sekne!!!
Vcelka
jé, Vikoušek bude slavit! Hele, tak to můžeš předvést manželovi, že něco upečeš! Jak říkal, že máš něco upéct, tak budeš přece péct dort Vikouškovi!
A Punin setřík bude taky slavit... no to jsou samé radostné události!
Dannie
taky jsou tu holky spíš k tobě, některé, ne jako my co nám jde na 30! No doufám, že se se mnou "jinou generací" budeš na LVT vůbec bavit!? Hele, už mám zaplaceno, dnes odesílám, co vy s Luckou??? My jedeme tedy už 100% ten druhý termín. Už se moc těšíme!

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:44
- Nahlásit

Lenda
No, my jsme byli minule spolu. Bylo tam cca 15-20 lidí. Jo, a byl tam i oběd. Teď na pozvánce uvedeno není prakticky nic. Tak taky nevím. Každopádně bych mužíčka brala s sebou, protože se mi nechce jet samotná.
Dannie
Ty už jsi sem svoji fotečku dala? Už v tom začínám mít zmatek, ale každopádně koukám, že jsi tu nejmladší. Tý brďo, o 9 let ode mne - ach jo!

Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:47
- Nahlásit

Denisa
A ty máš už přihlášku? Já jsem na stránky k Víťovi koukala tak před dvěma dnama a ještě tam nic neměl.... No jestli máš, tak mi ji prosím pošli na mailík (myslím že ho máš,ne?) ... Ale pojedu určitě!! A určitě ten druhej termín... Lucka se teď fláká na horách, zítra přijede a přiveze si domů tu svoji novou malou mršku... Už se na ni těším!! A jestli s teboubudu mluvit? No to nevím,to si musím ještě rozmyslet...

Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:50
- Nahlásit

ola
Fotečku jsem sem nedávala, protože bohužel nevím jak... ale jestli mě fatk chceš vidět, tak koukni na naše stránky www.bonnie-arwin.wz.cz a tam jich pár najdeš... (Ale jestli se teda chceš dívat na takový dítě jaký jsem já )

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:07
- Nahlásit

A kdy ma byt ta vystava v HK?
Dannie, tak se mnou si myslim se bavit muzes, preci jen jsme asi jedini zastanci od roku 1980
Tak ja uz dneska taky sedm v praci, vcera vecer me to preslo, tak doufam ze se to uz nebude opakovat...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:14
- Nahlásit

Paja s Tinou
moc hezký fotky, sluší vám to oboum. Takhle jak jsi bez čepice, tak vypadáš taky jinak než když sem tě viděla na fotkách v kšiltovce.
Denisa
no vidíš tak to udělám a když manžel Vikouška hezky poprosí tak se s nim třeba o dort i rozdělí.

Teda dneska se to telátko zase nějak roztahovalo že s toho mám pěkně přeležený krk, docela mně to bolí a to máme jít večer na ples.

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:54
- Nahlásit

Dannie
Zase světlovláska... štíhlounká fešanda. Vypadáš hodně drobně, to musí být pro tebe taky záhul udržet Bonnie při obranách co?

Paja s Tinou
Výstava v HK? To nevím... My jsme mluvily o tom, že bude schůze Boxerklubu v HK. Jinak o výstavě nevím, ale jestli tam nějaká bude, tak jedu!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:58
- Nahlásit

Myslim ze kazdej vypadame jinak kdyz na sobe nemame cvicici ubory
Jo a jinak se nam Tina zacala harat (to to trvalo, skoro 10mesicu), tak uz je zase dulezita se svyma kalhotkama a vzdycky zacne strasne jancit a litat kdyz ji nastrikam tim sprejem...
Tak to ja z toho skoro dvou deniho lezeni mam taky pekne zprelezely krk, ale uz se mi to snad dostava do normalu.
Nejlepsi je ze uz tu s vami muzu zase kecat

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:15
- Nahlásit

Jinak naše FeeBee si včera zase hrála na bezdomovce - vytahala obrovský množství starých novin a rozmetala to po zahradě. Dovedete si představit, jak úžasný je posbírat přimrzlý noviny?!? A to jsem jí koupila půlku prasečí hlavy! Když jsem to vařila večer v papiňáku (sláva jemu!), tak FeeBee pod linkou inhalovala tu vůni a kapala jak vodník ze šosu...

Chodka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:23
- Nahlásit

Dannie
Hezké stránky,koukám,že v Tvém věku si opravdu kynolog blázen,přeju hodně úspechů, mám boxerku Meggi a koukám, že jsou holky stejně staré je narozená 21.3.2005
myslím, že tu v březnu je víc holek že jóó
zdraví mamina Chodka

Libka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:00
- Nahlásit

Paja s Tinou
Fakt vám to moc sluší, super fotečky. Na mě se pořád nedostalo, tak foto snad zítra.

Jinak jsem do galerie konečně vložila toho mýho chlapa, tak můžete mrknout.

Michla
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:20
- Nahlásit

Ahoj Deniso,
byla jsem vyzvána svou sestrou, abych chodila prndat sem, bo mujpes nějak blbne. No mně neblbne, asi máme dobrý technický zázemí, ale tož su tu. Momentálně rozladěná, co horšího říct nemůžu, na veřejnosti nechci být vulgární. Vše skrz absolutně stupidní a ubohá pravidla ČMKU a ČKS týkající se zákazu účasti kupíráků na jakýchkoli akcích. Patrně se někomu náramě hodí do krámu ruinovat už i tak dost geneticky zatížené chovy. No nic. Chtěla jsem od jara začít za Rybníčkem a udělat konečně tu dvojku, když se Aida tvaří jako mírně zklidněná a podstatně soustředěnější fena. Taky hony na Lišku jsem chtěla pořádat... Ale takhle na to leda to. Skijöring, možná bikejöring je taky fajn a vyskytují se v něm patrně inteligentnější jedinci, než ve sportovce, natož u "expertů na exteriér" (ti za to všechno můžou nejvíc, smradi ). Tož tak to je teď. Zatím se měj s Giorďaskou výcvikově a krásně (snad to nezačnou aplikovat i na "bezocásky") a třeba někdy... M + A

Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:29
- Nahlásit

ola
Tak pak dej vědět,jestli pojedete.Já bych ho teda asi taky vzala,protože se mi taky nechce jet samotné.
Paja s Tinou
Ty jedeš na výročku do HK?

ola
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:34
- Nahlásit

Michla
Tak tě tu vítám ! Tvoje sestra je Markét? Nebo už v tom mám zase chaos? A co máš za boxeřici atd.? Hoď sem něco o sobě... Jo, a už jsme tu vystavily svoje ksichty, tak sem taky přihoď a samozřejmě taky fotky pésanů...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:44
- Nahlásit

Lenda, to je vyrocni schuze? Ja myslela ze nejaka vystava...hmm tak nic

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:47
- Nahlásit

Michla
ahoj, ahoj, vítej! Mně už mujpes taky neblbne, takže klidně si s tebou budu psát i tam Jen tady víc prndáme jak jsi správně napsala, takže tak.
Achjo, a já myslela, že se to ještě nějak pořeší s tím zákazem... To už máš úplně definitivní špatné zprávy?! Pamatuju si co psala ještě Kamča Tomášovi, že ještě je naděje... i na stránkách BK cosi bylo... ale teď jsem to už neštudovala. Mám na to stejný názor co ty a co většina lidí.
Taková skvělá čuchačka Aida a tak jste měli našlápnuto na tu dvojku, já vím. Ale tak třeba ještě... uvidíš... !?
Na cvikoš můžete chodit i tak a hon na Lišku pořádat taky , kdyžtak se mi ozvi až byste chtěli. Já teď prakticky nevýcvikuju, to bude na jaře vypadat! Ale skijoringujeme to zas jó a navíc ještě i sáňoringujeme
Tak se mějte s Aidicí pěkně a určitě se pak pochlubte až se uskuteční "svajba" Aidy a toho ženicha z Ungeltu...

Dannie
no tak to já si ještě zase teda rozmyslím, jestli ti pošlu tu přihlášku!? Ale tak jo no.

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:52
- Nahlásit

Mrkněte na http://pandora.idnes.cz/conference/boxer-forum/
a na stránkách BK např. na Návrhy na změny... zkoušky chovnosti atd. ...
Tak to jsem zvědavá!?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání